עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחירים די דומים חברים, מה עדיף לי לבחור לעריכת וידאו בפרימייר? Intel Core i5 8600K או intel core i7 8700.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vourt,

הי, אשמח לשמוע על לוח אם מומלץ מבחינת ביצועים למשחקים ואמינות, עם אפשרות SLI אכותית, למעבדים החדשים i7 4770K. תקציב גמיש של 1,500 ש"ח ועדיפות לATX אך לא חובה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by composite,

שלום. אני מתכנן רכישה של מחשב רב-תכליתי חזק (מאוד) ושקט. הייעודים הם כאמור מולטי-טסקינג כבד וגם גיימינג. צמצמתי את האופציות לשני המעבדים הנ״ל. רציתי לשאול: 1) האם ה- 400mhz הנוספים שה- K מציע שווים את מחירו היקר ב- 200+ ש״ח לעומת ה- 4790? 2) ל- K דירוג TDP של 88 וואט, ול- 4790 84 וואט. האם זה משמעותי אם אני מעוניין במחשב שקט? הקירור יהיה Scythe Kotetsu. אני מעוניין לציין שאני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג כלל וכלל, ולכן המכפלה הפתוחה של ה- K לא מעניינת אותי. אני מעוניין בו עקב מהירויות סטוק גבוהות יותר. משום מה, בכל אתר מדברים רק על ה- K ומזכירים רק אותו, והגרסה הרגילה כמעט שלא זוכה להתייחסות. גם השוואות ישירות ביניהם בקושי הצלחתי למצוא. תודה

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Thunder Storm,

שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by i7,

מה אם השימוש הוא לקולנוע ביתי, עריכת וידאו (תחביב) ומולטיטאסקינג של 4-5 תוכנות במקביל באופן כמעט תמידי? ועוד שיקול - אני מהסוג שמשדרגת מחשב פעם ב-5 שנים. האם משתלם להוסיף את ה-1000ש' על לוח אם וזיכרון במקרה כזה? ושיקול אחרון, אך חשוב ביותר - איזו מערכת תהיה שקטה יותר? וגם - האם ישנו צפי לגבי ירידת מחירי ה-9550 או לגבי כניסת ה-I5 לשוק בארץ?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  6. שלום, יש לי הצעה לקחת את המעבד שבכותרת עם לוח Gigabyte X58A-UD5 או Asus P6T SE במסגרת טרייד על פריט שאני מוכר ב500 ש"ח. המעבד בOC@4.5Ghz. יש לי כרגע 4670K@4.2Ghz עם לוח Asus Z87 Impact IV. הבנאדם טוען שה975 בOC הנוכחי שווה ערך למעבד 6700K. מה אומרים? שווה ללכת על זה?

7. Started by guyafik11,

המעבד הוא SKYLAKE או HASWALL? אם כן ההבדל בינו לבין HQ6700 גדול? תודה

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. תצוגה מקדימה Intel Core i7-4960X: Ivy Bridge-E, השוואה http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-4960x-ivy-bridge-e-benchmark,3557.html 4960 מוערך ב- 10% מהיר יותר ממקבילו ב-2011 3960 ( מקסימום , במבחנים מסוימים ) הדבר ששמתי לב שהם מציינים : [TABLE=class: editorTblTablecenter editorTblSize100 editorTblStyleStyle3, width: 628] [TR=class: tblEven, bgcolor: #E9E9E9] [TH=bgcolor: #777777]PCI Express Link Speed[/TH] [TD]8 GT/s[/TD] [/TR] [/TABLE] ל- 3970+4960 חשבתי רק 5 GT/s לאחר בדיקה מצאתי 8 GT/s QPI 4000 MHz 5 GT/s DMI נשאר Bus speed

9. Asus P6T או שצריך לוח מיוחד בשביל מעבד כזה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by idan_v,

יש עליהם מידע קטן או משהו? מחיר? משהו??.... אני יודע שהם 12 ליבות, אבל חוץ מזה כלום... כי ממתי שהכריזו על מעבדי i9 אני מחפש עליהם מידע או משהו ואני לא מוצא....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hck,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לטווח ארוך (הנוכחי בן 8) ולכן להשקיע בלוח ומעבד. קראתי קצת ביקורות, ואני רואה שהדיעות חלוקות ביעילות של הדור החדש ושהוא לא באמת מראה שיפור בביצועים (אולי קצת ביעילות). עריכה:שימוש עיקרי עריכת תמונות וAI, אבל להמשך הכל פתוח. השאלה היא אם ללכת “על בטוח” על הI9CORE, או “להתקדם” למערכת השבבים החדשה שלא מבשרת משהו מעניין אבל היא בעצם “הדור הבא”.. ? אשמח לשמוע מחברי הפורום את דעתם.

12. Started by gilboag,

לפי המידע שאספתי על המעבד הזה (בעזרתו של חבר גוגל כמובן..) - זה יכול להיות מעבד גיימינג מעולה במחיר משתלם במיוחד. לפי מה שרשום ההבדל העיקרי בינו לבין ה 3470 זה העדר (או ביטולה ליתר דיוק) של הליבה הגרפית המובנית (שלפי מספר מקורות נעשית לאחר שהתגלה בה פגם כלשהו ביצור) . ובהתאם גם ה TDP ירד מ 77 ל 69W . יש אותו כרגע במבצעים בארה"ב באזור ה 160$ למשל כאן : http://www.amazon.com/gp/product/B0093H8NBY/ref=s9_hps_ft_g147_ir015?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1NTDZ03HQ94MQBP66KEX&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428380342&pf_rd_i=1000846381 מישהו ראה אותו בחנויות בארץ ? למה לא מביאים אותו ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rap 4 ever,

לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by nec_000,

עבודה יפה שנעשתה על ידי linus : "Intel CPU Innovation.. or Lack Thereof" https://www.youtube.com/watch?v=jy1M0jkRWWk שמזכירה (לי) בעקיפין את הויכוחים המיותרים בין מחנה "הילדים שחקני המחשב" אך חסרי ההשכלה הפורמלית (הכה נחוצה) בתחום מתמטיקה ומדעי המחשב (ולכן חסרי ידע בחישוביות) אלו שלצערם נפלו "באחיזת העיינים" של תעשיית היחצנות של אינטל ואנשי שיווקם, ומשכך נשבעו ממש, שישנם שיפורים מהותיים וחשובים בין כל המעבדים שאינטל משיקה משנה לשנה, ועד כמה חשוב למי שיש לו מעבד כמו למשל סנדי ברידג' בן 6 משנת 2011, שירוץ לשדרג למעבד icore החדש והבטיחו "שזה ישנה סדרי בראשית בביצועים".... (לא פחות). ולא היה להם שום גרף או כלי שמראה הכפלות בצ…

15. האם המתאם שבנושא עובד ? הא למשהוא יש ניסיון עים זה ויכול לתאר את חווית השימוש וההתקנה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Thunder Storm,

שלום חבר שלי מתלבט בין AMD לאינטל בפעם הראשונה בחייו רציתי לדעת מי מהם טוב יותר בטווח מחירים זהה אם אפשר לקבל השוואות ומיתחרים שכדאי לי במחיר משתלם תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by com,

אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?

18. Started by eliXir,

לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by iPsych,

שלום לכולם, יש ברשותי הלוח שרשום בטופיק, מאחר ואני דיי חדש בכל העניין של הזכרונות, ואני דיי מתעצל להתחיל לחפש נושאים ישנים בנושא רציתי לדעת כמה פרטים על הלוח הזה- א. באיזה סוגי זכרונות הוא תומך, ובאיזה מהירויות? ב. האם ניתן פשוט לקנות סטיק זכרון אחד של 256MB DDR ולשים אותו במקום ה SD הקיים? ג.כנ"ל רק לגבי RDRAM, והאם יש חובה לקנות זוגות שלו? ד. אם אני קונה זוג RDRAM האם אני יכול לשים בזוג הסלוטים הנוסף זוג סטיקים של SDRAM? תודה מראש לכולם. :saint:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Lirux,

בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  21. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99298 בלינק הנ"ל יש כמה מודים שאפשר לבצע בלוח אם הזה (תמיכה בקונרו, אופציות אוברקלוק וכו,,) אותי מעניין אם מישהו עשה את המוד של אופציות האוברקלוק ללוח שלו ואיך הוא עשה את זה בדיוק כי אני מפחד להשמיד את הלוח שלי תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by STi,

למחשב המיועד לביצועים, משחקים וכ"ו אולי גם OC אני אישית לא הייתי הולך על אינטל בשביל להרכיב מחשב חזק הייתי הולך על אסוס,זה בשביל דוד שלי,הסכום כסף הוא בערך בשווי של הלוח שמוזכר כאן,בערך אלף ש"ח. אם יש לוח דומה בנתונים של אסוס,שהוא בעצם יותר טוב אז תגידו. תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הגירסה של הלוח הזאת תומכת ב קונרו REV 304 מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אלבר,

איך הלוח? אני צריך לעבודה גרפית + OC. מה החסרונות שלו? הוא ב300 שח זול מכל דבר אחר איזה זכרונות הייתי ממליצים? אני צריך 8 גיגה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.