עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם ! יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש. המפרט הוא: E8500 CoolerMaster Eclipse 1GBx4 Corsair DHX GTX 280 Coolermaster CM Stacker 830 EVO ספק עדיין לא ידוע. DVDRW 500GB AAKS עוד כונן רפטור עדיין לא ידוע איזה. עכשיו אני מעוניין בקניה של לוח אם חדש ... השאלה היא איזה לוח אם יתן לי את הביצועים הכי טובים במערכת הנ"ל, ובנוסף יתן לי אפשרות לOC טוב. אם תוכלו לפרט בבקשה מה היתרונות חסרונות של כל לוח אני יודה לכם מאוד ! על פי מירב ידעתי המתחרים העיקריים פה הם ה X48 נגד ה 780i, מה ההיתרונות חסרונות שיש לכל אחד ? ד"א אני לא מתכוון לעשות מערך SLI או CF גם בעתיד. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. http://www.tms.co.il/cat/79/22:1602

3. Started by Fungus Funk,

יש את ה - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 ב - 1680 ש"ח . יש את ה - G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ שעולים 1820. ויש את ה - DDR2 2048MB 800MHZ CL4וCorsair שהם בערך עם הביצועים של ה - HZ לפי מה שהבנתי, שעולים 1600. אני בעיקרון נוטה לכיוון הקורסייר, שבעיקרון עולה מעל 2600 ש"ח אך ישנה חנות שבה הוא עולה 1600 ש"ח אך עם 3 שנות אחריות בלבד, לעומת שאר הזירונות שציינתי שיש להם אחריות לכל החיים. השאלה שלי בעצם כמה קריטי נושא האחריות בנוגע לזירונות ...?! והאם עדיף לקחת את ה - PK על הקורסייר היוקרתי שעולה עליו בביצועים וגם יותר זול ממנו רק בגלל עניין האחריות ?? כאן אני צריך דעה של אנשיים מקצועיים ובעלי ניסיון בתחום לגביי …

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

מה ההבד בין AMD64 FX55 CLAWHAMMER לבין AMD64 FX55 SAN DIEGO מה יותר טוב? הם עולים אותו דבר בדיוק אז מה ההבדל בינהם? שיפורים קטנים (כמו ההבדלים בין WINCHESTER ל VENICE) חוץ מההבדל הטכנולוגית המזעור מה עוד שונה בינהם?

5. Started by hen1235,

אני צריך שתמליצו לי על לוחות אם לסוקט 754 עם AGP. שיהיו טובים לאוברקלוק מתון ושיהיה בהם הרבה פיצ'רים. האם הלאן פארטי לסוקט הזה הוא טוב? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  6. Started by SandLegion,

יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  7. שלום חברים, בהמשך לדיון שפתחתי כאן בנושא "שילוב מוצלח (ומאותגר תקציבית) למכונת חישובים ועיבודי תמונה 2D כבדים?": http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489613.new;topicseen#new המליצו לי להתייעץ גם בפורום הנ"ל לגבי שילוב מומלץ לעבודתי העוסקת בביצוע עיבודי תמונה 2D וחישובים כבדים מבוססי CPU וCUDA. זיכרון של 8GB עם זמן גישה מהיר וערוץ רחב חשוב למדי ובכל מקרה יעשה שימוש בכרטיס מסך נפרד (כנראה GTX 460 או GTX 560 ) נראה לי כי שתי האופציות המובילות הן שילוב של i5 2500K עם לוח מבוסס P67 שיאפשר OC יציב וביצועים משופרים אל מול i5 2300+לוח זול יותר (מבוסס H67?) שיהיה זול משמעותית (ישאיר תקציב לשדרוג כרטיס מסך\דיסק או זיכרון במסגרת התקציב). אשמח לשמוע המלצות\תובנות לגבי הנ"ל…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לוחות אם של Biostar מדגמים TA690G ו TF7025 ? הם מבוססים על כרטיסי מסך של ATI ו NVIDIA, וכוללים יציאת DVI.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. שלום, אני מתבלט בבחירה בין 2 מעבדי AMD, ולא ממש ברור לי האם פרט להבדלים בצריכת חשמל, קיים הבדל בין שניהם בביצועים. המעבדים הם: AMD Athlon 64 X2 4850e (ADH4850DOBOX) AMD Athlon 64 X2 4800 (ADO4800DDBOX) תודה רבה.

11. מעבד: E8400 לוח: אסוס ‏P5KPL-CM ,הבנתי שהוא לא הכי טוב...איזה מומלץ במחיר דומה?(300+-) הוא כולל בקר RAID? זכרון: ‏2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 800MHZ‎

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by viperch1x,

אני מתלבט בין שני לוחות עיקריים ASUS P5W DH DELUXE או GIGABYTE GA-965P-DQ6 למישהו אחר יש הצעה יותר טובה???

• 14 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by menos,

אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  15. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.

16. עכשיו זה רשמי - אינטל משיקה מעבד במהדורה מוגבלת לחגיגות 40 שנה לאחד המוצרים הכי מפורסמים מהעבר שלה לכתבה

17. כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה

18. Started by emesh,

מה ההבדלים המשמעותיים בין תצורה של פנטיום 3 בהשוואה לפנטיום 4 ? כמו כן כשאני מזמין מחשבים מחברות שעובדות עם המשלה (החשב הכללי) הן תמיד מציעות לוחות אם של אינטל, למה? ושאלה אחרונה תצורה בסיסית לעבודה מול שרת (תוכנה שעובדת בקליינט -סרוור) מה החשוב בתצורה שלה? בברכה אלדד

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  19. כצפוי, יש משמעות מעטה בלבד, אם בכלל, להבדל אם המעבדים יושבים על אותו die או על שניים שונים. Anandtech: AMD's native quad-core needs about 76ns to exchange (L1) cache information. That's not bad, but it's not fantastic either as the shared L2 cache approach of the Xeons allows the dual cores to exchange information via the L2 in about 26-30ns. Once you need to get information from core 0 to core 3, the dual die CPU of Intel still doesn't need much more time (77ns) than the quad-core Opteron (76ns). The complex L1-L2-L3 hierarchy might negate the advantages of being a "native" quad-core somewhat, but we have to study this a bit further as it is quite a complex matter. …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם! אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. אני מתלבט בין 4 המעבדים הבאים, ואני לא בטוח מה ההבדלים בניהם - כולם של אינטל: ה4400, ה4500 ה6650 ה6750 עכשיו, למרות שרשמתי בתקציב 800 שקל, אם אין הבדל משמעותי בביצועים של המעבדים, ואני יכול לחסוך בהפרש כדי להשקיע ברכיב אחר למחשב, הייתי רוצה לדעת , ומצד שני, אם יש מעבד אחר שלא כללתי והוא יותר עדיף לי מבחינת ביצועים אבל עובר בקצת את התקציב, אני גם אשמח אם תמליצו לי עליו. תודה לכל מי שיענה ושנה טובה!

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  21. אני רוצה לקנות לוח אם למפרט הבא Albatron GeForce 6800 256-bit 128M ומעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX כל השאר 1024 מגה בייט 200 GB ארד דיסק סיראל אטה 8 MB וכל התחרוייד הנלווה האם כדאי ועדיף לי מבחינת מחיר (כי המחיר רק 655 שקל) על EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin זה דחוף לי תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  22. abit kv8 pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=176 או GA-K8NS של גיגהבייט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm והשאלה הגדולה האם הם תומכים בזכרון מסוג : geil golden dragon pc3200 ddr 400 512 mb?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. שלום. אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67. מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך). לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל. האם מישהו מכיר/יודע? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  24. ומהם הסטפינג המומלצים. יש לי מעבד ברטון 2600 ואני לא מצליח לעשות לו oc מעל 192MHz :-[ ואני מנסה להבין למה. תודה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by YOR8,

שלום, אודה לכם מאוד על המלצה בין Q8400 ל- E8400, מה כדאי לעבודה משרדית ומשולבת. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.