עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לדעת אם יש משמעות ללוח המתקדם יותר ביחס לביצועי גרפיקה שגרתיים + בניית אתרים. המדובר גם ביחס לשדרוגים עתידיים אם יהיו. השאלה אם יכול להיות איזה הפסד מקניית ה61 תודה למגיב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by david2k,

כותרת* האם הלוח הזה תומך SLI/crossfire ועם אני יכל לשים אליו 2 כרטיסי מסך של גיפרוס

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by Cupid Me,

היי האם לדעתכם תהיה בעיה להשתמש בכרטיס מתאם בלוח זה עם כונן NVME? תודה

4. Started by cyberX,

אני עומד לרכוש מחשב חדש, הייתי רוצה דעה מקיפה יותר על ההבדלים המהותיים בין שני הלוחות האלה GA-Z77-D3H GA-H77-D3H וגם על ההבדל בין המעבדים האלה של I5 , מה שראיתי משמעותי זה המשהו שקשור לגרפיקה , 4000HD מול 2500HD לא מצאתי תשובה לגבי ההבדלים ואיך הם באים לידי ביטוי. תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אחד המעניינים שלהם, ניתן לגזור ממנו לא מעט תובנות, כמו גם הלך הרוח בקרב הקהילה שהובילם למהלך:

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, אני מתלבט האם שווה להשקיע מעל התקציב שלי כדי לרכוש i7, או להסתפק ב - i5. אני משווה את המעבד הכי פשוט של i7, שעובד בתדר 3.4GHz, מול המעבד החזק ביותר של i5, בתדר דומה (לא מדבר על סדרת ה- k, אוברקלוק לא מתוכנן). שני המעבדים מרובעי ליבה, אותו תדר. ל - i5 יש 6MB זיכרון cache לעומת 8MB של ה - i7. אם אני לוקח i5, אני יכול בהפרש אולי להוסיף זיכרון. השימושים שלי, מעבר לבסיסיים, הם בעיקר חישובים מתמטיים וסטטיסטיים, תוכנות כמו SAS, SPSS ו - MATHEMATICA. מבחינת משחקים, רק FIFA. השיקול שלי הוא מבחינת ראייה לעתיד, כשהמחשב יהפוך ישן, האם ה - i7 בעדיפותו יאריך את החיי המחשב, כאשר i5 יהיה איטי להחריד, בעוד 5 שנים, האם i7 עוד יהיה רלוונטי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. לא כל כך הבנתי מה יוצא במאי 4 ליבות או 6 ליבות ? 2. או הכוונה 4 ליבות במאי 6 -8 ליבות בספטמבר ? 3. up to 2133 MHz ,מה זה משנה ? הרי כיום אני מחבר 3930 ב-2800MHZ האם זה לא טוב יותר מ-2133? 4.Haswell-E X99 יוצא ב-מאי 2014 ? 22NM ? ובספטמבר יוצא 14NM ? 5. מה בעצם ההבדל או יתרון בין שיטת AMD 200MHZ לאינטל 100MHZ ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by מועדיםלשמחה,

1. מתי יצא לשוק ? 2. 2.0 AVX מצריך שהתוכנה תתמוך בו ספציפית או המעבד מחליט להשתמש בזה ? 3. DDR4 יגיע ל- 3 GH בימיו הראשונים ? 4. המעבד של 500$ לערך - יהיה 6 ליבות או 8 ? 5.האם הלוח החדש יתאים גם למעבדי הדגל ב-2015 ?

9. אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by Gigiben,

אהלן, בעוד שבועיים או קצת יותר אני מתכנן לקנות מחשב ואני עדיין מתלבט לגבי הלוחות אם, המעבד יהיה מסדרת haswell ולחן גם הלוחות אם יהיהו מתושבת 1150, חשבתי על צ'יפסט h87 אבל שמתי לב שיש 2 סוגי לוחות: d3h ו hd3 כאשר הhd3 יותר זול בבערך 50 שקל. השאלה היא מה ההבדלים בינהם ולסופו של דבר איזה לוח כדאי לי לקנות בהתחשב בעובדה שהמחשב נועד למטרות גיימינג. (מעבד:i5 4670) (כרטיס מסך: gigabyte gtx770 oc windforce x3) (ראם 2x4gb 1.35v של corsair) (ספק כוח- מתלבט בין |s12 520w| ל|m12 620w| שניהם של סיסוניק, שמעתי גם שיש בעיה בין המתח שלהם למתח שדרוש למצב מנוחה של המעבד, אשמח לדעת עוד פרטים לגבי זה) תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by valleyzz,

מה ההבדל בין לוח אם H87-D3H ו H87-HD3 ומה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. Started by constantine16,

עכשיו יש לי את AMD 4200 עם HD3850 ונגיד בUT3 זה מוציא לי איזה 20-60 FPS שלא נדבר על המפות הגדולות אז רציתי לשאול עם השדרג את המעבד לAMD 6000 הביצועים ישתפרו בהרבה לפחות ב30 FPS? :'(

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

האסוס יוציא מהכרטיס את כל היכולת הגראפית שלו?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by eshed,

זה הלוח אם: INTEL P-35/RAID/OPTI.1333MHZ ושאלה נוספת על הדרך זה המפרט: INTEL P-35/RAID/OPTI.1333MHZ INTEL QUAD CORE Q-6600/8M CHCHE FX 8600GT/1024MB/HDTV/DVI KINGSTON 1024MB PC8500 1066MHZ [וX2] ספק כוח: http://i34.tinypic.com/2ilyj2s.jpg מסך: FLATRON W1952TQ 2MS אני הולך גם להוסיף לו 2 ג'יגה ראם אני יהיה צריך להחליף את הספק כוח יחד עם הHD4870 עריכה: שאלה נוספת ששכחתי זה המארז: SP-6097briza הHD4870 נכנס בתוכו?

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by dnco,

שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. נ.ב הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by law89,

חברה, מה המונחים האלה אומרים? ראיתי לוחות אם שהדבר הזה מופיע בהם, לדוגמה: 2x HDMI 2.1 with HDR ports, supporting a maximum resolution of 4K 60Hz 1 / 2 2x DisplayPort 1.4 ports with HBR3, supporting a maximum resolution of 4K 60 1 / 2

18. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  19. Started by alien,

hi ppl, im looking for a motherboard for P3 1000, asus or abit, if one of you by any chance have a board like that and it is in a GOOD !!! condition and you might wona sell it please let me know thank you

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. פשוטו כמשמעו... יש לי Asus P5RD1-V והוא נדפק לגמרי, הרס לי את כל המחשב. אני צריך המלצה על לוח אם ASUS או יותר טוב בטווח מחירים של 600 ש"ח גג. תודה.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  21. Hi, I didn't find compare review between this two memory, so poured your knowledge: Which one better on platform gigabyte DS3P , E6400 ? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL4 XTC http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 http://www.gskill.com/en/f2-6400cl4d-pk.html Price tag is almost the same.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by andrei,

אם אני רוצה להחליף למחשב שלי את לוח אם ואת המעבד אז איזה מעבד כדי לי לקחת AMD או ש intel איזה מהם הכי מהיר וחזק ואיזה הכי בטוח

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  23. עם איזה Chipset\לוחות עובד ה Celeron 1700 לדוגמא ? הוא 478 PIN כמו ה P4? איזה מיקרון הוא?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. Started by bobster,

שלום, היום קיבלתי את ה P4 3.20 PRESCOTT, והבן זונה עושה רעש של אוטובוס של דן, מה אפשר לעשות בנדון!?!? אני ממש לא יכול לעבוד עם המחשב, זה לא מצחיק.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ThePinkPanther,

תעשו טובה חייב REVIEW על לוח Gigabyte GA-7DXE AMD 761 בבקשה! :saint:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.