עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by klayton,

http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by sxs,

כנראה אני קצת לא מעודכן... הבנתי שזה סוג של DDR מהם זיכרונות TCCD? מה מיוחד בהם? אילו מהירויות הם באים? כמה הם עולים? איפה אפשר להשיג בארץ? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by wta,

יש לי סיבה להתבאס? השימושים שלי במחשב הם אינטרנט,הורדות,פוטושופ וכו'...לא גיימינג או משהו כבד. האם עשיתי טעות? :s05 והאם הלוח אם הזה:gigabyte Intel D945 תומך בDUAL CORE 2. (ובמה הלוח הזה תומך באופן כללי, אם אפשר בכמה מילים..) תודה, ותנסו לעודד ;D

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Bright Moon,

שמראה את Crysis על מערכת מבוססת Penryn מול מנכ"ל Crytek. המנכ"ל מאוד התרשם (גם אני).פרטי המערך (מופיעים בסוף הסרטון): CPU - Intel Penryn 45nm Family "Yorkfield" Quad Core 3.2GHz MB - Intel 975BX2 (BadAxe 2) GPU - 8800 GTX RAM - 2GB HDD - 250 GB OS - Win XP Crysis רץ מאוד חלק, למרות שיש בעיה לראות את המשחק רוב הזמן. נ.ב. הייתי בטוח ש-Crysis יהיה DX10... מסתבר שלא (Win XP). אם כך, זה לא משחק שדורש כ"כ הרבה (לפחות לא כמו כל ההייפ שיש עליו).

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. העניין הוא שכרגע המחשב שלי בלי מעבד,מה שאומר שאני צריך מעבד, המעבד שהיה לי הוא מה שמופיע במפרט. העניין הוא שאני רוצה להיות יציב על לפחות 4.7GHZ, עם הזכרונות שלי ועם הלוח שלי ממש לא תיהיה לי בעיה. בנוגע לקירור של המעבד ברשותי Tuniq שעבר מספר מודים ובתוכו גם מאוורר של 110CFM ,אני גם נמצא במצב טוב שכן המחשב שלי מאוד מאוורר עם עוד 4 מאווררים של 110CFM ועוד 2 של 80CFM. עם הE7200 שהייתי על 9X440 ומתח של 1.55 קבילתי טמפ' מקסימלית של 62, לא אמורה להיות בעיה להיות מעבד במקסימום גם על 65. עכשיו העניין הוא כזה שאני רוצה להגיע לתדר המקסימלי עם כמה שפחות מעלות וסיכויים לOC יותר גבוה, האם יש סיכוי שE8400 יתן לי מעלות יותר נמוכות מE8600? או שהE8500 יתן לי מעלות נמוכות? או שהסיכוי לכך ממ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by מאיה גרינברג,

מנהל בפורום המליץ לי לקנות את הלוח GA-73PVM-S2H כי יש שם את כל הפיצרים שאני צריכה אבל שמתי פתאום לב שה 7100 תומך DX9 ה X4500 הקודם שהיה לי תמך DX10 זאת אומרת שאני לא יוכל לשחק משחקים פשוטים כמו FIFA 2010 כי רשום על הקופסא DX10 מה לעשות ? G41 היה עדיף במקרה שלי ? אין משחקים היום שתומכים ב DX9 אנחנו בדור של 10 ועוד מעט ב 11 אוף ... וחוץ מזה ה 7100 חלש משמעותית מה X4500 נכון ? עכשיו כל משחק שאני אנסה להתקין יתן לי שגיאה בגלל חוסר התמיכה ב DX10 ? יש את הלוח P5N7A-VM עם 9300OB DX10 אבל הוא ממש יקר ! עולה 630 שקל !!!!!!!! והתמיכה בזכרונות עלובה DDR2 800.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. spire rulez

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by T-Flash,

מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 השימוש למחשב זה משחקים כגון BF3 SC2 HON וצפייה בסרטי DVD האם שווה לי לשדרג את המעבר למעבד חזק יותר ? ואם כן איזה מעבד עד 700 ש"ח כדאי לי לקנות ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by kobibo,

האם עוד מוכרים מעבדים כאלו לסוקט 939 ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by OR007,

אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ? ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ccc,

אני רוצה לקנות לוח אם בימים הקרובים ועכשיו הידיעות אומרות שעוד חודשיים הוא יהיה ישן ומגעיל נו מה.. גם כרטיסים של השוק הנמוך יפעלו על התקן הזה? או רק השוק הגבוה? שווה לחכות לזה? מה המהירות של האפיק הזה לעומת 8X

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shlomom,

היי, יש לי בעבודה כלי שרץ ברמת הדרייבר ובודק ביצועים של דיסקים מהירים מבחינת MAX KIOPS. עד היום רץ על מערכת אינטל z390 i9-9900K, לצורך שדרוג ל PCIe 4.0 עברנו כעת ל Ryzen 9 3900X עם X570 של Gigabyte Aorus זה ( 12 ליבות, 24 threads) והיתה ירידה משמעותית בביצועים. חשבתי שזה הזכרונות DDR 2.3GHZ והחלפנו ל 3.6GHZ, זה אומנם שיפר את הביצועים אבל עדין רחוק 15% בערך מהאינטל הישן. מדובר באפליקציה ברמת הקרנל שכותבת וקוראת הרבה מהזיכרון ועובדת על מספר ליבות. יש למישהו רעיון מה קורה פה? לפני שתשאלו: Latest BIOS updated, Windows 10 (1909) updated בביוס, זיכרון ב 3600, 1T. ובדוק דרך CPU-Z. כל רעיון יתקבל בברכה. הציפיה היתה …

14. בשעה טובה [ובבוקר מצויין], הגיע אליי המעבד היום בבוקר, נסעתי לאסוף אותו ולהתקין אותו בחנות, וחזרתי עם חיוך ענק הביתה. רק לפני שעה קלה יצא לי לחבר אותו אצלי בחדר, ולראות נתונים ובביצועים. קיבלתי את המעבד שרציתי, אני מבסוט. הוא מהיר יותר, חזק יותר וטוב יותר. כל זאת כמובן במידה מורגשת . אך יש לי שאלה, http://img505.imageshack.us/img505/5686/454545uo2.png מדוע כתוב בשורה CPU Type את המהירות "Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100)" ולא 3000MHZ? [במחשב השני שלי יש מעבד P4 630 3.0GHZ LGA775, ואצלו כתוב בשורה הזו 3000MHZ.] דבר שני, האם הטמפ' של המעבד (בתחתית התמונה) סבירה? זה לא אמור להיות בסביבות ה60-70 מעלות צלזיוס?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב גיימניג ואני צריך שתסבירו לי בבקשה מה ההבדלים בין תושבת 1156 לבין תושבת 1366. האם תושבת 1156 תומכת במעבד Core i7? כי לפי מה שהבנתי היא תומכת רק בCore i7 860, זה נכון? האם ניתן להרכיב מעבד Core i7 930 על לוח-אם מסוג 1156? אשמח לקבל פירוט בנושא זה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by haviv822,

עבור core i5 2500k שיעבור OC Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-C45 B3 שניהם במחיר כמעט זהה על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני משדרג פנטיום III 500 (שאר הפרטים במפרט). אני מעוניין להשקיע כ 1000 ש"ח (מקסימום!!) בעניין. השידרוג יכלול אך ורק לוח אם ומעבד...(ואולי גם ספק כח אבל רק בעוד כמה חודשים). אני לא אתעסק באוברקלוקינג בכלל (מיציתי את העניין עם ה 575@500 ב 2.05v האחרון ). העניין היחיד שמעניין אותי הוא יציבות\אמינות ורצוי גם ביצועים עדיפים. האם משהו יודע איזה לוח הוא המתאים ביותר למעבד הנ"ל...?? נ.ב : יש לי בקר Promise שמאפשר עבודה ב ATA 66. תודה מראש HF

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות זכרון DDR3 1600 2*2 GB אין לי דרישות מיוחדות לזיכרון, אני גם לא מתכוון לבצעה OC בעתיד הקרוב חשבתי על kingston hyper X Blu Dual channel cl9-9-9-27 שעלותו 295 ש"ח הזכרון נועד לעבוד עם i5 2500k של אינטל ולוח אם של Asus p8p67/p8h67 או לוח מקביל לזה של Gigabyte האם הזכרון הזה מתאים לי, או שאולי יש זכרון טוב יותר במחיר דומה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, זה בסדר שיש שני סוגים של זיכרון במחשב, יש לי אחד של STAREX 512 ואחד 256 לא רשום חברה(הוא בצבע אדום) כי לפעמים המחשב מראה לי כאילו יש בעיה בזיכרון הוא מראה לי מסך כחל לשניה ואז מתכבה? החברה STAREX טובה ומוכרת? תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Belgid,

שלום חברים,קניתי מעבד שהייתה עליו מדבקה, הסרתי אותה ואני רוצה לנקות אותו. האם ניתן לנקות עם אציטון או שרק עם אלכוהול? ואלכוהול הכוונה לאלכוהול טהור? או שערק גם זורם ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by abarbotel,

מה זה אומר ציפסט g31 ומה הבדל בין סוגי ציפסטים יש ציפסט לכל מעבד?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by gggilad13,

בקשר למעבדים כפולי הליבה של אינטל שעליהם כתוב בדף החדשות באתר... השאלה העיקרית והמרכזית שאני רוצה לשאול זה שאני רוצה לקנות מחשב חדש (יש לי מחשב דיי חלש עכשיו: P4 1.5GHZ 128 RAM וכו'...) אז השאלה שלי אם כדאי אולי לחכות עוד חצי שנה למעבדים כפולי הליבה? האם הם יהיו מיועדים לשוק הביתי או יותר לשרתים? (כמו הXENON) האם הם יציגו שיפור רציני בביצועים מהמעבדים הנוכחיים? כמה הם יעלו בערך? הם יהיו יקרים? והאם באופן כללי כדאי לחכות עוד חצי שנה עד שיצאו ואז לקנות מחשב חדש?

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום.אני מתכנן לקנות את המעבד X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core.אני רוצה לקנות מחשב למשחקים.במה שונה הקונרו מהמעבד הנ''ל ואיך בדיוק הוא יותר טוב למשחקים ממחשב כפול ליבה עם 64 ביט?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. זהו הדיון הרשמי על החדשה: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1118771432,43495, - אתם מוזמנים להגיב כאן ולהשמיע תגובות, רעיונות לצעד של Infineon ואם תרצו לעזור לנו ולשפוך עוד קצת מידע על ה-DH-5 החדשים. [חוצמזה שםה מיוצרים בתהליך יצור של 0.11micron].

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים