מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
עד לפני כמה חודשים (אולי אפילו עדיין) אמרו שצריך 512mb RAM רק בשביל להריץ את כל המחשב על זיכרון פנימי בלי זיכרון וירטואלי. עכשיו במשחק מאפיה למשל, אחרי כמה זמן של משחק יש לו לפעמים תקיעות ממש ארוכות (בקטעים שנוסעים ברכב) שהוא טוען בהארדיסק. לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא משתמש בזיכרון וירטואלי יותר מדי - בדקתי פעם אחת באמצע המשחק (Alt+Tab) וראיתי שכמעט כל הזיכרון הפנימי בשימוש (איזה 5-20 מ"ב פנויים) והזיכרון הוירטואלי בשימוש הוא-700 מ"ב!!! איך כזה דבר יכול לקרות??? 256mb DDR לא מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים על הפרטים הכי גבוהים???
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש כיום בלוח של Albatron דגם PX865PEC PRO 2.0 עם אובר קלוק והגעתי לבאס של 255 ואני שם לב שכשאני רוצה להמשיך מ255 בביוס אני פשוט לא יכול... כאילו זה המקס' (טוב זה באמת המקס') השאלה שלי היא אם אפשר לעלות יותר מ255 FSB בלוח הזה? כי אני רוצה לנצל את היכולת של המעבד שלי עוד יותר... או שיש אפשרות אחרת של להעלות מכפלה של באס בלוח הזה? המעבד שאני משתמש בו הוא של אינטל,P4 2.66HT וכרגע הוא עומד על 3.315 MHZ תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לוחות mini-ITX (כמו הלוח שהתשמשו בו במוד של מארז הפרספקס המואר) ששוים משהו? משהו עם תמיכה ב-AGP והתקנים מתקדמים כלשהם?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש זיכרונות Corsair Dominator CMP6GX3M3A1600C7 ולוח אם GA-X58A-UD3R שתומך ב2200/1333/1066/800. השאלה: איך לקנפג את הזיכרונות האלה שיעבדו בצורה אופטימלית עם הלוח הזה? האם עדיף להוריד אותם ל1333 או להעלות ל2200? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לוח אם שיכול לעמוד בטמפרטורה גבוהה בזמן עבודה.. מדובר שטמפרטורת חדר תהיה 45-50 מעלות... בכך שבתוך המארז הרבה יותר...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סליחה על הנוביות אבל כל הזמן כשאני קורא כתבות כדי לעדכן את עצמי אז מדברים על מהירות הזכרונות במספרים כאלה 2-2-2-5-1 תוכלו להסביר לי מה כל מספר בזה אומר?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה [ובבוקר מצויין], הגיע אליי המעבד היום בבוקר, נסעתי לאסוף אותו ולהתקין אותו בחנות, וחזרתי עם חיוך ענק הביתה. רק לפני שעה קלה יצא לי לחבר אותו אצלי בחדר, ולראות נתונים ובביצועים. קיבלתי את המעבד שרציתי, אני מבסוט. הוא מהיר יותר, חזק יותר וטוב יותר. כל זאת כמובן במידה מורגשת . אך יש לי שאלה, http://img505.imageshack.us/img505/5686/454545uo2.png מדוע כתוב בשורה CPU Type את המהירות "Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100)" ולא 3000MHZ? [במחשב השני שלי יש מעבד P4 630 3.0GHZ LGA775, ואצלו כתוב בשורה הזו 3000MHZ.] דבר שני, האם הטמפ' של המעבד (בתחתית התמונה) סבירה? זה לא אמור להיות בסביבות ה60-70 מעלות צלזיוס?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי.. תראו את המפרט שלי בחתימה חשבתי לשדרג את המעבד לE5200 כמה שיפור במשחקים אני אראה? לדוגמא בCOD 5 אני משחק ופה ושם אני מרגיש תקיעות וFPS נמוך. האם שדרוג מהמעבד שלי אל הE5200 ייראה הבדלים מורגשים? וכן, הלוח שלי תומך ב45nm יש חנות ליד הבית שלי, הוא מוכן להחליף לי את המעבד לE5200 , הוא מרכיב לי ולוקח את המעבד הנוכחי שלי, תמורת 300 ש"ח .
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם בימים הקרובים ועכשיו הידיעות אומרות שעוד חודשיים הוא יהיה ישן ומגעיל נו מה.. גם כרטיסים של השוק הנמוך יפעלו על התקן הזה? או רק השוק הגבוה? שווה לחכות לזה? מה המהירות של האפיק הזה לעומת 8X
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לרוב לא עושה יותר מידי עם המחשב בעיקר משחק (SOF2 GTA3 THPS3 וכו...)ובאינטרנט. אני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בלפחות AGP X4 ובגלל שאני לא רוצה להחליף לוח ולהשאר עם הP3 אני רוצה להחליף גם מעבד. יש לכם משהו להמליץ לי (מעבד+לוח) בעלות הכי נמוכה ועדיין שייתן תמורה נורמלית. תודה מראש רום
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין השלושה האלו. 1. Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 2.לוח אם ASRock H81 Pro BTC LGA1150, Intel H81, DDR3 1600Mhz, PCI-E, VGA, HDMI Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI .3 ברמת העיקרון זה למפרט הזה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 מחיר החבילה: 2435 שקל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה יחסית שנה פלוס או שנתיים אם לוח אם של Gigabyte בעל תושבת 775ואני רוצה לשדרג לP- D . אני לא מעוניין להלחיף את הלוח הנ"ל כי הוא עושה אחלה עבודה עבור היעוד של (גרפיקה ועריכת ווידאו). ישל לי 3 שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך בפנטים D כי באתר של החברה כתוב Intel Pentium 4 ובSupport List כתוב את כל הסידרה של פנטיוםD כנתמכים בצורה הבאה: P4 (820) , P4 (840) וכו'.... 2. האם המעבד הנ"ל ייתן לי ביצועם יותר טובים ותועלת. המעבד שלי הוא Pentium 4 531 3 Ghz 1 MB 800 Mhz LGA 775 64 bit ואם כן איזה מעבד כדאי לי לקנות.(מבחינות רינדור והמרה בין פורמטים). 3. האם הליבה הכפולה של Pentium D יכולה לחלק אפלקציה כבדה אחת כגון רינדור בין שני הליבות של המעבד וכך יתקבלו ביצועים י…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף מבחינת תצורה וביצועים לזיכרון בנפח 32GB: 16x2 או 8X4 המפרט הוא: AMD 5900X ASUS DARK HERO X570
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
ביצועים כבר אני אומר לכם אל תרשמו מכפיל את רוחב הפס כי זו טעות איומה תודה מראש ניר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב. אני מתלבט איזה לוח אם לבחור. אני מעוניין בלוח אם ל AMD, עם יכולות אוברקלוקינג טובות ומכפלה פתוחה. מהמלצות ששמעתי הלוחות של EPOX הם המתאימים ביותר. אז רציתי לשאול, איזה לוח אם מבית EPOX הכי מומלץ? מבוססי ה KT-400 כמו ה EP-8K9A או מבוססי NForce2 כמו ה 8RDA+ ? האם כל הלוחות האלה באים עם מכפלה פתוחה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט: Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate - 64bit CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) - DUAL Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) ---------------------------- אני לא כזה משחק במשחקי מחשב מדיי פעם assasin creed ו- Prototype אבל לא יותר מזה... לרב אני מתעסק בתיכנות - Visual Studio 2012/3 ו- Eclipse. לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהוא תופס כ 70% מהזיכרון הנוכחי שיש לי. חשבתי להוסיף זיכרון. יש הרבה סוגים לזכרון ואני לא יודע מה ההבדל ב…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ? ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הרכבים הבאים טובים להרכבת מחשב: מעבד i5-7500 Kaby Lake לוח אם Gigabyte GA-H270-HD3 זיכרון Kingston 8GB DDR4 2133Mhz
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא ראה יש כתבה על סוקט 939 חדשה באתר ובה יש לינק לכתבה של anandtech ובה יש תוצאות של fx-53 נגד intel petium 4 3.6ghz שהוא המעבד מבית אינטל הכי מהיר נגד המהיר ביותר מamd ובתוצאות המעבד של amd מוחץ את המעבד של אינטל בהכול איפלו בקידוד סרטים! לינק לכתבה:http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2128&p=1 אז רק חסר לamd לשפר את היכולות בעבודה עם הרבה מטלות ואז יש פה מעבד מושלם ד"א:יש גם מעבד 3800+ שהוא קצת יותר טוב מהfx-53
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיניתי את ה-SDRAM Command Lead-off Time מAuto ל-1T לפני, קיבלתי ב-super_pi 1.12 . אחרי 1.13 זה לא אמור לשפר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו ולדעתי שדרוג של הלוח+מעבד+זיכרונות יעשה את העבודה. אם אתם חושבים אחרת אז אשמח כמובן שתשתפו אותי. לא צריך שהמשחקים החדשים ביותר יראו מדהים, אבל כן אשמח אם הם יעבדו (כרגע המשחק היחיד שלי זה the secret world). המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה כל יום, וה8GB גRAM שלו כמעט תמיד מנוצל עד הסוף (2 גרסאות של פיירפוקס+כרום+אקספלורר, תוכנות עריכת קוד, לפעמים דברים של adobe, והמון דברים אחרים קטנים). אני משתמש במחשב גם כדי לראות סרטים דרך מקרן תלת מימד. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: AMD Phenom II x3 720 BE לוח אם: Biostar ta790gxe 128M זכרונות: לא זוכר את הדגמים בדיוק, אבל יחסית איכותיים 2GB*4 DDR2. (אם צריך אני אמצא את הדגמים) כרטיס גרפי: NVIDIA G…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-