מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. שאלה קצת מטומטמת, אבל כשקונים זכרונות ו-לא- בKIT, אלא פשוט סטיק אחד בודד של יצרן ידוע(גם טווינמוס וADATA נכללים כ'ידוע' מבחינתי), האם הם אמורים להגיע בתוך קופסה או משהו? הלכתי היום לחנות שלא אזכיר את שמה(למרות שהיא גדולה וידועה לכולם), וביקשתי לקנות זכרון DDR400 של חברת טווינמוס. כשביקשתי לראות את הזכרון הוציאו לי מהמחסן סטיק ללא קופסה\שקית\שום דבר. כששאלתי אם ככה זה מגיע אמרו לי - 'אם אתה רוצה אני אתן לך שקית'. כמובן שברחתי משם כל עוד נפשי בי. כשקניתי KIT תמיד קיבלתי קופסה. מה קורה כשקונים סטיק בודד? ככה מקבלים מוצר או שגם אמורה להיות קופסה, ורק החנות הזאת עובדת בשיטה מגעילה שכזו
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני יודע שה965 יותר טוב.. אבל יש לי שאלה אם אני לא עושה בכלל OC... ואני לא מתכוון לשדרג את המחשב אם אני יחליף מעבד או משהו כזה זה כבר מחשב חדש... אז עם זה... מה היתרונות של ה965 על 945? תודה 3 שאלות קטנטנות למרות שהן לא קשורות... זיכרון עם 800MHZ ממש מהיר יותר מ 667MHZ? שווה להשקיע יותר או לא כדאי... אין שום OC כדאי לקנות כרטיס מסך שהוא כבר עבר OC? או שיש בזה סיכונים כל שהם? כמו חום יותר מדי או משהו אחר...? אם קונים מחשב חדש חייב לקנות קירור למשהו? מעבד או משהו? או שלא? וכמה זה מומלץ סליחה על השיגעון.. ;D
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום סליחה על הנוביות אבל כל הזמן כשאני קורא כתבות כדי לעדכן את עצמי אז מדברים על מהירות הזכרונות במספרים כאלה 2-2-2-5-1 תוכלו להסביר לי מה כל מספר בזה אומר?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין מעבד P4 1.5GHZ לבין P4 .3.0GHZ ? מדובר על אותו מעבד, אך כנראה בגלל הלוח הוא עובד על מחצית התדר. לשימושים משרדיים נטו. למעשה 2 השימושים הכבדים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם כרגע הם: 1. פתיחת IE8 וטעינת לשוניות ודפים. 2.השימוש הכבד ביותר - כ50 לשוניות פתוחות בפיירפוקס שמכבידות מאוד על המחשב. מה שמפתיע אותי זה שהמעבד על סביבות 70%, מתוך ה1GB זיכרון שברשותי האוורסט מראה על 88% שימוש (920MB) שמתוכם הפיירפוקס משתמש ב503MB. איך זה יכול להיות שהמחשב לא על 100% CPU ו/או שימוש מלא בזכרונות והמחשב איטי? אולי אפשר לתקן/לשנות משהו בהגדרות? קובץ החלפה למשל? העלות ללוח אם יד שנייה משומש כ150 ש"ח. למרות שהלוח שברשותי נקנה חדש מהחנות לפני כ2-3 שנים ומלבד העניין …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על מעבדים אלו של AMD לתושבת AM2 האם יש כאלה כבר? האם הם משתלמים-עדיפים? ואם אפשר הסבר קטן על זה,אני יודע שהמעבדים האלו פולטים פחות חום וככה הם בעצם טובים יותר גם לOC ? ובכלל. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה. כבר נהיה לי בלגן שלם: יש לי לוח אם asus p4c800 e deluxe שעל פי כל הבדיקות שעשיתי הוא תומך SOCKET 478. אבל יש לי צ'יפסט : I875P של אינטל - שאם הבנתי נכון (כנראה שלא...) אז הוא תומך :LGA775 האם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ? תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לומר דבר ראשון שאני נהנה מאתר ומהפורום כבר הרבה זמן למרות שאני לא פעיל בצורה שאני קורא מתעדכון באתר רציתי להביא לשומת הלב שלכם משהו מעניין החברה ASUS הוציא התקן שמתלבש על תושבת של Socket 478 והופך אותו ל Socket 479 שאפשר להתקין עליו את המעבדים של Pentium M שהם יותר חזקים הראי רק לאחרונה קראתי מאמר אצלכם שאינטל עוברת ליצור של כל המעבדים לPentium M אז כבר עכשיו אפשר לעבור בלי לשנות את הלוח הינה הלינק לאתר של ASUS למי שרוצה לקבל פרטים http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=54&l3=0&model=467&modelmenu=1
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 השימוש למחשב זה משחקים כגון BF3 SC2 HON וצפייה בסרטי DVD האם שווה לי לשדרג את המעבר למעבד חזק יותר ? ואם כן איזה מעבד עד 700 ש"ח כדאי לי לקנות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בינהם ? הבדלים גדולים ? במה מתבטאים ? על מה ללכת תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom 2 955 3,2Ghz לוח אם GIGABYTE GA-880GM-UD2H 1.4rev 2 כרטיסי זכרון corsair 2gb (single stick) DDR3-1333 CL9 VALUE SELECT מעוניין לקנות כרטיס נוסף של 4GB ורציתי לדעת אם יש הגבלה כלשהי מבחינת מעבד ותיאום בין הזכרונות. מבחינת לוח האם אני לא חושב שצריכה להיות בעיה יש מקום לארבעה כרטיסים כשכל אחד יכול לתמוך ב 4GB. לגבי המעבד אינני בטוח. האם אפשר לשלב 2 כריטיסים של 2GB עם כרטיס אחד של 4GB כשכרטיס האחרון מיוצר ע"י חברה אחרת? והאם אפשר שכרטיס זה יהיה במהירות 1600Ghz או שעשויה להיות בעיה עם הכרטיסים האחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה פשוטה כי לא כל כך הבנתי מה ההבדלים. בכמה חזק מעבד i7 6700k 4.o oc לעומת i5 750 4.0 oc , בכל הנוגע לגיימינג בעיקר , וגם למהירות מחשב וכו. תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים,אני מתלבט בין שני סוגים של מעבדי AMD מה עדיף להשקיע יותר על מעבד שעובד ב- 65NM בשביל הטמפרטורה הנמוכה שלו, או ללכת על מעבד עם 2 מגה זיכרון נדיף. יש דגם שהוא גם וגם אבל הוא יקר לי. תודה!
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי ששני המעבדים האלה הם פחות או יותר קרובים בביצועים שלהם השאלה היא האם יש הבדל גדול ומה מומלץ לקחת למחשב שהוא למשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Gigabyte GA-EP45-UD3 Gigabyte GA-EP45-UD3L Gigabyte GA-EP45-UD3LR וגם מדוע?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם מדברים על הלוח הזה! אני לקראת קנית מחשב וקיבלתי לא מעט המלצות על הדגם הזה. מה מיוחד בו? מה מיוחד בצ'יפסט שלו? מה מבדיל אותו מהאחים שלו שמאוד מאוד דומים לו? המחשב שאקנה מבוסס על E8400 לשימוש כללי אמין ועריכה בפוטושופ של תמונות שאני מצלם. הכל בסביבות 2700 שקלים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שלם ב TMS עכשיו אני צריך זכרונות 8GB, אבל משהו מוזר באתר שלהם, בעוד שבכל המוצרים יש להם מחירים תחרותיים והוגנים בזכרונות כל המחירים כפולים או חצי מעל המחיר במקומות אחרים. בכל אופן הבנתי שלא משנה ממש אם זה 4GB פעמיים או סטיק בודד של 8GB והשינוי מינורי אולי של אחוז בודד. http://www.tms.co.il/cat/411 יש כמה אפשרויות השאלה מה יחס עלות תועלת טוב ולאיזה זכרונות לא שווה להוסיף כסף. אפשרויות למי שאין כח להיכנס לדף עצמו. Hynix Original 4GB DDR3 1600 142 ש"ח כפול 2 שווה 284 הבנתי שהתזמון פה הוא 11 http://www.tms.co.il/product/12189 Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 299 ש"ח סטיק בודד, שוב תזמון 11 http://www.tms.co.il/product/12186 Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9 346 ש…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפי מידע שאספתי, ב-20 לחודש הזה מחירי המעבדים של AMD ירדו בכ-200/300 שקל. ככה שמי שקונה מחשב כדאי לו לחכות עוד שבועיים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרון DDR3 1600 2*2 GB אין לי דרישות מיוחדות לזיכרון, אני גם לא מתכוון לבצעה OC בעתיד הקרוב חשבתי על kingston hyper X Blu Dual channel cl9-9-9-27 שעלותו 295 ש"ח הזכרון נועד לעבוד עם i5 2500k של אינטל ולוח אם של Asus p8p67/p8h67 או לוח מקביל לזה של Gigabyte האם הזכרון הזה מתאים לי, או שאולי יש זכרון טוב יותר במחיר דומה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://tinyurl.com/67u6u מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58000&page=8&pp=25
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ? ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-