עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Googleness,

אף פעם לא טרחתי ... זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#bios עכשיו ממה שהסתכלתי יש לי ביוס בגרסה F4, ואני רואה שיש הרבה שדרוגים שם לביוס. נתקלתי בעמוד הזה במקרה כשהורדתי דרייברים חדשים לווינדוס 8. אז יש טעם? ואם כן איזה גרסה לקחת?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. http://www.tomshardware.com/hardnews/20050812_023337.html בכנס IDF הקרוב, שיערך בסוף החודש, CONROE, המחליף של ה PRESCOT (וה PENTIUM 4 בכלל) יחשף... הם מבטיחים שהוא יציב צריכת חשמל מופחתת לעומת הטכנלוגיה של היום. כמו כן, ה PENTIUM4 / CELERON יזכו לשדרוג של 65 ננומטר בתחילת 2006:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב. אני לפני קניית לוח DFI LanParty UT NF3 ULTRA-D ומעבד Opteron 170, עליהם אני מתכוון לבצע Overclocking נאה. (יש לי כמה סיבות לקנות לוח כזה ולא NF4 או משהו חדש יותר...) אני צריך 2GB של זיכרון בסה"כ, רצוי כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר טוב לאובקלוקינג (אבל במחיר סביר), וכמובן שנמכר פה בארץ. הייתי מעדיף להשתמש ב-2 סטיקים של 1GB (ולא ב-4 של 512MB), אבל אם אין ברירה אז אתפשר... איזה זיכרונות אתם מציעים? זה הדבר היחיד הנורמלי שמצאתי בנתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305422

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הוא מתומחר בסביבות ה-1000 שקל... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 נקווה שיגיעו עוד לוחות בקרוב...

• 16 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by Titan777,

יש לי כרגע P5N-D חדש בן כמה ימים הסלוטים של הPCIe קרובים מידי והSLI שלי נוגעים אחד בשני וכתוצאה מכך יש הבדלי טמפ' של 10 מעלות מהכרטיס בסלוט 1 לכרטיס בסלוט 2 חשבתי אולי להחליף לאחד מלוחות האם הנ"ל כי יש להם הרבה יותר מקום וככה לא יווצר מצב שיש לי כרטיס שנוגע בכרטיס השני ואז אני מפספס פה 10 מעלות על כלום וזה בא על חשבון OC וביצועים לדעתי אני ינסה להביא את הלוח מארה"ב, הT עולה כ250$ והפורמולה כ299$ מה אתם אומרים? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, הרי הלוח אם מספיק טוב - רק בעיה של המקום לSLI יום טוב!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by elikh,

היי, אמ;לק: קונה מחשב חדש עם 1080 SLI ומתלבט לגבי מעבד. קישור לפוסט המקורי שלי מהפורום של ייעוץ לגבי הרכבת מפרט: לצערי לא ממש מגיבים שם אז החלטתי לשאול כאן: המחשב מיועד לגיימינג, האם יש סיבה לקנות משהו שהוא לא 6700k? נראה שאין שיפור בביצועי גיימינג לא עם 6800K ולא עם 6850K. חוץ מזה, cannonlake (דור 8 של מעבדי אינטל שינחת עוד שנה וחצי) יגיע עם סוקט 1151, כך שניתן יהיה לשדרג. לעומת זאת הסוקט של skylake-x יהיה שונה מ2011-3, ולא יהיה מקום לשדרוג (ככה הבנתי). דעתכם? ואם אני הולך על 6700k, איזה לוח אם הייתם ממליצים מבין 2 אלה: Asus MAXIMUS VIII HERO Intel Z170 Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 …

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. מה המצב אנשים ?.. אז ככה, שיפרתי את המחשב שלי (תוכלו לראות את המפרט שלו ב"מפרט מחשב" מתחת לשם המשתמש שלי בצד - System 1 לא System 2) ונשארו לי 2 חלקים ספייר ... x1950 Pro ו - Eneremax 400w ... והייתי רוצה לשפר את המחשב של אחי ... יש לו מחשב ישן ... יש לי תקציב בינתיים לקנות לוח אם וחסרים לי רק עוד מעבד וכרטיסי זכרון שאני אקנה אותם מאוחר יותר ... ורציתי להתייעץ אתכם איזה לוח אם הכי טוב אפשר לקחת בתקציב מוגבל של 350 ש"ח . אני צריך לוח אם שיתמוך בדברים הבאים: הלוח אם חייב להיות מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני קונה חלקים רק אצלם לוח אם שיתאים למעבדי Intel ולא AMD שלא יהיה עם כרטיס מסך מובנה ! העדפה ללוח אם של חברת Gigabyte אבל אם אין אז גם חברה אחרת תהיה בסדר…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bigdady,

אני קראתי קצת חומר כאן באתר ובאתרים נוספים ולא הצלחתי להבין את ההבדל, לכן כמוצא אחרון אני מבקש עזרה כאן. אני רוצה לקנות זיכרון של 400mhz ללוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD כאשר הלוח תומך ב2x256 ואני לא יודע מה עדיף פעמים 256 או סטיק אחד של 512 דבר נוסף, שמעתי או ליתר דיוק אמרו לי שכאשר אני שם פעמים 256 המחשב בעצם מזהה 256 ולא 512 האם זה נכון? כי לפי דעתי זה לא נכון

• 16 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by htpc,

לא מציע לקנות את לוחות GIGABYTE הם בעיקרון עולים זול ויש להם להם תפריט יותר מלא בלוח, אך למדתי על בשרי שמה שעולה זול עולה ביוקר, יש לי לוח ששלחתי לתיקון הלוח לא עבד ובמקום זה הוצע לי לוח שעבר תיקון של GIGABYTE כנראה במעבדות החברה כך סופר לי במור לוי משווקי GIGABYTE בישראל, שיש אחריות לשנה ולכן לא אקבל חדש, כמו"כ ראיתי במגזין PC PLUS שהגיגה בייט אמנם זול מכיוון שהאחריות רק לשנה. קחו זאת בחשבון לפני הקניה הבאה שלא תצטרכו לשבור ת'ראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by captaincaveman,

אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Svensk.il,

ערב טוב לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 עם ליבת פרסקוט, FSB 533. אני יודע שכאשר אשים זכרון במהירות 400 mhz, זה אוטומטית ירד ל-333. השאלה היא, אם יש דרך לגרום לזכרון בכל זאת לעבוד על 400, כי קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל המעבד... (זכרון 512MB של Corsair אגב). תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.

• 16 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by LinkTree,

במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. AMD פיתחה כונן וירטואלי על זכרונות RAM לא מצליח למצוא את הדף שלהם להורדה משהו זוכר איפה האתר להורדת התוכנה ?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by iveco,

יש הבדל בביצועים בין זיכרון SINGLE SIDE לזיכרון DOUBLE SIDE ? מה עדיף לקנות ? או שכולם אותו דבר ? אני רוצה לקנות 4 זכרונות 1333 נפח 8GB = סה"כ 32 יש SS של KINGSTON ויש DS של PATRIOT

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by lipa,

סטפיניג B3 ציון ב-3D MARK 06 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2636829 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Pentium 4 2.53Ghz Pentium 4 2.53Ghz - 4144 ש"ח Kingstone 256mb PC1066 X 2 - 1960 ש"ח Asus P4T-533c - 1019 ש"ח Antec TruePower 380 - 473 ש"ח Grand Total: 7596 ש"ח ------------------- Dual Athlon MP 2000+ Athlon MP 2000+ X 2 - 3042 ש"ח ASUS A7M266-D - ש"ח 1537 CMX512 - 512Mb 2700 CAS 2 X 2 - 2328 ש"ח Antec TruePower 470watt - 714 ש"ח Grand Total: 7621 ש"ח

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. האם יש לזה השפעם על מהירות המחשב והמעבד בפרט? כי יש הבדל במחיר: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103533 לזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103532

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by King Kong,

התקשרתי לעשות הזמנה על מעבד בחנות ונגמר להם הסמפרון 3000 ! יש רק 2800 ההבדל בינהם זה הקש ממורי 128/256KB ה 2800 קצת נחות בקטע הזה ... אני לא יודע אם לקנות את ה 2800 במחיר נמוך יותר ...אבל הזיכרון מטמון שלו הוא רק 128 יש להם סמפרון 3200 אבל גם הזיכרון הפנימי שלו הוא 128 ולא 256 כמו ה 3000 .. לא יודע מה לעשות ??? מה אתם אומרים ???

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. אחרי כמה סקירות ראיתי שה-GHZ של CORE 2 DUO E6600 הוא 2.44. בעוד כמה חודשיים ה-GHZ יגיע ל3.00 GHZ ומתי יגיע ל3.2 GHZ ומתי יגיע ל3.4 GHZ ומתי יגיע ל3.6 GHZ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם כן, מה הם הלוחות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שניהם עולים בערך אותו הדבר (הQUAD עולה 100 שקל יותר) מבחינת שעון הQUAD יותר מהיר אבל הI7 זה המילה האחרונה. על מה ללכת? ואיזה תושבת יש ל I7 אני מתכוון SOCKET

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.