עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yoss,

יש המלצות? האם זה נכון שintel815 לא תומך ביותר מ512 מגה של זכרון?

2. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by User_Name,

כמה Mhz זה XP 2200+?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by mnm,

האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by bilbo,

הי ! יש לי שאלה: אני מעוניין ליקנות מחשב עוד 3 חודשים. נכון להיום לקנות את המעבד החדש ניראה טרוף ! (המון כסף) בסכום שלו אפשר לקנות שני מעבדי 2GHZ וישאר עודף. האם יש לוחות לשני מעבדי INTEL ? או שצריך מעבדים מיוחדים כמו ה MP וה XP ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Or ei,

ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל? לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ariebel,

או קיי מדובר במחשב 1700 XP עם לוח של EPOX 8RDA ו RADEON 9700 PRO עכשיו הזכרון ששמים עליו זה ככה או שני סטיקים של OCZ של PC2700 של 256MB שזה יוצא 512MB RAM.(CAS 2.5) או סטיק אחד של CORSAIR במהירות של 3200 אבל רק סטיק אחד שזה יוצא 256MB RAM. (CAS 2 מה יתן לי יותר יציבות וביצועים טובים יותר במשחקים!? וכמובן ב 3D MARK 2001 SE?! אז העקרון פה...יותר RAM איטי או פחות RAM מהיר... אין לי כסף להרבה RAM מהיר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by zippobuyer1,

אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by lipa,

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by H.I.V,

שלום אני מתכנן לקנות פנטיום 4 2.4 ואני עוד מתלבט בקשר ללוח אם בהתחלה חשבתי לקחת את הלוח הבא: Gigabyte GA- 8GE667 Pro אבל אחר כך התברר לי שיש לו רק AGP 4 אז אני לא יודע מה כדאי אולי כדאי לוח אם של אינטל? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by H.I.V,

היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by demonshlomo,

ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

1. האם העין האנושית במחינה בהבדל בין 32 ל64 ביט? במה זה מתבטא? 2.בכמה מיקרון יוצר הATHLON64 ? 3.ידוע לי שלמעבד יש בקרי זיכרון ולכן בלוחות התומכים בו לא יהיה גשר צפוני. אז מי יגשר בין הזיכרונות (הפיזיים) למעבד ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by stingeR-,

מי מבין הלוחות הכי משתלם מבחינת : מחיר/OC/STOCK/פיצ'רים/יציבות/ביוס תגובות למבינים בלבד! חשוב ביותר כל הלוחות נעים בין 480שח ל530שח מה הכי משתלם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ccc,

אני יכול להשיג מעבד כזה, אני יודע שהוא DLT3C כל ה DLT טובים? יש שבועות פחות טובים ויותר טובים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Parallel,

האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by fidelcastro,

אני רוצה לקנות נייד ומתלבט איזה מעבד לקחת ... השאלה אם AMD טובים בניידים..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yossi051,

אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by i3anG,

זה המעבד CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU צריך דעה אם הלוח אם הזה טוב או שיש משהו אחר טוב יותר אבל לא יקר Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) זה הזיכרון Memory : DDR-RAM 512MB 400 מארז פשוט..שמתאים.. ואני צריך ספק כוח אני לא יודע איזה..אם אפשר שם חברה גודל או משהו שיעזור לי תודה !! (BUNNY) שלח אותי לפורום זה ועזר לי בבחירת החלקים..צריך דעות נוספות..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by chris_u16,

האם זה נכון שלוחות של ABIT מודדות את הטמפרטורה של פנים הליבה של המעבד (חם יותר ב10c) ולוחות אחרות מציגות טמפרטורות של הdie של המעבד ולא מתוך פנים הליבה? ועל פי מה צריך למדוד את המעבד? לפי טמפרטורת הליבה או לפי הטמפרטורה של הdie שלו? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 @ 2.4 ddr 333 512 gefore 4 mx האם הoc קצת מוגזם? והאם מישהו יכול להביא לי תוכנה למדידית התמפרטורות

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shmulikg,

אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.