עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zeroone,

שלום לכולם קניתי לוח ג'יגהבייט GA-7N400-L ומעבד AMD BARTON 2800? 333FSB הרכבה מינימלית לוח+מעבד+כרטיס מסך כאשר אני מדליק את המחשב נשמעת מנגינה במשך מס' שניות והמחשב נכבה. ככל שאני בדקתי ג'מפרים זה נראה בסדר. בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  2. אני שואל בשביל חבר שקנה: AXP 2400+ EPOX 8RDA+ CROSAIR 400 MHZ CL2 ... הוא אומר שהזיכרונות הם על 266, והוא לא יודע מאיפה לשנות... אמרתי לו: "חפש בביוס זה 95% שם" והוא אמר שהוא לא מוצא... אז איפה זה????? בתודה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by gregnisht,

שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע איך לבדוק תקינות מעבד בתודה ירון

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  5. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקע בכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? מישהו נתקל בתקלה b2 שמופיעה בלוחות החדשים שקשורה לכרטיס מסך שיושב על PCIe? האם מישהו מכיר את הפתרון לתקלה? אני ממש מתוסכל! הלוח המדובר: Gigabyte Z77X-UD3H כרטיס מסך: Sapphire HD9790 3GB GDDR3

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. http://arstechnica.com/hardware/news/2011/01/intel-recalls-sandy-bridge-chipsets-due-to-sata-screw-up.ars עדכון 17.03.2011 כיצד לזהות אם לוח האם הוא אכן ממהדורה B3? למעוניינים לבדוק אם הלוח שברשותם שייך למהדורה B3 או למי שרוצה לוודא שאכן הלוח שהוחלף לו הוא ממהדורה B3, להלן ההוראות לפי יצרן: Asus Gigabyte Intel ASrock MSI

• 213 תגובות
    • 74.3k צפיות
  8. Started by haim744,

יש לי שתי זיכרונות של כל אחד 256M ADATA ואני מנסה להוסיף זיכרון נוסף קינגסטון אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק אני מחבר אותו לבד המחשב עובד ניסתי להפעיל אותו גם רק עם 256 אחד לא עובד בקיצור הזיכרון החדש עובד רק לבד... מה זה אומר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by rander1,

התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר קול realtek מהאתר של ASUS כאשר העכבר בפעולה זז יש רעש רקע מרגיז בדרייבר REALTEK שמתאים ל XP יש שם ב CONTROL PANEL אופציה PC BEEP ושם הייתי עושה mute להשתיק את הרעש הזה בדרייבר של ווינדוס 7 אין בכלל את האופציה PC BEEP מישהו נתקל ואם בכל זאת ניתן להשתיק את ה PC BEEP ואיך לסדר את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by roeiw,

יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by Ominush,

שלום לכולם ושנה טובה! לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין. לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS... מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3. יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו... או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי? תודה מראש, ניב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by i022052,

יש לי אינטל 3.4 עם לוח סורנטו. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב, אני מקבל את המסך הכחול של אינטל. עד כאן הכל בסדר. אלא שבצד ימין תחתון של המסך לא ממש בפינה, אני מקבל במשך כמה שניות צירוף של מספר ואות כגון 5A מתחלפות ל 4C וככה עד שהמסך נעלם. אני מאמין שהמקצוענים כאן מבינים למה אני מתכוון, בכל מקרה לא הצלחתי להבהיר יותר ברור למה אני מתכוון. האם מדובר בתקלה במעבד או בלוח האם? האם יש דרך אחרת לבדוק ממה נובעת התקלה? לתשובתכם המקצועית, אודה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by About:blank,

בהמשך לחדשה תקלה בלוחות ה-X79 מבית Gigabyte? ההודעה הרשמית לעיתונות של GB בנושא: GIGABYTE Firmware (BIOS) Update on Certain מדובר בלוחות מהדגמים G1.Assassin 2 , GA-X79-UD7, GA-X79-UD5 ו-GA-X79-UD3 כרגע לא בטוח שמדובר באיסוף המוצר מהשוק (Recall), בטח לא בכל רחבי העולם, ויש לחכות לעדכונים בנושא. הפתרון המוצע על-ידי היצרן הוא עדכון BIOS לגרסה F7 או חדשה יותר (כמובן שזה לא מתקן את הבעיה רק מונע לבצע OC שמסכן את יציבות מערכת החשמל) בלוחות הרלוונטיים (קישורים בהודעה הרשמית שלעיל). יש הבטחה להארכת תקופת האחריות על הלוחות למשך 5 שנים, כמו גם נכונות להחליף לוח בלוח חדש מאותו דגם ללא שאלות. לא בטוח שהכל תקף לכל האזורים בעולם, ולכן כרגע לא ממש ידוע מה תקף בישראל (אם כי סביר להניח שת…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הנה תמונה מדגימה: וככה זה עם כל חלון שאני מזיז מעל חלון אחר (לא רק על הסירטון) נשארים עקבות של החלון שאותו הזזתי. ממה יכולה לנבוע הבעיה כי בודדתי את עניין הכרטיס מסך (חזרתי לעבוד עם המובנה) ואני בטוח שלא הייתה את הבעיה הזאתי בעבר מה דעתכם?, בגלל מה זה?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by lior3200,

היי , אני מקווה שזה הפורום הנכון, אני די עובד עצות כרגע, לאחר עדכון שנעשה דרך הUPDATE LIVE של MSI ללקוח אם, המחשב נכנס לREBOOT לופ, יש לי אחריות על המוצר שנרכש בTMS בנתניה, בשישי האחרון הגעתי אלייהם, הם אמרו שאכן יש בעיה וצריך לשלוח ליצרן, רק שאני בטעות הורדתי את המדבקה בגב לוח האם ( פעם ראשונה ששידרגתי את המחשב בחלקים כאלה ), בTMS נתנו לי הרגשה של התנערות מוחלטת ממני למרות שהצגתי את הקבלה של הרכישה וכמובן ששמרתי את הקופסא של הלוח עם כול מה שצריך, אמרו לי תנסה לצור קשר עם היצרן אולי יעזרו לך .... יצרתי קשר עם היצרן דרך האתר של MSI ועד היום לא קיבלתי מהם תשובה כול שהיא. מאוד מרגיז הנושא באיחוד שביום שישי האחרון רכשתי לוח אם חדש ועוד כמה דברים ובKSP החתימות אותי על טופס …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. המחשב שלי לא הגיב כמעט לכלום ועשה בעיות וכו' אז פירמטתי אותו. מדובר בפנטיום 3, לא חדש במיוחד אבל מחשב טוב עם 192 זיכרון..הבעיה היא כזאת: הוא פשוט עובד לאט, יש לו תגובות מאוחרות כמעט לכל דבר (פתיחת קובץ, פתיחת תוכנות, פתיחת דף אינטרנט( אינטרנט מהיר 1.5)) מה יכולה להיות הסיבה? אני לא יודע אם זה קשור..אבל לפני שפירמטתי אותו היתה לי בעיה אחרת שהוא לא היה עולה (הוא כן היה נדלק - זה היה נראה כאילו אין לו כוח) ואז בא מישהו שמבין ובדק מה יכול להיות, בסוף הוא הוציא כרטיס מסוים (להעברת סרטים ממצלמת וידאו למחשב) והמחשב נדלק ועלה כרגיל. אם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה...בבקשה..תסבירו לי. !!!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. שלום, קניתי לוח Gigabyte GA-S57SLI-S4 rev2.0, וזכרון OCZ PC6400 2x1024mb Special Ops Edition. הלוח מעודכן לביוס האחרון, FE. http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition נוצרו לי הרבה תקלות סביב שניהם. בלוח הצלחתי להפעיל את הזכרונות רק על 2 סלוטים מתך ה-4 (אני אקח אותו למעבדה השבוע, זה פחות מטריד אותי). שני הזכרונות עבדו מצוין. הרצתי סריקה של Memtest ואחד הסטיקים יצא עם בעיה - ישר נסעתי להחליף. החליפו לי את הזכרונות בלי שום בעיה, וכשהגעתי הביתה חיברתי את שניהם והמחשב לא עבד. גם לא ציפצף. פשוט לא עבד. ניסיתי אחד כל פעם, ואחד מהסטיקים עבד והשני לא. הסטיק שע…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , אני ממש אשמח לדעת , תודה רבה לכם ..

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. Started by abarbotel,

תקן זה מגרסה 3 מעבער 16 גיגה ביט לשנייה או 16 גיגה בייט?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by brum,

אהלן. יש בידי ספק חדש שמלבד התקע הרגיל ללוח האם, והתקע לפנטיום 4 , יש לו עוד תקע. כמובן שלא מצאתי לו שימוש בלוח האם שיש לי, אבל הייתי שמח לדעת מהי התוספת הזו (4 פינים) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by iyehuda,

מחשב מיועד לילד בן 8 מחשב פשוט עם אפשרות למשחקים בעתיד בזה הרגע הכרטיס ה ON BOARD מספיק למשחקים הפשוטים שהוא משחק בעתיד אני מתכוון לשדרג לו את הכרטיס מסך ל HD4670 מעבדי ‏AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים none מחיר 990 ש"ח או מאייבורי אותם נתונים עם לוח של…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by IG,

שלום. לאחרונה שמעתי שמועה שאינטל עומדים להוציא מערכת שמתקשרת באמצעות לייזרים- דבר שמחליף את הבאס הקיים ומאיץ את העברת הנתונים בדי הרבה. יש משהו בשמועה הזו או סתם חרטא? (אישית הייתי הולך על חרטא, אבל אני זוכר שלפני איזה שנתיים קראתי שאינטל פיתחו משהו מסגנון... אז יש מצב שזה כבר נכנס לשוק...)

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. אני מוענין לדעת איזה מעבד עדיף p-4 2.8 800 mhz ht או amd 3.0 ועל איזה לוח את ממליצים בשביל משחקים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כרגע אני דיי מרוצה מי המערכת שלי, אבל האם כדי לעבור תושבת ? יש לי כרגע את החלקים הבאים: מעבד- Q9550S 2.83Ghz 12MB S775 לוח אם- GA-P45-UD3LR זיכרנות- GSKILL DDR2 1000MHZ 2GB CL4\ KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 והמעבד בOC עד ל3000MHZ שזה דיי גבולי עם הDC שלי, אבל בכל מקרה אני חושב שצריך לעבור הלאה. מה לדעתכם יהיה עדיף ? לימכור את השילוב שלי במחיר טוב, ולקחת I7 870 ביחד עם לוח P55 איכותי לCF, לקחת גם HD6950 לפתוח אותו לHD6970 ולצרף לתמונה עוד GTS450 לצורכי פיזיקה,ואת כל זה לחבר ל2333T ביחד עם OC קבוע למעבד של 4.5Ghz, מה שיקנה לי מערכת גיימינג מקצועית ביותר שזה מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  25. לא יודע למה הוא כותב את זה איפה אני יכול עוד לבדוק עם זה נכון בביוס זה כתוב רגיל זיכרון twinmos.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים