עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התקנתי על הלוח הנ"ל גם X-FI וגם פורטיסימו של הרקולס אבל הלוח לא מזהה את הכרטיסים ולא מקפיץ הודעת חומרה חדשה יבואן טוען שיש בעיית תאימות ואני טוען שהלוח פגום האם למישהו יש מפרט עם שני הרכיבים הנ"ל או מכיר תופעה זז עם הלוח הנ"ל? ???

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by RobiNooB,

שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  3. היי לכולם אני בונה מחשב למולטי טסקינג כבד ול- HTPC על בסיס intel doul co 6550/6750 אבל בלי משחקים כלל! 1. קראתי כאן שבשביל המעבדים האלה כדי ללכת על לוח על בסיס P35. האם הדבר נכון או שאוכל ללכת גם על לוחות אחרי שאולי יתנו לי דברים נוספים בפחות כסף. 2. מה ההבדלים בין DS3P, DS3R, DS3T ומה מתוכם אני צריכה? (לא רוצה לשלם כסף מיותר ומצד שני לא רוצה להזדקק לשידרוג בקרוב!) אגב, חוץ מלג'גבייט למי יש עוד לוחות מבוססי P3S ומה שווה לפחות כמו שלה (וקיים בארץ 8) ) ותודה :gorgeous:

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אהלן, אני הולך לקנות מחשב עם המעבד E7200, זכרונות GeIL 800MHZ CL5 וקירור ZeroTHERM Nirvana NV120. לפי מה שקראתי, יש בעיות עם הלוחות GA-P45 בOC. האם זה קיים גם על כפולי ליבה ולא רק על מרובעים? אני מתכון להגיע לבאס 400 מקס' (אולי ל421 בשביל להגיע ל4GHz). אני צריך לדעת בשביל לשדרג לP5Q או להשאר עם הלוח הזה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by dvirb,

אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by LiorZi,

שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by psybrain,

ראיתי שאין ESATA בלוח הזה.. האם זה דבר חשוב ולמה זה משמש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bluemail,

???

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by YOAV28,

שלום יש לי כרגע בעיה עם התקנה של המאורר על הלוח אם הנל בגלל הפלטות שנמצאות בחלק התחתון של הלוח רציתי לדעת אם מישהו שמע אולי על פיתרון כול שהוא שלא כולל פירוק חלקים מהלוח תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by djy69,

שלום חברי הפורום, יש לי דילמה לא קטנה בעניין של זכרונות. המחשב משמש לעריכת וידאו+מידול 3D התוכנות מסוגלות לנצל את כל הזכרון RAM האפשרי... אני מעוניין להתקין 24 גי'גה על המערכת הבאה: לוח אם : GA-X58A UDR3 מעבד: i7 950 סוקט 1366 WIN7 UL 64Bit 6 חריצי זיכרון יש תמיכה ב-XMP זכרונות 1600. להלן הבעיה: לא מוצא קיט של 24 ג'יגה טריפל צ'אנל [6 סטיקים] גם עניין של תאימות, הזכרונות החדשים בשוק הם 1.5V אשמח לעצתכם או הפנייתכם למקום שכן מוכר קיט כזה או איזו קומבינציה מתאימה ברמה הטכנית. תודה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by ImAllMostAwake,

ההתלבטות היא בין אופציה א' לאופציה ב' שהמערכת מבוססת Intel Core i7-3930K עם 32GB RAM וכרטיס Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDP DVI PCI-E, לא כל המפרט מגובש עדיין אופציה א' זה הכרטיס הזה UD5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4049#ov שבא עם 8 סלוטים לזכרון ואני הולך לשים שם 4GB 2400MHZ/2133MHZ אופציה ב' זה הכרטיס הזה UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4050#ov שבא עם 4 סלוטים לזכרון ואני הולך לשים שם 8GB 2133MHZ שראיתי רק פה בערכה בנתיים אלא אם כן יהיה משהו אחר http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db27455=521372&db27456=1140414&db27457=2616577 אני לא בטוח לגבי תמורה למחיר ומה עדיף לשים אז אני אשמח לקבל עי…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by vourt,

האם מישהו מכיר או התנסה עם הלוח GA-Z170X-Gaming 7 ומעבד האינטל 8700K? באתר של Gigabyte לא כתוב שיש תמיכה אבל אם אני לא טועה זו אותה תושבת. גם אם כן עדיף להחליף לוח אם לתמיכה מלאה? תודה!

13. Started by orwein,

שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by mb74ever,

יש למישהו את הלוח הזה או GA7VAX שיש לו ADATA והזכרון עובד לו ללא בעיות? העניין הוא שאחרי העצות כאן בפורום ואחרי שחסכתי כסף החלטתי לקנות 512 ADATA בנוסף לסמסונג שלי.. אבל הבעיה היא כשתהקשרתי לKSP ושאלתי על הזכרון אמרו לי שאני צריך לבדוק תאימות לפני שאני קונה, כי הם לא מקבלים את המוצר חזרה אם יש בעיית תאימות עם הלוח.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by moshirez,

.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם אני תיכננתי לקנות זיכרונות 2X512 של twinmos bh5 בכל אופן היבואן שאני קונה ממנו שונה ועכשיו אין לי twinmos ברשימה יותר הזיכרונות שיושבים לי ברשימה כעת הם ocz ו gail בכל אופן ראיתי את הזכרונות של gail one ה bh5 אני יכול להשיג אותם במחיר של 1240 ש"ח מחיר לדילר בכל אופן את ה twinmos מנועה אפשר להשיג ב 780 שח וזה מחיר רגיל הפער הזה משתלם ? הצ'יפים שיש ב gail יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by windshear,

Hi i bought a new mobo and it didnt come with a gameport connector however on the motherboard there is an optional gameport connector. Is there a place in IL that sells mounting plate with a connector and a piece of cable so i would be able to connect my joystick and once again play the friendly sky windshear

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. Started by 7up,

היי כולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהם תוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

מה עדיף חברים?

20. Started by bilbo,

אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by danvis,

טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום. איזה מבין הלוחות הללו מומלץ יותר? אני יודע שזאת שאלה קצת "באוויר", אבל אני אשאיר אותה ככה, כי אין לי כל כך מה להוסיף. האם אחד מהלוחות הללו עדיף? [לא צפויה דרישה ל SLI] תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by tal_levi1000,

בכתבה באתר זה על יציאה הGDDR4 של סמסונג אמרו שהם פועלים בתדר של 2.4GHZ אז השאלה שלי היא האם (בהנחה שיהיו DDR4 במהירות כזאת) יהיה אפשרי לשים את הזכרון הזה שהוא יעבוד כקאש במעבד? אני יודע שזה נשמע דבילי קצת אבל נגיד אם מהנדסים יצליחו להקטין אותו ממש ולשים שבב אחד של 32/64 MB על יד המעבד או אפילו בתוכו ושיעבוד כקאש L3 או L4 אני יודע שזה נשמע מופרך אבל בכל זאת....... אולי בעוד כמה זמן יצליחו לשים סלוט ממש דבוק למעבד עם קאש להרחבה לא?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by iveco,

ב GEEKBENCH ה 14900 חזק מ 7700X ב 4 אחוז וב PASSMARK ה 14900 חזק מה 7700X ב 29.55 אחוז איך אפשר לדעת מה האמת ? מה נכון ? כל אתר כותב משהו אחר , ב USERBENCMARK ההבדל הוא בערך 15 אחוז לטובת אינטל .

25. Started by babar,

האם מישהו יודע איך בודקים את המתח של הכרטיס? לוח האם שלי נותן 1.5v ב-AGP ואני רוצה לדעת אם הכרטיס גם עובד במתח הזה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.