מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בואו נגיד שהיום זכרונות עם מהירות 667 cl5 (ללא OC) עושים את העבודה כמו שצריך, מפעילים יפה מאוד את המחשב עם עומס תוכנות ומעלים בלי שום בעיה משחקים כבדים. האם לדעתם, בעוד שנה שנתיים יהיה עדיפות לזכרונות 800 cl4 בהעלאת משחקים ותפעול המחשב עקב הטכנולוגיה המתקדמת?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מדובר בלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131666 רשום בפירוט שהוא תומך ברייד האם אפשר להניח שזה תופס גם על 2 יציאות הSATA3?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שמי בראל הייתי שמח לדעת האם אני יכול לשדרג את הכונן הנוכחי שלי (hdd) לכונן ssd. לאחר הדלקה המחשב היה עולה וכבה כל כמה שניות מרגע ההדלקה וזה היה ממשיך ככה עד שהייתי מוריד את המפסק בספק. הוצאתי את החיבור של הכונן הקשיח והמחשב הצליח לעלות, ביקש ממני לחבר את הכונן ולאחר מכן לאשר להפעיל את הווינדוס. לאחר ההפעלה נשמע רעש מאוד רועש (ככל הנראה מהמאוורר בתוך הכונן הקשיח אך לאחר כמה דקות הוא הפסיק) לכן החלטתי להחליף אותו. אשמח אם תאמרו לי, האם זאת יכולה להיות הבעיה (האם אכן זיהיתי אותה נכונה) והם אני יכול להחליף את הכונן הקיים ב-ssd? לוח אם: gigabyte סידרה: GA-H61M-S2V-B3 מקריאה באינטרנט אני חושב שהצלחתי להבין שהכונן: …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג שמח . האם לוחות האם החדשים אשר יגיעו עם תושבת LGA 2011 ייתמכו לאחור במעבד i7 2600K ? או שרק התושבת של LGA 1155 ? האם בנוסף אמורה לצאת ערכת שבבים חדשה עבור המעבד i7 2600K ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחר נבירה ברשת מצאתי זיכרון ddr3 בתדר 2400. הלוח שאני מתכנן עליו הוא Asus A88XM-E. בפירוט רשום שהוא תומך בזיכרון בתדר 2133 ובתדר 2400 רשום oc בסוגריים. אם אני אתקין זיכרון בתדר 2400 הוא יתמוך בו? אני מתכנן לקנות a10 7850k ועשות oc לליבה הגרפית ל 1028 (סטוק 720). נראה לכם שקירור סטוק יספיק? העדויות ברשת מתחלקות לכאן ולכאן.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב לאחי, והמליצו לי על לוח האם הזה, הבעיה היא שלאחי יש גם צורב DVD, וגם שני כוננים קשיחים עם חיבור ישן (ATA/IDE/או איך שלא קוראים לזה), האם אפשרי לחבר את כל השלושה בלוח האם הזה? ואם לא, איזה לוחות מומלצים,בסביבה תקציבית דומה,יכולים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים לפי המלצתכם, עם לוח EPOX מעבד 64 ביט 2 זכרונות 512 של ADATA וכו... עכשיו גיליתי, שהלוח בכלל לא תומך בדואל DDR . האם זה נכון?! אם כן, איך זה ישפיע על OC ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ה BIOS של הלוח שלי ASUS P5WD2 Premium לא מראה את האפשרות לעשות לזה ENABLE למרות ש INTEL סוטרים לעצמם בכך שאומרים פה שיש Intel Enhanced Speed Step http://www.intel.com/products/processor/pentium_d/specs.htm ובפירוט פה אומרים באותיות קטנות שלא http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL94R מישהו נתקל בזה או מוצא את הטעות שלי.
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה : ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים? ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק עד כמה תומך הלוח שלי? אני לא מוצא אותו בשום אתר הוא של PCPARTNER או משהו כזה (זה מה שכתוב בBIOS) יש לו גם SLOT 370 וגם SLOT1 מיהו מיכיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח אם תוכלו להגיד לי עד איזה נפח של זיכרון ram תומך הלוח אם שלי (gigabyte 965p-ds4) ד"א, האם קיימת תוכנה שדרכה ניתן לראות זאת?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI pt8 neo-sr זה לוח אם ממש ישן רציתי לדעת אם אני יגדיל את הRAM לג'יגה אם הוא יתמוך ויעבוד כמו ג'יגה או שימשיך לעבוד כמו 512..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד Intel® Core™ i5 760 2.80GHz זיכרון KHX KINGSTON 4X2GB (8GB) DDR3 1600MHZ כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 250GTS באתר החברה מצויין כי לוח האם תומך בATI CrossFireX. האם זה גם אומר שלוח האם תומך רק בATI ולא בNVIDIA, בהנחה שלא משתמשים באפשרות שילוב של שני כרטיסי מסך?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם הלוח הזה MSI P965 Neo תומך במעבדי 4 ליבות? כי שמעתי שהמחירים ירדו אז אולי אני ירצה לקנות מעבד כזה שעדיף על 6300.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. בעיקר למשחקים.. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? ( בחנות המליצו לי על לוח של אסוס עם צ'יפסט של אינטל - 945 מה אתם אומרים עליו?) המעבד הוא e6750 וכרטיס מסך GT8800 512MB . דבר נוסף הוא שבחנות אמרו לי שפעם (לפני שנה) לוחות האם לא תמכו בזיכרונות של 800 מ.הרץ כלומר גם אם היית קונה זיכרון של 800 מ.הרץ הלוח היה מחשיב את זה כ-667 והם לא בטוחים לגבי הלוחות שקיימים כיום. האם היום הלוחות תומכים ב800 מ.הרץ או לא? ומה עדיף?? תודה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות מעבד כפול-ליבה לסוקט 775, האם אני צריך לוח אם ספציפי שתומך בכפולי ליבה או שכל לוח בסוקט המתאים יתמוך במעבד?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הלוח-אם Gigabyte GA-K8NS nForce3 250, Socket 754 תומך בדיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם לוח האם הזה תומך גם בזיכרון SDRAM 133MHz (חוץ מה DDR החדשים) ? זאת אומרת, האם אוכל להשתמש בזיכרון קיים (ממחשב Pentium 2) גם עם לוח האם החדש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הלוח asus p5kpl-cm g31 תומך בחיבור 2 קוננים קשיחים מסוג IDE ? (אני יודע שיש לו מחבר IDE אחד). תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
נראה שלחלק מלוחות מבוססי SiS 648 אין בעיה עם זכרונות DDR400 (למשל בAnnadTech מראים לוח יציב עם DDR400 מומהר ל422MHz ) עלות 512MB זכרון DDR400 הוא כ1200 שח (Corsair CMX512-3200C2) האם לדעתכם יש שיפור משמעותי בביצועים לעומת הDDR333 ששווה את העלות הנוספת?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-