עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idanashh,

האים הלוח הזה טוב ל O\C GIGABAYTE GA-7DX+ ואים כן אז עד כמה טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני מחר הולך לקנות 256 מגה זיכרון ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת SDRAM או DDR יש לי אופציה לשניהם על הלוח אני רוצה לדעת מחירים של יחידת 256 לכל אחד מהם, ומהירויות... וכמה שיותר מהר, ומה יותר שווה לדעתכם יש לי P4 1.7GHz תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by tlwc,

זה: http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?model=MS-6547 או זה: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-fx/specification.htm

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Vortex,

קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני שמח שהפורומים כאן חזרו... ועכשיו לעניין: קניתי לוח אם של ECS , דגם P4VXASD2 , אחלה לוח (תמונה מצורפת) וגם מעבד Pentium 4 1.7GHz Socket 478 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by MDK,

שלום! אני מתלבט איזה זיכרון לקנות עם הלוח האם החדש - gigabyte 7vrxp (kt333 מצד אחד ההיגיון אומר לקחת מן הסתם זיכרון DDR 333 כי הוא ינצל את כל הפוטנציאל של הלוח אבל מצד שני לאחרונה מחירי הזכרונות 266 DDR ירדו ונוצר הבדל במחיר שממש לא משתלם במיוחד כשאין DDR 333 עם CAS2 ... בקיצור האם כדאי לי לקחת DDR 266 CAS 2 או DDR 333 cas 2.5 תשימו לב שההבדל ביניהם כרגע הוא בערך 20 דולר!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Omri4u,

אוקי אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה בעיות בבחירת החלקים: מעבד- בחרתי את ה INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 292$ (1,691ש"ח) ויש לי עליו הנחה של 10-5 אחוז. רציתי בהתחלה לקנות מערכת מבוססת Amd אבל המעבד הזה של אינטל הוא אחלה מעבד הוא מהיר וה Fsb שלו הוא 533 והשאלה שלי היא כזאת? אם אני יבצע לו O/C אז לאיזו מהירות אתם חושבים שאני יגיע איתו אגב אני שם עליו Hsf רצחני זה מהסדרה של זלמן ועד לכמה אני יוכל לעלות לו את הFsb? לוח אם-בעבר רציתי לקנות מערכת מבוססת Amd והחלטתי לקנות את GigaByte-Ga7vrxp אבל מכיוון שאני קונה מערכת מבוססת אינטל עוד לא החלטתי על לוח כי עוד לא בחרתי את הציפסט קראתי כמה ביקורות על כמה ציספטים ונתקלתי בבעיות אני מעוניין לקנות ציספט שתומך ב Agp 8x A…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Fetalo,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Lioriii,

האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפנדה אין בכלל אפוקס ובגלל זה נכנסתי לבעיהי ותר גדולה אחרי כמה התייעצויות החלטתי על לוח אל אביט אבל...שוב פעם, התלבטות ואני מקווה שאתם תוכל לעזור לי להחליט אתם אומרים לקחת את ה ABIT SD7 RAID http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/773.17.html או את ה Epox 4G4A+ http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.1.html ? המחשב מיועד ל 1.6A (ולאוברקלוקינג....)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by PeaS,

למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. קודם כל, אני שמח ליהיות הט'רד הראשון! דבר שני, תעזרו לי להחליט כדאי לי את ה Epox 4BDA2 (SiS chipset) 147 $ Epox 4BDA (intel chipset) 154 $ ?? תודה מראש

• 50 תגובות
    • 7k צפיות
  14. ככל הנראה ההזמנה שלי מהחנות שבה הזמנתי עומדת להתבטל (עקב ההמתנה הארוכה לרכיבים), אז אני כבר מתכנן את הלוח\זיכרון שיחליפו את אלו שלקחתי... ישנן שתי אפשרויות העומדות בפניי: 1. אופציית הDDR, זיכרון- הקורסאיר 3000, לוח 4G4A+ של אפוקס. 2. אופציית הRDRAM, זיכרון- קינגסטון 1066, לוח אביט TH7-II. כסף כרגע לא מהווה קריטריון, אני אקצץ בחלקים אחרים ואסתדר איכשהוא... השאלה היא מה עדיף לדעתכם, מבחינת O\C ברור שעם הDDR אני אגיע יותר רחוק...אבל עם הRDRAM יהיו ביצועים טובים יותר ככל משאני יודע. מה שמושך אותי עוד לקראת הDDR הוא הDUAL DDR שאמור לצאת בחודשים הקרובים..ולהשאיר את הRDRAM הרחק מאחור. מה דעתכם? על איזו אופצייה ללכת?

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Lumber_Jack Jim,

היום החלטתי להעלות גם את המולטיפלייר של המעבד שלי בנוסף לזיכרון שנמצא כבר על 117. המעבד שלי כבר פתוח כך שניתן להעלות את המכפלה בלי שום מוד. אני ניגש לביוס ומעלה אותו ל13 (המקסימום) שומר ומפעיל מחדש. לפי הביוס המעבד נמצא ב1521 Mhz. אבל לפי CPUID המעבד עדיין על 807 Mhz . למה CPUID לא מוכן להתעדכן?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. דווקא עכשיו בגלל שאינטל שולטים בגלל הבאס 533 והזכרונות המהירים, AMD צריכים עם המעבד לT-BRED לעבוד לבאס 400MHz ואז יהיו גם מכפלות קטנות יותר.... הרבה יותר. הרי כבר יש בשוק מיליון זכרונות DDR 400MHZ PC3200.... אז למה לחכות..... זה כל כך ברור שעכשיו עד שHAMMER יצא אז תמיד AMD יהיו בפיגור אחרי INTEL.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by benor,

יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by erezdafna,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני רואה שיש כאן תותחים אמיתיים אני עומד לקנות לוח מעבד זכרון ומארז אני מתלבט מאוד בנושא הלוח והמעבד אינטל או AMD וכן לגבי הזיכרון האם 266 או כבר 333 (להבנתי לא קיים עדיין עם אינטל) אשמח אם תציגו לי יתרונות וחסרונות וכן התייחסות לגבי אוברקלוק בשתי האופציות המון תודה ארז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by udicol,

לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה החנות הכי זולה לזכרונות DDR 128 אני רוצה ליקנות לוח חדש אבל יש לי זכרונות של PC-133

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by idanashh,

שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי זכרונות 3*64 PC-133 אבל אני חושב שאני יסתדר עם זה יש לי רק 1200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by idanashh,

[glow=red, 2, 300]שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) [/glow] אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי רק 1200 ש"ח

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  25. איזה לוח יכול להתאים לזכרונות PC-133 כמובן לAMD ואני רוצה לשים עליו ATHLON XP 1600

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים