מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אוקיי... תקשיבו די נמאס לי מה Athlon XP 1900 שלי, האוברקלוק שלו על הפנים!!!!! בקיצור החלטתי למכור את ה AthlonXP1900/ASUS A7V-266E/Alpha Pal 8045 והקנייה שלי הולכת להיות מערכת מבוססת אינטל. כרגע אני מתלבט בין שני לוחות שהם ASUS A7S533 - SIS 645DX וה MSI 845D ULTRA ARU. דבר שני אני גם עוד לא הצלחתי לבחור מעבד... אני מחפש אתה המעבד הכי טוב לאוברקלוק ביחס למחיר.. אני מתלבט בין ה 2.0 לבין ה 2.26 ואולי גם ה 2.6.. מה דעתכם ועציותכם? תודה!!!
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני עדיין לא החלטתי איזה זיכרון כדאי - ddr 266 או ddr 333... ראיתי בהשוואות ביניהם שגם כשddr 333 עובד בcas 2 הוא לא עובר משמעותית את ddr 266 עם cas 2, אז ברור שddr 333 עם cas 2.5 לא משתלם, במיוחד כשיש הבדל מחירים כזה בינו לבין ddr 266 cas 2 ... מה אתם ממליצים לי לעשות ??? ??? אני רוצה לקנות בחודש הבא, ואני לא מתכנן לעשות אובקלוקינג לזיכרון (וגם לא למעבד, כרטיס מסך...) האם כדאי לי לקנות עכשיו ddr 333 cas 2.5 או לחסוך 200 ש"ח ולקנות עכשיו ddr 266 cas 2, ואולי בעתיד להחליף ל-ddr 333 cas 2...? בכל מקרה אני מתכנן לקחת לוח אם gigabyte 7vrxp...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לוחות mini-ITX (כמו הלוח שהתשמשו בו במוד של מארז הפרספקס המואר) ששוים משהו? משהו עם תמיכה ב-AGP והתקנים מתקדמים כלשהם?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7VRX KT333 Samsung 256MB PC2700 Maxtor 60GB 7200rpm ATA133 נו, מה אתם חושבים? ניסיתי לבחור את דה בסט אוף דה בסט והכל ביחד עולה לי כ- 2600 שקל, לא רע נכון? זה משתי חנויות שונות באינטרנט. אבל אני כנראה אעשה שידרוג רק בעוד איזה חודש בערך ואז כנראה יהיה משהו יותר טוב ויותר זול בשוק...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח טוב הסביבות המחיר שלך הוא הלוח של אביט שאיתו המהירו בסרט את ה-1.6a ל 2.4 יש או באסלנט והוא: ABIT SD7-533 645 http://www.exlmarket.co.il/index-new.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמעט 50 מעלות צלסיוס בעומס רגיל לא עם איזו תוכנה שמעמיסה עליו בכוונה.האם זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הביאו לי תוכנה של GigaByte שמעדכנת את הביוס שלי אולי למישהו יש את התוכנה או יודע מאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם PcChips M921LR VIA שמבוסס על הצ'יפ P4X233. האם ה 233 אומר שאני יכול לשים זכרונות DDR במהירות 233 מגהרץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח אם יש לאוברקלוק ממוצע בסכומים הנעים בין 400-650 ש"ח ואים אתם יכולים תנו לי דוגמה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי סתם מעבדים בחנויות שונות פתאום מצאתי "amd palomino xp 2000+" מה זה??? כמו פנטיום וסלרון מעבד לשרתים או משהוא אחר עוד שאלה הוא אמור להיות יותר חזק מהאטלון?? הוא אמור להיות יותר יקר מהאטלון?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הייתה לנו הפסקת חשמל בגבעתיים כשחזר החשמל היה פיצוץ ובגלל שהמחשב הנ"ל אינו בחדרי חשבנו שזה מהשנאי של ח"ח בבוקר גלילתי שהלך לי ההרד דיסק וכשנסעתי לחברת המחשבים שמענו כאילו בורג מטיייל במארז מבדיקה שזה לא היה בורג שמתי הרד דיסק חדש והדלקתי את המחשב ויצאה להבה מהספק!!!! הלכתי וקניתי ספק חדש ואז גיליתי שכתוצאה מההדלקה של המחשב לאחר החלפת ההרד דיסק נשרף לוח האם!!!!!! (הפעלתי את הלוח בלי אף כרטיס ובלי זיכרון ולא שמעו ציפצופים מהPC PSEAKER שחסר זיכרון
-
- 42 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
המחשב כולל xp1800 giga byte vrxp 256 ddr פורטיסימו והשאר מה שהיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטות ארוכה מאד, שמסרבת להסתיים. אחד הדברים (האחרונים) שעוד לא החלטתי עליהם במחשב החדש הוא הלוח-אם. הוא צריך להיות מבוסס על הKT333, אבל לא החלטתי על החברה-אחת מבין הבאות (ציינתי גם את הדגם): EPoX-8K3AGigabyte-7VRX Shuttle-AK35GT2 SOLTEK-75DRV5 SOYO-אממ... רק עכשיו שמתי לב למחיר, שמגיע לכ70 דולר יותר מהלוחות האחרים, אז כנראה שלא... קראתי המון ביקורות והשוואות, אבל אני עדיין לא יכול להחליט... בסולטק יש את המנגנון הזה של הטמפרטורה של מעבדי AMD (כמו שאפשר לראות כאן), הEPoX מצויין לOC, לג'יגה בייט יש הרבה "פיצ'רים" ותוספות, וככה לכל אחד יש משהו "מיוחד"... בביצועים ובמחיר הם דומים. אני צריך להחליט כמה שיותר מהר, כי דודים שלי מגיעים מארה"ב בעוד פחות מחודש, והם …
-
- 30 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ךי מס' שאלות לגבי הסלרון החדש: 1) מה המכפלה שלו ומה מהירות הבאס 2)איזה סוקט הוא 370,478 3) איזה לוח תומך בו 4) מה שמו celeron 1.7 ghz או pentium celeron 4 1.7 ghz או משהו אחר בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מעבד Celeron 1Gz ולהתקין אותו בלוח היחסית ישן שלי (שנה - שנתיים) SpaceWalker BX 100Mz (שהיה בו P3 450Mz) האם המעבד יתאים ללוח ? ואם כן תהיה איזה שהיא ירידה בביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד אני חבר חדש בפורום ולפי מה שהספקתי לקרוא ישנם כאן חברה מקצועיים מאוד (עורכים וגולשים). שאלה לעורכי האתר ולחברים: הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן בחדש וכרגיל ההתלבטות מה לקנות, בעבר קניתי מחשב מן החדשים והטובים בשוק (מערכת scsi כרטיס מסך matrox וכדו') ועם הזמן הבנתי שלצרכים האישיים שלי אין צורך במערכת כזאת משוכללת. על כן, החלטתי הפעם לקנות מערכת שתתאים ליישומים שאני מריץ (בעיקר אינטרנט..קצת++ vc),בהמלצות האתר ראיתי שהמעבד הממולץ הוא AMD ובורד תומך, אני עדיין מעוניין להשאר עם מערכות פנטיום של אינטל. לדוגמא:P3 866 שאלתי: האם המעבד הזה ממולץ? איזה בורד תומך בו(עם אפשריות לשידרוג)? וכמובן איזה זכרונות מתאימים לבורד? בתודה מראש רספיוטין
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחיר מעבדי P4 יורד מחירים לדוגמה: INTEL P-4 CHIP845 478Pin 512K מעבד 1.8 במחיר 196 דולר (לסוחר) מעבד 2.0 במחיר 225 דולר (לסוחר) מעבד 2.2 במחיר 290 דולר (לסוחר) לעומת זאת הדולר ממשיך לטפס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו זול אבל שיהיה טוב (אני יודע שזה לפעמים קשה ...) עם כרטיס קול עליו . אם יש עליו גם כ. מסך יותר טוב מ voodoo 3 , אפשר גם .. תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-