מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש לוח אם כרגע ויש לי זכרונות PC2100 עכשיו חשבתי ללכת על EPOX EP-8K3A שמכירו כ 700 שקל אולי אני אצליח להשיג בפחות מה אתם אומרים? על איזה לוח ללכת? עד 700 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול מה ההבדל בין AMD ל-Intel חוץ מבמחיר ולמה Intel Celeron יותר זול מ-Intel Pentium. האם זה בגלל ש-Celeron פחות טוב או מסיבה אחרת. אשמח לקבל תשובה, גל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי שאלות : 1) יש זכרון mushkin 2700 ורשום עליו ddr-sdram מה הכוונה ? האם זה ddr333 רגיל ??? 2) Mushkin 256mb DDR 3000 יעבוד בלי בעיות ב epox 4sda ?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני מתכון לקנות p4 1.6a ויש לי שאלה האם אני צריך ספק כוח שהוא יותר מ300w ? אני לא בטוח אם צריך להתחשב בעוד כמה מפרטי המערכת שלי : msi gf4 ti 4400 gtxp המארז הוא Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לקנות ספק כוח של atx 300w , התקציב שלי הוא די מוגבל לכן אם יש לכם רעיונות לגבי מארז אחר שיש בו ספק טוב ( וגם נראה יפה ;D) הם יתקבלו בשמחה .
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שאלה : יש כל מיני לוחות אם וכל אחד בא עם יציאות שונות. לדוגמא : יש סטנדרטיים עם PS1 ויציאה למדפסת וכו' ויש לוחות עם כרטיס רשת, סאונד וכו' שיש להם יציאה נוספת בלוח. נניח שאני קונה רק מארז, לוח, זכרון ומעבד (את השאר יש לי) איך אני יודע שהמארז שאני מקבל מתאים ליציאות רשת וסאונד שהם on board ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, מי החנות המקוונת הטובה ביותר? אמידה, שאפשר לסמוך עליה ושהאחריות שלה הינה אמיתית. האם זה נכון שפנדה היא הטובה ביותר? למישהו יש המלצות עליה? או שמא, פלונטר, סימפלטק או אחרים... תודה מראש!!! אורן נ.ב מעדיף לשמוע ממי שקנה מהחנויות ולא מי ששמע...
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היה לי לוח של EPOX 8KHA PLUS הוא הלך לי עכשיו אני מחפש לוח אחר חשבתי איך הלוח של קפוס KT333 ביחד עם זכרון PC2100 של CRUCIAR? חשבתי שעדיף לוח עם KT333 מאשר לוח אם של גיגהבייט נגיד עם KT266A מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!
-
טוב אז ככה היה לי לוח אם של EPOX 8KHA+ הלוח הזה הלך לעולמו לאחר כ 7 חודשיים עכשיו אני צריך לקנות לוח אם חדש יש לי זכרון 256 PC2100 של CRUCIAL ההתלבטות שלי היא: האם לקנות לוח שתומך ב KT333 או ב KT266A והאם זה ישנה מבחינת ביצועים בגלל שיש לי זכרון PC2100 אני גיימר רציני ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 RETAIL עכשיו חשבתי להשאר עם לוחות אם של אפוקס כי הם טובים לאוברקלוקינג מה אתם אומרים על הלוח הזה EPOX 8K3A או שבכלל עדיף לי להשאר עם לוח אם 266A ואם כן אז על איזה לוח אתך ממליצים? שלא יהייה יקר עד 700 שקל פלוס מינוס
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה נראה לכם שעדיף: 512 MB של זיכרון KINGSTONE DDR 2100 פשוט, או 256 MB של זיכרון CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C ללוח GIGABYTE 7VRXP שתומך עד 2700. תודה...!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
??? :
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה עדיף??? Samsung 256MB DDR PC-2700 Samsung 256MB DDR PC-2100 (x2) בקיצור - 256 מ"ב 333 מול 512 מ"ב 266.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם אני לא טועה המהירות של AMD ATHLON XP 1700 צריכה להיות 1.4MHz? איפה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים.
-
איך מבטלים בביוס את האפשרות שהוא לא יחפש RAID.. כי הוא כל פעם מופיע לי עם ה - Detecting הזה שהוא מחפש ואז לא מוצא אותו ורק אז מפעיל. אין לי RAID במחשב (של אחי יותר נכון) ויש שם הארד דיסק יחיד. האפשרות היחידה שמצאתי בביוס היא ש Scsi / Promise כלומר שהסקאזי יפעל לפני ה - RAID , זה לא בדיוק עזר.. למישהו יש פתרון !?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אני יודע שהוא beta אבל עדיין לכל מי שרוצה לנסות אותו שיצור איתי קשר! 127680243 אני עובד איתו עכשיו!
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם של גיגהבייט GA-7VTHE PLUS משהו הצליח לבצע אוברקלוק עם הלוח הזה או דומה לו? אם כן כמה?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
ביקורת נהדרת על הלוח . בקיצור ניראה לי הבחירה הכי טובה למערכת מבוססת P4 וזכרונות DDR ,הוא עולה 500 ש"ח !!!. ובעל אופציות OverClock מדהימות ,שליטה של FSB מ 100Mhz-200MHz קפיצה של 1MHZ כל פעם ... שליטה על AGP/PCI כדי להוריד את ה Bus שלהם ... וכמובן Vcore עד של 1.85 . מה אתם אומרים ? וגם שווה לקחת P4 1.7GHz איתו ? או עדיף כבר את ה 1.6Ghz כמובן שהם על 400MHz . וגם איזה זכרון כדי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם הזה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו אז למי שיש אותו או לוח אם של גיגהבייט מבוסס 266A שיכתוב לי מה הוא חושב עליו והאם הוא יציב אמין? ואיך הוא לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות לי מעבד אינטל שעובד ב-533 FSB ולוח שתומך בו. בינתיים ראיתי רק לוחות של 533 FSB שתומכים ב-RDRAM בלי שום התייחסות לתאימות שלו עם DDR, רציתי לשאול אם אני יוכל לקנות את המעבד הזה, לוח שתומך ב 533 FSB ולקנות זיכרון DDR ? פשוט הזכרונות RDRAM קצת יותר מדי יקרים.. יהיו בעיות תאימות או משהו, כי אני ממש ממש לא מבין בלוחות.. ?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לוח אם GA-7VRXP מעבד ATHLON XP 1900+ זכרון DDR 512MB 333MHz כ. מסך GEFORCE2 64MB MX400 TV-OUT סי די 656A X56 של acer כ. קול SB AUDIGY LIVE 5.1 דיסק קשיח 40GB 7200RPM IDE מארז FS-710B -- EG 365VE (350w) ENERMAX ??????
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך הלוח אם של GIGABTE 7VTX-E PLUS הוא לוח אם טוב ויציב? היה לי לוח אם של EPOX 8KHA PLUS שנהרס לי ואני מחפש לוח אם יציב ואמין איך יכולות האוברקלוק שלו?