מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות P4 2.0GHZ 521 CACHE וגם לוח של אסוס P4-S533 וזיכרון DDR 333 של קינגסטון האם לדעתכם המפרט הזה מתאים ויפעל טוב ביחד?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של PC Partner ומעבד פנטיום 4 1.6 GHZ עם 256 KB בL2 Chace. כלומר הוא לא 1.6A. המחשב שלי לא באובר קלוקינג וכרגע הVoltage של המעבד הוא 1.71. זה לא קצת גבוה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבדים של אינטל ב-2.8ghz וב-3ghz? ומה יהיה המחיר ההתחלתי שלהם? ---------------------------------------------------------- ועוד כמה זמן יצאו מעבדי ה-Hammer של AMD? באיזה מהירויות הם יהיו? ומה המחיר ההתחלתי שלהם? ואני מבקש ממי שלא רוצה לענות וסתם להיתעצבן אז שלא יענה בכלל. תודה מראש, גונזילה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חשבתי על: MSI KT3 ULTRA2 AMD XP 1800+ MUSHKIN 256 PC2100 זה טוב הדגש הוא על המחיר והאיכות תודה לכל מי שעונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מתי צריכה להיות מורגשת הירידה הבאה במחירים של מעבדי AMD?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
256 זה מה שיש לי עכשיו (של קינגסטון) אני רוצה להוסיף עד ל 512.... זה כדאי? יש לי מעבד 2.26 ולוח של DFI
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה? אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אמורים לעלות מעבדי ה-ATHLON XP החדשים שיפעלו ב-166mhz עם 512cach? כמה יעלה לוח תואם טוב למעבדים האלה? וכמה הם יעלו בערך עוד חודשיים? תודה מראש, gonzila
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ? תודה מראש גיא
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע אם היבואנים נותנים להוסיף עוד 256MB בתוספת תשלום?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי מותו בטרם עת של ה-TBIRD 1.2 הישן שלי...... (NOTE TO SELF: לוודא שה-WATER BLOCK יושב ממש חזק על המעבד בפעם הבאה...) רצתי לזיגזג וקניתי XP2000 (היחיד שהיה והייתי חייב מחשב לסוף שבוע). חיברתי הכל והדלקתי את המחשב ולהפתעתי MBM5 מדווח על 91 מעלות! ברור לי שזה לא נכון כי מיד עשיתי RESTART וב-BIOS רואים חמישים ומשהו.... יש תוכנה אחרת שאולי תקרא נכון את הטמפרטורה?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hello , i have a problam writing in hebrew, but you can respond in hebrew. i want to puy a pentium 1.8A with 256 ddr3000 and SUMA GF4 TI4200 SE 64 MB do you think that i need to pay 200 nis to take the 2.0A instead of the 1.8A? or it's a waste of 200 nis?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
XP שעובדים על MAX 133FSB?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי זכרון Hyundai 256MB pc100 CL3 ומידי פעם, ה CAS Latency משתנה מ 3 ל 2 ... איך זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיזה מעבד אינטל הופכים ליותר כדאיים לעומת הXP1800?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהירות הוא יהיה? הוא יותר זול מrdram ? יש כבר לוחות שתומכים בו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש טעם בלקנות את השנים? כי המעבד לא תומך בהם רשמית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-