מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא: E8400 4G DDR2 R5870 רציתי להוסיף עוד 5870 ב CF ובשביל זה אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרון וקירור למעבד. התקציב הוא 2500 והחלקים מיועדים למשחקים כבדים וOC לא קטן. חשבתי על משו כזה:[table] [tr][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 [/td] [td] ₪ 967 [/td] [td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :[/td][/tr][/table][table][tr][td] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
קיים ברשותי לוח ALiveNF6G-VSTA. תמיכה בAM2 , http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-VSTA המעבד הוא 3800+ X2 . מומהר כרגע ל- 2.3GHZ אך לא עקרוני. רציתי לדעת איזה מעבד הכי מהיר והכי אפקטיבי יתאים לשדרוג המחשב : האם כפול ליבה מתקדם 6000+ ? אולי משולש ליבה? X3 או פאנום? X4 הבנתי שמרובעי ליבה לא ינוצלו אצלי כראוי... עיזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בוקר טוב, מעוניין לשדרג את המעבד שלי לצורך משחקים. המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם אינטל dragontail ספק סיסוניק 500 וואט 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit מסך 21.5 עם החלפת המעבד אני מביא 460gtx מה האופציות הכי טובות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד הקיים בלוח האם MSI P4M890M. המעבד שמורכב עכשיו בלוח הוא Pentium D 935 3.2GHZ ולפי האתר של MSI, לוח האם תומך ב-C2D והמעבד היחידי מהרשימה שנמצאת שם שאני רואה שהוא עדיין נמכר בארץ, הוא E6300 1.8GHZ (לא 2.8GHZ). האם אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים (אני לא מעוניין ב-OC)? השימושים העיקריים במחשב הם מדיה סנטר ואינטרנט. על המחשב מותקן ויסטה כנראה ברשיון OEM ולמרות פירמוט והתקנה מחדש הויסטה עדיין איטית. האם אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה אחרת אם אני אחליף את המעבד? תודה
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ובכן רבותיי: המחשב שלי החל לקרטע וחשבתי להחליף לו את המעבד. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte zx-68 UD4-B3 (VER.1) סוקט 1155. מעבד: I3 2100 3.1GHZ. ספק כוח: Seasonic bronze 650w. מאוורר: ANTEC C40 כרטיס מסך: Sapphire 5500. זיכרון: DDR3 8GB. ניסיתי לנקות אותו מקבצי ותוכנות זבל וגם פיזית ולא עזר. ההתלבטות שלי היא: האם לקנות מעבד יד שנייה (אי אפשר לדעת כמה הוא שחוק...) או לקנות מעבד חדש שזו הוצאה כספית ואי אפשר לדעת כמה לוח האם יחזיק מעמד בגלל שהמחשב ישן.... ההתלבטות היא בין הדילים הבאים: https://compshop.co.il/רכיבי-חומרה-ותוכנה/מעבדים/מעבדי-intel/מעבד-intel-core-i7-2600k-sandy-br…
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לשאול האם יש מעבד כפול ליבה שעובד על סוקט 939? נגיד כמו ה4200+ לAM2 אותו מעבד רק ל939? תקציב לא משהו כ"כ יקר משהו ברמה של ה4200+ ואפשר יותר המפרט מופיע בצד תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד של msi ישן דגם ex400 עם מעבד t3400 socket p 478 65nm עם 1 מגה קאש. לוח אם micro star ms-1433. ביוס גרסה 1.14 אני מעוניין לשדרג מעבד ל t9300 עם 45nm שיהיה הרבה יותר חזק חסכוני וקריר. השאלה אם הוא יתאים בוודאות? עולה 70 שח באיביי. מצורפים פרטי מערכת בתמונות.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המעבד שלי (E7200) ל Q8300 האם זה כדי? בכמה יותר טוב Q8300 מ E7200? עוד שאלה: מה עדיף \ יותר טוב Q8300 או Q6600?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה המעבד הכי טוב שאפשר להרכיב למערכת AM2 (לא +AM) ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי , החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד במחשב כי הוא דיי חלש המפרט הנוכחי : מעבד : TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz (15.5 x 200) לוח אם : Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון : 4GB DDR2 800MHZ KINGSTON כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5770 1GB עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לשדרג את המעבד למשהו יותר טוב במחיר של עד 600 ש"ח או שאני גם חייב לשדרג את הלוח אם אשמח לקבל הצעות לשידרוג המעבד , תודה והמשך יום טוב .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי היום E6600 עם OC ל3.2 GHZ , ואני רוצה לקנות מעבד חדש במחיר של עד 1300 שקל . 1. אני יראה שיפור במשחקים ותוכנות כבדות עם E8400 בOC גבוהה (או כל מעבד אחר )? 2. שווה לשדרג היום עם כל הCI7 שניתן לקנות?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב לכם אללי המחשבים, ברשותי לוח אם אסרוק מסוג ALiveNF6G-DVI. מידע מפורט: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6G-DVI הייתי רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתקין על הלוח הזה, האם יש אפשרות לפאנום החדשים? תודה מוצ'אצ'וס!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הI5 ואני רוצה לגעת היים היא הבדל משמעותי במשחקים ו בlightroom במידה ואני משדרג אותו לI7. הוא משודך לכרטיס מסך 780. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר הפוסט מלפני שלושה חודשים, בעזרתו לבסוף ביצעתי OC למעבד באופן זמני, אני מעוניין כעת לשדרג את המעבד למרובע ליבות כך ש- GTA IV ירוץ מהר וחלק יותר וגם דחיסת וידאו תהיה מהירה יותר בעת שימוש ב- 4 ליבות במקום 2. בתגובה הזו נראה כי מומלץ מעבד Q6600, אך לא מצאתי כזה ב- ZAP. מה שכן מצאתי זה Q8400 ב- 640 ש"ח (נראה לי מחיר מציאה, לא?), Q9550 ב- 920 ש"ח ו- Q9650 ב- 1,495 ש"ח. מכיוון שאיני מעוניין "למכור את התחתונים" עבור מעבד, השקעה של 640 ש"ח נראית לי סבירה. אך מאחר ובהשוואה לשאר המעבדים הקרובים בקטגוריה (ה- 9650 ו- 9550) הוא זול בצורה מחשידה, אשמח מאוד לייעוץ והכוונה בנוגע לנ"ל. האם מעבד Q8400 הוא המומלץ ביותר כיום עבור המערכת שברשותי או שכדאי לחשוב על כיוונים אחרים…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מדגם M2N-E . מבחינת זכרונות, הבנתי שהגעתי למקסימום - DDR2 מהירות 800 (שכרגע יש לי 4 ג'יגה). מבחינת המעבד, יש לי 5000+ ורציתי לדעת האם יש לאן לשדרג והאם זה שווה את זה ? ממה שראיתי זו ההצעה היחידה הקיימת - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792388 האם זה יהיה שיפור משמעותי ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, כיום יש לי מחשב במפרט הבא סלרון 466 לוח אם MS 6309 זיכרון SDRAM 100MHZ, 128MB כרטיס גרפי וודו3000 16MB HD 40GB SEAGATE 7200RPM אני מעוניין לשדרג את המחשב, אבל עקב חוסר כספי ניכר, האופציה הזולה ביותר שמצאתי היא פשוט להחליף מעבד לסלרון 1.1GHZ, ולהשאיר את שאר המחשב איך שהוא. השאלות הן ככה: 1) מתברר שאני צררך לשדרג את הBIOS עלמנת לתמוך במעבד החדש - האם כרוך בכך סיכון כלשהו? 2) מה התועלת הצפויה מהשדרוג? האם קיים רכיב אחר במערכת אשר יכול להוות צוואר בקבוק במידה כזאת שתוצאות השדרוג לא יורגשו? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום למומחים אני בשלב גישוש ראשוני לשדרוג של המחשב המטרה למשוך איתו עוד שנה שנתיים המחשב כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל וחשבתי לשדרג את המעבד ואולי להוסיף 2 גיגה זכרון אבל הלכתי לאיבוד ברשימה באתר היצרן כי הבנתי שהלוח כן תומך בAM3 ו AM2+ אבל המהירות של הבאס תרד , שזה לא אומר לי כלום או בקיצור איזה מעבד ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף שלי במגבלות הלוח אם ? איפה מוצאים מעבדים כאלה בארץ ? זה לא ישן מדי ? זה משנה אם המעבד יהיה לAM3 או לAM2+ ? הספק שלי יתמודד עם התוספת בצריכת כוח ? 95 מול 65 כיום למעבד אני אוכל להשתמש באותו מאוורר שיש לי כרג…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המערכת שלי מופיעה בקישור מימין מחפש מעבד למטרות גיימינג בעיקר לשלב בצורה חכמה עם החומרה הנוכחית שלי. מעדיף לא להשקיע בלוח אם חדש. המעבד שלי (core i3 4130) הוא צוואר בקבוק די רציני, אני יודע, למרות שאני חייב להודות שיחסית למחיר זה מעבד מעולה, שזולל שימוש יומיומי וגם גיימינג על הגדרות בינוניות-גבוהות באופן ראוי להערכה, אבל לא מספיק. קניתי אותו לפניי כמה חודשים והרעיון היה לסחוב איתו שנה ואז לשדרג, אבל זה מתסכל אותי לשחק משחקים חדשים עם R9280X והמעבד הזה, שבאופן מפתיע הסתדר די יפה עם battlefield 4 על 35-55fps על ultra... ולעומת זאת מגביל אותי מאוד בwatch dogs (שאני חייב לאמר שהוא חמוד אבל מעט מאכזב), ויתחיל להגביל אותי יותר ויותר במיוחד בשנה הבאה כשיצאו משחקים כמו witcher 3,…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום קניתי HD2600XT והמעבד מרגיש קצת כמו צוואר בקבוק למשל בביושוק המשחק פועל מעולה על הגדרות גבוהות אבל לפעמים יש דרופים ותקיעות קטנות כאלה שלדעתי נובעות מהמעבד, או קרייסיס שבכלל פועל זוועה אני מעוניין לדעת איזה אופציות לשדרוג בכללי עומדות בפניי - כלומר תנו לי בכלל דגמים של מעבדים שיתאימו ללוח שלי - Gigabyte K8NF-9 שיהוו שדרוג למעבד הנוכחי תודה מראש, לירן.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד+זיכרון+לוח אם כדי לקבל בוסט במשחקים ובעבודה בכללי. מעבר לזה אני גם מתכנן להוסיף כונן SSD ל OS (סתם לידיעה). כרגע אין תקציב לכלום, אני אחליט עליו לאחר שאראה את האפשרויות. מעבד- אינטל i7 או i5 מהדור החדש ביותר. האם כדאי לחכות למעבדים דור רביעי? http://hexus.net/tech/news/cpu/50813-intel-haswell-processors-launch-2nd-june/ לא מתוכנן OC. האם אני צריך להחליף את הקירור למעבד? לוח אם- מחברה מוכרת כי היו לי קצת בעיות למצוא דרייברים למערכת 64BIT עם הנוכחי. תמיכה ב USB 3. תמיכה מלאה ב SSD שאני מתכנן לרכוש. מספיק חיבורי SATA לכל הכוננים הנוכחיים + אופציה לעוד כוננים. רצוי שיהיה כרטיס מסך OB שאין לי כרגע, סתם למקרה שהחיצוני יחליט להתפגר. זכרון- 6 או 8 …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מעבד AND ATHLON 64 3200 ולוח אם של ASUS A8N-E אני רוצה להחליף למעבד חזק מאוד. איזה מעבד יש הכי חזק שיתמוך בלוח אם שלי בלי בעיות? המטרה של המעבד היא בעיקר צפייה בסרטים כמו X264 של HD. .
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד E8400, לוח אם GIGABYTE EP35-DS3, זכרון 4GB 800 MHZ, ספק כוח של קורסאייר 520 וואט, מארז CM690, כרטיס מסך HD6970 וקירור למעבד TUNIQ TOWER. רציתי לדעת לאיזה מעבד, זכרון ולוח אם כדאי לי לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים במשחקים? ואני מעוניין באוברקלוק אז האם אצטרך להחליף מאוורר למעבד? - כי קראתי איפשהו שהוא לא מספיק טוב למרובעי ליבה. בתודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מעוניין לשדרג את הפריטים הנ"ל לצורך משחקים (כן, זה כולל את באטלפילד 3) הסכום: 1500 ש"ח מקסימום הדרישות שלי, אני לא הולך להעביר את המעבד OC (לא רוצה להתעסק עם זה). אני רוצה להריץ משחקים כבדים אבל ממש לא חייב על רזולוציה FHD מספיק לי דרגה אחת פחות, מה שחשוב לי זה שהמשחקים ירצו חלק בלי קרטועים ותקיעות. לגבי הלוח אם אני מעוניים בחד שתומך ב- SATA3 ו- USB3 זה לראייה לעתיד הקרוב. אני מאוד מקווה שאתם יכולים לעזור לי כי ברכיבים האלה אני לא מבין כלום כרטיס המסך שלי הוא ATI6850 ויש לי ספק כוח מעולה 550W כמובן שהוא לא גנרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לעצה מקצועית ביותר על מנת שההשקעה שלי לא תהיה לחינם מכיוון שהמחשב שברשותי כרגע מספק ביצועים לא רעים בכלל..אולם אני מחפש לשפר את הביצועים משמעותית(לפחות ב40%),כי אם לא..ההשקעה לא משתלמת מבחינתי ואולי אמתין עוד קצת. המפרט שברשותי: AMD Athlon 64 3200+ socket 754 Asus K8N4-E Deluxe Socket 754 nForce4 A-DATA 1GB PC4000 DDR500 *אם אתם חושבים שאשיג ביצועים הרבה יותר טובים בזה שאשדרג אז: אני צריך לוח אם בטכנולוגית SLI(יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני חושב להוסיף עוד אחד בעוד חודשיים שלושה),עם יכולות אוברקלוק. מעבד AMD(רצוי כפול ליבה בסוקט 939). לגבי הזכרונות אני צריך 2ג'יגה,אבל לא יודע מה עדיף לי...להוסיף עוד ג'יגה או להחליף לדואל צ'איינל. אני זקוק למקס…
-
- 6 תגובות
- 469 צפיות
-