עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by juve12,

הביאו לי מארה"ב זיכרון DDR 266MH הזיכרון נקרא OPTIMA MAMORY ןהוא של חברת PNY מישהו מכיר או שמע על החברה הזו האם הזיכרון שווה משהו תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by mb74ever,

החלטתי לרכוש בסוף סטיק של 256 מגה נוספים למה שיש לי... 256MB samsung 333MHZ athlonXP2000+ GA7VAXP אני מתלבט אם לקחת זכרון של ADATA ב220 ש"ח בחנות הקרובה לביתי..(256MB 400MHZ) או האם לקחת את הגייל ב245 ש"ח מגמא (GEIL 256MB 400 MHZ) זה הגייל שאני מדבר עליו http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060108&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 החנות הזאת כבר רכשתי בה אז אין לי איתה בעיות אמינות, ואני גם מזמין משם 200GB אז הם יכולים להכניס לי את הזכרון למשלוח של ההארד ככה שאני לא משלם משלוח על הזכרון. אז מה אתם אומרים הייתם מוסיפים עוד 25 ש"ח בשביל הגייל?

• 17 תגובות
    • 944 צפיות
  3. הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלשום קניתי מחשב חדש והייתי חייבת לוותר במסגרת התקציב על כמה דברים שבניתי ואני לא יודעת אם המעבד הזה הוא בכלל עובד טוב כי לא קראתי עליו ביקורות ואם תוכנות ומשחקים נתקעות עליו? המפרט הוא: Pentium D 925 3/0Ghz DualCore 2x2MB Chace s775 8000MHZ ConRoe945G-DVI(775,945G,DDRII 667,VGA.PCI-E.HDAudio.SATA2,GBL) WD 250GB 7200RPM SATAII NEC DVD +/-RW/RAM X18 case Midi-Tower 500W KINGSTONDDRII 667 512X2 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII TVout,DVI.PCI=E

• 17 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by ooosss,

אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by falukky,

1. קניתי את הלוח הנ"ל, האם יש איזשהם Drivers&Utilities שכדאי לי להתקין (אני מעוניין לעשות OC) ? פה יש את כל הרשימה - מה להתקין ??? http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Pro4/?cat=Download&os=Win864 2. לאיזה חיבור בלוח לחבר את הכונן SSD ? 3. אם המערכת הפעלה שלי (Windows 8.1 64 Bit) מזהה את כל הדרייברים שלי - עדיין יש המלצה להתקין דרייברים ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מיתלבת בין MSI דגם X58 PRO-E לבין לוח אם תוצרת Intel דגם DX58SO לבין לוח אם תוצרת Asus דגם P6T לבין Gigabyte דגם GAEX58UD5 הלוח עם תומך בחלקים שלי פשוט לא יודע איזה מהם הכי שווה ליקנות

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ועוד משהו, עדיף מן הסתם לקנות מעבד tray אם אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד? (דוגמת freezer 7 pro...)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by prince amir,

קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Nitro Viper,

1.אם כן איזה? 2.שמעתי גם משהו על Memory Leak , זה משהו חומרתי או שקשור לתוכנה? 3.אם זה חומרתי, הבדיקה תמצא את זה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ras81,

שלום אילו מהאפשרויות הבאות הכי כדאי לקחת או לחילופין אם יש לכם משהו אחר להציע בתקציב הזה בערך אני אשמח אני לא עושה OC חזק - משהו קל מאוד אם בכלל PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4348 PQI 2048MB DDR 400MHZ DUAL CHANNEL CAS3 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4289 GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1722&products_id=6782 TWINMOS 2X1024 - FROM KSP -will coast 1360

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מתלבט בין AMD ל-INTEL יש לי תקציב באזור 1500 ש"ח לקנייה של מעבד+פאן, לוח וזכרון. המחשב אמנם לא אמור לשמש כמעט בכלל למשחקים, אלא בעיקר לאפליקציות כבדות של בורסה. על כל מקרה על המחשב להיות חזק. מחכה להצעות והערות תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין Sempron 2800+ לבין Sempron2600+ בתושבת 754 ???? אני צריך לבחור בין השניים אז מה עדיף ולמה .. (תסבירו בבקשה...) תודה לעוזרים וחג שמח

• 17 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by EliranB,

בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by p-o-i,

זה איזה חברת יצור זיכרונות מוזרה שסקיי-פיסי מוכרים...מה אתם אומרים עליהם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ItsMy§tyle,

מבקש הצעות למעבד טוב עד 1200 בבקשה לא קונרו

• 17 תגובות
    • 832 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של HP דגם DV6 1130EJ, המחשב נהיה איטי ברמה שמעייף להשתמש בו, השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט לא יותר מזה, כשאני נכנס לאינטרנט ופותח כמה כרטיסיות יחד (נניח 2-3) המחשב הופך להיות מאוד איטי ולוקח לדפדפן כמה דקות עד שהוא מסיים לטעון את האתרים, כדאי להוסיף זכרון RAM? זה יפתור את הבעיה והמחשב יפסיק להיות איטי?

19. יש לי את שאר הרכיבים החלקים אמורים (נכון לעכשיו לא משתדרג) להתחבר ל9600GT של ג'יגביט, אמור להריץ משחקים בצורה טובה (לא מעולה לא משתלם לי להשקיע הרבה כי אני לא משחק בכמויות) מה כדאי לי לקנות והאם כדאי לי לחכות לסוף החודש הבנתי שתהיה ירידת מחירים, הבעיה שמצאתי קונה לחלקים של המחשב הקיים והוא רוצה שמחר אני אשלח לו אותם לכן אני צריך לקנות חלקים בימים הקרובים כדי לא להתקע בלי מחשב, חשוב 4 ג'יגה זיכרון (או סטיק אחד של 2 אם התקציב לא יעמוד), רצוי DDR2 800.. אין לי בעיה לקנות גם חלקים יד שניה במצב טוב אם זה יתן לי ביצועים טובים יותר אחרי 2 מחשבים של AMD אני מעדיף הפעם לעבור לאינטל תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by flintos,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שהמעבד שלו הוא: (Intel Core2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB. הבנתי שיש מעבדים שהם 64bit ויש שהם 32bit ורציתי לדעת איזה מהם הוא המעבד הנ"ל. תקנו אותי אם הבנתי לא נכון. תודה מראש, גלעד

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. דווקא עכשיו בגלל שאינטל שולטים בגלל הבאס 533 והזכרונות המהירים, AMD צריכים עם המעבד לT-BRED לעבוד לבאס 400MHz ואז יהיו גם מכפלות קטנות יותר.... הרבה יותר. הרי כבר יש בשוק מיליון זכרונות DDR 400MHZ PC3200.... אז למה לחכות..... זה כל כך ברור שעכשיו עד שHAMMER יצא אז תמיד AMD יהיו בפיגור אחרי INTEL.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…

• 17 תגובות
    • 969 צפיות
  23. הגירסה של הלוח הזאת תומכת ב קונרו REV 304 מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asaf_azar,

שווה לי לקנות עכשיו E6600 ב1000 ש"ח או חכות ליולי ולקנותב Q6600 1600 ש"ח? כיא אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי וגם אמרו כאן שהמשחקים היום עדיין לא מנצלים לגמרי את הליבה הכפולה ועד שהליבה המרובעת תנוצל ייקח פוווווללללל זמן. אז לקנות עכשיו קונרו והאם זה יהיה יחזיק לי לשנתיים-שלוש הבאות? גם קראתי שביצעוים במשחקים דורשים בעיקר כרטיס מסך ופחות מעבד?(השימוש למשחקים בלבד) תודה לעונים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום מה ההבדלים בין שני השוקטים 1155 לבין 2011?ומה האחרון? מדובר על מחשב שהשימוש שלו זה מכונות וירטואליות ופה ושם משחקים לפי התשובה למעלה איזה מעבד יותר חזק מבין שני אלו https://shop.digitec.ch/en/Comparison/2584654-635000 לפי זה אני יצמיד לוח כרגע המצב הוא Intel Core i7 4790K BOX (LGA 1150, 4GHz, Unlocked) + ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.