עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by abatiah,

כן, גם אני הייתי מגחך על השאלה, אבל למה TMS מוכרים חדש ב650 ש"ח? http://www.tms.co.il/product/2942

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ברשותי מחשב עם דיסק קשיח ישן יחסית מדגם Western Digital 320Gb 16MB AAKS, וכן צורב DVD מדגם Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer. אני מתכנן שדרוג המחשב למעבד i5 או i7, עם קשיח SSD, כאשר הייתי רוצה שלוח האם שיותקן יהיה עם ערכת שבבים המאפשרת גם התאמה לרכיבים הנ"ל. הדיסק הישן כדיסק שמיועד לשמירת קבצים, הצורב כצורב שישמש למחשב החדש לכל דבר ועניין. מה ערכת השבבים המומלצת לכך? באופן כללי, היכן ניתן ללמוד איזה פיצ'רים קיימים לכל ערכת שבבים כך שאוכל להחליט על הלוח המתאים לי?

3. היי ישנו מחשב שבו מותקן הזכרון הבא (נלקח מ CPUZ) : Manufacturer (ID) G.Skill (7F7F7F7FCD000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number F2-6400CL4-2GBPI-B יש שני סטיקים כאלה - כלומר סה"כ 4 ג"ב. בעלי המחשב מעוניינים להרחיב ל 8 ג"ב. ראיתי את הסט הזה ב KSP: http://ksp.co.il/?uin=10220 האם להערכתם יש לחשוש במידה שהיא מעבר למזערית בבעית תאימות כלשהי? (ברור שתמיד יכולה להיות בעיה - כמובן. השאלה האם יש משהו שאני מפספס ומעלה את החשש לכזו) תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  4. מה עדיף קיט או 2 ? כדאי להסתפר במהירות 1333 הרי בכל מקרה אני ממהיר את הרכיבים, או שבכלל עדיף להתחיל מגבוה - 1600 ? CL - 9 או CL 10 ? לקנות את הזיכרון הפשוט ביותר ? או שכדאי ללכת עם אחד שיושב עליו "גוף קירור" ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by ZXY1,

חשבתי על זה מעבד - I3 3220 לוח - GIGABYTE GA-H77N-WIFI (חייב 2 יציאות HDMI) זיכרון - kingstone 4GB 1600MHS (את הזיכרון יש לי) מארז - COMPUCASE 8K01-200W כבלים - HDMI 2 מטר * 2 תקן 1.4 דיסק קשיח 320GB (יש לי את דיסק קשיח) מתאם - לדיסק קשיח "2.5 כמה יכול לעלות דבר כזה? יש רכיבים דומים זולים יותר? אני חייב חיבור של WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר יש ירידה באיכות בין אינטרנט קווי לאלחוטי? אפשר לבנות מארז דומה מקרטון / פלסטיק ? יש מדריכים לזה? "עשה זאת בעצמך" ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by abatiah,

מה עושים עם הheaders הללו? 1 x USB 3.0/2.0 header 2 x USB 2.0/1.1 headers תודה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  7. שלום, אני רוצה מאוורר (למעבד) וחשוב מאוד שיהיה שקט ויקרר טוב... אני לא מכיר הרבה חברות.. רק את זלמן אבל אם תוכלו להביא לי מאוורר זה לא כל כך משנה איזה חברה אבל שיהיה אמין. בסביבות ה- 110 ש"ח (אפשר גם לחרוג במחיר אבל לא בהרבה) תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by spider272,

שלום לכולם.. יש לי סטיק זכרון של 2GB OCZ GOLD..הצלע קירור התנתקה קצת למעלה ואיתה הלחמה של אחד מהריבועים השחורים.. יש אפשרות לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים פחות או יותר, ואני דואג לו ומשדרג אותו במידת הצורך. לאחרונה הגעתי למצב שהדבר היחיד שנשאר לי לשדרג זה המעבד, אני מרגיש שהוא משאיר אותי מאחור בצורה רצינית. כרגע יש לי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600 לוח אם: ASRock ALiveSATA2-GLAN 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4G RAM ATI Radeon HD 4600 Series 512 MB הכרטיס מסך חדש יחסית, ואני לא צריך יותר מזה כרגע. הזיכרון מחולק ל512X2, 1G, ו-2G. הכי נמוך זה 667MHZ. מה אתם אומרים, מספיק להחליף רק מעבד או גם לוח אם? ואם כן, איזה מעבד/לוח אם אתם ממליצים? אני לא רוצה להוציא יותר מ600-700 שקל, אלא אם אין ברירה. תודה מראש לעוזרים, יום טוב, רועי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yalkobi,

אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקר מה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  11. זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  12. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום חברים. האם יש הבדל בין מעבדי ה-4 ליבות של AMD כדוגמת ה-955, לעומת מעבדי ה-I5 של אינטל, כשמדובר בהרצת משחקים כבדים? בנוסף, ארצה לשאול שאלה נוספת הקשורה לצוואר בקבוק. בהנחה שהמעבד לא מנוצל במלואו במהלך משחק (פאנטום 995, נניח ש-60% ניצול), גם אם אשים כרטיס מסך כדוגמת ה-780 GTX, לא יווצר צוואר בקבוק משמעותי. האם זה נכון? תודה רבה.

14. AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by taltola,

למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  16. קניתי מעבד ולוח אם חדש Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H יש לי כבר זיכרונות של G SKILL ופטריוט במהירות 1333 שתיי זוגות של 2GB לכל אחת מהחברות. כלומר 8GB סה"כ. האם כדאי לי לקנות גם זיכרונות חדשים במהירות של 1600HZ ? או שזה לא משמעותי בכלל ? השימוש הוא גיימינג BF3 SC2 עם 7850 כרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by GMTK,

יש לי בעייה שקרתה ליפני כמה ימים פתאום כל היציאות של הUSB 3 במחשב שלי לא עובדות. איך פותרים בעייה כזאת עשיתי ריסטתרת ולא עזר אשמח לקבל עזרה בנושא. אני לא יודע מה זה אומר אבל זה התקין לי טכנולגית איכסון מהיר של אינטל וזה מראה לי שמה יציאות אבל שאני מכיס משהוא זה נותן לו חשמל ולא מראה אותו במחשב אפילו זה לא עושה רעש של חיבור של USB רק שאני מחבר לUSB 2 כנראה שזה משהוא בביוס? או בהגדרות של המחשב? תודה רבה לכל העוזרים(:. חג חנוכה שמח וכשר.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום רב, נכנסתי לאתר של ksp והסתכלתי על לוחות האם שמוצעים עבור מחשבי Haswell יש מבחר של 3 יצרנים: Gigabyte, arsock , intel יש משהו כמן 15-20 דגמים בכל הלוחות שראיתי יש רק 2 סלוטים של זכרונות שאלתי היא: במחשב שיש לי יש 4 סלוטים. שאלתי היא: האם עכשיו הסטנדרט זה רק 2 סלוטים של זכרונות בלוחות האם החדשים ? \ היחסרון הוא כמובן כשחושבים על הרחבה: אם קניתי עכשיו לוח עם זיכרון של 4GB ואני ארחיב ל 16 בעתיד ויש לי 2 סלוטים, אז אני לא אוכל להשתמש בזכרוןן של 4GB שברשותי בברכה דן שמשוני

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. שלום יש לי ידידה עם Q6700 ולוח תומך DDR2 בלבד (יש 4 סלוטים). הוא מעוניינת שיהיו לה סה"כ 16GB של זכרון. המטרה - CUBASE. לא הצלחתי למצוא את הדבר הזה במחיר שפוי. האם למישהו יש רעיון? אם לא, היא תשדרג שילוש. תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by AndreyH,

שלום, בזמן הקרוב ארכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לבחור. המפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk אני לא יודע אם ללכת על לוח אם זול יותר - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 או לוח אם יקר יותר - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ המחשב מיועד לגיימינג ולא ולא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by חיקיים1,

AMD FX 9590 'Centurion' Benchmarks surface http://www.guru3d.com/news_story/amd_fx_9590_benchmarks_surface.html תמונות והשוואות ביצועים בקישור לא הבנתי אם ניתן עוד לעשות OC ל- 5GH מעבד ? לא הבנתי מה ההבדל בין 8350 שמגיע עם OC ל- 4850 GH לבין 9590 ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Yotam.B,

היי, אני לפני קניית מחשב נייד ואני עומד על כך שבנייד שלי יהיה מעבד i7. ראיתי שישנם כל מיני סיומות למעבדים. הסתכלתי בשאלות נפוצות ולא הצלחתי למצוא שם תשובה מלאה. מזה הU? M? Q? בטח יש עוד שלא יצא לי להיתקל בהם. מה המשמעות של האותיות האלה ואם אפשר פירוט בבקשה. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים