מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
לוח אם p55-us3l. ניסיתי להוציא להחליף לשחק וכו.. כולם תקינים וכולם עברו בדיקות תקינות. ניקיתי גם עם ליץ אוויר וwd ועברתי עם מחק ולא עזר. הוצאתי גם בטרייה חכמה דקות ולא עזר. עצות תתקבלנה בברכה..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אנו מתלבטים בין המעבדים intel pentium D 820 ו intel pentium D 920. אשמח אם תאמרו לי איזה מהם עדיף? (הפרש המחירים ביניהם הוא כ100 ¤)..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 512 של קינגסטון, ואחרי שהמחשב התחיל לעשות בעיות הרצתי Memtest. הופיעו כמה שגיאות, ואני רוצה לדעת אם זה מכוסה מבחינת האחריות, ולא רק מקרים שבהם הזיכרון הלך לגמרי. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הזאת ב-60 ש"ח יותר ממחיר של Twinmoss 512Mb ram CAS 2.5. מה אתם אומרים? שווה? אני חושב שזה הזיכרון - http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=6792 (תקנו אותי אם אני טועה) תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בין GA-965P-S3 לבין GA-965P-DS3?????? זה חשוב מאוד מכיוון שאני הזמנתי GA-965P-DS3 וקיבלתי את הS3 במקום....אז מה ההבדל??
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שאלתי בעוד פורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית אולי כאן תעזרו לי. אני מתכוון לקנות את הלוח NF7 של ABIT (עולה 450 שח) יחד עם בארטון 2500. הזכרונות שיש לי כיום הם 2*256 במהירות 266. א. האם אפשרי לנעול את הזכרונות ל266 ועדיין להריץ את המעבד על 333. ב. האם עדיף במקרה שלי לקנות אטלון 2400 שפועל על 266?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיועד לגיימינג, לוח אם ASRock - h61m-hvs, כרטיס מסך Phoenix GTX 1650 SUPER OC 4GB (צריך להגיע היום), מעבד I3 2120. חשבתי לשדרג ל i5-3750k משתי הסיבות הבאות: א) הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך ב) עשיתי השוואה עם i5 4590 שזה המינימום לאססין קריד ולהלאה וראיתי שהוא בכמה אחוזים יותר חזק אז אני אוכל להריץ אותו (אם אני מבין נכון). המחירים היו נראים לי כל כך יקרים (130$ למחודש באמאזון, ולא הבנתי אם זה כולל משלוח ומיסים) שכבר חשבתי שאולי עדיף להשקיע בלוח אם ולקנות באותו מחיר מעבד קצת יותר מודרני (ולא דור שלישי משנת 2012), ואז נכנסתי לאלי אקספרס וראיתי את המעבד הזה ב50 דולר כולל משלוח, אז רציתי לשאול אם באמת זה אמין, ואם כדי לקנות את זה או לעשות משהו אחר, או להשאר לסחוב עם…
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב הוא לא באמת מחפירות קיסריה ,המעבד הוא מחפירות "המחשב הישן מאוד" מעבד בערך בן שבע או שמונה שנים... למישהו יש ניחושים -איזה מעבד זה משקל: 100 גרם אני חושב. (חבר'ה זה ממצא...מתולדות אינטל..) ;D
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO ב1561 ש"ח שווה את הכסף?? לבחור שלא יודע מה זה O/C וכולה רוצה לשחק בכמה משחקים ואינטרנט
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון לקונרו (e6300) את הזכרון אני אקנה בחו"ל כמו שאמרתי זכרון 2*1GB על איזה חברה אתם ממליצים (kingston,pqi,gskill,...) יש את העניין של התזמונים של הזכרונות(לא רוצה לעשות overclocking) ויש גם את העניין של Cas Latency שאין לי מושג מה זה אומר וכמובן המהירות 667 או שאולי 800mhz וגם מה זה pc2 5300 או pc2 4200 וכ"ו התקציב שלי גג 200$ רק לזכרון לא יותר אפשר לראות פרטים באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146093
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב וחשבתי על לוח Asus P8P67 Pro עם המעבד i7-2600K ועם זיכרון TRANSCEND aXeRam TX2000KLU-4GH קודם כל מה אתם חושבים על החלקים (בעיקר על הלוח)?... השימושים שלי בגדול הם גיימינג, oc... אני כנראה יעשה ישר oc, למטרות "ספורט" במבחנים סנטטים וגם מבחנים ראליים עכשיו לשאלה הסתכלתי באתר של אסוס על הלוח הזה וראיתי שהוא לא תומך ב 2000Mhz וישר מנמיך אותו ל1866 ואני לא יודע אם אחרי שהוא מנמיך אותו ל1866 אני יוכל לעשות לו oc בשביל להגיע 2133 שהוא כן תומך??.... ואם כן, זה בעיה לעשות oc מ 1866 שבמקור 2000 ל2133 או אפילו 2200???
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מקבל בקרוב כרטיס מסך חדש-HD6950 1GB [בונה לפתוח ל6970\לעשות OC] וכנראה המעבד הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק רציני לכרטיס הזה כך שאני מתכנן לשדרג, אבל מטעמי חסכון בכסף, להשאר על תושבת 775. המפרט שלי עכשיו: E5200 2.5@3.75GHZ+Freezer 7 DFI lanparty P31 T2R G.Skill 2X2gb DDRII 1066mhz Gainward GTX260 216SP 896mb Seasonic 500W SS 500ET APFC F3 לרכוש באזור ה300 שקל [משומש] איזה QX9550\QX9450 וכ'ו יאמץ יותר מידי את הספק שלי בהשוואה לE5200 המומהר? כמובן שגם את המעבד החדש אני מתכנן להמהיר לפחות ל3.4GHZ. אם מדובר בצריכה גבוהה יותר משמעותית של חשמל, אשקול להחליף את הHD6950 בHD7850. מה דעתכם, זה שדרוג הגיוני? תודה [=
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מכין מפרט לבן-דוד שלי ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה יותר טוב? אני מדבר מכל הבחינות... תודה מראש install
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שאלות פשוטות לגבי זיכרונות וbios : מה זה Rom ? האם זה כרטיס או שבב? שיושב על הלוח אם כמו הRam? ואומרים שהbios יושב על הrom מה זה אומר? איך הוא יכול לשבת עליו? ואך bios יכול להחשב rom כשאפשר תמיד לשנות אותו? האם מה שאני אומר עכשיו הוא נכון: כשמפעילים את המחשב עולה הbios שזה התוכנה הראשונה שעולה אוטמטית במחשב והיא קובעת את סדר כוננים שיעלו קודם היא מפנה אל כונן הארד דיסק שבו מצוי הwindows וכשזה מתחיל הwindows מועבר אל הזיכרון הפנימי ( שזה כרטיס זיכרון שאפשר לשלוף ולשדרג) ונשאר שם עד שהמחשב נכבה , וכהוא נכבה הwindows נעלם מהזיכרון ) אך עדין נמצא בהארד דיסק כך גם כל הפועלות שהחלטתי לשמור תודה
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי מחשב חדש . אני בא להתקין ווינדוס . ושהוא בא לקטע של להתקין קבצים הוא עשה מסך כחול (תמונה מצורפת) חבר שלי אמר שזה כנראה בעייה בזכרון אבל אין לי שמץ של מושג הבעייה לא בסידירום כי ניסיתי כבר 3 סידירומים. אפשר לדעת אם הבעייה היא בזכרון ? ואם אפשר לתקן ? כי קניתי תזכרון בחול ... ולמכור TWINX 3200 LL לא בראש שלי. המפרט שלי הוא : P4 3.0C - הורדתי HT למה זה עושה בעיות AOpen AX4C MAX ZALMAN CNPS7000Cu CORSAIR TWINX PC3200LL 2x256 - שמתי DUAL CHANNEL WD RAPTOR TEAC CDRW ASUS CD-ROM ANTEC TRUEBLUE 350W SAPPHIRE RADEON 9800 PRO http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010046.JPG http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010047.JPG http://www.edu-negev.gov.…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבדים החדשים של אינטל ממשפחת Kaby Lake כבר נחתו במחשבים ניידים, ועכשיו מגיע תורו של השוק הנייח להתכונן להגעתם לכתבה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, טוב אחרי שלשום החלטתי שזהו, אני לא מחכה יותר ומשדרג את המערכת שלי לפלטפורמה עדכנית יותר ( במיוחד שאין לי למה לחכות כי AMD לא הכריזו על רייזן 3 אלא רק רייזן 5 שהוא גם ככה לא בתקציב שלי). רציתי לשאול 3 שאלות בבקשה: 1, האם תהיה איזושהי הורדת מחירים בעקבות הדור הבא שהולך לצאת, ואם כן האם שווה לחכות עוד קצת עם הקנייה? 2. האם Ryzen 7 2700 הוא יותר Future Proof מאשר Ryzen 5 3600 (בשל העובדה שהוא 8C/16T ולא 6C/12T כמו ה 3600)? אני לא מתכוון לשדרג שוב מעבד ב-5 שנים הקרובות... 3. מה ההבדל בין 10400F ל-3600? השימושים הם גיימינג בלבד, תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בליסטיקס בחצי גיגה של PC3200 עולה כעת 90.99$, לאחר שרק לפני מספר ימים ירד מ 99$ ל 94$. זה מעניין במיוחד משום שלפני שבוע בערך יבואן מיקרון בארץ החל לייבא את סדרת הבליסטיקס כאשר הוא מציין שהמחיר הקובע הוא המחיר בארה"ב בתוספת מע"מ בלבד (והצאות משלוח בארץ של 35 שקל), כלומר 2 * 512 מ"ב אמורים לעלות כעת 935 שקל. נראה שהבטחת היבואן מיתממשת: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php המחיר לא מיתעדכן אוטומטית מאתר crucail (זה שם חנות המפעל של מיקרון) משום שכרגע מוצג המחיר הישן, באתר מצוין שהמחיר מעודכן פעם בשבוע. מקור: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: זה נחמד, ישראל לאט לאט צטרפת לשוק העולמי/האמריקאי, אני וכל לקוח אמריקאי מקבלים את אותו …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש כאשר אני ארכיב אותו ויש לי כבר את רוב החלקים אבל בלוחות אם אני עדיין מתלבט, ההתלבטות היא בין abit ib9 שהתלהבתי ממנו מאוד לבין לוחות אחרים שעומדים ברמה שלו הן יכולות והן עלויות העניין הוא שכאשר אני קורא על מפרטי הלוחות של gigabyte לדוגמא GIGABYTE GA-965P-DS3- הבעיה היא שבכל לוחות האם שלהם יש הערה אדומה כזו שאני לא מבין מה כוונתה (אני מבין מה היא אומרת אבל לא מבין מה יקרה בפועל) זו ההערה : * Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. והיא באה באזור שמפרט על הMEMORY כמובן. מישהו יכול לנסות להסביר לי מה הכוונה? ולמה זה אדום?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט ואני מתלבט לגבי הזכרונות שמתאימים לו. המפרט הוא כזה (מיועד למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אני רוצה זיכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי? תקציב עד 400 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לברר במה תומך הלוח הבא או מה יש בו מובנה... : Motherboards for AMD: nVidia nForce2 Abit NF7 Rev2 [608.00 nis המחשב הוא בעיקר למשחקים ...אז אולי יש לוח יותר טוב שאתם מכירים ויכולים להציע לי עליו (אבל שלא יהיה כל כך יקר). תודה על העזרה....זה נורא חשוב ;D ;D :asthanos: :AR15: :AR15:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)
-
- 17 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מישהו התעסק כבר אם הלוח הזה!? אני מנסה להתקין אותו, ולא הולך... יכול להיות שהמעבד דפוק, אבל לפני שאני שולח את הלוח והמעבד לחברה, אני ינסה להתיעץ איתכם... המעבד הוא 1900 חדש , אז אין סיבה שיהיה דפוק, בכל זאת, כל החיבורים וגימפור על הלוח נעשו כמו שצריך, אבל הוא אפילו לא מגיב לחשמל :AR15: מישהו כבר התעסק עם הלוח הזה פה? תודה...
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/index.php?i=3848 באמת נחמד.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-