עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SloOmPer,

איזה מעבד אתם ממליצים? AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box 656 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AMD1172~60~0.htm או Intel Core 2 Duo E4500 Box 635 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~IE4500~3~0.htm ואני לא עושה OC

2. Started by 21gy,

קודם כל תודה למי שיעזור. הנה השאלה- אני חסכתי למחשב חדש, אני מוכן להשקיע בערך 6000 ש"ח, אולי גם יותר. אבל אני רוצה לחכות שיתחלפו הטכנולוגיות.. 4 ליבות כבר יש במחיר סביר, וגם DX10, השאלה היא מתי זכרונות DDR3 יכנסו, וימכרו במחירים סבירים? כן, אני יודע שאי אפשר לדעת במדויק, אבל אני רוצה הערכה ממי שמבין בזה.. ואני מוכן לחכות עם קנית המחשב שנה, אם עד אז זה יקרה, (כי אם אני אקנה מחשב עכשיו, ואעשה שדרוג בעתיד לזכרונות DDR3 אני אצטרך להחליף גם את הלוח אם :-\)

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by maorcohen1991,

אני רוצה להבין משהו בנוגע למפרט בתמונה הבנתי שמעבד אחד מגיע ל3.1 ג׳יגה הרטס במצב טורבו. ואז רשום על שתי הליבות שביחד הם מגיעות2.8 או שכל אחד בנפרד מגיעה ל2.8, פשוט לא נראה לי הגיוני שכל אחת מגיעה ל1.4 ג׳יגה הרטס פחות ממעבד אחד שמגיעה ל3.1. אשמח לתשובות תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by israelnba,

הלוח אם הזה תומך במעבדים החדשים של אינטל ויש לו מעבד גרפי וקול משולב על הלוח אם מישהו שמכיר את הלוח יודע אם ללוח יש יציאת DVI או שבשביל יציאת DVI עבור מחשב שמבוסס על הלוח אם הזה צריך להוסיף כרטיס גרפי עם יציאת DVI תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. אוקי הברור לי שINTEL מבחינת הקירור וההתחממות שלו. AMD מתחמם יותר. אני מבין ש 2.2GHZ של אינטל לא אותו דבר כמו 2.2GHZ של אי.אמ.די עכשיו אני רוצה לקנות מעבד INTEL שיתאים בכוח למעבד של AMD לא בהבדל מחירים גדולים. אני רוצה לקנות את המעבד הבא: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& גיבור נט חנות זולה. האם אתם יכולים למצוא לי מעבד של INTEL באותה חנות שיתאים לביצועים של המעבד של AMD שמעל?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. איך הקונרו יעבוד לי עם סטיק אחד של ג'יגה ? אני מתכוון, אין לי עכשיו מספיק כסף כדי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה, כשיהיה לי עוד כסף אני אקנה עוד סטיק אחד. איך לבינתיים המחשב שלי יעבוד עם מעבד קונרו E6300 וסטיק אחד של ג'יגה ?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by זאק,

מה עדיף למשחקים..? e8400 q9550

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שאלה- האם לוחות אם שתומכים הפנטיום D תומכים גם ב-Core 2 Duo חיבור(LGA 775)??? אחים שלי אני ישמח מאוד אם תוכלו לענות לי תודה רבה!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by levy333,

קודם כל עברתי על הדביק ולא מצאתי תשובות אז פתחתי את הנושא.. מה צמד האותיות הזה אומר? מה עדיף cl 5 או 4? כאילו כמה שהcl נמוך זה יותר טוב או להפך? תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  10. Started by גבריאל וקנין,

בעקבות ויכוח בין מס' חברים, החלטתי להתייעץ כאן... הויכוח נוגע לכוח עיבוד- השוואת כוח עיבוד של מס' מעבדים בסביבות אותו תדבר שעון. לדוגמא- פנטיום 4 3GHZ, באס 800, פנטיום D 3GHZ באס 800, פנטיום 3 (הגרסא האחרונה- טואלאטין) 1.4GHZ*2, ומעבד מסדרת ה"CORE", בתדר 1.6 GHZ. מי יתן את הביצועים הטובים ביותר, ומה יהיו ההפרשים בניהם?

11. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! השאלה מטרידה אותי הרבה זמן, מכיוון שלא מצאתי הבדל חוץ מהזכרון מטמון של שניהם : לD920 יש 4 מגה קאש, ולD820 יש 2 מגה קאש. המהירות שעון שלהם אותו דבר, אז חוץ מזכרון מטמון, אין עוד הבדלים בינהם? מבחינת ביצועים, מי יותר עדיף? והאם מרגישים את ההבדלים בינהם? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. P35 P45 X38 כל אלו...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by Gal1992y,

מה ההבדל למשל בין 5-5-5-18 ל4-4-4-12 מזה משנה? גם אמרו לי משהו CL4 וCL5 מה ההבדלים ? תודה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. Started by זאק,

קיבלתי 11000 ב 3d mark 06 עם מערכת כזאת: Q9550 nvidia 8800 gts 614 mb corssair 2 gb 800mhz collermaster cm690 thermaltek v1 ax enermax liberty 400wat asus p5kpl-cm הגיוני התוצאה שלי??

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by זאק,

האם אני מנצל את המעבד כמו שצריך עם הלוח p5kpl-cm

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by omerbar,

האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by super4life2,

שלום רציתי לשאול אם arctic alphine 11 rev 2 92mm fan מתאים ל i7 4790, מבחינת הטמפ' שלא יעלו ליותר מדי בזמן מאמץ ללא oc ולא מתוכנן גם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by L1ron,

הזמנתי מחשב עם המעבד intel i5 1050k ולוח של p67-ud3 של GA. המוכר הסביר לי שיש בעיה מסוימת עם הלוח הזה, אבל יש לי אחריות ל3 שנים ולא משנה מה יקרה לכל רכיב במחשב ,הוא יוחלף . יש לי אפשרות להחליף חלק עד מחר. האם להחליף את הלוח אם לדעתכם?למרות שיש בעיה בלוח ,בכל זאת לא בטוח שזה יקרה , וכנראה שעם תהיה בעיה ,בעתיד ישימו לי את הגרסה המסודרת של הלוח, לא? מקווה שהבנתם. לירון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אתם יכולים לרשום לי מה תאריך היציאה/ירידת מחיר ומה יהיה המחיר לאחר היציאה/הורדת מחיר של המעבדים הבאים: Q6600 E6550 E6750 E6600 תודה רבה לכל העוזרים! ;D

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by Binky J Brown,

מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. צהריים טובים,יש ברשותי כרגע 512 RAM PC2100 SDRAM ,אני מעוניין להוסיף את הזיכרון הבא: 512 RAM DDR 400 MHZ לוח האם שלי: Field Value Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer האם הם יתאימו ולוח האם יקלוט את הזכרונות?שמעתי שהם עושים בעיות ולא תומכים אחד בשני..תודה!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by devilh,

האם לכל לוח שיש בו SATA אפשר לחבר ESATA BRACKETS או שיש לוחות תומכים שאפשר(ואז זה יהיה כתוב בספסיפיקציות שלהם) וכאלה שלא תומכים (בעיקרון-השאלה היא על GYGABYTE GA-P35C-DS3R כי אני מעדיף להוריד מחיר ולא לקנות ב-300 שקל יותר את DS4) שאלה נוספת(אולי יותר מתאים לגראפיקה?)-האם יש שימושים נוספים ל-PCIe ْ16 מלבד מערכי CROSSFIRE ו-SLI?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. תלוי ברוחב פס. רציתי לשאול, האם ישנו קשר למעבד, למשל אם אשתמש במעבד 5! הגלישה תהיה מהירה יותר מאשר במעבד 5!. בכלל מה נותן לי מעבד 4 ליבות על פני 2 ליבות בכל הקשור בגלישה? סליחה על הבורות תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  24. תיסתכלו בתמונה, ותגידו לי עם לא מיקמו את החיבור של ה-SATA, קרוב מדי לחיבור של אחד הסלוטים של ה-PCI?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by amits1995,

אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.