מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם arctic alphine 11 rev 2 92mm fan מתאים ל i7 4790, מבחינת הטמפ' שלא יעלו ליותר מדי בזמן מאמץ ללא oc ולא מתוכנן גם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המעבד intel i5 1050k ולוח של p67-ud3 של GA. המוכר הסביר לי שיש בעיה מסוימת עם הלוח הזה, אבל יש לי אחריות ל3 שנים ולא משנה מה יקרה לכל רכיב במחשב ,הוא יוחלף . יש לי אפשרות להחליף חלק עד מחר. האם להחליף את הלוח אם לדעתכם?למרות שיש בעיה בלוח ,בכל זאת לא בטוח שזה יקרה , וכנראה שעם תהיה בעיה ,בעתיד ישימו לי את הגרסה המסודרת של הלוח, לא? מקווה שהבנתם. לירון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים לרשום לי מה תאריך היציאה/ירידת מחיר ומה יהיה המחיר לאחר היציאה/הורדת מחיר של המעבדים הבאים: Q6600 E6550 E6750 E6600 תודה רבה לכל העוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים,יש ברשותי כרגע 512 RAM PC2100 SDRAM ,אני מעוניין להוסיף את הזיכרון הבא: 512 RAM DDR 400 MHZ לוח האם שלי: Field Value Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer האם הם יתאימו ולוח האם יקלוט את הזכרונות?שמעתי שהם עושים בעיות ולא תומכים אחד בשני..תודה!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם לכל לוח שיש בו SATA אפשר לחבר ESATA BRACKETS או שיש לוחות תומכים שאפשר(ואז זה יהיה כתוב בספסיפיקציות שלהם) וכאלה שלא תומכים (בעיקרון-השאלה היא על GYGABYTE GA-P35C-DS3R כי אני מעדיף להוריד מחיר ולא לקנות ב-300 שקל יותר את DS4) שאלה נוספת(אולי יותר מתאים לגראפיקה?)-האם יש שימושים נוספים ל-PCIe ْ16 מלבד מערכי CROSSFIRE ו-SLI?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תלוי ברוחב פס. רציתי לשאול, האם ישנו קשר למעבד, למשל אם אשתמש במעבד 5! הגלישה תהיה מהירה יותר מאשר במעבד 5!. בכלל מה נותן לי מעבד 4 ליבות על פני 2 ליבות בכל הקשור בגלישה? סליחה על הבורות תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תיסתכלו בתמונה, ותגידו לי עם לא מיקמו את החיבור של ה-SATA, קרוב מדי לחיבור של אחד הסלוטים של ה-PCI?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג ga-ma780g שנראה ככה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov השאלה שלי האם הכרטיס usb 3 הזה יתאים אליו http://www.ebay.com/itm/New-2-Port-Express-USB-3-0-PCI-Expx1-Adapter-Internal-Port-Expansion-Cards-/310810411946?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485dbe83aa והאם באמת זה מה שיאפשר לי להעביר קבצים מזיכרון נייד שתומך ב usb 3 במהירות גבוהה יותר ממה שאני מעביר כיום? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
כפי הנראה אני מקבל בשבועיים הקרובים את המחשב, ולכן התחלתי לברר לגבי ראוטרים ואחרים על מנת לדאוג שיהיה לי אינטרנט למחשב החדש. (המודם מחובר למחשב הישן שיישאר אצל אח שלי, ואני מעוניין ליצור רשת על מנת שיהיה אינטרנט גם לי כמובן.) במהלך הבירורים על רשתות אניטרנט ניתקלתי בסיפור של כרטיסי רשת שבהם אאלץ להשתמש כדי ליצור רשת. אם אני לא טועה, ברוב הכרטיסים יש היום כרטיס רשת מובנה, הכרטיס שלי יהיה GB 965P DS3. האם הכרטיס הזה כולל כרטיס רשת או שאאלץ לרכוש אחד כזה באופן נפרד? אגב, הרשת תיהיה כנראה חוטית, אך ייתכן שבסוף אחליט על אלחוטית, נראה. תודה מראש, שבת שלום לכולם.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי מחצי ג'יגה לג'יגה ואני לא יודע מה אני יכול לשים על הלוח אם שלי הנה השם שלו Intel Eatonville D915GEV והזכרונות שיש לי עכשיו למרבה הצער הם SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוציא את הסטיק הזה ולשים שם 1 ג'יגה כתוב לי באוורסט שיש לי 4 סלוטים לDDR2 אבל יש לי עכשיו SDRAM DDR2 רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם DDR2 רגיל ואם אני יכול לקנות ג'יגה דואל ג'אנל ועד איזו מהירות? כאילו 533,667.... כמה? אחד מאלו אני כנראה הולך לקנות אם אוכל דואל ג'אנל (נוטה לכיוון הOCZ אבל אתם יותר מבינים....) OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 …
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
הינה צילום של מה ש cpuz מראה לי... אבל על הלפטופ יש מדבקה ועליה רשום "centrino duo"... אז אני מבולבל... =\ מה יש לי? ומה ההבדל בין centrino ל core? :s05:
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי את האורך ורוחב של המעבד הזה. הסיבה שאני שואל זה כי אני רוצה לעשות DELID ויש לי מלחצים קטנים שהזמנתי פעם מאיביי ואין לי מושג אם זה יתאים. לא רוצה סתם להוריד את הקירור הענקי ולגלות שזה לא מתאים וגם הברגים של הקירור כבר כמעט הרוסים ולא רוצה סתם להתעסק עם זה(MUGEN 2...) תודה מראש אם למישהו יש תשובה או תמונה ליד סרגל זה יעזור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מתי צפויה יציאה של מעבדי intel x series חדשים? המעבדים האחרונים מהסדרה יצאו בסוף 2019, האם הבאים יהיו שייכים לדור 11 או 12 הבא עלינו לטובה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ? והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה רציתי לשאול האם הזכרון הבא מתאים ללוח אם שלי. זה הזכרון: http://www.ebay.com/itm/8GB-KIT-2X4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHZ-DESKTOP-RAM-MEMORY-/310361517678?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4842fcee6e זה הלוח אם(צולם דרך התוכנה AIDA 64): ועוד שאלה,האם משתלם להזמין את הזכרון הזה מחו"ל? הוא עולה 125 שקל כולל משלוח,יש בארץ משהו דומה לזה?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 או Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מפרט הלוח אם שלי לגבי זכרונות מופיע בקובץ המצורף. Main Memory Supports 4 unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 SDRAM Supports up to 2GB memory size (maximum support is 512MB for each module) Support Dual Channel DDR2 533/400MHz and up(*DDR2 Memory Modules are not the same as DDR Memory Module, please check your memory vendor for more information) Supports up to 4 memory banks (2 double sided or 4 single sided memory modules) 1. האם אני יכול לקנות 1 GB DDR2 והוא יתאים ללוח האם? גם אם ינוצל רק 512MB 2. בבקשה תתרגמו לי את המפרט לשפה פשוטה. מה אני יכול לעשות בתכלס כדי לשפר את המחשב מבחינת זיכרון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון למחשב איך אני יכול לדעת מה לקנות למחשב שלי שיתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-