מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין E8400 לבין Q6600 ? אני כמעט סגור על ה Q6600 , אני עובד עם הרבה תוכנות ברקע . מה אתם אומרים ? המחיר של שניהם אותו דבר 801.57 ש"ח TRAY ! נ.ב. אמרו לי ש Q6600 זה כבר מעבד ישן שיוצא מייצור זה יכול לפגוע לי באחריות ?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום? אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים והיום ראיתי שיש ירידת מחיר ושני המעבדים שמצויינים בכותרת הם באותו מחיר + - מרובע ליבות שמיוצר בטכנולוגיה 65 ננו מטר לעומת כפול ליבה שמיוצר בטכנולוגיה 45 ננו מטר.(mhz שונה , זיכרון מטמון...) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ₪837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay מה יותר כדי?
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים האלה E8400 או Q6700 למחשב חדש. המחשב הוא בעיקר לסרטים ומשחקים... והפעלת מס תוכניות בו זמנית. תנו את דעתכם מבחינת ביצועים, התחממות, ואובר קלוקר יותר טוב...
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפרט למשחקים בעיקר, לטווח ארוך - כלומר המחשב ל3-5 שנים במינימום. 1) למיטב הבנתי הכפולי ליבה יותר מומלצים למשחקים. השאלה היא אם בעוד כמה שנים, כשהמשחקים יותר יתאימו למרובעי ליבה, זאת לא תהיה טעות לקחת עכשיו כפול ליבה? 2) מה הפרש הביצועים בין שני המעבדים הנ"ל במשחקים? 3) במה הQ6700 עדיף על הE8400? המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, עם 50 שקל בערך יותר לQ6700. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזבו את המחיר, איזה מהם יותר טוב למשחקים, סרטים ועבודה משרדית..
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ביימים הקרובים הכל יש רק המעבד נישאר בסימן שאלה. המחשב בעיקר למשחקים מה יותר עדיף? E8400 או Q9300 מה יותר חזק ומה ירזיק יותר זמן? המפרט הוא כזה... Core 2 Quad Q9300 Cpu: intel - כנראה... Mather board: gigabyte ga-p35-ds4 Memory: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB Gpu: OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm fan Pcu: Case: nzxt tempest Thermalright ultra 120 extreme cpu cooler cpu cooler: Fan: noctua 120mm case fan silent Hard drive: WD3200 AAKS 16mb SATA2 Mouse: Logitech G5 DVD±RW GH20NS x20 Black SATA LG
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז רק שאני אהיה בטוח, מעבד שני ליבות או 4 ליבות לא משנה, עובד בצורה של QUEUE? זאת אם מעבד אחד עובד על 100% אז השני יתחיל לעזור לו לעבד וכך הלאה? או שמלכתחילה ארבעת/שני המעבדים עובדים ביחד? אני מעוניין לקנות מחשב בחודש הקרוב, אבל לא סגור על מעבד ולוח הבנתי שהE8400 מאוד חזק וטוב לOC (שאני רוצה לעשות) אבל אני קצת נרתע מלקנות שני ליבות בשוק שכרגע נשלט ע"י 4 ליבות ומתקדם לעבר הפורמט הזה. וכבר שמעתי את הטיעונים שבמילא עוד שנה יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים משניהם, אבל בכל זאת, מי שקנה בזמנו כפול ליבה במקום חד ליבה הרוויח מחשב חזק ליותר זמן... אז, על איזה מעבד אתם ממליצים מבין השניים? או אפילו אחד אחר שבתחום המחירים עד 1200 שטוב לOC? ומה לגבי לוח? מהודעות בפורום ראיתי שג'יגהבייט מא…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שווה לקחת את זה עם המאוור של.. Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ??? יש הבדל?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המעבד עובד על 2.833 גי'גה הרץ ולא עובר אתז ה למרות שהוא אמור להיות במהירות של 3 ג'יגה הרץ. יש לי תמונה שתראו והחישוב הוא בזמן מאמץ(super ip).
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט בין השניים הנ"ל השימוש : משחקים וורד גלישה מוסיקה הורדות מסרים מידיים - בקיצור , מגוון. המחירים שלהם דומים- כ- 100 ש"ח הבדל האם ה Q מתחמם יותר? המחשב אמור לשמש אותי כמה שנים , כאמור לשימוש מגוון. תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
כשאני בא ליקנות מחשב למשחקים האם לשים את ה8400 או לנסות ו"ליגנוב" את טכנולוגית הQUAD עם ה6600 .נכון שהQUAD רק בתחילת דרכו ואין תוכנות עדיין בשבילו כיעודי ,אבל אם יש משהוא ש"למדתי" על אינטל זה שהם אוהבים להרדים אותנו ואין לי חשק לקום עוד כמה זמן ולגלות כי נכנס עידן הQUAD ואני לא ערוך . המחשב הוא רק למישחקים ואימיולים וכאלה לא לתוכנות גרפיות וכ"ו .
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד חדש.. לא מצאתי השוואה מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הנ"ל.. מישהו יודע איזה מהם עדיף עבור: ניגון וידאו בהבחנה גבוהה משחקים אימיול ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב במהירות תגובה סבירה תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
מה אתם מציעים לי לקנות את ה E8400 או את ה E8500 ועוד שאלה מבחינת ביצועים ההבדל הוא שווה להשקיע עוד 200 שח ל E8500
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני אנסח את השאלה באופן ברור יותר: האם אינטל שהם מייצרים מעבד, הם מחליטים איזה E8X00 הוא יהיה ע"י בחינת יכולת, ולפי כך הם מחליטים איזה דגם זה יהיה? זאת אומרת שאם נגיד הם בדקו וראו שניתן להגיע לתדר מעבד(לא FSB) גבוה יותר עם X אז אותו X יהיה 8600, ואם מעבד אחר שהם ייצרו גם עם אותו זיכרון קאש לא מצליח להגיע לתדר גבוה אז הוא יהיה נניח E8300? או שפשוט כולם יכולים להגיע לאותו FSB ? או שאולי הם מייצרים את כולם אותו דבר ורק מוכרים אותם עם מכפלות שונות? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה שוב.למרות שניסיתי להיות הכי ברור...
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
E8700 החדש מגיע עם 3.5 GHZ האם עם OC ישבר שיא חדש כמובן עם מאוורר איכותי של אוויר
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום למקצוענים, התקנתי EASYTUNE 6 ולפי התמונה תראו שרשום Max Bandwidth 667MHZ בכל אחד מהזכרונות. למרות שהזכרונות הם 1333mhz והלוח תומך 1333. מה יכול להיות שהמערכת שלי לא עובדת על 1333??? איך אני יכול להיות בטוח שהמחשב שלי עובד במהירות המרבית ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שלא מצאתי בלינק "כל מה שרציתם לדעת על זכרונות תזמונים וכו'... וגם לא במנוע החיפוש מידע רלונטי בנושא. רציתי לדעת מה המושג ECC אומר, ומה ההבדל בין סוגי הזכרונות וכמובן, מה טוב יותר ל-OC. בתודה, אסף.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אז ככה, 2 שאלות על הנושא הזה: 1. יש לוח מסוג abit nf7-sl v2.0 עם מעבד amd athlon xp 2500 ואני רוצה לדעת אם הלוח תומך בECC-Registered או לא, מישהו יודע ? 2. ונגיד והלוח לא תומך בפיצ'ר הזה של הזכרונות, אם אני אשים לו זיכרון של ECC-Registered, אז הוא יעבוד אבל ללא הECC-Registered ? או שלא יעבוד בכלל ? רק לצורך ההמחשה, ECC-Registered אומר שהרג'יסטר של הזיכרון "מחזיק" במידע למשך מחזור שעון אחד לפני שהוא עובר ללוח אם. זה נועד בעיקר לשרתים (אבל יש את זה גם בשוק הבייתי) בשביל אמינות ונגישות במהירות גבוהה. (יחסית כן ? הזיכרון שאני מדבר עליו הוא ddr 400 pc3200)
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לוח אם , וראיתי לוח אם יד שנייה ECS X48T-A . מה דעתכם עליו ? הוא משתווה לקמה של הגיגה בייט X48-DQ6 ? ועוד אחרים עם ציפסט X48. אני יכול לקנות אותו במחיר של 500 ש"ח כולל אחריות מהיבואן , המחיר משתלם ? והלוח הזה יהיה יותר טוב מהלוח ASUS COMMANDO , נכון ? תודה רבה לעוזרים והמשך יום טוב . הנה סיקור קטן : http://www.guru3d.com/article/ecs-x48ta-review-mainboard/11
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-