עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA-7VA KT400 ורציתי לדעת, מה המעמד הכי טוב כרגע ( או שיצא בקרוב ) שיתאים ללוח הזה ...

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by amirusus,

האם על מעבד שהתדר שלו גבוה( 1066-1333) ניתן לעבוד עם זכרונות של 800 mhz או עדיף זכרונות חזקים יותר- אני שואל כי אני מעוניין לשדרג לQ החדשים או ל E6850. אני מעוניין לקנות את הזכרונות האלו - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel או שאתם ממליצים משהו אחר??

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  3. איך ניתן לוודא ש chipset h67 ומעבד intel i5 2400 ידעו לעבוד עם מ"ה 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by yaron_levi,

היי לכם. לאחרונה (בערך חודש) המחשב שלי התחיל להתקע קצת. החלפתי ספק כח, כרטיס מסך ודיסק קשיח והם לא הבעיה. (גם לא מערכת ההפעלה כי התקנתי מחדש מדיסק מקורי על שני כוננים קשיחים שונים) עכשיו לגבי הזיכרון - דיי חשדתי שהזכרון הוא הבעייתי והרצתי במשך לילה שלם את תוכנת ה Memtest בגירסת ה BOOT מהדוס (הגירסה החדשה ביותר מהאתר שלהם) לאחר לילה שלם התוכנית השלימה 9 סיבובים ( 9 PASS ) ולא מצאה שום תקלה. האם על סמך התוכנה הזו אני יכול להיות בטוח ב 100% שהזכרונות תקינים ושהבעיה היא במקום אחר...? או שעלול להיות מצב שהתוכנה אומרת שהכל תקין ובכל זאת הזכרונות פגומים? תודה רבה לכם ושבת שלום

5. שלום יש לי מעבד גידם כן! נשבר לו פין אחד והוא כרגע במקום פין 478 הוא 477 המעבד הוא P4 3.0GHz Prescott pin478 1m cache השאלה שלי האם התוצאה לחישוב 1 מגה של 46 שניות היא נורמלית ? ???

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  6. האם הקונרו אמור להתחמם פחות מהמעבדים כפולי הליבה של אינטל דהיום (805 ו-930)? מה לגבי צריכת החשמל שלהם? ואם אפשר להטריח אתכם עוד טיפה - אותן שאלות ביחם להבדלים בין 805 ו-930 (אני מניח שה-930, בהיותו בן לדור ה-65 ננו, יתחמם פחות, אבל באמת שקטונתי ...)

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by yaronxw,

שלום, אני מעוניין לשים מחשב במגירה קטנה (במזנון בסלון). השאלה שלי האם מעבד זה מתחמם יותר מידי ומצריך מקום מאוורר יותר (בנוסף למאוורר שמגיע איתו)?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by gilka,

הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  9. התקנתי לוח אם חדש (gap35cds3r) והרצתי ויסטה לפני התקנת הדרייברים של של הלוח. לאחר שניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח המחשב ביקש ממני לעשות REBOOT מהו תהליך ההתקנה הנכון??? אני חייב לפרמט שוב?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 12:36:38 מצ"ב צילום של EVEREST שלא מזהה את הלוח אם[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  10. בס"ד שלום לכולם, האמת שאני תמיד מסתבך עם זה וזה קצת מביך אבל עד עכשיו התקנתי דרייברים דרך הדיסק ואז עדכנתי דרך WINDOWS UPDATER את הגרסה. אבל לא נראה לי שזה פתרון יותר מדי טוב אז רציתי לדעת, מה אני אמור להוריד מהאתר של GIGABYTE מבחינת הדרייברים של הלוח אם. WINDOWS 10 64 BIT ואם מישהו יוכל להקדיש קצת זמן כדי להסביר לי בקצרה מה זה אומר כל אחד אני מאוד אודה לו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. אוקיי התקנתי את המעבד והכל טוב ויפה , המחשב זיהה אותו והכל סבבה עכשיו האם אני צריך להתקין משהו? איזה פאצ'? או להגדיר משהו איפהשהוא? תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by guym,

אני רוצה רק לוודא שהבנתי נכון... אני קונה החודש מחשב עם 4 GB RAM ו1GB בכרטיס מסך.. בכדי שהווינדוס ישתמש בהכול והכול יהיה מנוצל אני צריך ווינדוס XP (כן אני רוצה XP) 64 ביט ולא 32 נכון? 32 יכול לזהות עד 3GB ו64 יכול 128 GB...נכון? וגם האם זה נכון שה64 ביט מנצל את כל המערכת יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by Kukishin,

קניתי רכיבים למערכת, מעבד 6600, P5B וזכרונות וכו, האם אני צריך להיכנס לביוס כדי לכוון את הוולט או שהלוח מזהה אוטומטית.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. שלום לכולם! לאחרונה הגיעו לידיי שני מחשבים אחד פנטיום 4 1.8 northwood עם לוח אם של אסוס p4s-333-m והשני סלרון די 326 2.53 prescott עם לוח אם של asus p5rd1-vm. אני רוצה לעבוד עם הזוג הכי טוב וכאן הבעיה. אני יודע שסלרון הוא גרסה מסורסת של פנטיום, אבל בגלל שזהו מעבד יותר חדש ולוח אם יותר חדש, עדיף כבר לעבוד עם הסלרון מאשר עם הפנטיום? או שהיתרון עדיין של הפנטיום למרות שהסלרון חדש בכמה שנים ממנו...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by zsela7,

שלום, התקנתי במחשב החדש שלי זיכרונות מסוג: CORSAIR TWIN2X2048 6400 C4 DDR2 2GB (1GBX2)800MHZ CL4-4-4-12 כאשר נכנסתי לתוכנת CPUZ הוא הציג לי את הזכרונות עם CL 5 (מצורפת תמונה). מישהו יכול לומר לי למה ומדוע? יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-X38-DQ6. תודה, [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  16. המעבד שלי הוא p 4 2.4 ghz עכשיו הייתי מעוניין לדעת באיזה סידרה מדובר, כי אני כל הזמן רואה אנשים שרושמים אות ליד המהירות... עכשיו השאלה שלי היא כזו, מה ההבדל בין האותיות וכיצד ניתן לזהות באיזו אות מדובר המעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by Forge,

הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[= או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by thegame998,

יש פה את הזיכרון הזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-6400C4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ורציתי לדעת מה זה cl 4-4-4-12 ? תודה מראש

20. Started by Aviv C,

אני מחפש זיכרון DDR 1024MB 400MHz CL3 במחיר של לא יותר מ- 1,000 ש"ח. חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את הזיכרון הבא של Corsair: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=313556 מה אתם אומרים עליו? איזו חברה אחרת מומלצת? (במחיר שציינתי למעלה)

21. Started by epichorus,

ברצוני לרכוש בחודשים הקרובים מחשב חדש . המחשב יהיה מסוג C2D וברצוני לדאוג שהוא יהיה מה שנקרא VISTA READY (גם לגרסת הULTIMATE). עקב בעיות תקציב אני חושש שבשלב הראשון יהיה לי כסף רק ל1GB זכרון במהירות 800MHZ. האם כדאי שהזכרון יהיה מורכב מסטיק אחד של ג'יגה או משני סטיקים של 512 . בשלב השני אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה זכרון. האם ניתן להוסיף לשני הסטיקים עוד סטיק אחד של ג'יגה או שהדבר בלתי אפשרי? או שעדיף לי לרכוש סטיק אחד של ג'יגה בשלב הראשון.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי לוח אם של asus P5KPL-CM 64BIT עם מעבד של אינטל. השאלה שלי האם אני יכול להגדיל לזיכרון של מעל 4gb? והאם הלוח תומך בDDR3 כי כרגע יש לי DDR2 ואני רוצה להגדיל ל3 ,תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yoahe,

במחשב AMD למה אין DDR2 ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. התקנתי עוד 2GB זיכרון במחשב, ה CPUZ מזהה אותו ואומר לי שסה"כ יש קצת מעל 3GB אבל כשאני נכנס למחשב שלי בלחיצה ימנית>מאפיינים הוא לא מופיע. צריך איזשהו עדכון? בתודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Zippy,

1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..

• 3 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.