עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by גורדון שמוואי,

מה דעתכם על לוח אינטל Shrewsbury לעומת לוחות Asus או GIGABYTE בהנחה שאני לא מבצע OC. האם הלוחות אמינים? ביצועים טובים (צי'פסט 965)? אתר נוח להורדת דרייברים? עד היום השתמשתי בלוחות Asus ואני מרוצה עכשיו קיבלתי הצעה ללוחות אינטל. אנא שתפו אותי בניסיונכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by TNTx2,

=> רציתי לדעת אם זה אפשרי שבערוץ אחד יהיו לי 2 כרטיסי זכרון בתזמון CL3 ובערוץ השני 2 בתזמון CL2.5 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  3. אני מתכנן לבנות מערכת עם שימוש עיקרי של עיבוד וידאו ותמונה. כיום יש לי 4 כוננים ואני מתכוון להשתמש בהם גם במערכת החדשה ואצטרך בעתיד הקרוב עוד. לא מתכוון להשקיע ב-NAS חיצוני לעבודה יומיומית. מבדיקה של הלוחות היום נראה שיש התקמצנות במספר חיבורי ה-SATA: 4 עבור לוחות B660, ו-6 עבור לוחות Z690. יש לי כיום לוח ישן נושן (Asus P8H67-M LE) שתומך ב-6 חיבורים... המעבד יהיה כנראה רגיל (לא K, לא F) ובכל מקרה אין לי שום עניין לבצע OC ידני. אין לי בעיה עקרונית לשים מעבד K על לוח 660B אם זה עדין נותן לי שיפור ביצועים בערכית וידאו (פרמייר פרו) אבל אני מניח שזה לא קורה (אם מישהו מכיר בדיקה כזו אשמח לקישור). ז"א שאין לי סיבה מיוחדת להעדיף לוחות Z690 מלבד ע…

4. מטרות בניית מערכת מחשב עם מערכת הפעלה VISTA x64 אני מתכוון להריץ משחקים כבדים כמו GTA,compeny of heros,Age of Ampires 3 מחיר יעד כ-3000 ש"ח (ללא:HD, מסך , CD, מקלדת, עכבר, וכו.) לאפשר אופציה לשידרוג (כ.מסך, זיכרון, מעבד). מעבדים: Intel -Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB או AMD -Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם ל-Inetl GIGABYTE 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E ל-AMD ASUS M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E את הרכיבים בחרתי בעזרת קריאה בפורומים ומעט ידע בסיסי אך יש לי עדיין הרבה שאלות.. ??? האם הלוחות+מעבדים הללו יספקו את הביצועים הדרושים? האם הלוחות הללו בעלי BUS במהירות תואמת למעבדים? האם הלוחות יתמכו ב-64 ביט באופן מלא? (האם יש מספיק addres…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  5. Started by Laser,

מישהוא יודע אם אפשר להשתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ בסלוטים שנועדו במקור ל RDRAM 400MHZ ??

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. Started by yevv,

יש לי מעבד AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ עכשיו השאלה שלי היא מה מומלץ יותר למעבד PROCCESSOR SPEED (CPU) גבוה יותר או נמוך יותר? הכי גבוה זה 3400 והכי נמוך זה 800.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. Started by roslan88,

ערב טוב, ברשותי מחשב חדש, נרכש לפני כחצי שנה. המעבד הוא E7400. הכל היה תקין! לפני כחודש שמתי לב בתוכנות בדיקת טמפרטורות שונות , שהטמפ של אחת הליבות נתקעה על 39 מעלות. * בתוכנה לבדיקת מאמץ מעבד הטמפ' של הליבה, עלתה הטמפ' של הליבה הבעייתית מעל 39 יחד עם הליבה השניה לטמפ' זהה. אך כאשר המעבד התחיל "להתקרר" הליבה האחת ירדה ל33 והשני נתקעה ב39 כמו תמיד. אני משתמש בWIN7 וקיימת התוספת(GADGET) על השולחן עבודה, מד מאמץ של המעבד. מה שקורה שהוא אף פעם לא עובד את ה50% . וגם דרך ה TASK MANAGER אני רואה שרק ליבה אחת "מתאמצת" על מקסימות והשניה "נחה". כל זה נבדק בעבודה שותפת, מול משחקים ותוכנות שונות. יכול להיות שאחת הליבות התקלקלה, או יכול להיות שמשהו נדפק בהגדרות WIN7 . צריך פתרון לבעי…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה =ם תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. Started by captaincaveman,

האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  11. Started by yadinS,

שלום,יש לי במחשב RAM GB1 ויש לי עוד מחשב ישן עם RAM GB2 אז נכחתי תכרטיס מי המחשב הישן ו2 הכרטים אותו חברה רק של המחשב הישן GB2 הכרטיסים זה DDR 2 הבעיה שניסיתי להכניס ת GB2 לכונן החדש אז המחשב נדלק מגיע למסך הבית ועושה ריסטרט ומה מוזר עם אני נכנס במצב ''בטוח'' רשום לי שמותקן 3 GB כאילו הזיכרון עובד אבל רק' במצב ''בטוח'' הכל עובד חלק

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by sam1441,

היי הלוח אם שלי הלך פייפן מאיזשהיא סיבה. מה אתם ממליצים? חייב שיהיה שם AGP ושיהיה מתאים למעבד ATHLON 64 BIT. התקציב די מוגבל. מחפש משו סביר. המונמון תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 22:23:46 מה דעתכם על לוח של אביט?http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=UL8&fMTYPE=Socket%20939

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  13. Started by davidbr,

אם יש לי עכשיו על הלוח אם 2 סטיקים של 256MB של 2100 (מהירות 266MHZ), ואני מוסיף למשל סטיק של 256 של 3200, האם הוא יעבוד כ-2100?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. 1..מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוקל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  15. ואני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by zazaza,

מה לדעתכם הלוח שהכי משתלם לקנות עכשיו ל - INTEL P 2.4C בעזור ה - 600 שקל והאם שווה להשקיע פחות\יותר בלוח אם? P.S אם אני לא מתכנן OC

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by netanel38121,

אני ירגיש הבדל רציני במשחקים ובתוכנות ? האם זה יותר יעיל למערכת ההפעלה VISTA? והאם זה אפקטיבי בשביל כרטיס 8800GTS 640MB כדי לנצל אותו?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by whitiger19,

הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 יתאים ללוח אם שתומך במעבדי AMD? שימו לב לI3 I5 I7 ... הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

השאלה נשאלת בשביל חבר. חבר שלי רוצה לרכוש כרטיס קול מקצועי יד שנייה RME Multiface Hammerfall DSP 24/96K Interface אין לו כרגע מחשב, הוא ירכוש אחד בשבועים הקרובים. בגלל זה הוא ביקש לברר ממני האם אפשרי לחבר את הכרטיס קול הזה ללוח אם מהדור הנוכחי(הוא מתכוון לרכוש I7, והמחשב אמור להיות מיועד להקלטת מוזיקה וכו') http://www.zzounds.com/item--RMEMULTI ??? ???

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. באתר של gigabyte רשום שיש תמיכה במהירויות 800 1066 ועוד אבל לא רשום 1000 האם זה יעבוד כמו שצריך? קראתי איפשהו ש1000 זה פשוט זיכרון במהירות 800 שעשו לו אוברקלוק. האם זה באמת כך? האם עדיף לי זיכרון 1000mhz cl5 או 800mhz cl4 (באותו מחיר), למטרת משחקים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. Started by stojakovic,

על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…

22. זה צי'פסט של לוחות האם של שרתים. זה שרתים של חברת IBM תודה. קישור לOVERVIEW של הצ'יפסט באתר של INTEL http://www.intel.com/products/server/chipsets/5500-5520/5500-5520-overview.htm

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by efee123,

שלום, בבעלותי מחשב נייד Asus vivobook s400ca עם 4 ג'יגה זיכרון. אני כל הזמן מגיע לניצול של 100% זיכרון וזקוק לאחד נוסף. אם כבר להוסיף אז אני מעוניין להוסיף 8 ג'יגה. רציתי לדעת אם כל הזיכרונות הנ"ל מתאימים ומה ההבדלים העיקריים ביניהם, כלומר למה הפרש מחר של 100~ שקל בין הדגמים? http://ksp.co.il/?select=.1038..316..786..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!

24. Started by liram21,

איך הלוח P67A-GD80 או אפילו איך ה- GD65 של MSI ? מבחינת כניסות / יציאות ומה יותר כדאי הלוח הזה או P8P67-M Pro של ASUS ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by Harbi,

כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.