מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המעבד הזה דרך ב 21 דולר השאלה אם הוא מסוגל לסחוב הרבה דפדפנים ברקע + ניגון סרטי HD + תוכנות אופיס וכו' אני יודע שהוא ברמה של E5500 ו AMD Athlon 6000X2 AM2 צריך חוות דעת שלכם תודה !
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה מחשב בפברואר.. כדאי לחכות את החודש - חודש וחצי בשביל ההנחה וגם להנות מה6320? מה בעצם אני ירוויח ממנו? מה ההבדל ובכמה תורמים ה4MB לעומת ה2MB?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לקנות מחשב, ואחרי שכבר הייתי מקובע ל-3800X2... ראיתי איזה דיון שכתוב בו, שה-E6300 משתלם בהרבה, למרות שהוא יותר יקר... אפילו ראיתי שהוא יותר טוב מ-ה4200... בכל מקרה... האם ההפרש במחיר שווה את זה? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים... לפי מה שהבנתי הפנטיום מתחמם מהר יותר מהAMD.... זה נכון גם לגבי ה-Core 2 Due? לגבי הזכרון... רציתי עד עכשיו זכרון 1G של קורסאייר... אז קודם שאלה, מה עדיף? 1G? או 1G שני סטיקים של 512? ובקשר לחברה, ראיתי שמשהו המלי. על Twinmos... זה הפרש של משהו כמו 200 שקל... הוא באמת שווה משהו?מה הוא שווה לעומת הקורסאייר? הקורסאייר יותר יקר רק בגלל השם או מה? אני מדגיש, שמוש עקרי משחקים... סליחה על ההרבה שאלות ותודה
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש לי הרבה שאלות בנושא אבל זה כדי שאני יקנה את המוצר הטוב ביותר בכספ שיש לי! אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר Tray CPU כשיש מעבד למכירה באתר הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3399 מה אומר ה-TRAY CPU זה כאילו עוד מעבד לניסיון??? והאם יש בו הבדל מה- AMD Athlon 64 3000 הרגיל 2.השרלה השנייה שלי קשורה ללוח אם הזה: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard האם יש עליו סלוט AGP ואם יש לי כרטיס מסך AGP אני יוכל לחבר אותו לשם?????
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ובקרוב אני קונה מחשב חדש. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המעבד והלוח ועל השילוב שלהם. המעבד שאני קונה הוא: Intel P-4 2.6C GHz 800FSB הלוח הוא P4P800. מה אתם חושבים??
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרגע את הלוח אם שלי והמעבד איך המעבד הזה? E6750? ותנו לי עוד הצעות של מעבדים עד 1000 שקל איך ה E8400 ו הQ6600? לוח אם רק של אסוס כי אני קונה מימישהו שיש לו רק אסוס אז הוא הציע לי את ה p5k איך הוא? ואם יש עוד הצעות בסביבות המחיר של זה אז תגידו לי בבקשה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום אני חדש פה וממש היתפעלתי מהאתר הזה ומהפורמים עכשיו לשאלה :] אני מתכנן לשדרג את המחשב בכרטיס מסך לוח אם זיכרון פנימי ומעבד. בקשר למעבד יש לי שאלה:התקציב שלי הוא לא ממש גבוה ואני אצתרך להיסתפק בדגם של מקסימום 500-700 שקל. וחשוב לומר שאני מחפש משהו שיהווה חוזק למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך הוא החלק היותר חשוב אבל קראתי פה בפורום במאמר על המעבדים שלמשחקי רשת דרוש גם מעבד חזק . אז השאלה שלי האם מעבדי AMD sempron או barton בסביבות ה 2600 עד 2800 יעשו את העבודה בצורה טובה? ואם כן מה עדיף? sempron או barton? ומה ההבדל? ועכשיו ללוח אם : המוכר המליץ לי על ABIT עם הצ'יפסט של nFORCE2 יש כמובן כמה סוגים בסידרה אבל ההפרש במחירים שלהם לא ג…
-
- 5 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום התייעצתי עם אנשים ורציתי לקנות לוח אם ומעבד חדשים עכשיו מה שהמליצו לי עליו זה - הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 ומעבד AMD Athlon 3000+ S939 ועכשיו רציתי לשאול בקשר ללוח אם הוא תומך ב AGP אז השאלה שלי אין הבדל כלשהו בביצועים בין AGP ל PCI-E כאילו אם אני אקנה את הלוח הזה אני לא ידפק ? .. כי פשוט קניתי כרטיס חזק עם יציאת AGP,שווה לקנות את הלוח אם הזה ? יתמוך לי במעבד בכרטיס מסך והכל? יש עליו כבר כרטיס קול מובנה וזה? יהיה שווה לקנות את הלוח הזה + המעבד ?.. ואני קונה גם את ההארד דיסק הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144153 מה אתם אומרים עליו ??? אגב המפרט הנוכחי שלי זה Inte…
-
- 11 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולי לא בטוח עדיין כלום מעבד E8400 וזיכרון 4GB DDR2 למחשב העם אני יצטרך להחליף את לוח האם שלי או שלא צריך? תחזירו תשובה.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלשום קניתי מחשב חדש והייתי חייבת לוותר במסגרת התקציב על כמה דברים שבניתי ואני לא יודעת אם המעבד הזה הוא בכלל עובד טוב כי לא קראתי עליו ביקורות ואם תוכנות ומשחקים נתקעות עליו? המפרט הוא: Pentium D 925 3/0Ghz DualCore 2x2MB Chace s775 8000MHZ ConRoe945G-DVI(775,945G,DDRII 667,VGA.PCI-E.HDAudio.SATA2,GBL) WD 250GB 7200RPM SATAII NEC DVD +/-RW/RAM X18 case Midi-Tower 500W KINGSTONDDRII 667 512X2 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII TVout,DVI.PCI=E
-
- 17 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור לקבל בקרוב את המעבד Intel Core 2 Extreme X6900 אני מחפש לוח בעבורו שלא יהיה יקר מידי מה שאני לא כל כך מבין זה עניין ה CHIPSET הבנתי שיש לו משהו בשם P35 אני לא כל כך מבין בזה האם מישהו יכול להתאים לי בבקשה לוח באחד מן החנויות הבאות http://www.pccenter.co.il http://www.skypc.co.i www.ksp.co.il חשוב לי המחיר שלא יההי יקר והאם הצ'יפסט הזה באמת משנה במשהו? בנוסף אני מחפש גם זיכרון של ג'יגה. עזרתכם תתקבל בברכה תודה!
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קנו לי מעבד חדש של AMD 3000 אני לא בטוח איזה סטוק הוא אבל הייתי רוצה מאוד לדעת לאיזה מעבד של אינטל הוא הכי משתווה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כמה WATT מעבד AMD +3000 צורך ?... זה דיי דחוף לי תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל היא מעניינת אותי מאוד... האם יש סיכוי שאיזשהו מעבד לא משנה איזה כמובן לא מלפני 9 שנים פנטיום 3-4 שעובד בלי מאוורר זאת אומרת רק צלע קירור??
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רציתי להבין משהו בקשר למהבדים האלה נגיד ואני קונה מעבד כפול ליבה במהירות של 2.4(סתם אני רושם) אז הוא שווה מבחינת מהירות למעבד רגיל 4.8? אני מדבר רק על המהירות נגיד אם יש משחק שרושם שהוא דורש מעבד 3.0 ולי יש מעבד של 2.4 כפול ליבה המשחק יעבוד עליו נכון?(כי זה בעצם 4.8) אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 3500 אם אני רוצה להחליף למעבד כפול ליבה, אני אצטרך להחליף לוח? יש לי GIGABYTE NFORCE 4 SLI
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום תשמעו ראיתי מחשב ניד עם מעבד 1.7GHz AMD Athlon 64 X2 TK-53 / Procesador Dual Core/64-bit המחשב כעיקרון לסטודנטית בשביל גלישה אורד וכדומה... השאלה אם 1.7 כפול ליבה זה מספיק? פשוט אני לא יודע אך להתייחס למעבדי כפול ליבה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הבנתי בעתיד יצאו מעבדים עם שבב גרפי מובנה ושיתמוך גם בדיירקטס 11 מזה אומר? שאם הכרטיס מסך שלי תומך דיירקטס 10 ויש לי ווינדוס 7 יהיה לי תמיכה מלאה בדיירקסט 11? משחקים יעבדו על דיירקטס 11? או 10?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקצרה.. הוצאתי את המעבד ונשברו לו 2 פינים כאלה הדקים האלה .. זה קריטי? המעבד לא יעבוד בגללם? כי בינתיים הוא לא עובד .. אפשר לתקן או שחבל על הזמן וחייב לקנות חדש? ואם כן.. כמה זה עולה? היה לי פנטיום 4 .. 3Ghz.. לוח אם ASUSp4p800 אפשר ללוח אם הזה להתאים מעבדים יותר טובים מאשר הP4 3GHZ ? אולי 3.2 או משהו כזה? וכמובן מהם המחירים? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם המעבד הזה טוב לצורך לימודים וכמה משחקים קטנים? ומה ההבדל בינו לבין ה E2160 בציעו לי להוסיף 100 שקל ולקבל את ה 2160 האם כדאי? והמחשב כבר הוזמן ככה שלשנות מעבד כבר לא יכול להיות .. רק לברר אם המעבד הזה נחשב לחדיש .. תודה
-
- 15 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הרבה זמן אני מתעניין במעבדים קסאון למינהם....מישהו יכול לפרט לי מה האיתרונות שלו ביחס למעבדים אחרים?. ניקח למשל את המעבד הביתי החזק ביותר של אינטל זה קונרו e6700 כפול ליבה וכ"ו .מה כלכך אינטל משקעים לעשות מעבד כזה חזק .אם כבר יש להם את הקסאון? אני כמעט בטוח שיש לקונרו ביצועים מסויימים שיותר חזקים מהקסאון .אבל בכול זאת ודאי שלקסאון יש עוד יותר כוח בדברים אחרים שהעובדה שהוא למשרדים ולשרתים וכ"ו אני לא יודע אם יש קסאון חדשים .אני מדבר על הקסאון 1.8 אני רק צריך שמישהו יסביר לי מה ההבדל בינהם ומה עדיף לי לבית.מישהו הציע לי למשל שני מעבדים של קסאון 1.8 ב2400 .ויש לי לקחת ב2200 ש"ח מעבד קונרו e6700 מה מומלץ לי לקחת ולמה ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות בתוכנה אחד הוא אומר שמעבד טולוד ובשני הוא מנצסטר משהו פה לא בסדר?!?!?! :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות את ה AXP 2700 ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב מעבד את'לון 2400 + (1998MH, או משהו כזה....), ומשום מה, שמתי לב שלאחרונה הלוח אם, וגם הווינדוס שלי, מכירים אותו בתור 933 MH +-. איך זה? ואיך אני פותר את זה? בתודה, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-