מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שמתי לב שמחשבי סנטרינו יותר קלים זה יכול להיות? וwi-fi זה אינטרנט אלחוטי אבל מה ההבדל בין אינטרנט אלחוטי רגיל לאינטרנט אלחוטי שיש במחשבי סנטרינו?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
צריך בשביל להעביר בביוס את cpu speed לmanualובחוברת נתונה טבלה עם מהיריות של הג'אמפר במצבים שונים,אבל לא מוסבר איך אני משנה לjumperfree mode.די דחוף... תושה מראש
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אני זוכר שאני מחכה כבר איזה 7 חודשים שהמחירים בחנויות בארץ יזוזו.. ומשום מה מאז שהמחירים כבר לא בדולרים הם תקועים במקום אני לא מאמין שגיע היום שאני אבדוק באיזה חנות והמחיר של המעבד יהיה פחות מ 1350 שקל מישהו יודע מתי מעדכנים את המחירים בשוק? אני מת כבר לקנות מחשב
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מוכר מחשבים לאנשים. בד"כ אני מוכר רק לוחות אם של ABIT אבל מסיבות כלשהן אין לי כרגע ABIT במלאי ויש לי לקוח שרוצה מחשב ממש זול (שאני בד"כ לא מוכן למכור אבל במקרה הזה אין לי ברירה). על איזה לוח אתם יכולים להמליץ לי מכל הלב בסביבות ה-400 שקל? עדיפות גדולה ללוחות עם צ'יפסט של אינטל 865 ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב P4 עם מעבד 1.5 והלוח אם הנ"ל שנשרף לא הספק (הצלבתי עם מחשב אחר). החלפתי ספק המחשב עבד 10 שניות כיביתי אותו ומאז הוא לא מוכן לעלות. למחשב יש משהו שנקרה D-LED שנדלק לשניה ומיד נכבה. 2 נוריות עליונות דומות ושתיים תחתונות ירוקות. חיפשתי במדריך של הלוח אבל אין כזו קונפיגורציה של נוריות. מישהו יכול לעזור? זה מעבד? זה הלוח? זה משהוא אחר? תודה. אלעד
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB RIMM1 - J7J1 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM2 - J7J2 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM3 - J8J1 : Empty RIMM4 - J8J2 : Empty עכשיו אני רוצה לקנות אחד עם 32 ביט.. ולשים את 3 הזכרונות ביחד.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי במחשב את הלוח: Leadtek WinFast K7nCR18G PROII הוא הלך לי קיבינימט, ולכן אני צריך להחליף אותו למשהו אחר. אני יכול להחליף את הלוח בכל לוח מן הרשימה. אני זקוק לכרטיס מסך מובנה כמו בלוח הקודם, אחרת אני אתקע עם Geforce2 MX200. לוחות האם, עם כרטיסי מסך מובנים גורמים לבעיות? אני חשבתי לקחת את הלוח הזה: GA-7NNXP יש לו כרטיס מסך GF4MX מובנה, והוא נראה לי דיי סביר. עריכה: סעמק, נדפקתי! הוא לא כולל כרטיס מסך מובנה. וכל אלה שכוללים, אז הם מבוססים KT400 ככה שתהייה לי ירידה משמעותית בביצועים. זה המפרט שלי: AMD 2500 Barton Hynix DDR 333 256X2 HD Maxtor 30 GB ATA100 תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם הזה לפני שנה ושכחתי בכמה קניתי אותו (נדמה לי בסביבות ה400). קניתי לוח אם חדש לפני כמה ימים ומצאתי מישהו למכור לו את הלוח אם הישן שלי, השאלה שלי היא בכמה כסף כדאי לי למכור לו אותו? הלוח אם עם USB 2.0, תומך בAMD ATHLON XP ושל חברת GIGABYTE.
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
הבנתי שמבחינת OC הK8T800 גרוע. אבל אם אני לא רוצה לעשות OC איזה צ'יפסט עדיף?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל מצטער אם זה לא המקום לחיפוש דרייברים אבל לא ידעתי באיזה פורום שואלים את זה. אני מחפש דרייברים ל- כרטיס מסך riva tnt 2 וכרטיס קול cmi8330/c3d הפכתי אתרים וחיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אנא ממכם עיזרו לי במציאת הדרייברים הנ"ל... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
-
אהלן וסאהלן! יש לי כמה מושגים על מעבדים שאשמח אם תפרשו לי אותם ותסבירו לי על כול מושג. Multiplier Process Voltage L1 cache L2 L3 HT תודה לכול מי שיעזור לי :-X
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום. במערכת שלי יש כרגע סטיק זכרון אחד (עלום שם) של 256mb במהירות 266mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256mb ,חיפשתי בכמה חנויות וגיליתי שכמעט ולא מוכרים יותר, אלא זכרונות החל ממהירות של 333mhz. השאלה שלי היא: האם במידה והלוח תומך בזכרון מהיר יותר אני יכול לעבוד עם הסטיק הנוכחי ולהוסיף את החדש במהירות 333mhz? תודה.
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
הרי יש מעבדים בעלי 32 ביט ומעבדים בעלי 64 ביט. אז לאיזה אפיק העברת נתונים הזה במעבדי ה- AMD 64 יש יכולת להעביר 64 ביט ? או שזה מהירות החישוב של המעבד או כמה ביטים הוא מסוגל לעבד בזמן נתון ?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
-
הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לנקות את המחשב שלי במטרה להביא ליותר סדר במחשב למען זרימת האוויר ולמען שימור רכיביו. ברשותי שואב אבק גדול,מטליות לינקוי משטחים,אוויר דחוס ומטלית מיקרופייבר. רציתי לדעת מה לעשות עם כל הציוד. למה כדי לשים לב,את מה כדי לנקות פעמיים,כיצד לנקות את המאווררים,והאם יש צורך בעוד משהו חוץ מפינוי האבק. תודה לכל התורמים לניקיון.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 1 MMX, שהוצאתי מתוך המחשב הישן שלי, ולמעבד הזה התלווה מאוורר מובנה שכאילו דבוק לו מלמעלה, השאלה שלי זה איך להסיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי 2500 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל רק את המעבד, את הלוח אם וכמובן זכרונות כי יש לי זכרונות ישנים SD-Ram... אוקיי מעבד: אמרו לי שה AMD 64 ביט או משהו כזה הוא פצצה... אבל גם הפנטיום 4 פרסקוט או משהו כזה... פשוט אני לא יודע מה לבחור... עזרה? לוח אם:כמובן תואם וזכרונות: שני כרטיסים של DDR 400 A-data וכל זה עד 2500 ש"ח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה עד המחיר הזה אז הוא אחלה גבר
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני הולך לקנות את המפרט הבא: שם פריט תיאור מארז Raidmax 868 ספק כח Thermaltake TT300A 300 W לוח-אם EPOX 8RDA3I (NForce Dual) מעבד AMD Athlon XP 2600 זיכרון DDR A-DATA 512MB 333Mhz CL 2.5 כונן קשיח Maxtor 120GB SATA 7200RPM 8M Buffer כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600 PRO 256MB DDR TV-Out DVI צורבDVD LG 4120B אני צריך לדעת מה שווה לי לקחת את ה epox או את ה abit. תודה לכל מי שעוזר (וגם לאלו שעזרו לאחרים...). דוד פולק
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-