מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלכתי לאקסלנט להחליף מארז כי המארז שלי היה כל כך צר, קטן, ולוהט מחום... כמו הדגמים שצריך להוציא את הפאנל הקדמי של המארז, ואז להכניס את הסידירום ובאמת זה היה כך. טוב אז מה קרה ? פתחתי את המארז כדי לשים את ה AX7 וכשהוצתי את ההיטסינק הישן ראיתי את המעבד שלי (Athlon XP 1900) מכוסה כולו במשחה טרמית בערך שתי אריזות של משחה... ראיתי שהחליפו לי את הספק חשמל ל 300W לא נאמר להם כלום מאשר להחליף את המארז. שמתי את ה AX7 והפעלתי את המחשב, המעבד היה על 50 מעלות ב FULL LOAD אחרי רבע שעה של שימוש במחשב הוא נכבה ומאז לא נדלק כלום ! לפי דעתי נשרף הספק חשמל כי כשאני מדליק את המחשב אני שומע מהספק מן זמזום של שנייה כמו בזזז.. והמאווררים "זזים" מקסימום חצי סיבוב ומפסיקים. בקיצר 1. בהדלקה המנו…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה לוח עבור מעבד P4 1800A מיועד לO/c fsb בסביבות ה150 משהו כזה עד 145. ורק לוחות מבוססי I845G נ.ב אין סיכוי שאני יקח את ה Epox 4G4A+ תקציב: עד 1000 שח. חשבתי יותר על האסוס אביט GigaByte נו מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הביאו לי מארה"ב זיכרון DDR 266MH הזיכרון נקרא OPTIMA MAMORY ןהוא של חברת PNY מישהו מכיר או שמע על החברה הזו האם הזיכרון שווה משהו תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצא כבר לפני 3 שבועות בערך (לפי האתר INTEL.COM) ועוד לא ראיתי אותו באף חנות בארץ.. הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל שלו מ סלרון 2400, חוץ מהמגהרץ.. בתחלס בביצועים איזה הבדלים אני יראה בעין לשתיהם יש 128 קאץ (שזה חרא..) ושתיהם עובדים ב400 מגהרץ ומשתמשים בטכנולוגית 0.13 מיקרון.. והלוח שלי יתמוך גם ב 2800 כי הוא תומך: 400\533 mhz up to 3.08ghz hyper zibi.. שזה לא משנה כי סלרון לא משתמשים בטכנולוגיה הזאת בכל מקרה האם שווה לי להשקיע את ה 600 שקל שזה בטח יעלה (ה2800) במקום ה 2400 שלי כי אין לי תקציב לפנטיום, יקר לי כרגע... אולי עוד חודשיים יהיה לי 1200 שקל מיותרים אחרי צורב ואינפרה שאני צריך לקנות..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להרכיב מחשב חדש ומתלבט כמה זיכרון לקחת המעבר מ 256 ל 512 היה קל ופשוט מכיוון שמאוד קל לזהות ש XP ו 256 לא הולכים ביחד עכשיו אני מנסה לברר עם 512 זה טוב או ש 1024 זה יותר טוב מישהו חקר את הבעיה ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אתכם בשרות המעולה של MUSHKIN היה לי 256MB PC2100 DDR 222 Green Hi Perf שחבר יקר התקין הפוך ושרף אותו (הזיכרון הגיע ל205MHz) הזיכרון ניקנה מפנדה ואחרי שעברה יותר משנה - אין עם מי לדבר. לכן שלחנו מייל לMUSHKIN ומתברר שהאחריות היא לכל החיים ! שלחנו את הזיכרון והיום הגיע שליח עם חבילה (fedex) עד הבית של החבר. וקבלנו במקום הקודם 256MB PC2100 DDR 222 Black Hi Perf Level II היום הוא יעבור בדיקות וגם הA-DATA PC4000 מגיע היום... בקיצור כל הכבוד לMUSHKIN ואל תחששו לפנות לאחריות אצל היצרנים בחו"ל. (כל זה כנראה מתנות ליום-ההולדת
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה: Athlon XP 2500+(512k 333) Samsung 256MB 400 DDR WD 60GB ATA 8MB Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) ATX MIDI 400W usb,p.stab. volcano 12 אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים. ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר. ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי בעיתון שנקרא pc-magazine שככה הוא יקרא... זה נכון? או שהוא עדיין יהיה פנטיום4?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לברר במה תומך הלוח הבא או מה יש בו מובנה... : Motherboards for AMD: nVidia nForce2 Abit NF7 Rev2 [608.00 nis המחשב הוא בעיקר למשחקים ...אז אולי יש לוח יותר טוב שאתם מכירים ויכולים להציע לי עליו (אבל שלא יהיה כל כך יקר). תודה על העזרה....זה נורא חשוב ;D ;D :asthanos: :AR15: :AR15:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן כן אני עדיין מחכה למפרט שלי (כבר שלושה שבועות כמעט ועדיין יש 2-3 חלקים שלא הגיעו). המעבד יהיה AXP 2500+ והזיכרון שתיכננתי לקנות הוא GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel . כבר הייתי בפנדה ודיברתי איתם על ההכל. פתאום היום, כשהלכתי לקחת את הציוד ההקפי, ושאלתי מה קורה עם החלקים שלי הם אומרים לי שהזיכרונות האלה עושים בעיות, לא עובדים כמו שצריך, לא עובדים באמת ב 400MHZ אלא פחות ושהם יפסיקו לעבוד איתם וכו' ומציאים לי סמסונג או מושקין. נשמע לי קצת מוזר לא? מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את שם התושבת של מעבד PentiumIII 500MHz (כן, ישן). חלק אמרו לי Slot A (זה לא AMD?), חלק אמרו Socket 1 או Socket A. זה לא המחשב שלי, אלא של חבר שהלך לו הלוח-אם. אני רוצה לחפש בלוחות קנייה/מכירה ברשת, דרישה ללוח מתאים, הבעיה היא שאני לא יודע איזו תושבת לכתוב. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי מחשב חדש . אני בא להתקין ווינדוס . ושהוא בא לקטע של להתקין קבצים הוא עשה מסך כחול (תמונה מצורפת) חבר שלי אמר שזה כנראה בעייה בזכרון אבל אין לי שמץ של מושג הבעייה לא בסידירום כי ניסיתי כבר 3 סידירומים. אפשר לדעת אם הבעייה היא בזכרון ? ואם אפשר לתקן ? כי קניתי תזכרון בחול ... ולמכור TWINX 3200 LL לא בראש שלי. המפרט שלי הוא : P4 3.0C - הורדתי HT למה זה עושה בעיות AOpen AX4C MAX ZALMAN CNPS7000Cu CORSAIR TWINX PC3200LL 2x256 - שמתי DUAL CHANNEL WD RAPTOR TEAC CDRW ASUS CD-ROM ANTEC TRUEBLUE 350W SAPPHIRE RADEON 9800 PRO http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010046.JPG http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010047.JPG http://www.edu-negev.gov.…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמבין יכול אולי להגיד לי מה ההשוואה הנל אומרת על הזיכרון שלי זה נראה לא ממש טוב יש לי 256mb ddr 266mhz תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לוח חדש (Asus P4P800)... לוח באמת מדהים. כידוע, הוא תומך ב DDR400 ולכן לא התקמצנתי וקניתי (כרגע רק) 256MB DDR400 של KINGSTONE. אך כשהמחשב עולה, הוא כותב שהוא מזהה 256MB של DDR266!!! הלוח תומך במה שנקרא Dual Channel, וזה אומר שצריך למלא לפחות שתתי סלוטים בסדר מסויים, אך זה אמור להביא לעבודה ב 128bit, וחשבתי שזה לא קשור ל MHz של הזיכרון. (כרגע אני עובד רק עם סלוט אחד של 256). הערה נוספת: הרכבתי מחשב זהה לשלי ושם הרכבנו שני סלוטים של 256MB גם DDR400, ושם הלוח זיהה את הזיכרון כ DDR333, שזה גם לא נכון כמובן. יש למישהו רעיון מה קורה כאן?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זכרונות של טוינמוס (ראה מפרט) אך אני ממש לא מרוצה מהם ! אם תיהיה לי אפשרות אני רוצה להחליפם, במה כדאי ? התקציב הוא לא גדול,גג 750 שקל... והם ישמשו ל-O/C (די רצחני אפילו), אלה האפשרויות- GeIL Golden Dragon PC3200 Dual Channel DDR Series Geil pc 3200 512 ddr ULTRA מה עדיף משניהם ? או אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, טום פירסם לפני כמה ימים כתבה על המעבד. http://www6.tomshardware.com/game/200306281/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR DDR 333 למחשב החדש שלי.... רק שראיתי שיש דגם Corsair CMX256A-2700C2 ו Corsair CMX256A-2700C2PT רציתי רק לדעת מה ההבדל ביניהם כי המחיר שלהם זהה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה זיכרון פנימי עולה כל כך הרבה כסף בימינו?? בקושי אפשר למצוא 512mb DDR 266mhz בפחות מ-800 ש"ח! מה גורם לזיכרון פנימי להיות כל כך יקר??
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-