מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין: 1.MSI Z87-G41 2. Gigabyte GA-Z87P-D3 על הלוח יותקן מעבד 4670K. 4 הארדיסקים. יבוצע OVERCLOCK. מה מבין שניהם עדיף לי? (מחפש סביב ה550 שח).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 12GB DDR3 TRIPLE CHANNEL זכרונות 6X2GB והלוח שלי תומך עד 24GB, אם אני מוריד 2 סטיקים ושם 2 סטיקים חדשים של 8GB כל אחד זה יתן לי 24GB בכללי , איך אני שומר על ה TRIPLE CHANNEL ? או אם יש לכם קונפיגורציה אחרת אשמח לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לוח אם שיכול לעמוד בטמפרטורה גבוהה בזמן עבודה.. מדובר שטמפרטורת חדר תהיה 45-50 מעלות... בכך שבתוך המארז הרבה יותר...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם חברי היותר חדשים והיותר ותיקים בפורום. עבר זמן רב מאז שדנו בזה, גם כי בימים עברו נהגנו לדון הרבה בנושא. אז פתחתי דיון, נראה איך ולאן יתקדם. רציתי לחלוק עם שאריות חובבי החומרה הותיקים בפורום את הימים השמחים יותר של החומרה. פשוט ארוץ ונראה... זוכרים את ימי LGA775 העליזים של 2006-2009? אספר לילדים. ממש לא מזמן, לפני כ-5-6 שנים אוברקלוקינג עדיין היה תחום מאוד נישתי. הוא היה תחום מעניין, מבריק ומהנה לעיסוק. ב-LGA775 היה הרבה אקשן לגבי יכולות של לוחות אם לבצע המהרה למעבדים בתושבת. היה פילוח רחב של יצרניות, ערכות שבבים ויכולות המהרה. Back When overclocking mattered יכולות ההמהרה של לוחות אם נמדדו על פי קריטריון מאוד חשוב שהוא השגה של באס מקסימאלי. לוח אם שידע ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על הI5 3570, אבל עכשיו יש את הסדרה החדשה של haswell.. להבנתי המעבדים נותנים כ3% יותר ביצועים מivy bridge (לא ברור בהשוואה לאיזה מעבד ivy bridge אבל ניחא) להבנתי הם מתחממים ב15 מעלות יותר. אז לכאורה הם דיי מיותרים לצרכי.. אבל !! ויש פה אבל גדול. אני לא מבין גדול בחומרה, והרושם שאני מקבל זה שעם המעבד החדש צריך לוח אם אחר, והלוח אם האחר תומך בזכרונות מהירים יותר ובעוד כל מני שטויות .. אז אני שואל אתכם, מה בעצם ההבדל מבחינתי כשאני בוחר haswell ולא ivy bridge, לא רק מבחינת מה ההבדל בין המעבדים ,אלא בעיקר מה ההבדל בלוח אם וברכיבים שמתחברים אליו .. ראיתי שיש למעלה בפורום Thread של 16 עמודים על המעבדים האלה אבל לצערי אין שם תשובה לשאלה שלי
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו החנות הביאה לי את המפרט הזה האם כדאי לקחת אותו לשדרג וכדומה !!!?? ENERMAX NAXN 450W ספק כח GIGABYTE GA-P85-D3 לוח Intel® Core™ i7-4770 Processor מעבדGlacialTech IGLOO 1100S מאוורר למעבדCrucial Ballistix Sport 4GB 1600-CL9 זיכרון כפול 2 WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 דיסק קשיח תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הגיע לידי מחשב עם לוח gigabyte GA-H55M-D2H שאני מדליק את המחשב כאשר רק הלוח מחובר לספק הוא נדלק ואחרי כמה שניות נכבה וחוזר חלילה בקיצור הבנתי שהלוח הנ"ל תקול ואני רוצה לקנות לוח כזה חדש והחנויות הגדולות לא מחזיקות לוחות כאלה(חוץ מTMS שהלוחות שלהם לא מתאימים לצרכים שלי) משהו יודע איפה אפשר לקנות לוח כזה? תודה לעזרים!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לוח האם שלי P67A של GIGABYTE נכנס לבעיית בוט לופים. הוא פשוט עושה ריסטארט לאחר ריסטארט לאחר ריסטארט ושום דבר לא עוזר. בעבר זה היה קורה לי כשהייתי מנסה להכנס ל BIOS אבל זה היה מסתדר לאחר 10 דק' מנוחה. עכשיו כבר לא (: החלטתי שלא בא לי GIGABYTE יותר ואני רוצה לוח של ASUS. יש לי אולפן אז אני צריך משהו טוב. יש לי 8 ג'יגה זיכרון (אני רוצה להרחיב עוד) 1333 מהירות. I7 3600 שהתושבת היא 1155. חשבתי ללכת על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8056 ואם בכל זאת GIGABYTE אז זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7808 מה עדיף? ועם מה אין בעיות של ריסטארטים וכו'.......
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לתחרות SpeedTest השלישית שלנו בחסות חברת פטריוט! לאלו מכם שעדיין לא מכירים, מדובר על תחרות מהירה במיוחד שבודקת בעיקר את הזריזות שלכם. בתחרות זו, כל מספר דקות תוצג שאלה הקשורה לתחום המחשבים והטכנולוגיה (סה"כ 10 שאלות). השאלות יהיו ברמת קושי עולה, כאשר כל שאלה שווה נקודה אחת. משתמש אשר יענה בצורה המהירה ביותר וללא שגיאות כתיב - יזכה בנקודה. משתמש שיזכה במירב הנקודות, יזכה בסט זכרונות בנפח כולל של 8 ג'יגה-בייט מסדרת Viper המעולה של Patriot. במידה ויהיה שוויון, תהיה שאלה שוברת-שוויון. להלן חוקי התחרות - חובה לקרוא אותן ע"מ שלא יהיו אי הבנות. - ההשתתפות פתוחה לכל משתמשי הפורומים (הרשומים כמובן). - אין צורך לשאול מה מצב הנקודות בכל רגע נתון, שכן אחרי כל שאלה…
-
- 145 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי במקרה קצת מוזר.. יצא לי לראות איזה מחשב עם 8 ג'יגה ראם פיזי אבל במערכת ווינדוס 7 יש זיהוי של 7.57, המערכת תומכת 64 ביט כמובן... האם זה הולך למערכת ובכלל זה יש הורדה מהמספר המקורי של כמות הראם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי 6GB במהירות 1600, חבר נתן לי עכשיו סטיק של 4GB נוספים אבל במהירות של 1333, האם כדאי, זה יישפר משהו או שמא יוריד?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הי, אני בונה שרת קבצים ביתי ולכן אין לי צורך במעבד חזק במיוחד (Intel Pentium G620 יכול להספיק ומכיוון שאני ככל הנראה אלך על מארז Fractal Design 304, אני מחפש לוח mini-ITX. אבל יש כמה תנאים: כרטיס רשת מובנה 1gigabit, של אינטל (!). זכרון עד 16ג'יגה 6-8 פורטי SATA. זו דוגמא מאוד נחמדה: http://www.asrock.com/server/overview.asp?Model=E3C226D2I רק שלא ממש מצאתי אותו בארץ. אם יש המלצות למארז/לוח שהם לאו דווקא mini-ITX כחלופה, אני אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
איזה מערך זיכרון הוא אולטיבטיבי של DDR3 8 GB כלומר עדיף "סטיק" אחד או שתיים ומה ההבדל בין תצורות זיכרון אלו? ומה הוא מערך זכרון של 16 GB DDR3 אולטימטיבי ומה ההבדל בן החברות השונות מבחינת "סטיק " אחד או שתיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה רכשתי את הזיכרונות הללו: http://ksp.co.il/?uin=16277 אך משום מה בביוס של הלוח אם רשום לי 1333, ועכשיו שמתי לב שרשום בכותרת ובמפרט של הזיכרנות כי הם 1600 אבל בקטגוריה SPD Speed רשום 1333 האם כך זה אמור להיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מחשב נייד Asus vivobook s400ca עם 4 ג'יגה זיכרון. אני כל הזמן מגיע לניצול של 100% זיכרון וזקוק לאחד נוסף. אם כבר להוסיף אז אני מעוניין להוסיף 8 ג'יגה. רציתי לדעת אם כל הזיכרונות הנ"ל מתאימים ומה ההבדלים העיקריים ביניהם, כלומר למה הפרש מחר של 100~ שקל בין הדגמים? http://ksp.co.il/?select=.1038..316..786..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בסוף החלפתי ללוח אם של gigabyte 990xa-ud3 והחלפתי את הזיכרונות ל-ddr3 4GB כשאני מעלה את המחשב,המערכת לא עולה. התקנתי את הוינדוס על HD אחר והמחשב עלה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, זה הלוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp הבעיה היא שאני מנסה לשנות את ה BIOS MODE ל UEFI כי מותקן לי WIN 8.1 במחשב (SSD). לפי שלב 6 במדריך הזה: http://www.eightforums.com/tutorials/20256-uefi-firmware-settings-boot-inside-windows-8-a.html אם אין לי את האפשרות של UEFI זה אומר שהלוח אם שלי לא תומך, למרות שרשום ב SPECS של האתר שהוא כן תומך: [*=left]2 x 64 Mbit flash [*=left]Use of licensed AMI EFI BIOS [*=left]Support for DualBIOS™ [*=left]PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.6, ACPI 2.0a מה פספסתי ? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 3X2GB 1333MHZ KINGSTONE ,אני מעוניין להוסיף עוד 6GB או 3GB העיקר שיהיו סט של שלוש. אני כבר לא מוצא את הדגם שקניתי לפני 3 שנים הם קטנים יותר מהסטנדרת , איזה זכרונות אפשר להרכיב הדגם שיש לי הוא KVR1333D3N9/2G
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מאחר ואני לא בהיכרות עמוקה עם מעבדי AMD החדשים יותר, הייתי רוצה לדעת למה משתווה בערך המעבד הבא: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: txtgry_12, bgcolor: #FFFFFF]AMD APU A8 1.6GHz Quad Core [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם מעבד מסוג זה יסחוב מחשב לעבודה משרדית בלבד בשלוש שנים הקרובות?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-