עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו יכול אולי בבקשה להסביר בקצרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by !RKK!,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי 2 בחירות: מעבד של INTEL מעבד של AMD אני לא יודע מה עדיף לקנות,מה יעמוד יותר זמן ומה יותר טוב למשקים(המחשב למשחקים) אם אפשר שכל אחד ירשום מה הוא מעדיף+סיבה בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. Started by zwex35,

היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. האם כדאי מעבד 4 ליבות או 2 ליבות האם כדאי פנום2 או C2D? האם רוב תוכנות המוזיקה מותאמות לAMD אינטל? הערה: אני לא יודע איזה תוכנות בדיוק יותקנו על המחשב לכן איני יכול לדייק

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. ללקוחות פרטיים

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  7. אם מעבד זה מתאים משחקים? גם אמד אופטרון יותר חזק מאמד 939 4000+ ו4800*2 ? כי אני מחפש שדרוג מחשב שלי

8. Started by mazinya,

קיבלתי היום את המחשב ואני רק רוצה לוודא שהטמפ' תקינות. המעבד הוא 720BE לוח אם MA770-UD3 הביוס מעודכן לגרסת FD

9. דבר ראשון, מצאתי פתרון לבעיה, לא היה קל למצוא אותו ולכן אני משתפף אותו פה למקרה שלעוד מישהו יש את הבעיה הזאת. הבעיה מתאפיינת שכאשר יש מאוורר עם יכולת PWM מחובר ללוח אם וה-PWM מאופשר בביוס, יש צליל בתדר גבוה בוקע מהלוח אם. הבעיה נגרמת לפי מקורות שונים מתדר מעגל ה-PWM. בעזרת התוכנה Speed Fan ניתן לשנות את התדר של המעגל. האפשרות נמצאת תחת Configure -> טאב Advanced בוחרים את השבב של ה-PWM ותחתו יהיה PWM Clock Out או PWM Base Frequency או משהו בסגנון. תשנו לתדר גבוהה יותר והצליל יעלם (הוא לא באמת יעלם הוא פשוט יהיה מחוץ לטווח התדרים שלכם). הלוח אם שלי הוא P67A-UD4. אם גם אתם נתקלתם בבעיה, תרשמו אם זה מה שפתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DJO,

אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!

11. Started by Slash4,

הי יש לי לוח אם של אינטל DH61WW שהגיע לי עם מפרט חדש שקיבלתי, המעבד הוא i5 2.9 ויש לי שני זכרונות של KINGTSON 2GB DDR3 1333. יש לי כמה שאלות, הצרכים של המחשב זה גיימינג כבד ואני הולך לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס מסך חזק בתקציב של 800 שקל בערך של NVIDIA. האם הלוח אם מתאים לי? אני לא בקיא בעניין אבל האם הוא טוב ויספיק לי? אילו חסרונות יכולים להגרם ממנו והאם שווה לשדרג אותו? יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 OEM Premium32BIT ואמור להיות לי 4 GB במחשב אני רואה רק שלוש וחצי מנוצלים , למה זה ככה?

12. Started by urich,

יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by topcat115,

צריך להחליף זיכרון במחשב, הלוח תומך בDDR3 1333, לא תהיה בעיה אם אני ישים 1600 במקום 1333? לא יהיו בעיות אחרי זה? ולמה 1333 יותר יקר מ1600?

14. עולם הדאטה סנטר מתחמם - ואינטל נראית מוכנה לאתגרים עם מעבדים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake וכוללים עד 40 ליבות עיבודלכתבה

15. Started by urich,

בהמשך להודעת הזיכרונות שלי הגיעה הזכרון והוא מה זה מוזר הוא יותר נמוךכלומר פחות בולט מהשני יש עליו פחות זכרונות והם והם אנכיים לזכרונות רגילים שראיתי בכל מקרה התקנתי את הזכרון והא זוהה אבל שינוי משמעותי לא ראיתי אם אתם חייבים לראות אותם אני יצלם אותם במצלמת הרשת.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. אני משתמש בתוכנה שלהם WinFlash , הורדתי את עדכון הביוס החדש ביותר וכשאני מנסה פותח אותו בתוכנה מופיעה לי ההודאה הבאה: BIOS file Size doesn't match with MainBoard BIOS! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by Bose,

מישהו יכול להסביר לי מה זה הC של הזיכרון? מה הכי טוב 2, 2.5 או 3. מישהו יכול להסביר לי מהם תזמונים טובים ולמה. תודה לעוזרים BOSE.

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  18. Started by BONO,

?

19. Started by henwin,

המליצו לי על הלוח אם הבא: DRAGONTOIL PEAK P35 1333 MH אניטל עכשיו ראיתי שהרבה פעמים מדברים על הP35 אבל מה זה אומר דרגוןטויל הזה?זאת החברה?זה הסוג עצמו של הלוח? וכמה הוא עולה בשוק?ואולי עדיף לוח אחר במחיר שלו? INTEL DORE 2 DUO 6750 2 ראם דידי אר 2 320 דיסקשיח SATA2 HD3850 256MB

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  20. שהיא 1.75 (מעבד 2000 אי אמ די) וכמובן פעולה הפוכה להעלות מתח.. שאלתי היא הורדתי את המתח של המעבד והכל עובד מצוין והטמפרטורת תנחו ל35 מעלות מעבד לוח 32 האם הורדת המתח יכולה להרוס את המעבד ניסיתי להוריד עד ל1.5 וולט אבל המחשב נתקע.. עכשיו ב1.55 הוא יציב נ.ב עם השאלה הזאת אמורה להיות בפורום אובר קלוק איתכם הסליחה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. אז ככה נשרף לי הסטריקר 2 שלי וחברת מור לוי נותנת האחריות הציעו לי 4 לוחות במקום,שאיני יודע במה לבחור ואם בכלל לוחות אלה מספיק טובים אבל בשלב ראשון אבקש את בחירתכם מבין הארבע הלוחות הם- 1. ראוי לציין שהלוח לא מגיע חדש MAXIMOM FORMULA 2.גם הלוח הזה לא מגיע חדש P5E WS PRO 3.P5W64 4P5WDG2WS PRO הלוח צריך להיות מתאים לאובר קלוק + כרטיס מסך 285GTX+מעבד Q6600 +ddr2 תודה על עזרתכם בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by O.G.D 2k5,

מה התיזמונים של הזכרונות האלה: Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 והאם הם עדיפים על אלה: Corsair TWINXP1024-3200XL 2-2-2-5 DDR XMS3200 XPERT או לא??? (מבחינת טיב לא מחיר)

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  23. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. Started by itayassa,

הROG הכי טוב שיש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.