מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יודע
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס ואני לא מוצא עידכון לוח :440BX-ITE8671 אם תוכלו לעזור לי.. תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה החלטתי לשדרג בחודש הבא או בעוד חודשיים ואני מתחיל טיפה להתעניין...יש לי כרגע ספק 520 OCZ ומארז של טרמלטק ספידו...כרטיס מסך GTX285 של XFX XXX. קירור יש לי ביג טייפון ואם הוא מתאים גם לתושבות החדשות של המעבדים אני לא רואה סיבה להחליפו(פשוט מעולה גם באוברקלול של 3.4 ו3.6). מה שכן מעניין אותי והרבה זמן לא חקרתי ובדקתי זה את הדור החדש של המעבדים\לוחות\זכרונות. התקציב שלי כרגע המקסימלי עומד על 4 אלף לשלושת המרכיבים הנל.... כיוון שאני כרגע עם לוח של ASUS דגם COMMANDO מסדרת ROG אני חושב להמשיך איתם וכמו ב12 שנה האחרונות אני מרוצה מכל המוצרים שלהם... זכרונות אין לי מושג מה קורה כרגע בשוק הזכרונות ולפחות מהפעם האחרונה שבדקתי קורסייר היו החזקים והאיכותיים ביותר(ב-DDR2) מה גם שאנ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח asus p5g41c mlx האם הזיכרונות מתאמים http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, במידה ויש לי סטיק זיכרון אחד זה משנה באיזה סלוט אני שם אותו? עזבו עכשיו מהירויות תדרים וכו'. אני שואל כדי לדעת באופן עקרוני, אם יש לי כרטיס אחד של ג'יגה נגיד, המחשב שלי יזהה אותו? המחשב יעלה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שתי זיכרונות של כל אחד 256M ADATA ואני מנסה להוסיף זיכרון נוסף קינגסטון אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק אני מחבר אותו לבד המחשב עובד ניסתי להפעיל אותו גם רק עם 256 אחד לא עובד בקיצור הזיכרון החדש עובד רק לבד... מה זה אומר?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את ה-E6600 הייתי מריץ על 3.2 (8x400), במתח ה-stock השלו. השגתי אופציית שידרוג\החלפה ל-Q6600 (משלם את ההפרש - 400ש"ח ~) שידרגתי... (יש לי אפשרות להתחרט) הבעייה היא אוברקלוק - ה-Q6600 הזה משגע אותי ! המקסימום שהוצאתי ממנו בינתיים זה 2.7 (300x9) איך שאני עובר את ה-1200 QDR יש בעייות בוינדווס (אם בכלל עולה). עם ה-E6600 הייתי עובד על 1600 QDR ביחס מסונכרן Linked-Synched - מה שהיה משפר לי גם את ה-latancies ובכלל עבד מעולה. אז מה אני עושה עכשיו? :-\
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת GPD הסינית ממשיכה לשכלל את קו מוצרי המחשוב הקטנים שלה בעזרתה האדיבה של פלטפורמת Indiegogo לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום האם מישהו יודע מה ההבדלים העיקריים בין שתי הלוחות הללו? האם הפרש המחירים שווה את התוספת לטובת Z77X-UD3H?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים: אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שהאשכול הקודם ("הצילו") נמחק, וצדק. אנסה לפתח דיון ענייני. החומרה שלי : מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 הבנתי שכל הרכיבים יכולים לעבוד ב 200MHZ, פרט למעבד שעובד ב 133MHZ, ולכן עלי להמהיר רק את המעבד. הנסיון המר הראה שלשנות את ה FSB בביוס מ 166 ל 200, לא עוזר (המחשב מצפצף). אם עושים המהרה דרך התוכנה במקום דרך הביוס, ומשהו נדפק - איך אפשר לשחזר ? (הרי המחשב מצפצף, חלונות בכלל לא עולה, אי אפשר להפעיל את התוכנה) נאמר לי לנסות להעלות את המתח למעבד בעוד 0.5, הבעיה היא שבביוס המתח של המעבד כוון על DEFAULT, ולא על מספר ספציפי, אז על איזה מספר לכוון אותו ? …
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הלוח אם של GIGABTE 7VTX-E PLUS הוא לוח אם טוב ויציב? היה לי לוח אם של EPOX 8KHA PLUS שנהרס לי ואני מחפש לוח אם יציב ואמין איך יכולות האוברקלוק שלו?
-
איזה מהלוחות הנ"ל עדיף? נראה לי שה AS-ROCK, אבל יש לי ניסיון עבר מצויין עם Gigabyte. מה אתם אומרים? קונה באמזון והם עולים שם אותו דבר. לא מתכנן OC, וחשוב לי USB-C וגם בקר אודיו איכותי. ASRock Z370 EXTREME4 https://www.amazon.com/ASRock-Motherboard-Motherboards-Z370-EXTREME4/dp/B0763BS899/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1518017053&sr=1-7&keywords=z370 GIGABYTE Z370 HD3P https://www.amazon.com/dp/B0762RN791/ref=twister_B0763NH11M?_encoding=UTF8&th=1 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב בן כמעט 9 שנים. מפרט בתמונה במצורפת. מעבד Intel Core i5 750 לוח GIGABYTE GA-P55-USB3. כרגע יש 4GB של ADATA על שני סטיקים של 2GB במהירות 1600MHz, תזמונים CL9-9-9-24. אני מעוניין לשדרג ל-8GB. למעשה חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה לא יצא לפועל. אני מבין שהזיכרונות עובדים כרגע על 1333MHz כי הלוח או המעבד לא תומכים ב-1600MHz אבל זה לא מפריע לי. לא מזמן שדרגתי את המחשב עם SSD חדש וזה בהחלט משפר את הביצועים וקניתי כרטיס מסך משומש GeForce GTX 750 Ti של MSI. אבל עדיין 4GB לא מספיקים היום אפילו לגלישה עם כמה טאבים לאורך זמן... אני מעוניין שהזיכרון יעבוד ב-Dual Channel באותה מהירות עם אותם תזמונים. למרות שאני יודע שההבדל זני…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מעבד חדש לביצועים מקסימאלים במשחקים. המפרט שלי כרגע: לוח אם: H55M-D2H מעבד: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz כרטיס גראפי: HD7970 ראמ: 4GB מערכת הפעלה: WIN 7 64 BIT הביצועים שלי לא משהו (בהגדרות הכי גבוהות), ובפעם שעברה נאמר לי לקנות מעבד חדש. אשמח לעזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפי מיטב הבנתי הייתה תקלה במעבדי ה i7 של Intel ולפיכך הם משחררים את המעבדים המתוקנים הנקראים Sandy Bridge. אז שאלה ראשונה בנושא, האם המעבד הזה הוא המעבד החדש המתוקן של אינטל? Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray כי לפי מיטב הבנתי אלו הם הדגמים החדשים שלהם. עכשיו הבנתי שכשעלו על התקלה, אינטל היו זקוקים לשלוח ליצרניות לוחות האם צ'יפים חדשים או משהו כזה על מנת שישלבו אותם בלוחות האם, לכן הבנתי שאם קונים מעבד Sandy Bridge צריך גם לקנות לוח-אם מתאים בעל תושבת מתאימה (s1155?) עכשיו רפרפתי קצת ב KSP לפני כמה ימים וראיתי שבתיאורים של לוחות-האם שמתאימים למעבד הזה, קיימת אזהרה שעדיף לחכות לגרסאות החדשות של לוחות האם (כנראה שיחליפו לצ'יפ התקין או משהו כזה, פה אני …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע את המפרט הבא: I7 4790 Asrock Z97 killer ddr3 16 gb GTX1080 G1 OC אני מרוצה יחסית מהמחשב ומהביצועים,יש לי מסך 34 UW של LG עם 144 הרץ,השאיפה בסופו של דבר היא גיימינג ב4K עם מסך קצת יותר רציני. בגלל המצב כרגע של הכרטיסים ,אני לא הולך לקנות כרטיס מסך חדש, בטח לא במחירים של היום,מבחינת ביצועים אני מריץ doom eternal ב120-144 הרץ לרוב בהגדרות הכי גבוהות,מידי פעם דרופים ל100 הרץ. משחקים קצת יותר חדשים או שדורשים יותר כוח , מורגשת איטיות ויותר לאגים. האם יהיה לי יתרון בגיימינג לעבור לשילוש מודרני עם הכרטיס מסך הקיים? אם כבר משדרגים(מתוכנן לעוד חודשיים שלושה) האם ללכת על DDR5 או DDR4? כמו שאתם רואים אני לא משדרג כל יום ורוצה חומרה …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מה ההבדלים בביצועים וב-OC בין שתי ה חברות בלוחות אם בגרסה ה KT333 +ga-7vrxp / epox 8k3a היתרון בGIGABYTE זה ה USB2 ו ה DOUBLE BIOS השאלה היא מה היתרון מבחינת ביצועים וOC
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות הבאים של gskill: 2x2G ddr3-2000 pc-16000 דגם F3-16000CL8D-4GBPIS יש לי לוח אם ga-890fxa-ud5. אני מנסה לבדוק את הזכרונות ב- memtest86+ אך הזכרונות מזוהים כ- ddr3-1333. ערכתי את ההגדרות הבאות ב- bios כך שהם יתאימו למפרט הטכני של הזכרונות: בתפריט mb intelligent tweaker (m.i.t.) ערכתי 2 שינויים: שינוי 1: הגדרת התזמונים של הזכרונות תחת תת התפריט dram configuration. הגדרתי את ddr3 timing items ל- manual (כדי שאוכל להגדיר תזמונים) והגדרתי את התזמונים הבאים: cas#l latency - 8t ras to cas r/w delay - 9t row precharge time - 8t minimum ras active time - 24t 1t/2t command timing - 2t שינוי 2: הגדרת המתח שמוקצה לזכרונות הגדרתי את system voltage control ל- manual והג…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי בפורום והגעתי לכמה דיונים מעניינים, אבל לא ממש הבנתי את התוכן... 1. קראתי שיש איזה תדר כללי למעבד ולמהירות של HTT שהוא 200MHZ... האם הוא משותף לכל המעבדים? (רק של AMD כמובן...). 2. מה זה מכפלה? איך זה שתדר מעבד הוא רק 200MHZ, ואת כל שאר ה MHZים קובע איזשהיא מכפלה? 3. אם המכפלה היא נגיד 9, אז התדר עובר 9 פעמים בכל פעימת שעון? אם לא, אז איך זה עובד?? 4. מהירות מעבד X מכפלה שווה מהירות המעבד? 5. ב OC, האם יש אפשרות להעלות את המכפלה במקום התדר הסופי? אם כן, זה יותר קל מאשר לעלות את התדר הכללי? (כלומר יותר מהר וכו'?). 6. מה תפקידו של הצ'יפסט בכללי? והאם העלת התדר שלו מעלה את הביצועים באופן משמעותי? 7. מה זה יחס? כל הזמן אני רואה יחס 1:1 4:5 וכו'...…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שההבדל ביניהם הוא GHZ אבל אם יש לי תקציב לכולם מה הכי כדי?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-