עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, רציתי לעמוד על ההבדל שבין זכרון 4GB DDR3 שנתוניו הם: 9-9-9-27 לבין אותו הזכרון, שנתוניו הם 9-9-9-24 האם יש הבדל, וככל שכן האם הוא מצדיק תוספת של 30 ש"ח במחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  2. הבנתי שעדיין אין תוכנות שעובדות על הכפולי ליבה לכן אני חושב יותר לכיוון AMD Athlon 64 4000 San-Diego Socket 939 BOX על מה אתם ממליצים ?? ללוח : DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard ??? תודה לעוזרים

• 90 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש שיהיה זול ומיועד למעבד DUOL QUAD E8500 מתכוון להשים לו זכרון DDR2 אני פשוט לא מבין בין סוגי ה chipsetS המחשב מיועד גם למשחקים וגם סרטים ועבודה כללית אני מתכוון לאשים כרטיס מסך אחד עד 500-600 שקל וזול יותר אם יש אשמח על כל עזרה שלכם תודה.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by rank,

מישהו יודע כמה עולה p67a-ud3-b3 ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. שלום הלוח אם הזה GA-790XT-USB3 קישור לאתר של היצרן: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#ov כתוב שאין תמיכה ב1600MHZ ואני התכוונתי לקנות 1600MHZ... מה יקרה אם אני ישים 1600? יעבוד ב1333?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם ! אז למה זה קורה, התיזמונים יורדים לי מ-8-3-3-3 ל -7-3-3-2.5 ובגלל זה אני חושב שאני מקבל מסל כחול אחרי משהו כמו שעה שהמחשב בOC מ240/200 . כי אני לא חושב שהזכרונות האלה יכולים להחזיק כאלה תיזמונים. מצ שני - לפני שהבנתי כל-כך מה קורה בOC הראשון שלי (שבנס שלא נשרף לי כל המחשב) העלתי את הבאס ל240 והיחס עם הזכרונות היה 1:1 ככה שהזכרונות היו ב480MHZ !!!! אז אני כבר לא מבין ומבולבל ........ שמישהו יעזור לי. מה עושים עם הודעת שגיאת מסך כחול של בעיית זכרון.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  7. Started by valaryan,

איזה זכרון מבין שלושת הזכרונות האלו אתם ממליצים לי: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6033 2. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5951 3. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=639#detailed הזכרון מיועד בעיקר למשחקים ול OC עתידי. הלוח אם שלי כנראה הוא DQ6 או אחד הלוחות החדשים של אסוס והמעבד הוא E6600. בבקשה לפרט מה עדיף ולמה... תודה לעוזרים!!! +עוד שאלה...האם הלוח DQ6 של גיגבייט תומך ב SLI? שוב תודה

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

אני הולך לשדרג רק את לוח האם והמעבד לוח אם - Asus Blitz Formula מעבד - Q6600 השאלה היא האם כדאי לחכות למעבדי ה 45nm הוא ללכת על זה עד הסוף?

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by TalG,

שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Yuval Sabag,

3GB RAM 667MHz או 2GB RAM 800MHz ? הכל DDR2 וCL5

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by SharonSx,

למעבד סוקט 478, חיבור AGP, שיתמוך ב ATA, תמיכה ב זכרונות DDR SDRAM, שיהיה טוב לOC, ואם אפשר אז בלי כרטיס מסך מובנה.. תודה!

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  12. היי אני פונה ללב שלכם... אני רוצה להוסיף 1GB ולא ממש יודע מה מתאים, כי מזכרוני, כשהרכבתי את המפרט דרך הפורום המקביל לבניית מפרטים, אמרו שלא כל דבר מתאים (זיכרון ללוח אם). אני מצרף תמונה שמראה את הפרטים שנראה לי שהם החשובים... המלצותיכם יתקבלו בברכה כמו כן, אם אתם יכולים לומר לי מהם המחירים שאני אמור לצפות להם... תודה מראש לעל העוזרים שנה טובה וחתימה טובה. תודה על הערה הבונה... ;D [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  13. יש הבדל משמעותי בין שני המעבדים ברמת החישובים?? והאם גם לגיימינג כבד ברזולולוצית 1080P יהיה הבדל?? איזה יתרונות קריטיים יש ל-2500 על ה-2100 ואיך זה מתבטא בפועל??

• 27 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by mb74ever,

דואל קור זה ליבה כפולה, אז מה זה קור 2 דיו? מה ההבדל ביניהם? לשניהם ליבה כפולה אבל איך הדיו משאיר אבק מבחינת ביצועים לדואל קורים?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  15. כמה שאלות שלא מצאתי תשובה: 1. לא מצאתי אפשרות לחבר את הקונקטור של ה Audio בקידמת המארז ללוח האם אין בלוח אפשרות כזו ? 2. ברוך השם יש הרבה קונקטורים למאווררים בלוח הזה רציתי לדעת מה זה OTESFAN והאם ניתן לחבר אליו את המאוורר שנמצא מאחורי המארז ? 3. לגבי אפשרות לחבר זיכרונות ב Dual Channel ישנם 4 DIMM כל שניים בצבע שונה ,האם יהיה ניתן להשיג Dual Channel עם אתקין כל זיכרון על צבע אחר ? בדקתי בחוברת של הלוח ולא כל כך הבנתי מה זה Single rank ומה זה Double rank ,אודה לעזרתם. במידה וכדי להשיג Dual Channel אני אצטרך לחבר את שתי הזיכרונות על אותו צבע אם אני אוכל לחבר אותם יחד גם אם ארצה לחבר לזיכרונות שלי Heat Sink ?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by eliil1,

בשביל משחקים עם דרישות גבוהות, תוכנות כבדות אולי, סרטים וכו' מה כדאי Intel Core 2 Quad Q6600 או Intel Core 2 Duo E8400 ? מה ההבדל ביניהם? חוץ מכמות הליבות...שאני לא מבין בהם כל כך... ואיזה כרטיסי מסך מתאימים להם? HD 4850? 4870? 9800 GTX?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מבחינת -value, שיפור בביצועים, וביחס לפוטנציאל עתידי לשדרוג של הפלטפורמות החדשות הקיימות, שווה את ההשקעה של 80$? יש לי 3GB זיכרון ואני משתמש באובונטו ובווינדוז 7 למשחקים כמו BC2 ו- IL-2 (כ.מ. 4850). תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  18. לפניכם התמונה הרביעית של לוח אם מבית MSI, יש לכם הודעה אחת בדיוק לציין את דגם לוח האם שימו לב - יש לציין את דגם לוח האם ואך ורק את דגם לוח האם, מבלי לרשום הסברים ולתת דוגמאות. שיהיה בהצלחה, הדיון ינעל בחצות

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. אני מתכנן בניית מערכת משחקים. אני לא מתכנן שום אוברקלוקינג. בהתחשב בנ"ל, האם יש טעם לבחור בלוח אם מבוסס 965P של אינטל, או שכדאי לרדת ל945P גם הוא של אינטל. (למיטב הבנתי, כל ההבדל ביניהם הוא מבחינת תמיכה בזיכרון DDR2 800MHZ). האם ישנם הבדלי ביצועים משמעותיים בין הלוחות מבוססי הצ'יפסטים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  20. Started by gemer4ever,

יש לי מעבד מסוג core 2 duo E4500 עם 2.2ghz ומה זאת אומרת ליבה כפולה כאילו שה 2.2ghz הוא לליבה אחת מזאת אומרת ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  21. Started by yousux,

עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני רוצה להרכיב מחשב ויש לי זכרונות DDR2 . איך הלוח אם הזה : Gigabyte GA-945GCM-S2L 945GC DDR2 Intel Core P4 LGA775 Motherboard עם המעבד הזה : Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz / 1066 MHz / 2M socket 775 CPU processor SL9SA זה למחשב פשוט לגלישה ועבודה.. זה יוצא לי בערך 200 שקל .. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by Y-T-M,

יש לי שאלה אני רואה שבפורום מפרטים מומלצים יש מחשבים שלא כלול בהם ספקים אז זה אומר הספק מגיע עם המארז?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by manga05,

hey everyone, I can't write in hebrew although I can read I am interested in buying a new computer and was wondering what's the difference between the E7200 and E8400. i thought that the advantage of these processors is the 45nm litography which they both are is it just clock speed and 1066mhz vs 1333mhz? how significant is it with normal DDR2 memory sticks? the cost difference is significant standing at 540 vs 785nis and was just wondering what will i lose by choosing the E7200 thanks[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 23:47:49 I think that what i'm trying to say is that i'm looking for the best bang for the buck,meaning that if the e8400 is alot better than the e7200, i c…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by giloman,

ביום בהיר אחד יצא לו דום 3 וחסר לי ראם (512 ) ואני רוצה ג'יגה ראם אני שואל מה יותר טוב ADATA או TWINMOS ?

• 12 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.