מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אנשים, שאלה מהירה.. נגיד יש לי מעבד 2.8 הרץ בליבה כפולה.. אז יש לי שתי ליבות שכל אחת עובדת על 2.8 הרץ? זאת אומרת בסה"כ 5.6 ? או ששתי ליבות של 1.4 ? אני יודע שבפלייסטיישן שלוש זה ככה.... אז איך זה פועל במחשב? מכירים אולי מדריך כלשהו שנותן הסבר? תודה ולילה טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3(ז"א שיאפשר שדרוג עתידי ל- DDR3)? ואם כן, איזה(גם אינטל וגם AMD)? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת Sempron 2600+ עם צ'יפ אחד של DDR400 512mb cl2.5 של V-Data. רציתי לדעת אם תוספת של סטיק 512MB תהווה בשבילי שיפור משמעותי (הרבה פעמים אני נאלץ "לפנות זיכרון" בעזרת תוכנה מיוחדת). אם כן, האם חובה עליי לקנות cl2.5, או שאפשר להסתפק ביותר/פחות? ראיתי זכרונות של קינגסטון ב-400 לעומת של G.Skill בהצעה אטרקטיבית ב-180, Cl2.5. האם ההבדל באמת כזה משמעותי? מה היייתם מציעים לי לקנות? תודה מראש, אסף.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא בשימוש, מחשב ישן ישן, עכשיו השאלה שלי היא אם אני אקח את הזיכרון שלו (זכרון ישן לא יודע איזה מלפני 10 שנים בערך) וארכיב במחשב שאני משתמש בו כך שיהיו לי 2 זכרונות במחשב, זה ישפר משו? זה יוסיף משו? או שעדיף לא להרכיב אותו?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5b http://www.hardwaresecrets.com/article/408 ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך HD4350 יתמוך בלוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין זיכרון מטמון של מעבד לבין זיכרון מטמון של דיסק קשיח? לא מבחינת הנפח! זה נכון שתפקידו הוא להפעיל מידע ששימש בעבר ואם רוצים אותו שוב אז הוא פותח אותו מהמטמון יותר מהר? תקנו אותי כי אני בטוח שזה לא מדויק תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עד כמה מורגש ההבדל בין dual core לcore2due באיזה ישומים במיוחד ובאיזה ישומים לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מעבד - 3GH רגיל (לא ליבה כפולה) לוח אם פשוט בערך מהשנה שנתיים האחרונות 2 זיכרונות של 512MB/1GB כרטיס מסך פשוט שיכול להריץ משחקים ברמה של הלף לייף/סטאר ווארס.. (גם מהשנתיים האחרונות, לא משהו מתקדם מי יודע מה) תודה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה: יש לי לוח אם מסוג DQ6. שאני מפעיל את המחשב יש לי : 1.הצגה של הלוח על המסך ... לאחר מכן 2.הצגה של גירסא של הביוס ... 3.לאחר מכן מסך שחור שבו יש טבלאות ובו המפרט של הלוח...ועוד כל מיני נתונים שלא מעניינים אף אחד. 4. לאחר מכן קראיאה המקונן DVD ורק אז הוינדוס עולה לי ! :"-\ שאלתי היא: מאחר והתקנתי אתמול לוח אם מדגם אסוס פשוט מאוד - קניתי Asus P5KPL-AM הרכבתי אותו התקנתי וינדוס 7 כמו במחשב שלי עם ה DQ6 ולהבדיל מאצלי האסוס מראה: 1. את הלוגו של הלוח. ומיד לאחר מכן מעלה את הוידוס. מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך לשנות בביוס? חוץ מהקטע שאני יכול לבטל את הקריאה מהצורב אני חושב שאין מצב שאני יכול לבטל את כל השלבים האלה שתיארתי למעלה. …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי בעיקר על לוחות אם P35 או P31 בבניית מפרטים ובזמן האחרון התחלתי להתקל למפרטים שהמליצו בהם על G33 או G31 (בקושי) מכיוון שאת רוב הידע שלי צברתי כאן בפורום הזה רציתי להעשיר אותו עוד קצת אז השאלה שלי היא מה ההבדלים בינהם ? מה יותר חזק ? מה יותר מומלץ ? בנוסף אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים אז שוב, מה אתם ממליצים ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן, איזה לוחות קיימים כיום שתומכים ב-PCIE 2.0 ושיתאימו ל-8800GT? ועוד דבר, האם כדאי ללכת על Q6600 למחשב משחקים או לחכות עד ינואר לפנרין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם הלוח ינצל את מלוא ה800MHZ ? אם כן, אז למה ? בכל OC זה יקרה [גדול /קטן] תודה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, מעניין אותי לדעת לדעת מה ההבדל בין זיכרון מטמון ליזכרון ראם.. וגם מי מהם נמחק כאשר המחשב נכבה?אחד מהם? אף אחד מהם? ומה הקשר ביניהם? כל תשובה תתקבל בברכה בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 8k צפיות
-
-
כותרת ^ לי יש את ה-P35 וקציתי לדעת מה ההבדל בין אלה לחדשים.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול מחשב חדש. במפרט קניתי זיכרון מסוג kingston hyperx pc8500 1066MHZ cl5 4GB שעלה 355 שקל וזאת משום שנגמר להם ה ocz htc reaper 800MZH cl4 שרציתי. אני לא שקט עם הבחירה הזאת..וחושב שאולי עדיף שהייתי לוקח : 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 במהירות 800 שעולה רק 20 שקל יותר או OCZ Blade Edition Dual Channel 1066 שעולה 10 שקל יותר מה אתם אומרים ? תודה!! אגב לוח אם : gigabye GA-EP43-UD3L ומעבד e7400
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא שנפתח וננעל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376984.0 יש לי שאלה שקשורה אבל קצת שונה בבדיקה שערכתי עם התוכנה "EVEREST Ultimate Edition" התברר לי שבמערך 2 סטיקים של 256 דואל ב400 Mhz התוצאות בקריאה\כתיבה\העתקה ולטנסי גבוהות פי 2.5 מהמערך השני של 333 Mhz עם 3 סטיקים של 256... אז אני לא יודע מה כדאי לי כמות או מהירות?(בהתחשב בזה שיש הבדל במהירות..) , מישהו יכול להאיר את עיניי?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
I5 או מעבד מותאם AMD ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-