עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itayze,

אני מתחבט בשאלה , לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג מהp3 1g מכיון שאני לא יכול לעשות לו o/c ואני רוצה ביצועים יותר טובים . חשבתי על ה athlon xp 1900 או 2000 או שמה כדאי לי ללכת על אינטל ? על ה INTEL P4 2000 - 478PIN 512k Cache חשבתי . אם תוכלו לפרט יותר על הדגם של אינטל ( הרבה המליצו על הנותרווד , רק שהסתכלתי בפנדה לא היה רשום את השם). לגבי לוח אם לamd אני אלך על msi הדגם של הkt333 ואני לא יודע לגבי אינטל . אני אקנה בעוד חודש בערך ומכיוון שלא ידוע לי על מעבדים חדשים יוצאים אני אלך על מה שתמליצו לי ואני מקווה שתהיה הורדת מחירים נוספת כי צריך גם זיכרון . סה"כ התקציב שלי יהיה 2000-2400 אם תמליצו לי על אינטל אני גם אוכל להסתדר עם 512mb sdram עד שאני אחסוך ל ddr או לrdram .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Adielion,

איך אני בודק אם המעבד שלי תומך בHT? יש לי 2.6C נורטווד באס800

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם, החלטתי לעבור ל VISTA 64 מ 32 ועם זאת להוסיף זכרון למערכת כרגע יש לי 2 ג'יגה - CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 בשני סטיקים, ההתלבטות שלי היא, האם להוסיף עוד שני סטיקים זהים (ובעצם למלא את כל חריצי הזכרון שלי) או להשקיע קצת יותר כסף ולקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, 6 ג'יגה בכולל וכך להיות "יותר מוכן" לשדרוגים עתידיים. המחירים כל כך זולים עכשיו שזה נראה לי טעות לקנות רק 2 ג'יגה ועוד בשני סטיקים. תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? מישהו נתקל בתקלה b2 שמופיעה בלוחות החדשים שקשורה לכרטיס מסך שיושב על PCIe? האם מישהו מכיר את הפתרון לתקלה? אני ממש מתוסכל! הלוח המדובר: Gigabyte Z77X-UD3H כרטיס מסך: Sapphire HD9790 3GB GDDR3

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ronenvvv,

היי חברים, אני מרכיב בימים אלו מחשב סלוני. מארז coolermaster elite 120 i3 3225 HD 4000 2X4GB SSD 120GB + 2TB אני מחפש את הלוח הכי מתאים לזה, הכי חשוב לי אמינות ואיכות ואני מתלבט בין שלושת הדגמים שכולם על בסיס ה H77. אין לי באמת צורך ב WIFI או bluetooth אבל ב GIGABYTE זה קיים, לעומת זה ASUS ו ASROCK נחשבים לאמינים יותר. GIGABYTE GA-H77N-WIFI או ASUS P8H77-I או ASROCK H77M-ITX לדעתכם אחד מהלוחות האלו מועדף הרבה יותר מהאחרים? יש לוח אחר בסגנון שמועדף? תודה, רונן

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by hck,

היי, ברשותי מחשב בן כ7.5 שנים. לוח אם Gigabyte Z370 HD3P, עם מעבד I7-8700 ו64GB זכרון SSD שלSamsung 960 evo בנפח 250GB + כרטיס מסך GTX 1060 6GB. המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות. שקלתי לשדרג אותו בגלל שתוכנות העריכה PS, LR, Topaz נהיו ממש כבדות ואני מרגיש שהמחשב נהיה איטי. בגלל שעלות מחשב חדש וחזק היא מאוד גבוהה שקלתי כרגע לפרמט את המחשב ולהגדיל את הSSD בכדי שהכל ירוץ עליו במקום על כונן SSD רגיל וככה למשוך עוד חצי שנה- שנה. האם יש כרטיס SSD NVMe PCIe 3 שהוא יותר מהיר *משמעותית* מה960 EVO שלי? האם התוכנית לפירמוט המחשב והגדלת הSSD שווה את ההשקעה ואכן ארגיש שיפור בביצועים?

7. היי חברים בקצרה - האם Amd ryzen 5 2400g מתאים כמעבד (ללא כרטיס גרפי נוסף) למכונה משרדית +מולטימדיה שתחובר למסך 22"-24" FHD? (יספיק ללפחות 3 שנים). מטרה -עבודה איכותית ונעימה אבל ללא בזבוז כספי מיותר. . באריכות.. נראה לי שזו הולכת להיות חפירה. מקווה שתקראו בכל אופן ותעזרו לי אז אני בונה מחשב נייח (חשוב שיהיה נייח) עבור אדם קרוב שמת לו המחשב ואינו רוצה או מוכן להמתין. אני מתחילה בשילוש (וספציפית במעבד) ואשמח לשמוע וללמוד מהמומחים. ** מטרת המכונה- מחשב משרדי לשימוש לא כבד, עריכה גרפית ביתית קלה, סרטים, מעט מוסיקה ומשחקים ברמת הסוליטר ופאזלים ברשת (כלומר אין משחקים ). ** המכונה תחובר למסך 22-24" בFHD. ** המטרה שהשילוש יחזיק לפ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by BlackDiablo,

הורדתי את הCPUZ החדש וראיתי שהBUS SPEED שלי על 600 זה אומר שהזכרונות שלי על 600MHZ או שמשהו אחר על 600? לפי התמונה הזאת אפשר לשפר משהו מבחינת OC? כי לפעמים במשחקים או בשימוש גבוהה של המעבד יש לי נפילות של המחשב נראה לי שלא עשיתי OC בצורה טובה... עריכה: הנה עוד תמונה עם מידע על הזכרונות:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. 1. עפ"י ה spec נראה שהלוח-אם אינו תומך ב Win7. האם זו טעות או שבאמת יכול להיות שהוא אינו תומך? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp 2. אני משווה בין הלוח הזה ללוח-אם אחר: GA-880GM-D2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#sp עושה רושם שזה הראשון עדיף על פני האחרון מהסיבות הבאות: יש לו 4 חריצי זכרון לעומת רק 2 יש לו חיבור eSATA ומערכי RAID יותר חיבורים (בהזדמנות זאת אשאל: מדוע ומתי 8pin ATX 12V עדיף על פני 4pin ATX 12V) ה יציאה אופטית: optical S/PDIF Out connector פיצ'רים נוספים: Support for Easy Energy Saver Support for Time Repare היתרונות היחידים של ה GA-880GM-D2H: # Support for Auto Green # Support for On/…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מארז: CM Storm Sniper http://coolermaster.com/case/mid-tower/sniper/ לוח אם: Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 https://gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97X-Gaming-5-rev-10#ov מעבד: Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz זיכרונות: (‎16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (8X2ׂ כרטיס מסך: Nvidia GTX 970 WF Gigabyte תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by idanshir,

יש לי מערכת הפעלה XP במחשב יש לי 4 ג'יגה זה מה שהוזמן בקניית המחשב כשאני עושה מאפיינים על המחשב שלי הוא מראה לי רק 2.5 ג'יגה קראתי בפורומים ש32bit לא תומך ב-4 ג'יגה אבל הוא מראה 3.2- 3.5 ג'גה איך אני יכל לדעת שיש לי באמת 4 ג'יגה תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by AppleJack,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885 :'( טוב, אני כבר .ישדרג ל-x2 4600 939 : (או אינטל, אם יהיה מחיר כולל הגיוני) עכשיו מה שמעניין אותי זה מה קורה עם ה-"multiplexing" הזה של אינטל... האם גם פה מדובר במתיחה \ שמועה כוזבת ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב ב-RAM שיהיה לי לפחות 16GB. תהיתי אם אני אוכל להעיזר בחברי הפורום: 1. מה המגבלות (של הלוח?) מבחינת כרטיסי זיכרון - הלוח של Gigabyte b75m-d3h? (קראתי שעד 32GB ולא יותר מ1600MHz, בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). 2. לבדוק אופציה של אם בכלל אפשר להוסיף לכרטיסים הקיימים שלי (שני כרטיסים של Crucial DDR3 4GB 1600MHz ct51264ba160bj - ביחד 8GB, יושבים על השתי סלוטים הימנים). ממה שהבנתי, חובה שהזיכרונות יהיו זהים בדגם (חברה+דגם+תדר) לביצועים מקסימלים - או שאני טועה? לא מצאתי שום מקום שמוכר כאלה בדיוק, יש אלטרנטיבות? או לקנות כבר חדשים? עריכה: נראה לי שמצאתי את הדגם שלי באמזון, היתי שמח אם מישהו יכול לאשר שזה מאותו סוג: https://www.amazon.c…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום חברים, אני לא ממש מבין בתחום (לפחות לא כיום, לפני קצת יותר מעשור הייתי בקיא ברמה של טכנאי) ואני רוכש מחשב חדש, תכננתי מערכת סביב ה - Core i3-530 אבל אז כשרציתי לשאול לגביה בפורום המפרטים, ראיתי שלרוב אתם ממליצים על ה Athlon II X4 630 שבאותו טווח מחירים. בדקתי בנצ'מרקים כאן: http://tinyurl.com/athlon2630vscorei3530 ואני רואה שהביצועים שלהם בממוצע אותו הדבר. אני אישית נוטה יותר לכיוון האינטל, אבל אז פתאום התחלתי לחשוב שללוח האם יש משמעות יותר חשובה מהמעבד, אז בעיקרון השאלה שלי היא כזו: האם בטווח המחירים של 500-600 ש"ח ללוח, הצ'יפסטים של ה AMD יותר טובים מאלה של אינטל או להיפך, או שגם כאן אין ממש הבדל? המחשב יהיה all-around כלומר מיועד להכל - גלישה, משחקים, עבודה וכו'. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. נכון ? כאילו בכל המפרטים זה או המעבד הזה או הזה, עם הפרש של בערך 600 שח, אין מדרגה טובה באמצע, ה3600X היה יכול להיות בינייהם אבל לפי הביקורות הוא לא שווה את התוספת מחיר ל3600 אינטל 9600 נמצא במחיר שבין 2 המעבדים האלה אבל גם כן לא שווה את הכסף, אני לא מפספס משהו נכון ? עריכה: שכחתי לציין ryzen 7 2700 אבל גם הוא פחות טוב לפי מה שהבנתי

16. כרגע יש לי מחשב עם מעבד QX9770, לוח אם X48-DS5, זיכרון 2GB RAM, כרטיס מסך NVIDIA GTX470 ומערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. הזכרון הוא של OCZ במהירות 1333 MHZ. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון שיהיה 4GB. האם זה אפשרי? אם כן כמה עולה עוד זיכרון מKSP בחיפה? והאם אפשרי לשדרג את מערכת ההפעלה ל64 ביט בלי לפרמט?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by King_J,

שלום חברים , האם לשים מעבד רייזן 7 3700x עם זכרון קרוסייר ונג'ס 8*2 2666 מגה הרץ זה הבדל עצום מלשים זכרון 3600 מגה הרץ ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Bengo5,

היום אמרו לי שאם אני רוצה 4 ג'יגה במחשב אני צריך לפרמט ל64 ביט... זה נכון? ואם כן למה? ומה שונה ה64ביט מה32 ביט?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ido-nava,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והחלקים כבר נבחרו, נשאר לי רק לקנות זכרונות. אני קונה את המחשב ב-KSP ואני מעונין בזכרונות 4GB, אשר יעברו OC. ב-KSP יש 2 סוגי זכרונות 4GB במחיר סביר: 1. 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ עולה 450 שקל - תזמונים 5-6-6-18 - 1.8VOLT 2. 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC - עולה 400 שקל (2 סטיקים) - תזמונים 5-4-4-18 - 2.1VOLT בזכרונות היקרים יותר- התזמונים גבוהיים יותר אך צורך פחות מתח. בזכרונות הזולים יותר- תזמונים נמוכים אך מתח גבוהה יותר משמעותית. איך 2 ניגודים אלו משפיעים לי על המפרט (בעיקר אם אני עושה אוברקלוק) ? ד"א, שאר המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי כרגע מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה לשדרג ולהחליף למעבד יותר טוב עד 600 ש''ח. תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by benor,

יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי כרגע זיכרון במחשב של חברת א-דאטא AData DDR2 2GB 800MHz CL4 אני רוצה להשתדרג ל6 גיגה זיכרון ולהוסיף עוד שתי כרטיסים השאלה אם אפשר לקנות חברה שונה של כרטיסי זיכרון עם נתונים שמתאימים לנוכח או שעדיף לקנות אותה חברה של הכרטיס שנוכח

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי פנטיום III 500 של קומפק איך אני יודע אם אני יכול לשדרג מעבד למהיר יותר? מה אני צריך לבדוק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by peralon,

אני צריך לעדכן את הביוס ואני לא מוצא עידכון לוח :440BX-ITE8671 אם תוכלו לעזור לי.. תודה!

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם זיכרונות שעובדים במתח 1.35V מומלצים יותר מזיכרונות שעובדים במתח 1.65V או שהפוך ? יש לי מעבד I5 750 ולוח אם ASUS P7P55D EVO ורציתי לדעת אם אני יכול להרכיב לו זיכרונות שצריכים מתח של 1.35V או עדיף של 1.65V יש לי עכשיו במחשב את הזיכרונות האלה 1.65V g.skill f3-12800cl7d-4gbrh ורציתי להחליף אותם בשתי קיטים של 1.35V g.skill f3-12800cl7d-4gbeco

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים