מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף יותר למעבדי AMD - ה GIGABYTE 7VAXP ULTRA או ה ASUS NFORCE ומה ינצל טוב יותא זכרון של SAMSUNG 256MB 4000MHZ (יש לי מעבד AMD ATHLON 1900 אם זה משנה) תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים בקצרה - האם Amd ryzen 5 2400g מתאים כמעבד (ללא כרטיס גרפי נוסף) למכונה משרדית +מולטימדיה שתחובר למסך 22"-24" FHD? (יספיק ללפחות 3 שנים). מטרה -עבודה איכותית ונעימה אבל ללא בזבוז כספי מיותר. . באריכות.. נראה לי שזו הולכת להיות חפירה. מקווה שתקראו בכל אופן ותעזרו לי אז אני בונה מחשב נייח (חשוב שיהיה נייח) עבור אדם קרוב שמת לו המחשב ואינו רוצה או מוכן להמתין. אני מתחילה בשילוש (וספציפית במעבד) ואשמח לשמוע וללמוד מהמומחים. ** מטרת המכונה- מחשב משרדי לשימוש לא כבד, עריכה גרפית ביתית קלה, סרטים, מעט מוסיקה ומשחקים ברמת הסוליטר ופאזלים ברשת (כלומר אין משחקים ). ** המכונה תחובר למסך 22-24" בFHD. ** המטרה שהשילוש יחזיק לפ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להחליף את שלושתם אני רוצה בעיקרון רק אינטל מסיבות לא ידועות... תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/02/21/a_look_at_amds_socket_am2_platform/page9.html Toms Hardware קיבלו סיבוב על הסוקט החדש - ולפי התוצאות ישנה הרעה בביצועים בחלק מהישומים, ובשאר הבדל מינורי...מה שכן הסוקט יתמוך ב ddr2 עד 800 מגה הרץ...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עם מעבד QX9770, לוח אם X48-DS5, זיכרון 2GB RAM, כרטיס מסך NVIDIA GTX470 ומערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. הזכרון הוא של OCZ במהירות 1333 MHZ. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון שיהיה 4GB. האם זה אפשרי? אם כן כמה עולה עוד זיכרון מKSP בחיפה? והאם אפשרי לשדרג את מערכת ההפעלה ל64 ביט בלי לפרמט?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהתחשב בירידית המחירים ובכך שאפשר להשיג 4 ג'יגה באיזה 500-800 שקל, האם שווה לקחת שני KITS כאלו ולשים 8 ג'יגה? (כמובן שמדובר במחשב שיריץ מערכת 64 ביט כמו VISTA 64)
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מצאתי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג אותו יש לו מעבד די ישן ורציתי לדעת אם יש מעבד חדש יותר שמתאים לו המחשב ה HP Pro 3520 והמעבד הוא (Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30Hz 3.30 GHz) בקיצור מישהו יודע מה המעבד הכי חדש שמתאים למחשב הזה (אם יש בכלל) תודה מראש דגם מעבד ודגם הלוח אם מופיעים בקישור בהמשך
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כנראה שאני אצרטך לקנות לוח אם חדש. אני לא רוצה לוח מבוסס על nFoce 2 כי הם עולים הרבה יותר... אז לוח מבוסס KT600 יהיה לי טוב...? Giga-Byte GA-7VT600-L יהיה לי טוב...? הוא מתאים ל-Athlon XP 1600 נכון? אני מאמין שבכל זאת הביצועים שלו יהיו יותר טובים מה-GA-7VTXH (KT266A( שהיה לי לפני יש הבדל גדול בכלל בין KT600 ל-nForce 2 בביצועים? במה הם מתבטעים?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מפרט על בסיס I5 2500K. בהתחלה התכוונתי לקחת Asus P8P67-B3 Pro, אבל מצאתי בפורומים הרבה מאוד תלונות על issues שונים. האם מדובר בתופעה? חשובה לי אמינות, יהיה OC עם קירור אוויר (Noctua NH-D14), יש לי הרבה מתקני USB ו-SATA. בחיפוש אלטרנטיבה שמתי לב ל-Asrock P67 Extreme6, כל התגובות שמצאתי, הן מצוינות. איך הלוח הזה ביחס לאחרים שהזכרתי? בינתיים ראיתי שהיגיעה Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, אולי כדאי לעבור ל-Z68? כול הלוחות נכנסות לתקציב (1000 +/- ש"ח).
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, (תראו את המפרט שלי, מי שלא יודע יש בצד ימין). עכשיו ככה. אם למשל אני משחק CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות יש לי קצת תקיעות וחשבתי שאולי אני צריך להוסיף זכרון וזה יעזור. השאלות שלי הן: 1. זה יעזור? 2. אני יכול להוסיף עוד 2GB אבל במהירות שונה ממה שיש לי (667)? לדוגמה במהירות 1066? 3. האם אני ארגיש הבדל אם אני אקנה 667 או 1066? כי בכל זאת יש לי 2GB 667. מקווה שהבנתם. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז זהו, ערב, אני יושב ליד המחשב (למזלי אחרת לא הייתי יודע) שומע את הקול הקפיצי הזה, זה נשמע כאילו בא מתוך המחשב ואני כאילו "לא יכול להיות". פירקתי כיסוי והתחושה שלי התבררה כנכונה, מדובר במאוורר של המעבד, קצת חופשי חשבתי "מה הוא נשבר?" הרי כבר שמעתי דיבורים נגד ה-Arcticcooler אבל לא, התושבת עצמה נשברה, הפין פלסטיק שמחזיק את אחד מהתפסנים של המאוורר נשבר :s05: ויש רק אחד ... למה יש רק אחד?? ?? ?? ??? מה לעשות? לוח בן שבועיים-חודש (משהו כזה), מחשב חדש דנדש, יש למישהו ניסיון עם זה? מדובר בלוח של Asus M2N-E, מה עושים? אחריות תעבוד? אפשר להחליף רק תושבת? כמובן שדבר ראשון על הבוקר טלפון לחנות ממנה קניתי אבל .... מבאס!!! בינתיים התקנתי תוכנה לניטור טמפרטורה והכל בסדר - המאוורר י…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול מה הם הרכיבים (מחשב חדש) הכי מומלצים כדי לנצל SLI אם 2 כרטיסי מסך 8800GTS 604MB ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Hello again =) לאחר שחברי הפורום(בעיקר ליאור) הציעו לי לרכוש לוח של ASRock 939Dual SATA2 אשר תומך בAGP וגם PCIX בתושבת 939 ומעבד 3000AMD Sempron 64BiT בתקציב של עד 1100 שקל -----> ניתן לקרא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=168682.0 התחלתי לגשש ברשת במטרה למצוא סיקורים והשוואות על המעבד הנ"ל , והגעתי למסקנה כזאת : ראשית כל מעבד athlon 3.064bit עולה 1000 שקל בערך(תושבת-939) - הסאמפרון בתושבת 939 אשר נזכר למעלה עולה משהו בין 550-600 שקל. עכשיו ! הביצועים בין השניים גדולים במשחקי מחשב לטובת האטלון לפי ההשוואה הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000_8.html (תראו בבאטלפילד 2 כמה ההפרש גדול למשל.. או ב HL-2 ..) למרות שהסמפרון …
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד (חייב להיות של AMD) עד תקציב של 1700 ש"ח הכי מומלץ למשחקים? והאם ניתן בכלל לקנות במחיר הזה מעבד "שלוקח בהליכה" את כל המשחקים הכבדים של היום כמו F.E.A.R למשל? קניתי את הלוח בלינק שלמטה כך שהמעבד יהיה חייב להתאים לו. תודה. http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-