מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש (נקנה לפני שנה או פחות). ויש לו 4gb זיכרון בשתי כרטיסים נפרדים (2bg כל אחד) ואני רואה שלפעמים שכמה דברים פתוחים ברקע אני מנצל את כל ה 100% זיכרון והמחשב נהיה איטי.. עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 4gb ורציתי לדעת אם כדאי לשים ככרטיס אחד של 4 או כשתיים של 2? כי כרגע זה שתיים של 2 במצב כזה: כרטיס,סלוט פנוי,כרטיס,סלוט פנוי.. ועוד שאלה אם אפשר לדעת למה המחשב מנצל 50% מהזיכרון שכמעט כלום פתוח ברקע.? ואם יש תוכנה מומלצת לניקוי כל הדברים האלה שמצטברים עם הזמן ומעמיסים על הזיכרון.. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מעבד חדש לביצועים מקסימאלים במשחקים. המפרט שלי כרגע: לוח אם: H55M-D2H מעבד: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz כרטיס גראפי: HD7970 ראמ: 4GB מערכת הפעלה: WIN 7 64 BIT הביצועים שלי לא משהו (בהגדרות הכי גבוהות), ובפעם שעברה נאמר לי לקנות מעבד חדש. אשמח לעזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלות בכותרת... והאם הסטפינג הכי טוב למעבד A64 3000 זה E3? (מצאתי את זה באתר של AMD... אני לא בטוח שזה נכון) הבנתי שזה משפיע ישירות על האוברקלוקינג... נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר פעם שניה שהלך לי הלוח הזה והוא חדש יחסית (ינואר 2008) אבל בלי אחריות יותר. איזה באסה. אסוס האלה מפשלים לי בגדול. בדקתי אצל חבר את הפנטיום, הזכרונות וכרטיס המסך והכל תקין. מבקש עזרה דחוף (שבוע הבא מתחיל הלימודים) במציאת לוח שיתאים לחלקים נשארו: כ.מסך (HD2400PRO AGPx8 ,512MB), הפנטיום (3GB ,PCG 630) וה-DDR 2X1024(לא DDR2). רצוי כמובן משהו אמין ושיהיה במינימום הוצאות.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב ישן: פנטיום 4 2.4GHZ HT, 512 זיכרון (2 סטיקים של 256) מסוג DDR 400 (לא יודע איזה CL) לוח אם ROCK LAKE של אינטל (865PERL). אני רוצה לקנות למחשב זיכרון, משום שהוא עובד לי לאט מאוד (הוא לאחר פירמוט). 2 שאלות יש לי: 1. מה זה CL? ראיתי שיש כזה נתון של הזיכרון, אין לי מושג מה זה (אני מניח שהכוונה לשעון או משהו - אבל מה זה אומר) ובנוסף, כיצד אני יכול לבדוק איזה CL אני צריך (ב-EVEREST לא רשום, ואני מעדיף כרגע לא לפתוח את המארז)? 2. אני רוצה שיהיה לי לפחות 1GB, אבל משום שיש לי 2 סטיקים של 256 ואני רוצה שהזיכרון יעבוד ב-DUAL CHANNEL מה התצורה המומלצת? קנייה של 2 סטיקים של 512? האם במקרה זה אני אוכל להוסיף גם את מה שיש לי כרגע ולקבל בסה"כ והאם זה יע…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://us.hardware.info/reviews/5835/spot-the-differences-gigabyte-motherboard-revisisons-present-markedly-different-test-results כמו שאפשר לראות בכתבה הגירסאות החדשות מגיעות עם לוח מודפס ריק יותר ובדגם אחד גם הורידו את האפשרות ל dual bios. מבחינת סימון ההבדל היחיד הוא שבאתר החברה המוצר מופיע עם REV אחר (באותו עמוד מוצר) ועל האריזה בדרך כלל כתוב איזה REV הלוח, מידע כזה מצד שני לא מופיע בעמוד המוצר בקניה באינטרנט ולרוב לא זמין לפני מעמד הקניה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלכך גדול? אם לי ולעוד מישהו יש את אותו המחשב ולא יש 16 גיגה ddr4 ולי 16 גיגה ddr3 האם אני ארגיש שוני בין המחשבים?ש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב די מיושן למרות שבזמנו היה מאוד מתקדם הלוח אם שלי זה [h=1]GIGABYTE GA-P55A-UD7 LGA 1156[/h]אני רוצה לשדקג תכרטיס מסך שלי ל MSI 280X רצית לשאול האם הלוח אם יגביל בצורה כלשהיא את הכרטיס? המעבד שלי דרך אגב זה I7 875K 8 גיגה רם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה לזכרון של 8 ג'יגה - בקיט של 2 כדי שישאיר מקום לשדרוג בעתיד. לוח האם הוא DP67BG, אני מתכנם לעשות OC למעבד 2600K ולהגיע סביב ה- 4.5~4.7. 1. חנות מאיזור המרכז. 2. אין חשיבות לחנות. 3. עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34742 לפי חישוב משוער שלי גודל הליבה הוא בגודל של בערך 295mm בריבוע אולי יותר כמו 300... מה שהופך אותו למשמעותית יותר גדול מה-FX של היום (230~). מה שאומר שAMD לא יתמכרו אותו כנראה לרמות נמוכות יותר מה-FX... Kentsfilled הוא שני מעבדים כפולים שכל אחד בגודל של 141mm מה שהופך יצורו פוטנציאלתי למשמעותית יותר זול.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי, ולכבל שיוצא מהפאנל הקדמי יש 2 מחברים בסופו - AC97 ו-Intel HD Audio. זה הלוח שברשותי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp עריכה: מתוך ה-UM: You can connect either the AC’97 or the HDA connector, depending on your motherboard. Locate the internal audio connectors from your motherboard or sound card and connect the corresponding audio cable. Consult your motherboard or sound card manual for the pin-out positions. ועדיין אני לא יודע, איזה מהמחברים לחבר? יש מחבר אחד שהוא יותר טוב מהשני?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שידרגתי לוח אם ומעבד קניתי מאמזון אז יצא קצת יותר זול מהארץ.:) הדבר הבא שאני אולי אעשה זה להוסיף שם כרטיס msata כי בלוח יש את זה. היואסבי מחובר לכרטיס הרחבה כי לא הצלחתי לחבר אותו ללוח אם זה היה מסובך מאוד משום מה אבל זה לא משנה כי זה עדיין יואסבי 3.המארז הוא Antec p9 והספק הוא edg750 של 600 שקל מפלונטר. http://www.antec.com/product.php?id=706904&fid=5022136&lan=uk
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברייה, המפרט שלי הוא: Gigabyte P35C-DS3R Intel E6750 @ 2880Mhz PQI TURBO CL4 2 * 1GB GeCube X1950Pro OCZ StealthXtream 600W Tuniq Tower 120 [With Arctic MX-1] z עכשיו הפעלתי CoreTemp וזה מה שזה מראה לי: מאמץ: 30 מעלות הגיוני? או שאני מפספס פה משהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי בזה ב iqpc אחד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX והשני INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ההבדל שיחיד שמצאתי זה במילים "TRAY" ו "BOX" .... אה, וה-TRAY עולה גם 30 שקלים פחות. (מילה בימינו עולה 30 שקלים?) אז מה בעצם ההבדל ביניהם? נ.ב. - רשום אצלם שדווקא ה-TRAY הוא "מוצר נבחר" אצלם.. מדוע?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכמה יותר טוב הE6400 מה E6300? האם שווה את ההפרש של ה 200 שקל? כי בכל המערכות שראיתי מציעים את ה300 ולא את ה400...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
בביקורת זו נבדוק את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר של MSI בתושבת LGA1150, ה-Mpower Max AC. האם מצליח לוח האם לעמוד בהבטחות? לכתבה: http://hwzone.co.il/z97-mpower-max-ac-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
א. סינכרון ב. יחסים בזכרונות (דוגמא - 2:2) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-