עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ZeppeliN,

אני צריך 2 לוחות אם. אחד בגודל מיקרו ATX והשני בגודל ATX רגיל כל אחד עד 500 ש"ח (רצוי פחות) שיהיה כ.ק מובנה טוב (זה יהיה בתוך HTPC) אם אין כרטיס קול טוב אז לציין, אם חסר כרטיס רשת אז גם לציין. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by galedri,

asus p5w dh deluxe או ASUS Commando P965

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  3. אני רוצה להתייחס לכתבת החדשות הזו: http://hwzone.co.il/hardware/articles/2011hw אני מצטט את הסיכום: אני חושב שהסיכום הזה קצת מנותק מהמציאות. אמת נכון, לאינטל עדיפות בתחום הביצועים במעבדי היי-אנד שולחניים. סאנדי ברידג' הוא שידרוג אבולוציוני מוצלח מאד לטכנולוגיות קודמות (לינפילד). בזה אין כל ספק. אין כאן שום חידוש עקרוני לעומת מה שהיה לפני שנה. זו אותה ארכיטקטורה, אותה טכנולוגיה רק מהירה בקצת ויעילה בעוד קצת. מאידך, AMD, הגם שאיננה מובילה בביצועים במעבדים שולחניים, הכניסה השנה מספר טכנולוגיות חדשניות שלא היו קודם לכן: [list type=decimal] [*]טכנולוגיית FUSION, מעבדים שאחת הליבות בהם היא ליבה גרפית. הטכנולוגיה הוכחה כמוצלחת מאד הן בשוק והן בביצועים גרפיקה מובנית. אפשר לומר…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by ido,

יש לי כרגע מעבד AXP2100... תהיתי עם כדאי למכור אותו ולקנות AXP1800 יחד עם לוח nforce2.. (פשוט אין לי כסף לשניהם) 1. האם ההפרש בביצועי המעבדים היא דרסטית ואני ארגיש אותה ? 2. האם EPoX 8RDA+ מאפשר פתיחת מכפלה בביוס ?

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=898&Itemid=0 כתבה מעניינת על התחרות בין AMD ל INTEL השנה... AMD64 3700 הולך להיות ה CPU האחרון ל 754. FX57 יצא באמצע השנה. ויש עוד כמה דברים שכדאי לקרוא שם ואין לי כח להכניס לפה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. תקציב 500 שח+- לא מתוכנן אוברקלוק. ולא צריך כ.מסך מובנה. מה הכי משתלם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by Vaknir,

יש לי כרגע 256 זיכרון 133hz ורציתי לדעת מה עדדיף, האם כדאי לקנות עוד אחד 256 באותה מהירות או לקנות אחד 512 במהירות גבוהה יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by Benz0r,

ASUS או Gigabyte איזה חברה יותר טובה ??? ואיך אני בוחר לוח אם טוב כי כל מה שרשום שם בפרטים ניראה לי כמו קישקושים לא חשובים שיתאים גם לכרטיס מסך 4870... ולמעבד Q6600

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. מה עדיף זכרון 667 עם cl3 או זכרון 800 עם cl4 ?(מאותה חברה)

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by IceY,

אהלן, אני מעוניין בשדרוג של זכרונות המחשב שלי ל16GB. כרגע יש לי KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9. לוח אם: GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 מעבד: INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz רציתי לדעת מה לקנות. עוד שני סטיקים של 4? זה אפשרי? שני סטיקים של 8? או בכלל סטיק של 16 (אם זה קיים בכלל)? ??? מהירות ותיזמונים גם אין לי מושג בכלל.. תודה לעוזרים!!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. נשרף לי הלוח אם "I945G-M7 DDR2 667 MHz", והמעבד "Pentium D Dual Core 3400 MHz". ואני מעוניין לשדרג למחשב יותר טוב שיתאים לתוכנות (קצת עריכת וידאו וגרפיקה) והמשחקים המתקדמים יותר. יש לי כרטיס מסך "READON X550 512 MB". אני לא מבין גדול ורוצה לדעת איזה חלקים לקנות... התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ובנוסף האם צריך גם ספק חדש, וכרטיס מסך? או שאפשר להסתפק בלוח אם, מעבד, וזכרונות? תודה מראש לכל העונים!

12. Started by sahargt,

זכיתי במכרז של המעבד הבאה במחיר של 385 דולר מה אתם אומרים שווה ?? דוד שלי יגיע חודש הבא לארץ אז שאין לי בעייה אם איך זה יגיע לארץ אני רק צריך לבדוק אם הלוח שלי תומך ?? This is a BRAND NEW Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield 2.66GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 95W Quad-Core Processor. Processor Specifications: sSpec Number: CPU Speed: PCG: Bus Speed: Bus/Core Ratio: L2 Cache Size: L2 Cache Speed: SLACQ 2.66 GHz 05A 1066 MHz 10 8 MB 2.66 GHz Package Type: Manufacturing Technology: Core Stepping: CPUID String: Thermal Design Power: Thermal Specification: VID Voltage Range: LGA775 65 nm G0 06FBh 95W 71°C 0.85V 1.5V Supported Features: Enhanced Halt State (C1E) …

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד I5 2500K עד 700 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה) כמובן שיש בו USB3 ותמיכה בזיכרונות DDR3 ותמיכה במכפלה הפתוחה אני מעדיף אחד שיש בוPCI ולא רקPCI-E (אם יש הבדלים גדולים או סתם ששווים אז גם רק PCI-E יהיה בסדר) חייב כרטיס קול איכותי שתומך ב5.1-7.1 (זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מחליף לוח אם) תודה רבה על העזרה בKSP המליצו לי על הלוח אם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=12552 מה דעתכם? יש לי האמת טיפה עדיפות לגיגה ביט אין לי מושג למה אבל כן קצת לכיוון גיגה ביט למרות שאני יודע שגם ASUS וMSI מעולים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אפשר לראות הכל במפרט מחשב שלי, אך הנה קיצורו: לוח של ג'יגה בייט GA-7VAX כמובן KT400 וזכרונות קורסאייר XMS3000 מה שנקרא PC3000 כלומר במהירות 185 מהצ DDR שזה 370 מגה הרץ. הבעיה ? בעזרת התוכנה המצורפת ללוח אם (Easy Tune 4) ראיתי שהזכרונות עובדים על 333 מגה הרץ בלבד ! ניסיתי בעזרת אותה תוכנה להריץ אותם מהר יותר ,אבל וה מעלה לי גפ את מהירות השעון של המעבד !! וזה מצב לא רצוי כרגע. אני לא רוצה לעשות OC למעבד אלא רק להריץ תזכרונות במהירות להם הם נועדו. מה עושים ? איזו דרך יש לפתור ת'בעיה ? אנא עזרתכם תודה HF

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by mruplink,

הזמנתי זכרונות של קינגסטון - 4 זכרונות של 1GB DDR2 800mhz CL4 וכנראה שבחברה התבלבלו וקיבלתי DDR2 800 CL5 השאלה האם במהירות הזאת (800MHZ) ונפח הזיכרון 4GB אני ירגיש בהבדל? כלומר האם אני צריך להוסיף כסף ולקנות את ה CL4? האם זה יהווה שיפור משמעותי בביצועים?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  16. הזמנתי מחבר שנמצא בארצות הברית את הזכרונות G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ב110$, אבל ב150$ יכולתי לקחת את הדגם עם התזמונים הנמוכים יותר של CL4-4-4-12. השאלה שלי היא האם שווה לבטל את ההזמנה ולקנות את הזכרונות עם התזמונים הטובים יותר או שאין הבדל גדול בביצועים בין השניים וזה לא שווה את ה40 דולר הנוספים?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. במה זה שונה הכוונה DDR2 VALUE RAM לזיכרון של KINGSTON כנו לי מ KSP זכרון 2GB של KINGSTON ורשום על האריזה VALUE RAM בחנות הם אומרים שלא משנה מה רשום באריזה אלה בכרטיס עצמו .ובכרטיס לא רשום VALUE RAM חירפנו אותי ..

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by naorai,

למישהו יש בנצאמרק אני על קוצים לראות מי לוקח ובכמה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by yonni,

אני כרגע עובד עם 2* 512MB של זכרונות מסוג .WINBOND 3200 BH-5 כמובן שאני עובד במצב של DUAL DDR. 1. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף רק סטיק אחד של 512 ועדיין לשמור על הDAUL DDR, או שDUAL DDR עובד רק בזוגות? 2. ואם אני חייב להוסיף עוד זוג, אז זה חיב להיות מאותו נפח ואותו סוג/צ'יפ? או שכל זכרון במהירות 3200 יעשה את העבודה? מה המלצתכם לשדרוג זכרונות לא יקרים שיתאימו לאלה שיש לי היום? עקרונית הייתי שמח לא להשתולל כספית ופשוט רק להוסיף סטיק אחד של 512, אבל יש לי הרגשה שזה יבטל את הDUAL DDR, ואולי רק יפחית את הביצועים.

• 15 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3570K 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה: Gigabyte GA-Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by MotoCross,

כיודע לכם עוד לא הרבה זמן עתיד לצאת לשוק מעבד Intel PIV 3.2GHz. אני מתכנן לקנות מעבד חדש של 3.0GHz, השאלה שלי אם שווה לי לחכות למעבד החדש בעל ה-200 הרצים הנוספים ולקבל ביצועים טובים יותר? מישהו יודע כמה FSB יהיה לו?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  23. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-440&depa=1 איך זה יכול להיות רק 96 דולר לג'יגה של Corsair ??

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by esaly,

רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...

• 4 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.