עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlomom,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2010&cid=2&pg=1

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by itelon,

כותרת

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by omerko7,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מעבד E8400, לוח אם כנראה GA-EP35-DS3L מקצת עיון בפורום, הבנתי שזיכרון 1066 על אף שהוא מהיר יותר, הוא לא מהיר יותר בצורה משמעותית והוא לא שווה את הפרש הכסף - אלא אם כן מתכוונים לעשות OC ואני באמת לא מתכוון לעשות OC אבל, ממה שראיתי זה לא בדיוק המצב למשל (מחירים מ - ksp): 2x1GB Corsair XMS2 800MHz TwinX CL4 ב- 305 ש"ח http://www.corsair.com/configurator/memory_results.aspx?id=9716 לעומת ‏2x1GB OCZ 1066MHz Reaper HPC Edition Dual Channel‎ ב- 350 ש"ח http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_edition שווה/לא שווה את ההפרש? או שסתם מה שהבאתי לא מייצג כלום? אשמח לתשובות בנוסף אם יש לכם הצעות ללוח אם טוב שונ…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  4. מעוניין לחבר אליו זוג 8GB DDR3 1600 ואולי זוג כרטיסי מסך בCrossFire על איזה לוח אם אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by norni,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש עם לוח של אסוס P5KC מעבד Q6600 וכרטיס מסך GEFORCE 6200TC הנתי שבגלל הכרטיס מסך יהיה לי צוואר בקבוק אבל במה זה יתבטא? איטיות במשחקים או בשימושים אחרים? *אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהדור החדש שיצא בסוף השנה כי הדור הזה לא שווה את הכסף. תודה למגיבים!!!

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  6. קראתי עכשיו את הכתבה שפורסם באתר, לקישור: http://hwzone.co.il/news/134288 אני חייב לציין שזה מאוד מדאיג אותי מכיוון שאינטל דאגה לכך שNVIDIA לא תייצר יותר צ'יפסטים, אבל בואו לא נשכח שלNVIDIA יש את הצ'יפסט nForce 200 אשר היה בתוך כמה וכמה לוחות אם High End ונתן להם את האופציה של הרחבת PCI-E Lanes. אז בעצם עכשיו לא יהיה יותר את הצ'יפ הזה?! כאילו באמת אינטל לא ראתה את הפוטנציאל המטורף שזה מוסיף ללוחות האם שלה? דוגמאות ללוחות אם שהיה בהם שימוש של nForce 200: EVGA SLI Classified 3-Way & 4-Way ASUS P6T6 Revolution

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

שלום. רציתי לבדוק אם מה שמגביל אותי באובר זה הזיכרון אז אמרתי שאני יוריד סטיק של V DATA וישאר אם היוניקס שעושים 600 מגה הרץ הוצאתי ועולה עד למתי שאמור לעלות הווינדוס ואז יש מסך שחור! בבקשה עזרה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  8. יש לי לוח אמ MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) ואני לא מוצא שם את כל אפשרויות הOC כל הקטע של הזיכרונות המתחים והכל. אין לי מושג איך לפתוח את האפשרות לא מצאתי בחוברת מישהוי ודע מה לעשות? תודה מראש )

9. Started by Rinus,

היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by XGALX,

מה עדיף לי לקחת? OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC *או* Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 אני חושב שהראשון קצת יותר יקר.. האם ההבדל בינהם ממש משמעותי ששווה לשלם יותר?

11. Started by ilil,

מבקש המלצה ללוח אם איכותי (במגבלות התקציב), יחד עם זאת OC אינו מתוכנן. גודל: ATX. נדרש כרטיס גרפי מובנה בלוח האם. מתכנן לאכלס מעבד AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2. תמיכה בזיכרון DDR2 800MHz ב-Dual Channel, אם זאת מתכנן להפעיל במהירות 667MHz בשלב זה. בברכה, ilil

12. איזה מעבד יותר חזק E8500 מול AMD Athlon 2 X4 620 לשימוש משרדי

13. IBM Creates First 2nm Chip (anandtech.com).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. זה זמן מה שאני חושב של שדרוג המחשב שלי. בתור חובב AMD, אשר במחשבי ביתו היו מספר מעבדי K7 ו K8, ציפיתי בקוצר רוח להשקת מעבדי הבולדוזר החדשים. היום קראתי את החדשה באתר על השקתם של המעבדים - סוף סוף. אצתי רצתי ל Xbit Labs ושם קראתי את הביקורת שלהם על מעבד הדגל החדש של החברה, ה FX-8150. אני חייב לציין שהתאכזבתי ביותר. המעבד מהווה שיפור קל בלבד על ה Phenom II x6 ולעיתים רחוקות בלבד עוקף את ה core i7 2600. במשחקים המצב חמור אף יותר, ומעבדי הסנדי ברידג' פשוט טובים הרבה יותר. בהחלט יום עצוב ל AMD. הייתי בטוח שיש למה לצפות. הייתי בטוח שסוף סוף הם יביאו לי סיבה לקנות מעבד שלהם במחשב הבא. התאכזבתי. קישור לכתבה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-fx-8150.html

15. אני רוצה להפוך מארז דק של DVD (גובה 5 ס"מ) למחשב MP3. אני זקוק ללוח הדורש קירור מינימלי או בעל קירור פסיבי. כמו כן המלצה לספק המסוגל להיכנס לעובי כזה. רצוי שללוח תהיה יציאה קוקסאלית עבור חיבור למגבר. כמו כן אשמח לקבל קישור למודינג דומה. לא מצאתי בגלריה פיתרון.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. Started by fadlon64,

מדוע איני יכול להגדיר את כל היציאות שלי לUSB2 הלוח תומך בכל היציאות ב USB2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  17. שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל Chipset הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

18. אוקי טרם סיימתי להרכיב את המפרט למחשב שהתחיל ב 3000 והגיע 3700 , המחשב מיועד למשחקים ורציתי מעבד אינטל, הכי משתלם לקחת בטווח מחיר הזה זה את ה E6750 של C2D יש כרטיס מסך בטוח והכל, אבל אני רוצה לדעת מה הלוח אם המינימלי למעבד הזה,לוח אם מומלץ עד 450 שח ? במפרט יש HD3850 כרטיסמסך ו2 גיגה זיכרון תודה לעוזרים.

19. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוחות הבאים: 1. XFX GeFoce 9300 : MI-9300-7AS9 2. ASUS P5QL-EM היעוד קולנוע ביתי נגינת סרטים ב 1080p FullHD האם כדאי? ומה עדיף? האם הם יהיו מספיק טובים למשחקים מבלי להוסיף כ.מסך חיצוני. והאם הם יכנסו למארז Antec NSK2480 -EC Desktop case High-efficiency 380 Watt?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. יש לי 4*512 זכרונות כאלו ועדיין המחשב לא זז האם הורדת מהירותם תשפר את התזמונים ? האם יש אפשרות ל CL2.5 ב DDR2 ? תודה

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  21. זקוק להמלצה לגבי לוח אם זול מבוס X58 עם תמיכה ב-SATA6 וב-USB3 . יש הרבה דגמים מתוצרת חברות שונות ומשונות במחירים שמתחילים ב-800 שקל ונגמרים בסכומים אסטרונומיים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. שמתי לב שבא עם כל לוחות האם של גיגהבייט את האופציה case open בביוס. ויש גם אזור של גימפור בלוח לcase open ואין לי מושג מזה אומר עיזרו!!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. Started by infrequent,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם לוח אם GIGABYTE Z97X-GAMING 3 כרגע מותקן עליו 16GB מסוג: G.Skill aegis 2x8GB DDR3 1600MHz PC3-12800 CL11 לאחרונה, אני מוצא את עצמי לחוץ מבחינת הזיכרון ולכן אני מעוניין להוסיף עוד 16GB, הבעיה שלי היא: המלצה לדגם תואם במחיר טוב שיתאים לזיכרונות הללו, ויתאים מבחינת המיקום. בעיית המיקום: על המעבד מותקן Mugen 4, לכן אני לא יכול לשים זכרונות עם קירור גבוה, וגם השאלה שלי איך אני מבצע את תהליך ההרכבה, ראיתי שהמאוורר שהוא מה שעומד מעל הזכרונות מחובר עם קליפסים. האם ההוצאה של המאוורר פשוטה ורק לשים את הזכורונת ? כי אני לא מתכוון לפרק את כל הקירור בשביל כך. צירפתי תמונה וקישורים לדגמים שראיתי: אשמח לשמוע בקשר לדגמים אם מתאימים (אחד מהם זה אותם זכרונות שכבר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני משתמש עם מחשב טיפה מיושן (מפרט מימין), ולאחרונה התחלתי לקודד הרבה בHD, והקידוד מאוד מאוד איטי אני מניח בגלל המעבד המיושן, E6600 בסטוק (לא בOC), במשך כל הקידוד המעבד על 100%, והחלטתי שאני רוצה לשדרג בשביל להנות מקידוד מהיר יותר, (משחקים אני לא משחק במחשב). חשבתי על מעבד מרובע ליבה שיעזור יותר בקידוד, אבל מה אני מבין, אני ממש לא מעודכן, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דגם מרובע ליבה עד 800 ש"ח בערך שיטיס לי את הקידודים האלו, ובסוקט 775 כי אין סיכוי שאני משדרג עכשיו גם לוח אם. בנוסף עוד שתי שאלות, בכמה אני יכול היום למכור את הE6600? והאם יש תוכנה שיכולה לקודד וגם להשתמש בכרטיס מסך וככה להוריד מהעומס של המעבד ובתקווה להאיץ את הקידוד (הכרטיס מסך הוא 9800GT). נ.ב. שמתי עין…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by __MIKO__,

אני מעוניין בהמלצה למפרט שכולל מעבד, בוארד, וזיכרון ( אפשר גם כרטיס קול) במחיר שעד 2000 ש"ח. תודה , חיים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.