עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בדרך כלל אינטל מפרסמים רק מה שהושק בקטלוג המוצרים שלהם ולא את מה שלא הושק. http://www.intel.com/products/processor/core2quad/specifications.htm

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, כרגע יש לי את זוג הזכרונות האלו של INFINEON .. האם כדאי לי להחליף אותם ? קראתי בהרבה מקומות שבדר"כ הזכרונות הם הצוואר בקבוק של מפרט .. אני לא עושה OC ולא מתכנן שום OC בעתיד .. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by guuner,

במיפרט שלי ביקשתי מהמוכר סטיק אחד של 2GB אני לא יודע ממש אם זה כן או לא מדובר בזיכרון פטריוט תמונה מהCPU-Z אני חושש שהוא מזייף אולי גרסא ישנה במחשב עצמו אני רואה 2 סטיקים עם משהו לידו כנראה משהו שמקרר אותם לך תדע תמונה מCPU-Z רשום שמה שזה על S CHANAL ואני לא מבין מה הולך שמה בכלל אולי הגרסא של הCPU-Z הזה ישנה או משהו תמונה מה אתם אומרים? אני רואה שיש בעיה עם ההצגה של זה הנה מוקטן אה הלוח זה Abit I-N73V

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ? למשל ניד פור ספיד מוסט וונטד וspore המשחק שמדברים עליו הרבה? אפילו שיש לו 1.8 GHZ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by reNji_,

שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני מצטער על חוסר הידע שלי בחומרה אבל נדמה לי שעליתי פה על משהו מוזר, אשמח אם תעזרו לי. יש לי את הזיכרון הבא http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200 , עכשיו מדובר בזיכרון 400MHZ. לוח האם שלי הוא http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=79. כאשר אני בודק את חוצץ הזיכרון ב CPU-z\Everest רשום לי שמהירות הזיכרון היא 200MHZ :s05: עכשיו שמתי לב שבמאפייני לוח האם שלי רשום: 3 DDR200/266/333/400 Memory Sockets, רציתי לשאול האם יש חשיבות למיקום של הזיכרון בסלוטים? בגלל שאני שם לב שהסלוט הראשון הוא 200MHZ, והזיכרון שלי נמצא בסלוט הראשון באמת... תודה מראש ושוב סליחה על הבורות :-[

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aaa111,

ברצוני לדעת במה יותר טוב ה-939 חוץ מהאפשרות של dual בזכרונות תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן חבר'ה.. תשמעו, אני רוצה לקנות מחשב בקרוב.. תכננתי על e6550/e6750 ו 8800gt .. עכשיו לא נשאר לי הרבה בתקציב אז הייתי רוצה לקצץ איפה שאפשר אז רק רציתי לדעת.. מה באמת ההבדלים בין ה p31 ל p35 אני יודע שזה צ'יפסט חדש אבל עדיין אני רוצה לדעת האם זה בכלל ישפיע עליי?! ואם זה עד כדי כך הבדל גדול אז אני ינסה להשיג עוד כסף ולקחת את ה35 .. רק תגידו תודה למי שעוזר!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by roma4k,

שלום וערב טוב לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל מרוב המעבדים אני כבר מבולבל מה לקחת. ראשית, בהתחלה חשבתי שאני אקח מעבד 3 ג'יגה של אינטל, אחרי זה ראיתי שיצא הסוקט החדש של אינטל וחשבתי ללכת בכיוון הזה. מאוחר יותר התברר שהלוחות לסוקט הזה עדיין בחיתוליהם, ועל כן השגיאות והתקלות בהן ירבו, עזבתי את הרעיון. אחרי זה, אני שם לב שרבים ממליצים על AMD 64, וחשבתי אולי באמת לקחת אותו. אבל מה, גם פה יש מבוי סתום. סוקט 754 הוא סוקט מת יחסית, שכן בעוד זמן מסויים יצורו יפסק, אז האם שווה לקנות מעבד שבעצם מראש ידוע שלא תהיה יכולת שדרוג? יש גם את סוקט 939, שאני לא יודע ממש מה אומרים לגביו, האם הוא טוב? האם הוא הדבר הבא ? עם זאת הוא גם יקר משמעותית מהסוקט הראשון. אני חושב שהבנתם אות…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב. החלטתי להרכיב מערכת HTPC קטנה על מארז ישן אך איכותי ששוכב אצלי כבר תקופה ללא שימוש. המארז הוא VOXBOX זהוב וגדול, שקניתי בזמנו בפלונטר, ומסוגל להכיל לוח ATX מלא אם ממש יצטרך. המערכת תתבסס על מעבד G620 של אינטל (300 ש"ח ב KSP). סטיק של 4GB ולוח מתאים. אשמח להמלצה על לוח מתאים ולא יקר, שיכיל יציאת סאונד דיגיטלית אופטית, ויציאת וידאו שתחובר לרסיבר. היות ולרסיבר שלי אין חיבור HDMI חיפשתי לוח עם יציאת וידאו מובנית, ולא מצאתי כזה. מישהו מכיר? אני מעדיף לוח שתומך ביציאה כזו, ללא צורך במתאם אקטיבי חיצוני. לא מתוכנן OC אבל אשמח לכמה שיותר יציאות SATA ןלפחות חריץ PCI אחד ישן וטוב. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. המעבד ה e6300 עולה כמעט פי 2 מזה של הamd ואם נחשב לוח אם אז זה עובר את הפי 2 .עכשיו אם אני משלם פי 2 אני גם רוצה לקבל פי 2 אז האם הe6300 חזק פי 2 מה amd3800 ללא אוברקלוק ? בכל מקרה מי שיודע{אם בכלל} מתוך 100% של אינטל כמה אחוזים נותן ה amd ? {למשל אם זה פי 2 אז 50% .שהאינטל 100%} אני פשוט חייב לדעת אם האינטל שווא את הכסף ללא אוברקלוק

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. AMD's "tsunami" of products to change competitive picture http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39385

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני צריך עצה לגבי כרטיס זכרון עבור לוח אם של: Abit - NF7-S v2.0 nForce2. עד כמה שידוע לי הלוח תומך ב DUAL CHANNEL ולכן השאלה שלי האם כרטיס הזכרון צריך להיות DUAL או שזה לא ממש משמעותי. אני אשמח לקבל הצעות לגבי סוגי הזכרונות והיתרונות שלהם. נ.ב - לא בטוח שהמידע רלוונטי אבל השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים....

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד ממעבדי הAMD הוא המקביל של הסלרון 2.66

• 18 תגובות
    • 899 צפיות
  15. אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: +amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש? עם כרטיס מסך GTX260? תודה לכל העוזרים

16. Started by can_not_lose,

אני מעונין לדעת אם יש אפשרות לתארך מחשב ... מתי קניתי אותו ... כי אין לי ממש מוסג 1) האם אם יש לי את קוד המעבד ניתן לדעת את תאריכו ? 2) אולי לפי סקירת החמרה ... CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) Motherboard Chipset SiS 655FX System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/22/05) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX …

17. אני מתכוון לרכוש Q9400 שישמש לתחנת עבודה, גיימינג ו OC (אגב, ה AC7PRO יספיק להמהרה של 2.66Ghz @ 3.0Ghz?) ההתלבטות הראשונה שלי הייתה בין P5Q של אסוס ל UD3P של גיגהבייט בסופו של דבר בחרתי בגיגהבייט שכן יש לו יתרון של יציבות, אורך חיים וקירור ההתלבטות הנוכחית שלי היא בין ה UD3P ל DS3R יש סיבה שה DS3R יקר יותר ומשתלם יותר לבחור בו? כמו כן, אני מחפש סט של 2X2 שלא יגביל אותי בהמהרה של עד 3.2Ghz וישתלם למחיר אפשרויות שמצאתי G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 420 ש"ח G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 435 ש"ח G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 500 ש"ח Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit 405 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שלום האם צריך לוח ספציפי למעבד כפול ליבה של אינטל או מספיק לוח עם אותו סוקט האם כל זיכרון DDR עובד בדול צאנל או רק אלו שמצויין כך במפורש לגבייהם והאם יש צורך בלוח מיוחד לשם כך או להגדיר איך שהוא איזה פיצסט הכי מומלץ והכי טוב למעבד כפול ליבה של אינטל

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

למשחקים חכו לדגמים עם ה3D קאש או לאינטל דור 13. לעבודה הם אחלה אם משקיעים בקירור.

20. שלום אני מחפש: כבל לחשמל של מאוורר מ 3 פינים ל.. 4 פינים. (עבור מאוורר 120) איפה ניתן לרכוש? חיפשתי מלא באינטרנט. לא מצאתי. עכשיו שאלה לגבי מאוורר של ספק. יש לי בלוח אם מקום למאוורר של ספק (רשום עליו PWR FAN) למה הכוונה? אם זה למאוורר של הספק אז מאיפה יוצא הכל שלו או שצריך מפצל מאיפשהו לשם? יש לי ספק 400W של HuntKey אחרת אם אני לא מחבר את זה אז בתוכנה של ה - H/W Monitor זה מצפצף לי. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by neFT,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שנכנס ללוח אם הזה? intel lakeport-g i945g HD4830 נכנס נכון? HD5670 נכנס? וHD4770 נכנס? ועכשיו איזה מעבדים טובים יכולים להכנס פה? מעל E5200

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by אוריפ,

זו הביקורת הרצינית הראשונה שמשווה לפנטיום M שאני ראיתי... בבקשה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=turion64&page=1 בסה"כ הפנטיום M מתעלה על הTURION64 ברוב המבדקים, כולל משחקים. חוץ מהתמיכה ב64 ביט ומחיר מעט יותר זול (תקנו אותי אם אני טועה), אני לא רואה סיבה לקנות את המעבד הזה... לא שהסיבות הנ"ל לא משמעותיות, פשוט משקלן של המעלות הטובות של הפנטיום M מתעלות על המעלות של הטוריון לדעתי (בעיקר צריכת חשמל, פליטת חום וביצועים בסה"כ).

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אל תכעסו עלי בבקשה כי אני יודע שכבר דיברו על זה הרבה בעבר אבל עדיין הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה ההפרש מחירים הענקי הזה בין מעבדי INTEL למעבדי AMD. כאילו ב 698 ש"ח אפשר לקנות AMD AUTHLON 2500+ BARTON כאשר בכמעט אותו מחיר (699) אתה בקושי משיג INTEL PENTIUM 4 1.7 GHZ. למה זה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Farmalot,

כל גיימר שקונה מחשב היום מחליף אותו (כולו) תוך מ ק ס י מ ו ם שנתיים. אז אם אפליקציות שינצלו את מרובעי הליבה אין עדיין, וגם אין צפי לשנה-שנתיים הקרובות (או שאני טועה?), אז למה לקנות מרובע ליבה על פני כפול ליבה? אני שואל כי אני לפני קניה, ואני מטלבט הרבה בין הסדרות. למען האמת, אני מתחיל לפזול אל ה E2XXX. אני מתכנן גם המהרה רצינית. אז יש למה לקנות מרובעי ליבה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by FlameThrow,

אני מתלבט אם לחכות עד נובמבר בשביל לקנות את ה kentsfield או לקנות מחשב עכשיו עם e6600

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.