עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Holography,

איזה סטפינג טוב לOC במעבדי AXP2500? ואיך אפשר לבדוק מה הסטפינג לפני שהתקנתי את המעבד (אני צריך לבחור בחנות) ... אני זוכר שפעם משהו הביא אתר שאם כותביםם את הקוד שעל המעבד נותן את הנתונים עליו. אם מישהו יודע איך בשיטה הזאת או אחרות אני אוד?ה לו מאוד. ועוד שאלה,מה יותר כדאי Sempron 2400 או AXP2500?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by AMD-ALI-G,

לאיזה מעבד הסנטרינו 1.5 GHZ משתווה בחוזקו ??? כאילו מקביל לAMD athlon xp ו intel northwood

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם P4B266C לינק לאתר עם נתונים על הלוח אם http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4B266-C&langs=09 עכשיו אני מעוניין להוסיף סטיק זכרון של חברת KINGSTON בעל קיבולת של 512 MB אבל בתדר של 400 MHZ לרגע זה מותקן סטיק של 266 MHZ בעל קיבולת של 256 MB מדובר על זכרון מסוג DDRAM ה 512 יעבדו בנוסף ל 256 השאלה שלי : האם הזיכרון החדש יעבוד ללא בעיות ? והאם מישהו עשה זאת והמערכת עבדה ללא כל בעיות ? תענו לי רק אם אתם יודעים באמת כי אני עושה הזמנה ואני לא רוצה אחר כך לשלם כסף לחינם כי לא יהיה ניתן לבטל את הרכישה !!!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שיתמוך ב SATA ועם אפשר בכמה שיותר פי'צרים

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  5. עם מישהו יודע כמה הזיכרונות האלה שווים אני ישמח לדעת.. ואני ישמח לדעת עם זה חנות בארץ שמוכרת תזיכרונות האלה?? ???\ תודה

6. (לא מצאתי כותרת יותר אינפורמטיבית מזו.. אם צריך לשנות תגידו לי) אוקיי, על המעבד שלי כתוב ADA3200AEP4AX ומתחתיו CBaec עכשו אני הבנתי שזה קלאו האמר (AX =C0) אבל לפי חיפושים בגוגל עולה שזה ניו קאסטל מה הולך פה??? אם זה ניו קאסטל עם סטפינג C0 נדפקתי חזק מישהו יכולל עזור לי ולהסיר את המתח שלי ? (למה אני לא בודק בעצמי? כי אין לי זכרונות עדיין )

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by liiight,

כאשר אני מסתכל בתוכנות ניטור (EVEREST, CPUZ), הוא לא מראה לי שום מידע לגבי הזכרונות. בCPUZ הוא רק מראה את כמות הזכרון, ובEVEREST בלשונית SPD הוא לא מראה כלום בכלל. הזכרונות שלי הם KINGSTON 256MB *2 DDR400. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. כמו שבטח ידוע לכולכם, ה NF7-S שלי חזר ליבואן לפני שבועיים, והיום קיבלתי אותו סוף סוף חזרה. הקטע הוא, שההוא שהחזרתי היה הגרסא עם הסלוטים הצבעוניים, ועכשיו קיבלתי אחד עם סלוטים שחורים!! יש הבדלים ביניהם מלבד זה? יותר טוב? פחות טוב? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לגעת בו אם זה פחות טוב, זה חוזר ישר אליהם... תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  9. אם לא, אז במה בעצם עוסקים מפעלי אינטל בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. פה מציאים לי רק AMD ותאמת אני חסיד של INTEL

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by elad_rabi,

שלום... קודם כל אני די חדש בעסק אז להתייחס בהתאם..... השאלה שלי....היא קניתי מעבד AMD 2800+ XP Athlon 2.08 GHz עכשיו איך אני יודע איזה סוג זה... (רק עכשיו גילית שיש סוגים) AMD Athlon XP Palomino AMD Athlon XP Toroughbred AMD Athlon XP Barton איך אני ידע????

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  12. שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  13. הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר

14. אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by bobik1990,

חברה אם יש לי במחשב זיכרונות של 256*2 PC 3200 A-DATA אבל במקום 400MHZ הם עובדים 333.... אני ביננתיים לא מעלה את הFSB כדי שהזיכרונות יפעלו יותר מהר...אז אני יוכל להוסיף עוד 2 סתיקים של 128*2 של חברה אחרת במהירות 333MHZ....זה יעבוד ...???

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אחרי שקניית כל המחשב שלי סגור הגעתי לבעיה עם הזכרונות ואחרי מחשבה רבה הגעתי למסקנה שאני מוכן להשקיע עד 800 שקל בשביל זכרונות ( 2*800 1024MB) עכשיו אני מתלבט בין 2 זכרונות של OCZ ואני לא יודע מה לקחת: 1)OCZ DDR PC-3200 Rev 2 בעל תזמונים 2-3-3-6 2)OCZ EL DDR PC-3200 בעל תזמונים 2-3-2-6 עכשיו מה שמוזר שלOCZ EL DDR PC-3200 יש תזמונים יותר נמוכים מהR2 דבר שאני לא מבין הרי R2 אמורים להיות הדגמים החדשים והיותר טובים לא ? האם הם יותר טובים באמת או שהתזמונים הם אל שקובעים פה קובעים פה ? מה אתם ממליצים לי לקחת ? אני רוצה משהו שיתאים לOC ל 2-2-2-11 או לפחות באיזור הזה ושלא יתחמם כמו לא יודע מה וישרף לי וגם אני רוצה את זה בעצם למשחקים ... ובקשר להצעות לזכרונות …

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Raul,

האם התיזמונים האלה טובים 3.0-3-3-8....?? הזיכרונות שלי בחתימה... תודה!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מעבד P4 2.8 PRESCOTT, המאוורר של הPRESCOTT משמיע זמזום חלש שמוציא אותי מדעתי... יש לי אפשרות להחליף אותו ב- P4 2.8 800 רגיל (512 קאש במקומם 1MB קאש). אני יודע שרוב האנשים כיום עושים בדיוק את החילוף ההפוף, האם כדאי לי להחליף אותו ? האם הביצועים יופחתו בהרבה בגלל שהקאש יופחת בחצי ? אודה לעזרתכם בדחיפות....

• 13 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה חשבתי על זה קצת ואני לא יודע מה להחליט ? האם כדאי לי להקיע עוד 300 שקל בשביל ה 3200+ CLAWHAMMER אשר יתן לי 1mb CACHE או לקחת את ה 3000+ NEWCASTLE אשר יתן לי 512MB אבל גם אפשרות של OC וגם 300 שקל נוספים להשקעה במשהו אחר ?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שלום.. אני רוצה לקנות מעבד טוב של P4 התקציב שלי 600-700 ש"ח... מישהו יכול לייעץ לי? ; בתודה אלעד

21. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אחרי שהמחשב שלי כולו כבר היה סגור כבר הזמנתי הכל פתאום מתקשרים אלי מנועה מחשבים אומרים שיש עיקוב רציני במכס ( הבני ז*נות שובתים) ולכן הוא הציע לי את השני הלוחות הבאים : 1) MSI K8N Neo PLATINUM ב770 ש"ח 2) EPOX 8KDA3+ ב870 ש"ח עכשיו אני לא יודע מה לבחור אני ידוע ש EPOX יותר טוב לOC אבל הMSI יותר טוב לעבודה בלי OC והוא יותר מסודר ובעל יותר פי'צרים וכאלה. בקשר לזה לשאלה עם אני יעשה OC או לא עוד לא החלטתי מתי כנראה שאני יעשה בעתיד (לכן אני רוצה שתהיה האפשרות הזאת פתוחה ) גם ככה יש לי מעבד 3200 CH אז אני לא יוכל לעבור את ה2400 ולכן אני שואל האם עם OC שכזה אני יצליח להסתדר עם הלוח MSI ( שהוא יותר זול ויותר מסודר ) ואכן בררתי קצת וקראתי כל מיני מאמרים על ה M…

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  22. אני רוצה לקנות לוח מקצועי או לפחות נורמלי יש לי הגבלה של תקציב עד 700 ש"ח בעיקרון קניתי כבר לוח של אסוס מדגם: A7V600 אבל אני רוצה משהוא יותר מקצועי אז תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות לי שידרוג מהלוח הזה ללוח מקצועי בשווי 700 ש"ח יש לי מעבד AMD 2400 ואני רוצה שיהיה ללוח גם יציאת חיבור SETA (לא בטוח שכתבתי נכון) ודבר אחרון לבינתיים כמה יעלה לי שידרוג מהמעבד שיש לי עכשיו למעבד של 3200 מהירות תודה

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by ziv13,

שלום נתקלתי בביוס של הלוח שלי באופציה הזאת של TOP performance וכאשר אני מפעיל אותה אני מקבל תוספת של 1000! נקודות ב 3D MARK 19521 נקודות לעומת 18500 ! מה שמפתיע אותי שהמגה הרצים של המערכת נשארו אותו דבר ולא נראה שחלק כלשהוא נמצא על אובר קלוק! מה פשר האופציה הזאת ומה היא עושה.. אגב לא מצאתי איזכור שלה בספר הוראות תודה 3000+ AMD 64 1024 TWINMOSS EPOX 8KDAJ3 80 WD 8 JB 9800 PRO SHAPPHIRE POLO 3 IN 1

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by Psycho17,

ראיתי בKSP שהם כבר לא מוכרים פרסקוט במקום בפרסקוט יש שם מעבד אחר שיש לו את אותם הנתונים של הפרסקוט רק שלא רשום פרסקוט. רציתי לדעת האם למעבדים אלו יש את אותה הבעיה כמו לפרסקוט, של התחממות מוגזמת? אני שואל שאלה זאת מכיוון שאני מטלבת בין אינטל 3GHz לבין AMD 64bit 3GHz. תודה לכם על עזרתכם אלדד כהן. ;D

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by TC2B,

http://reviews.infoworld.com/infoworld/reports/35SRamd.html הסקירה מתארת כיצד AMD הצליחה בכל לחדור לשוק מהעבדים, כיצד שרדה בו, השינויים באופי המוצרים עם השנים, כיצד שברה את המצור שהטילה עליה אינטל, המעבר לאתלון, המעבר ל AMD64. בחלק השני השוואה בין האופטרון לנוקונה (מעבד של אינטל תואם AMD64) מה דומה ומה שונה. החלק השלישי מתאר את המצב כיום מבחינת החדירה לשוק. קיצור תולדות AMD למתחילים :-)

• 8 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים