עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מבקש המלצה ללוח אם חזק ומעבד לכל מה שקשור לתחום הסרטים ועריכת וידאו בבלו ריי זקוק ללוח אם שיהיה מהיר תגובה אם יכולות גבוהות תודה

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. שלום יש לי כרגע מחשב P3 1000 במארז של GATEWAY עם ספק מאוד רציני [500W] לוח האם הוא אינטל איסטון. האם יש מניעה להשתמש במארז ובספק הנוכחי עם לוח האם, המעבד והזכרונות החדשים? לגבי המארז - אני כמעט בטוח שכן, מדובר במארז שתומך בתקן הATX וכך גם הלוח החדש, אבל לגבי הספק אני לא בטוח. מה צריך לבדוק כדי לוודא תמיכה? הלוח המיועד הוא ASRock 939Dual-Sata2. בתודה מראש רון.

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by ofer40,

היי ראיתי ב IQPC שני דגמים של לוחות אם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3044 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2883 חוץ מהצ'יפסט האם יש הבדל ביניהם חוץ מזה שאחד זה דגם ישן ואחד חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by saarxee,

במידה ויש לי כרגע במחשב סטיק אחד של KINGSTON 4GB DDR3, ואני רוצה להרחיב ל-8GB, אני יוכל לקנות עוד סטיק אחד של יצרנית אחרת? זה כן יוכל לפעול, אך האם זה מומלץ ולא יגביל את הביצועים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Timewalker,

נמאס לי לחכות ל RD600 (ששוב מתעכב) והחלטתי לקנות מחשב עכשיו. אני זקוק ללוח עבור CF (יש לי כבר Radeon 1900XT). מעבד E6600. מתוכנן OC בינוני. תקציב עד 1500. מועמדים : 1. P5W DH Deluxe http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1198&l1=3&l2=11&l3=0 2. P5WD2-E Premium http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=981&l1=3&l2=11&l3=248 3. GA-965P-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 4. GA-G1975X-C http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2234&ProductName=GA-G1975X-C על הנייר P5WD2-E Premium נראה הכי מרשי…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by idan79,

בהמשך לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349255.0 אני רוצה לחדד את עיניין הE8400 מולQ9300 ניצול\יעילות עדיפות לטווח זמן הקצר\רחוק מחיר ועוד.... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן..... תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. שלום רב, אני משתמש בזכרונות של מושקין רמה 1 וכרגע הם מוגדרים על מתח 2.7V ללא אוברקלו' עם תיזמונים CAS 2.5-3-3-7 נראה לי. האם המתח גבוה מדי? כדי להוריד אותו ל2.6V? המון תודה לכל המגיבים! 8)

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by Morters,

שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. האים מעבד AMD ATHLON 7750 מתאים ללוח-אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ואותה שאלה לגבי ה-7850 BE

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. זה הלוח אם המדובר - http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/g41-express-chipset.html לחבר כרגע יש סטיק 1 של 2 ג'יגה במהירות 400. לפי מה שראיתי שם כתוב שזה נתמך בעד DDR3 1066 , זה מוזר כי לפי מה שאני רואה בחנויות , 1066 זה בכלל נחשב לDDR2. שורה תחתונה אם הוא רוצה לשדרג ל4 או אפילו 8 ג'יגה זיכרון , מה הייתם ממליצים לבחור? יכול ליהות שלפי מה שכתוב שם אם הוא בוחר בזכרונות במהירות 800 הוא יכול עד 2X4GB ואם הוא בוחר ב1066 אז 2X2GB ? תודה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. יש מישהו שהAMD עשה לו בעיות בהפעלת תוכנות גרפיות???

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by מכבי חיפה,

שלום, אני מחפש לוח אם AMD לתושבת 939 . רצוי שיהיה LanParty ומחנות KSP במחיר מקסימלי 650 . תודה.. :

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  14. יש לי בילבול קטן בין מספר מעבדים מבית AMD המעבדים החסכוניים בחשמל ה'מתחרים' מבחינת מחיר: [כ-380 ש"ח] BE-2400 4850e מה ההבדל בניהם? מלבד העובדה שהשני ברשימה בעל תדר עבודה מהיר יותר.. המעבדים החסוכניים בחשמל ה'מתחרים' מבחינת תדר עבודה: [2300 מגה-הרץ] BE-2400 4050e מה ההבדל בניהם? באופן כללי, מה ההבדל בין BE-2XX0, ל-4X50e? באתר של AMD לא מצאתי תשובה לשאלותיי, ולמרות שהם נראים זהים, מחירם שונה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. שלום, אני רוצה קצת לשדרג את המחשב שלי לפני שאני מחליף אותו בעוד זמן בלתי ידוע... יש לי מחשב ישן פנטיום 4 מלפני 4 שנים שמשתמש בזיכרון DDR 400 PC3200 כרגע יש לי 700+MB RAM אני רוצה להוסיף. השאלה היא: האם כדאי להוסיף 2 GB זיכרון בשני כרטיסים של גיגה כל אחד של חברת קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות הזולות שלהם- שזוג כרטיסים כזה עולה לערך 100 דולר , או לחילופין להוסיף כרטיס 1 של 1GB של זיכרון של קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות היקרות והטובות והמהירות כמו הסדרה של קינגסטון HYPER X שגם עולה בסביבות ה 90 דולר . הלוח אם שלי בעל 3 כניסות של זיכרון כך שלא צריך לשים אותם בזוגות... או אולי של חברה אחרת ? מה אתם ממליצים? מצרף כמה קישורים לאפשרויות שיש לי , כמובן שאתם מוזמנים להציע עוד אפשרויו…

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  16. שלום אני מעוניין בלוח אם שתומך בPHENOM II X3 710 בעל תושבת AM2+, חשוב שיהיה שם אפשרויות OC טובות עם ACC וציפ SB750 או SB790, או אם יש לכם הצעות אחרות, עד 600 ש"ח חנויות מאיזור ראשל"צ-רחובות תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם נ"ל, שמבוסס על chipset =P31 (לא G31)?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות מחשב וכבר הרבה זמן שעשיתי סקר שוק ובדקתי חלקים. הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה קונרו 6600. אולם אתמול שרציתי לבצע את ההזמנה הבן אדם שממנו אני קונה המליץ לי לא לקנות אותו אלא לקנות מעבד AMD 4200 בטענה שכיום זהו המעבד המשתלם ביותר, גם יפעיל את כל המשחקים (לא אמרתי המחשב מיועד למשחקים כבדים ועריכת וידאו) וגם משתלם מבחינת מחיר - דוג'- מעבד אינטל ולוח אם עולים יחד 706$ לעומת המעבד amd שעולה עם לוח אם 437$ הוא יעץ לי עכשיו להחליף לamd ועוד שנה שנתיים שירדו המחירים לקנות בכסף שחסכתי עכשיו מעבד יותר טוב. אחת הההמלצות שלו לעבוד עם amd ולא עם אינטל היא מהירות fsb שבאינטל היא 1066 לעומת הamd ששם היא 2000. מה דעתכם בנושא?! תודה רבה זהר!

• 124 תגובות
    • 12k צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע. התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ... כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית. ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ... אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ? מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by TomL94,

היי חברים. לחבר יש מחשב מאוד ישן, הלוח אם והמעבד שלו ממש outdated והוא מעוניין בשדרוג. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל, משחקי רשת קלים בעיקר, הוא מוכן להשקיע בסביבות ה1000 לשדרוג. המערכת הקיימת כרגע: לוח אם - Intel DG31PR מעבד - Intel XE 945 כ. מסך - GT 430 ראם - 2GB ספק 600W (לא זכור לי איזה כרגע) בכל אופן, ברור שצריך לשדרג כרטיס מסך בעתיד, אבל אני חושב שהכי דחוף כרגע זה המעבד, ולכן גם הלוח. הראם גם ללא ספק לא מספיק והוא ירחיב בעתיד הקרוב. בכל אופן מה שחשבתי עליו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪785 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪287 סה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by xion2004,

שלום. במערכת שלי יש כרגע סטיק זכרון אחד (עלום שם) של 256mb במהירות 266mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256mb ,חיפשתי בכמה חנויות וגיליתי שכמעט ולא מוכרים יותר, אלא זכרונות החל ממהירות של 333mhz. השאלה שלי היא: האם במידה והלוח תומך בזכרון מהיר יותר אני יכול לעבוד עם הסטיק הנוכחי ולהוסיף את החדש במהירות 333mhz? תודה.

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  22. אהלן. עדכנתי את הביוס שלי היום לגירסה החדשה F8 ללוח Gigabyte GA-K8NF-9 מיד לאחר העדכון הפעלתי את המחשב מחדש ובשורה הראשונה איפה שצריך להיות כתוב דגם לוח האם עם גירסת הביוס, כתוב- K8NF-9 Ultra F1 כאילו הלוח מזוהה כ-Ultra! (המחשב כלל לא עלה בהתחלה- וכתב כל מיני שגיאות- רק לאחר שקבעתי Load Optimizes Defaults ב-BIOS המחשב הסכים לעלות. פעם ראשונה שזה דרש זאת!) מישהו יודע למה זה כתוב ככה פתאום במקום שיהיה כתוב K8NF-9 F8 ?? האם הלוח אם שלי הפך פתאום ל-Ultra? האם זה קורה אצל כולם או רק אצלי??

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. בעקרון ליפני חודש קניתי מערכת מיפלצתית מבוססת Q6600 אבל לא ממש מיתלהב מימנו קרוב מישפחה שלי הוא מוזיקאי והוא צריך מעבד חזק היותר לעיבוד מוסיקה האם להמליץ לו על מחשב מבוסס Q6600 או שיחכה לQUAD של AMD? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by comablack,

האם לוח של ddr2 תומך אחורה בddr רגיל? תעשו לי טובה רק מבינים שיענו

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.