עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yaniv_Uzan,

יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח אם. עכשיו אני רוצה מתאם בשביל להוסיף את היציאה הדיגיטלית... ואולי אופטית אם יש גם הכנה בלוח. צריך כבל כזה כמו של USB נגיד שמוסיפים... משהו יודע איפה אני משיג כבל כזה? אני רוצה מקורי של EPOX. יש של חברות אחרות אבל הם לא מתאימים או שרק חלק מהיציאות יעבדו והשאר לא... הם משנים את החיבורים של החוטים ואיאפשר להפריד חוט חוט. תודה יניב

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  4. אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש

5. Started by Dog23,

שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DarkSight,

יש לי כרגע זכרונות של ADATA עם DDR400 CAS3 512MB ורציתי עכשיו לקנות עוד 512 במטרה שזה יעבוד בדיואל איזה זכרונות לקנות? האם זכרונות פשוטים של KINGSTON שעולים בסביבות ה300 שקל איכותיים?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by eranmor,

יש לי לוח אם GA 8ST 800 של ג'יגבייט אל הלוח מחוברים HDx2 & CDx2 וזהו! נגמר המקום השאלה היא כזאת אם אני ירצה להוסיף עוד HD ו CD איך אני יכול? שמעתי על בקר IDE שמחובר דרך PCI אבל ממה שהבנתי הם לא ממש מהירים כמו הבקרים המובנים תודה לכל העוזרים והיועצים

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by ravid,

(בידקו את המפרט שלי) יש לי זיכרון 256mb שעובד ב 266mhz משחקים עם ה gf2 פעלו בסדר אבל עם הרדאון אני עובר לאיכות גבוהה, וכל הכיף נהרס כאשר אתה מגיע ל unreal2003 ופתאום המשחק לא פועל משהו אבל אני יודע שאלו לא פרימים נמוכים כי אלו יותר עצירות חשיבה כאלה, והגעתי למסקנה שפשוט אין לי מספיק ram אבל אני יכול לעשות לו קצת oc ל 290 יש לי בלוח רק 2 מקומות לזיכרונות :-\ שתומכים ב 266 בלבד אז אני אקח 512 אבל הזיכרון ישן ואיטי יחסית לחדשים והמחירים של הזכרונות הישנים אפילו יותר זולים משל 2100 אז רציתי לשאול ככה: 1)האם שווה לי לקנות זיכרון? 2)האם עדיף לי לקחת את אותה החברה? 3)האם זיכרון מהיר יותר 2700+ "יעבוד" לי במחשב(האם המהירות תשתנה ל 266 או שזה לא יתחבר...)

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  9. שלום.... אני חן.. אני בונה עכשיו מחשב..ואני צריך ממש עזרה... אני מתכוון להרכיב מעבד אטלון 64 3.2....939...box...בנוסך...אני שם גם רדון 9800 פרו... וזכרון 1 ג'גה..... אני צריך שתציעו לי על איזה לוח כדאי לי לרוץ...כדי שהמחשב יהייה טופ..!... מה כן....לוח שלא יעלה על 900 שח...גג....זה התקציב שנישאר לי....

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by lidro,

תראו אני לא כל כך מבין במעבדים ואני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על המעבד הזה Core 2 Quad Q6600 אני לא רוצה את ה6700 נראה לי כי הוא יקר מדיי אבל ראיתי לא מזמן בעיתון שרשום שלא כדאי לקחת מעבד 4 ליבות אמרו שהוא לא תומך בהכל לא יודע לא הבנתי בדיוק אז אם אתם יכולים להסביר לי בדיוק מה ההבדל בין 4 ליבות ל2 זה יהיה נחמד ואם הבחירה של המעבד נכונה לדעתכם

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  11. Started by shayhaziza,

שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לדעת מה היכולת המיוחדת של המעבדים החדשים שכולם אומרים יש לי מעבד E6400 S-775 2MB ויש לי גם כרטיס זיכרון של 1 ג'ב ורציתי לדעת מה היכולת יכולה לעשות ואיך אני יכול לנצל אותה....... תודה על העזרה אבישי......

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  12. שלום אני דיי חדש בפורום הזה ויש לי שאלה יש לי 3 סטיקים של קורסייר CM2X1024-6400C4DHX הם פועלים ב900 (800 בהתחלה) mhz ובתיזמונים 5-5-5-18 אז השאלה שלי היא מה יותר חשוב התיזמונים או התדר? כי זה בלתי אפשרי בשבילי לשים את התיזמונים המקוריים של הזיכרונות (4-4-4-12) כי הם מומהרים וכל המערכת מקרטעת וקורסת ויש לי עוד שאלה... אם אני שם עוד סטיק של ג'יגה(4 ג'יגה סך הכל) אבל התיזמונים הופכים ל 5-6-6-21 בגלל שהסטיק הזה יותר איטי מהאחרים, זה יותר טוב מ3 ג'יגה 5-5-5-18?

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  13. Started by babu,

למערך SLI של 98GX2 לבנתים אני שם אחד בעתיד עוד אחד מעבד Q9550 ספק 800 רמקולים 5.1 LOGITECH X540 500GB זיכרון 4GB זיכרום RAM אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי לזמן טוב אם אפשרויות OC רציניות לא משהו יקר חשבתי על ASUS P5ND או משהו אבל אני לא מבין בזה ממש

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  14. נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by Madboy,

תודה לכל מי שנכנס דבר ראשון אז ככה יש לי: gigabyte ga-8sr533 sis645 chipset intel p4 2.0ghz samsung 256mb ddr pc2100 נראה לי שלא צריך עוד פרטים טוב הבעיה שלי היא שבכל התוכנות הטמפ' שלי משתגעות בדקתי עם speedfan , hmonitor , sandra ועוד כמה... דוגמא מspeed fan : http://singalovski.ort.org.il/tmp/hot.jpg http://singalovski.ort.org.il/tmp/cold.jpg זה סתם דוגמא זה מגיע לי גם ל9 מעלות וגם ל75 מעלות בביוס אין לי בכלל מעלות! ובeasytune ( התוכנה שקיבלתי עם הלוח ) - http://singalovski.ort.org.il/tmp/easy.jpg וגם בmbm - http://singalovski.ort.org.il/tmp/mbm.jpg טוב אז השאלה שלי מה קורה פה? אני עומד לקנות את הvolcano 7 plus אז רציתי לדעת אם צריך להחליף לוח אם א…

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by roei_b,

יש לי את הלוח אם MSI 945PL (http://www.tsopen.com/lab/pic/596251.jpg) איפה אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים /אוזניות של המארז (יש תמונה) זה חיבור של 7 פינים : לבן, ירוק, צהוב, שחור, ורוד, כחול, אפור תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by -Sky_Lord-,

היי לפני כמה חודשים קניתי את הזיכרון הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4004C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 כמו שאתם רואים כתוב 2.5-3-3-6 מה שכן עכשיו שמתי לב שבCPU-Z כתוב שהם עובדים על 2.5-4-4-8!!! עוד משהו, רוב הסיכויים שהוא לא קשור, אבל בCPU-Z הוא טועה בגרסת הביוס שלי... יש לי F10 והוא כותב F5 (מה שהיה לי לפני שעדכנתי). מה שכן בביוס עצמו הוא אומר F10 ושניהם כותבים את התאריך הנכון 22/10... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  18. צריך עזרה איך עושים עדכון ביוס? אחרי שהורדתי למחשב את העדכון?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. צריך עזרה איפה בביוס יש העלאת תיזמונים לזיכרונות ? מקווה שזה המקום המתאים

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by iDanVas,

הי אני צריך עזרה אם בחירת לוח אם ב 400 ¤ לPCI-E P-4 Prescot 3.0 DDR 400Mhz 2*512 SATA תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by terabit,

קניתי כרטיס מסךוהוא עושה לי בעיות,אמרו לי שאני צריך להחליף מAGP 2X שיעבוד על AGP 4X, והלוח שלי תומך ב4X, מישהו יכול להסביר לי איך אני ועשה את זה?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. יש לי 2 חיבורים מקדימה במארז לUSB ואני לא בדיוק יודע איך לחבר אותם. יש לי חוט שבא מהחיבורית בקדמת המארז ויש עליו כמה חיבורים קטנים יותר: חיבור של שלוש פינים שכתוב עליו: (2) +5V (2) -D (2) +D עוד חיבור של שלוש פינים: (1) +5V (1) -D (1) +D עוד חיבור של 2 פינים: (1) Ground (1) Ground ועוד חיבור של פין אחד: (2) Ground התסכלתי בחוברת שבא עם הלוח אם (Abit NF7-SL) ובכל זאת לא הבנתי מה מחברים לאן, תמונה:

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא לוח שיש בו לפחות חריץ PCI EXPRESS X16 ולפחות 2 חריצי PCI רגילים... הלוח צריך לתמוך גם DDR2 וגם DDR3 ואני חייב שיהיה בלוח גם RAID שתומך בסוגים 0,1 לפחות... אם מישהו מוצא לי משהו כזה הוא גדולללללל

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  24. אני צריך איזה תוכנה או משהו שתראה לי איזה צ'יפ הזכרונות שלי (Samsung 256MB DDR 333MHz) ואיזה תזמונים. נראה לי שאפשר לראות את הצ'יפ והתזמונים על הזכרונות עצמם, אבל אין לי כוח לפתוח תמארז (הרבה בלאגן ). לא מצאתי בסנדרה... אז אם זה שם תגידו לי איפה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. זה כרגע המפרט שלי: 774 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤1,356 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤539 לוח אם ASUS P5QL-E ¤253 1 קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS --- ספק כוח של אנרמקס 485 וואט 80% Efficiency דגם: eg495p-ve-24 --- ההמלצה של הלוח מחברי הפורום.. והוא מיוחד לאוברקלוק להגיע כמה שיותר קרוב ל 4גיגה הרץ התקשרתי לסקיפיסי ואמרו לי שאין להם את הלוח-אם במלאי וזה יהיה עוד שלושה ימים ואמרו לי גם שלא כדאי לי לקנות את הלוח הזה: ¤539 ¤539 1 לוח אם ASUS P5QL-E במקום זה לקנות אחד משני אלה ליותר ביצועים באוברקלוק: ¤478 לוח אם DFI BloodIron P35-T2L ¤738 לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS …

• 13 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.