עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמה עולה? של pqi רשום DDR-400 256MB PQI 0101-06D1 MDAD-322FA אז אני צריך אחד זהה לו... אני יודע שזה 256 מגה של pqi, ו400 מגה הרץ....אבל בזאפ יש c3 וc2.5... איך אני יודע מה אני צריך? יש לכם גם חנות אולי מומלצת לקנות ממנה? עכשיו עוד שאלה... אין לי לוח שעובד במהירות כפולה... אז אין לי זוג של מסילות... אלא שתי מסילות בלבד... זתומרת אין לי זוג מסילות ועוד זוג..... יש לי רק זוג אחד... אז אני שם לצידו של ה256 עוד 256 במסילה שקרובה אליו נכון? תודה מראש

2. Started by amd64,

שלום וחג שמח אני צריך לדעת כמה המעבדים עולים ומאיפו אפשר להשיג אותם - הכי זול <> הכי זול!!! שהחנות תהיה בארץ והאתר היה בשפה עברית והמחיר הכי זול שפאשר (לא לכתוב מחיר מעל 1000 שח') תודה רבה רבה!!! AMD Athlon 64 BIT 2.5 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 2.8 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.0 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.2 כמה עולה? תודה רבה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 17:28:26 סליחה, פירסמתי בטעות בפורום הלא נכוןאני אפתח מחדש בפורום של מפרטי מחשב

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  5. צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Omri-z,

כנסו בבקשה לתמונה פה: http://planet.nana.co.il/omri222/AMD64.JPG ותראו את הcore speed הוא על 1800 ולחבר שלי יש אינטל הוא אומר שאצלו רשום 3000 ויש לו כולה סלרון די 2800 איך זה שאצלו יש יותר?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by DeNon,

שלום. רציתי קצת מידע לגבי לוח ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI איך הוא מבחינת ביצועים וOC? מה החסרונות שלו? זה הלוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=15794 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by aviel2k,

בוקר טוב לכולם... קניתי מחשב עם לוח אם asrock extreme 4 רציתי לדעת אם מותקן עליו כרטיס רשת אלחוטי?,במידה ואין איזה כרטיס רשת אתם ממליצים?או שזה לא משנה איזה סוג דגם לקנות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. צריך מידע על הלוח Asus P5WDG2-WS 975X CROSSFIRE מה טוב בו ? מה הוא מיוחד לCF ? ואם כן בכמה אחוז הוא משפר מערך CF תודה רבה לעוזרים

11. Started by PuMbA,

הבנתי שהוא תומך SATA-II בגלל שרשום ככה : SATA 3Gb/s והבנתי ממכם בפורום שזה אומר SATA-II אני צודק או שזה רק SATA-I ?? למקור :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  12. Started by LiranT,

איזה זכרון עדיף יותר dual channel או ddr2? ומה זה בכלל Dual channel???

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by lior_22,

אני הולך לקנות מחשב ממקדנית בזמן המאוד קרוב, זה AMD 3000 64bit ולוח האם שלו הוא RS482 של ECS. מעולם לא שמעתי לא על הלוח אם הזה ולא על ECS, ואני לא מוצא עליו מידע ברשת, אם אתם יודעים משהו על זה, בבקשה שתפו אותי, אני לא רוצה ליפול פה...

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by תחמן מתימן,

Intel Pentium 4 2.0A GHz "Northwood" (8k L1, 512k L2 תודה כמה FSB וכל זה

15. אני צריך מידע איך פועל מהבעד Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad Core 3.0Ghz 8MB Cache 1333mhz FSB ממה הוא מורכב והאם הוא יותר טוב מהמעבד הכי טוב של amd ולמה הוא יותר טוב ממנו בבקשה הסבירו לי ותביאו לי קצת מידע בתודה מראש לירון

16. יש למישהו לינק לתת לי של איזה אתר שאני יוכל לבדוק בו כמה מגה הרץ יש לכל מעבד וכל הנתונים האחרים אז שיכתוב בבקשה. תודה

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by composite,

טוב, אני מתכוון לשדרג את המחשב, אז אני צריך מידע על כמה מעבדים, בעיקר מה המכפלה שלהם ומה מהירות הבאס שלהם: 2.4C, 2.6C, 2.8C, 3.0C, 3.2C ויש לי שאלה, שקשורה יותר לאוברקלוקינג אבל חבל לפתוח עוד ת'רד - מה זה מחלק (1:1)? אני יודע שזה קשור איכשהו לזכרונות. אני חושב שזה הזיכרון שמושפע מהבאס, לא? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  18. משהו יכול לתת לי מידע על הצ'יפסטים Bh-6........??? הם נחשבים ליותר טובים מקודמם bh-5? הם בכלל נחשבים לצ'יפסטים טובים? הם טובים בעיקר לאוברקלוקינג או גם נותנים ביצועים טובים מאוד??? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!! :-* :-* :-*

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  19. יש לי במחשב זכרון אחד, 1024 עם ddr2 533 של חברה מסויימת ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון אותו גודל (1024). השאלה היא אם אני צריך שהזכרון הנוסף יהיה של אותו חברה ואותו דגם בדיוק, או שאפשר חברות שונות ורק שיהיה 1024 ו533, או שלא משנה בכלל ורק מה שמשנה זה ששניהם יהיו DDR2 1024 והמהירות יכולה להיות שונה? (בכל מקרה הכוונה שלי אם לא הבנתם זה שהזכרון יעבוד בdual)

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  20. טוב אז ככה כבר תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה שלא קראתי מאמרים בנושא של זכרונות ומעבדים ולוחות אם לא הסתכלתי על בנצ'מארקים החלטתי אתמול בלילה שאני חייב לחזור לעינינים אז אשמח אם תוכלו לתת קישורים לכל הדברים החדשים שיצאו בתקופה והסבר מקוצר על מה שקורה עכשיו בשוק עם הליבות החדשות והכל.

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  21. Started by nir.barak,

שלום כולם, אני חדש פה(מה הקשר? ???) רציתי לדעת כמה דברים(אם אני אצליח לזכור את כולם בכלל) ובקיצור, רציתי לדעת האם יהיו גרסאות חדשות של ATHLON64 לכבוד התושבת החדשה939 או שישארו הגרסאות הישנות, רק עם התושבת החדשה?? רציתי לדעת האם יצא צ'יפסט חדש שיפעיל את התושבת החדשה של ATLON64?? רציתי לדעתף אם אתם יכולים, לתת לי הערכת מחיר של מעבד דומה ל ATLON64 3200 רק בגרסת ה939??? רציתי שתמליצו לי על לוח טוב ל ATHLON64 ב900 שקל בערך(אפשר לעלות קצת)? ורציתי שתמליצו לי על זוג זיכרונות של 512 כל אחד(ז"א 1 ג'יגה) בסביבות ה1600-1700 עריכה: האם יצא לוח אם שתומך בתושבת החדשה של AMD ו בPCI E.??? תודה ענקית לעוזרים

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  22. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 עלויות , יחס מחיר לביצוע ....אם שימו לב לתיזמונים ... תודה .

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  24. מבחינת FSB עד 130 דולר ככה. שיעשה לפחות 265,האמת שאני צריך יותר אבל אני לא מצליח למצוא שמה משהו שעושה יותר מזה... אני מנסה למצוא משהו שמגיע ל 280 בערך כדי למקסס את המעבד שלי... תודה רבה!! http://www.newegg.com

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Potter,

אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. במה טוב 3000 AMD 959 במקום 754 (אותה שאלה לגבי הלוח)? 2. 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty עולה 700 ש"ח ו Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory עולה 300 למה כזה הפרש במחירים ? 3. מה ההבדל בין AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 869.00 ל AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ ומה בעצם כדאי לקנות מהאפשרויות הנ"ל? 4. מה אומר BULT לעומת RETAIL? תודה.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.