מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני לוחות אם לבחור בינהם: GA-K8NS עם nforc 3 250 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm# או GA-K8N pro עם nforc 3 150 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm כאשר ההבדל בינם הוא שלפרו יש : FireWire, gigabit lan, raid והוא עולה 100 ש"ח יותר. שאלה נוספת: ללוח GA-K8NS יש fsb של 1600 mhz לעומתו ל - GA-K8N pro יש fsb של 400 mhz מה זה אומר? זה נראה לי קצת מוזר. והאם שניהם תומכים במעבד AMD Athlon 64 3000 ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני בונה מערכת HTPC ממחשב ישן שהתקלקל. אני מתכן להתקין זיכרון של 2GB DDR3 כל שהוא. האם זה מספיק לניגון סרטים ב- FHD? הערה: אני הולך להריץ את הסרטים על הכרטיס.מסך המובנה של הלוח, אם זה משנה משהוא לגבי הזיכרון שנחוץ. אני קונה את הלוח אם מהחנות TMS ככה שהזיכרון חייב להיות מהם! איך הזיכרון הזה למשל: http://tms.co.il/product/7901 התקציב שלי מאוד קטן וכמה שיותר זול עדיף. שאלה נוספת: יש לי 1GB DDR2, האם אפשר להתקין זיכרון מסוג DDR2 על סלוט של DDR3?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ציינתם בכתבה: "קיימת גרסה של לוח האם הזה המגיעה עם בקר WiFi ו-Bluetooth בשם Z390 AORUS PRO WiFi בתוספת עשרות שקלים, למי שחושב גם על תקשורת אלחוטית שכן זה אותו הלוח והתמורה גדולה יותר." אפשר לקבל יותר הסבר למה הכוונה ? מה בדיוק ההבדל בין זה לגרסה הרגילה של הלוח אם הזה מבחינת האינטרנט האלחוטי והחיבור האלחוטי? מבחינה זאת יש לגרסה הזאת איזה יתרון על פני הגרסה הרגילה ? בגרסה הרגילה אין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כתבתי גם 800 וגם 1066 כי אני לא יודע מה כדאי בשבילי ומה יותר משתלם מבחינה כספית אני צריך זיכרון (אני יודע שזה לא דרישה גדולה) שיקח אותי מ800 ל1100 או אם זה 1066 אז אין לו שום בעיה עם זה כמובן שהעדפה למשהו עם תזמונים טובים כי אני לא רוצה שאחרי שאני אשחרר אותם קצת אז הם יהיו איטיים מידי בנוגע לנפח, אני עם XP 32BIT אז בגלל ניצול כתובות הזיכרון של המעבד הגראפי וכו', עדיף יהיה אולי 2GB? כרגע יש לי 2GB ואין לי בעיה עם זה.. אין לי שום צורך במעבר לזה, לפחות לא משהו שמורגש באופן רציני. למרות שלא ניסיתי את ה4GB אז אני לא יודע במה בידיוק ההבדל יכול להתבטא. התקציב הוא מקסימום 600ש"ח.. אבקש שאם יש זיכרון מומלץ והוא מעט מעל 600 אז בכל זאת תגידו, כי אולי בחנות מסוימת יהיה יותר זול. תודה…
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי (1GB), עפ"י המפרט לא ממש ברור לי איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות ? SDRAM,DDR? שניהם? שאלה נוספת - יש לי 2 סלוטים של זיכרון על לוח האם, האם עפ"י המפרט שלי עדיף לקנות 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1GB? הסיבה העיקרית שבגללה אני מגדיל את הזיכרון היא יצירת מוזיקה (דורשת המון המון זיכרון....לא בטוח ש-1GB יספיק...) אני זקוק להמלצות של זכרונות עפ"י המפרט של המחשב ועפ"י דעת מומחים בלבד.......! תודה רבה ! זה המפרט הטכני המדוייק של המחשב שלי נכון לעכשיו: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Mot…
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן אנשים, כמו שאתם רואים בתמונה, יש לי 2X512MB DDR2 533MHZ, אני יודע שזה די עתיק, אבל זה מה יש. אני צריך שתעזרו לי להבין מהתמונה אם אני אוכל לשים עוד זכרון במחשב (לדוגמא, לקנות עוד מודול של 1 ג'יגה ולשים אותו) תודה לכל העוזרים! (בתמונה: הסלוטים הכחולים בשימוש, השחורים לא... מה ההבדל בין השחורים לכחולים???) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי אותו, אני מרוצה ממנו והוא עובד ממש אחלה בחזית המארז יש לי 2 יציאות USB והכנה לעוד כל מיני דברים כמו FIREWIRE ונקודה למיקרופון ואוזניות.. רציתי לדעת איך מפעיל את היציאה של המיקרופון והאוניות? מה צריך לעשות? לקנות? צריך להחליף לוח אם בכלל? הלכתי ל KSP (שיש להם את המארז שלי) שאלתי לגבי זה, והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום חמישי הקרוב, 17/10/13, בשעה 20:00 תתקיים בדיון זה תחרות בזק בשם SpeedTest. אחת לכמה דקות תפורסם כאן שאלה כלשהי הקשורה לתחום המחשבים. זה שיענה את התשובה הנכונה במהירות הרבה ביותר יזכה בנקודות. זה שיצבור את מירב הנקודות יהיה גם בר המזל שיזכה בפרס. מה הפרס? קיט זיכרונות DDR3 של חברת Patriot מסדרת Viper 3 המצויינת, בנפח של 8 ג'יגה בייט (2 מקלות של 4 ג'יגה כל אחד) הפועלים בתדר של 1600Mhz וכוללים צלעות קירור כמובן. שימו לב: - ההשתתפות פתוחה לכל משתמשי הפורומים. - ברגע ששלחתם תשובה לשאלה- אין לערוך את ההודעה. הודעות שנערכו לא יקבלו שום התייחסות, גם אם הייתם ראשונים. - בין שאלה לשאלה יפרידו דקות בודדות, אז תהיו עם היד על הדופק שלא תפספסו נקודות. - במקרה ש…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א)הלוח הטוב ביותר לשני ליבות (מפנדה) לא SLI לא ל OC אבל שיהיה לוח מעולה ב)האם שווה כפול ליבה ג)מה המצב שכפול ליבה עובד בו כרגע (ללא תמיכה ב 2 ליבות ) 3.8Ghz או איטי יותר ג) האם כפולי ליבה הם גם 64 ביט? ואם לא אז אולי ה 64 ביט עדיף תודה
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עוד זמן לעבוד על מפרט שהכנתי בפורום מפרטים ולפי מה שהבנתי לא חיבים P35 לQ6600 אז ככה אני מחפש לוח של אסוס שמתאים לQ6600 \ ל4 גיגה זכרון \ולHD2900פרו-כרטיס גדול פיזית ללוח צריך להיות גם חריץ PCIE נוסף לכרטיס רשת אלחוטי זכרונות אני צריך 4 גיגה זולים שיתאימו לרכיבים האחרים לא מתוכנן OC לזכרונות ואני מתכנן לקנות מסקאי פי סי ככה שבבקשה תמליצו מישם בתודה קרירין
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואחרי קריאת הכתבה על המעבדים החדשים שיוצאים בתחילת שנה הבאה..צצו מספר שאלות.. ראשית, ממה שהבנתי מדובר בתושבת חדשה לחלוטין, ככה ששדרוג ידרוש החלפה של לוח האם..האם זה נכון? שנית, האם כבר ידוע מתי יצאו ערכות שבבים מתאימות לתושבת החדשה? שלישית, האם צפויים עדכונים משמעותיים בתחום כרטיסי המסך (השאלה לא ממש קשורה לפורום..אז התנצלות מראש..היא סתם קשורה לנושא של הת'רד). כאלו שבניגוד לסדרת ה-200 החדשה של NVIDIA לא סתם יוסיפו עוד שיידרים וצינורות עיבוד, אלא ממש ישנו את הארכיטקטורה..? אם כן מתי בערך? ושאלה ארחונה מאוד מאוד לא קשורה.. האם יש לוח ממולץ לחיבור יותר מ-2 כרטיסי מסך, כרגע לא ברור אם ל CF או ל SLI..אז אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים מתאימים לשניהם…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמובן שאני מדבר על זיכרונות זהים מבחינת מהירות ותיזמונים. הערה :הזיכרונות מיועדים עבור מערכת מבוססת קונרו האם בכלל כדאי להעדיף חברה מסויימת על האחרת (מבין השלוש ) ולהוסיף כסף בהתאם ? התקציב +- 1200 שח המטרה -הרצת משחקים בעיקר. בשאיפה לבצע overclock ברמה שלא תסכן את החומרה ותקצר את חייה ,כלומר גג 20-25 אחוז המהרה. כמות הזיכרון הנידרשת היא 2gb משני סטיקים של 1gb מסוג ddr2 במהירות של 667 mhz (מוכן להוסיף עוד 200 שח לזיכרון 800 mhz ,אם תגידו לי שזה תנאי קריטי ל- overclock ובאמת יביא להבדל שמורגש בביצועים .)
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא מצאתי... מה תאכלס ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני בהתלבטות מאוד גדולה כבר המון זמן מה עדיף ויעלה יותר את ה FPS ? איזה מפרט יותר חזק ? מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 Super GV-N207SWF30C-8GD או מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060 Super GV-N206SWF20C-8GD
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום שעל המחשב מותקן לינוקס אני לא מצליח לברר את סוג הזיכרון אם מישהו יודע שבבקשה יגיד פה http://img148.imageshack.us/img148/1258/screenshot1ge9.png http://img46.imageshack.us/img46/8499/screenshotrp2.png אני רוצה לקנות עוד סטיק של 64/128 אפילו מהאיכות הכי נמוכה שיש,העיקר שהלינוקס ירוץ טוב תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי זכרונות 3*64 PC-133 אבל אני חושב שאני יסתדר עם זה יש לי רק 1200 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה קניתי בדיוק מחשב חדש אמור ליהות 64 bit אבל אני לא רואה שום זכר למילה מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ? וגם יש לי זכרונות איך אני יכול לבדוק איזה סוג נראה לי זה geil כדאי לי לשדרג ל 1024 עולה גרושים לא ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש עכשיו שמת לב שישנם זכרונות 1024 (לא 512 X2 ) שעולים פחות מחצי של זכרונות 2048 (1024 X2 ) ולכן רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את שני הזכרונות של ה1024 הנ"ל ביחד? שאלה שניה: האם זכרונות 1024 שבאים בסט (512X2 ) תופסים סלוט זכרון אחד? נ.ב אם מישהו לא הבין ברצוני ליצור 2048 זכרון משני זכרונות שאינם באים ביחד, (הזכרונות הן אותו דבר בדיק תדרים שווים וכו')
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד שלי מאתמול, אני מעוניין לקנות AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core 1MB L2 Cache 2.2Ghz X2 דרך אי ביי ב61.40 דולר הלוח שלי הוא 939 בגלל זה אני רוצה את המעבד הזה השאלה שלי אם זאת עסקה משתלמת והאם הלוח שלי (Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard) לא יהיה צוואר בקבוק או יפגע בביצועים *העיסקה לא כוללת מאוורר, אז איזה קירור צריך המעבד הזה?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-