מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להמלצות שידרוג ואופציות לשדרוג בעתיד, המעבד שלי כבר חלש למשחקים החדשים שיש מגיע ל100% לכן חשבתי לשדרג למעבד Intel Core i7 4790K מיד שניה (מאיביי,אלי אקספרס עם שנה אחריות וחנויות עם דירוג גבוהה). או אולי כדאי לחכות שנה שנתיים ולשדרג את כל המערכת? זה המפרט שלי: CPU Type: Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30G Motherboard Name: Gigabyte H97M-D3H System Memory: 16GB Video Card: MSI GTX 1060 ARMOR 6GB OC Power Supply:SeaSonic S12II 620 Bronze תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket%20939 נראה לי חבל על הזמן
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מספר חברות מציעות כבר מערכות QuadFX למכירה - המחיר כפי שנאמר החל מ 2999$ תהנו: vigorgaming ibuypower cyberpowerpc maingear מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36493
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Latitude c840 שצריך תוספת זכרון דחוף (כרגע יש לו 256MB מקורי) 1. איזה זכרונות מומלצים להכניס לו ? 2. של איזה חברות? 3. זה משנה אם אני משתמש בסלוט "החיצוני" (זה שבתחתית המחשב) כדי להכניס את הזכרון או בסלוט הפנימי תודה
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום: מעבד 4 3.06GHZ זכרונות 1*256, 333MHz ו 1*500, 400MHz לוח אם ברונסוויל 2 כרטיס קול ומסך On Board בנוסף, כרטיס רשת, מודם, כרטיס 1394 ללכידת וידאו לעיתים רחוקות, בעת הדלקת המחשב הראשונית, לא ניתנת פקודה מהמחשב למסך להידלק ומסך נשאר ב StandBy. בנוסף, נראה כי גם המחשב לא עולה כלל (אני מניח, מכיוון שלא ניתן לראות כלום). למה זה קורה? מה עושים? מה שאני עושה זה מכבה ומדליק את המחשב כמה פעמים עד שמסך מופעל והמחשב עולה. האם זו בעיה ידועה? אוריאל
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
למה הזכרונות של קינגסטון זולים משמעותית משאר בזכרונות אפילו שהם גם זכרונות value ?? ועוד שאלה, יש לי זכרון של NCP 512X2 ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה , לא תיהיה שום בעיה להוסיף עוד 512X2 שך חברה אחרת מבלי לפגוע בדואל? (הלוח אם שלי זה gigabyte 945P s3 )
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
קראתי באתר של אינטל, על איזה טכנולוגית high defenition sound או משהו כזה, ובגלל זה רציתי לדעת, האם הלוחות אם של אינטל עדיפים מהלוחות אם למעבדי AMD מבחינת איכות יכולת עיבוד הקול בכרטיס הקול המובנה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קניתי זכרונות של PQI, עם גופי קירור... עכשיו מה שקורה זה שכשאני מכניס אותך לסלוטים שלהם, אז הם ממש צמודים אחד לשני, ויש ביניהם מגע... ואפילו טיפה לחץ... יכול להיות שזה פוגם בביצועים? או שהזיכרונות יכולים לההרס אפילו?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוחות אם לסוקט 754 עם AGP. שיהיו טובים לאוברקלוק מתון ושיהיה בהם הרבה פיצ'רים. האם הלאן פארטי לסוקט הזה הוא טוב? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY. OC: בשום פנים ואופן לא. מעוניין לנצל את התקציב עד השקל האחרון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.יש ידע בחומרה והחלפה. השאלה השניה היא לגבי החלפת מעבד עם זה קיים לנייד שלי מדובר ב lenovo g550 כן קצת ישן.הייתי מעוניין לשדרג תמעבד למינימום i3 קיים דבר כזה ועם כן אשמח לדעת איזה מעבד יתאים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
1. Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL5 מחיר : 210 ש"ח 2. זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מחיר : 198 ש"ח 3. Kingston DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר : 172 ש"ח. ישודכו ללוח אם הזה : Asus P5QL-E המעבד יהיה או E7200 או E8400 יתכן גם OC בעתיד. תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה אני צריך לדעת עם איזה ספק אני צריך למעבד הזה ואם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ייתן לי תשובה ראויה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
Chaintech 7KJD תמונה ופרטים פה: http://www.chaintech.com.tw/products/socketa/7kjd.htm זה לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
מצאתי מחשב עם מעבד gigabyte ga-h55m-d2h, מה אומרים יש בכלל מה להסתכל עליו חוץ מלהוציא חלקים חלפיים?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניראה בקרוב החייאה של סוקט 939 ומעבדי אופטרון חדשים בסוקט הישן?? או שהכוונה היתה רק לסוקט AM2. תודה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו לוח אם ישן של elite דגם l4s5mg3/gx שקיבלתי ממישהו, הבעיה היחידה היא שהוא לא מזהה IDE. כשאני מחבר הארד דיסק +CDROM הוא פשוט לא מזהה אותם (גם כשאני מחבר כל אחד מהם לבד אותה התופעה) מצאתי באינטרנט עידכון ללוח אם שקשור לIDE, הבעיה היא שהתיקיה הזאת שוקלת קצת יותר מ6MB והרי הדבר היחיד שהוא מזהה זה floppy מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-