מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזכרון למחשב הנ"ל, ורציתי לדעת איזה מפרט זכרון אמור להתאים למחשב? המטרה היא להחליף את ה 1G ב 2G, מחברה מוכרת ובהשקעה לא גדולה. לינקים למוצרים ספציפיים (מהארץ או מאיביי) יתקבלו בברכה! תודה רבה! אריאל --- עריכה : האם הדגם הבא מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6907 (Kingston DDR3 KVR1333D3S9/2G)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 1700 לוח 7VTXH PLUS של גיגהבייט ו256 זכרונות BUFFALLO. השאלה שלי היא כזו, אם אני יוסיף עוד זכרונות שישלים לי ל256, אני כבר אוכל לבטל את הזכרון הוירטואלי ב WIN XP, וכמה זה ישפר לי את הביצועים בלי זכרון וירטואלי, בסך הכל 256 MB DDR של סמסונג PC2100 ב 296 שקל זה כדאי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה הלוח P5S800-VM השאלה זה כמה מקומות לזיכרון יש בו 4 או 2
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ צריך ביקורות לוח איכותי טוב ? בלי בעיות ? ASUS P5N32-SLI Deluxe תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד QX9770. ברשותי לוח אם ga-73pvm-s2h Gigabyte שאינו תומך במעבד לצערי. הלוח-אם שאני מחפש צריך להיות: 1)בעל FSB1600 2)תומך ב DDR3 3) microATX (כך שיכנס במארז ANTEC FUISON ) ->אם אין כזו אפשרות אז ATX 4) עדיפות לכרטיס מסך מובנה (DVI) בנוסף, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך Sapphire HD 5770 נכנס במארז ANTEC FUISON ( אולי בעתיד אני אקנה אותו) תודה, גיא
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל 4GB במהירות שעון של 800MHZ הלוח אם תואם? יעבוד עם המהירות והנפח?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הם בסדר? אנלא מכיר את החברה (זה קשור ל ASUS נראה לי לא?) בכל מקרה... הם יעבירו OC טוב?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
חיפשתי באתר אינטל אבל הכל שם ממש מסובך...תודה...
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני ממש הסתבכתי בבחירה של זכרונות ובין החברות PATRIOT GSKILL CORSAIR IMUSH? אנא אם יש למישהוא קיט מענין במחיר עד 600 אשמח לכל עזרה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP זה שילוב מוצלח? בנוסף, נאמר לי ש"החבילה" באה עם מאוורר; יש צורך כאן במערכת צינון נוספת?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בגרפיקה דו-מימדית בסיסית, תכנות LITE ו-Hardcore Gaming יש הבדל כלשהו בין מעבד מרובע ליבה מתושבת 775 בטכנולוגיית יצור של 45nm בתדר של 3.8 GHZ עם זיכרון מטמון בנפח 12MB לבין מעבד בעל תכונות זהות, רק בתדר של 3.6 GHZ עם זיכרון מטמון בנפח 6MB? * אני מדבר על הבדל הגדול מ-10% תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD XP1800 ואין לי תלונות, פרט לזה שהוא מחמם בטירוף! המאווררים שלו ממש מוציאים אוויר חם ומחממים את החדר (שלא לדבר על הרעש). ממה שהבנתי, זה נורמלי. אבל עד כדי כך??? ואגב, הוא כבר הספיק להיתקע (לא חשבתי שעם המפרט שלו זה יקרה כבר אחרי יומיים...)
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני טכנאי מחשבים בדימוס,הרבה זמן שלא התעדכנתי בחומרה,ורציתי להתייעץ לגבי שדרוג הלוח מעבד וזכרונות. זה המפרט שלי: intel quad q9550 asus p5q-e ddr2 4gb 800 intel ssd 128gb wd 2t black asus gtx680 dc antec 650w coolermaster haf 935 בעקרון אני רוצה להחליף את המעבד לוח והזכרונות, אבל לא יודע באיזה סוקט לבחור. אז אשמח אם משהוא ישפוך לי קצת אור על הסוקטים ומה הכי מומלץ לי. לגבי השימושים: שרת ביתי מאולתר,משחקים ומכונות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושתי היצרניות שבכותרת הרחק מאחור מבחינת הנצילות לעומת מעבדי M1 של אפל. גם עדיין אין מידע ביחס לדור ZEN3+ ( רייזן 6000 ) של AMD. מה שכן, נהיה סיפור מהסרטים להשוות מעבדים של ניידים בגלל תצורות הספק שונות ומשונות בניידים שונים. https://www.notebookcheck.net/Intel-Alder-Lake-Core-i7-1260P-The-12th-Generation-of-Mobile-CPUs-in-Review.617138.0.html
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קראתי את הכתבה שב"דביק" אודות זיכרון, די מורכבת, מקווה שהבנתי נכון, הבעיה היא כזאת : נתונים מ EVEREST front side bus properties bus width 64bit real clock 200mhzQDR effective clock 800mhz Memory bus properties bus type dual ddr-sdram bus width 128bit real clock 200MHZ DDR effective clock 400mhz וה bandwidth של הזיכרון ושל ה FSB שניהם 6400MB/s (שוב לפי אוורסט) עכשיו לשאלה : השעון האפקטיבי של ה FSB הוא 800 ושל הזיכרון 400, לפי מה שהבנתי מהכתבה במקרה כזה היעילות היא חצי, אז איך זה שה BANDWIDTH הוא אותו דבר? ובכלל, אשמח לקבל הסבר על הרעיונות שעומדים מאחורי הנושא, אם מישהו יכול לדבר איתי במסנגר/אייסיקיו/סקייפ (יש מיקרופון) ולעזור לי להבין, זה יהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי כמה דברים במפרט של לוחות אם שאני לא מבין ואשמח מאוד אם מי שמבין יעזור לי LAN Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2 Support Teaming Technology LAN 1. 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) 2. Support for Teaming 3. Support for Smart Dual LAN iTE IT8720 chip 1. 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive IEEE 1394 1. T.I. TSB43AB23 chip 2. Up to 3 IEEE 1394a ports (2 on the back panel, 1 via the IEEE 1394a bracket connected to the internal IEEE 1394a header) I/O Controller 1. iTE IT8720 chip eSATA והאם יש לוח אם שיש בו את הכל (או לפחות את הרוב) וכמובן שבנוסף שיש בו SATA 6GB ו USB 3.0 ? אם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות פשוטות לגבי זיכרונות וbios : מה זה Rom ? האם זה כרטיס או שבב? שיושב על הלוח אם כמו הRam? ואומרים שהbios יושב על הrom מה זה אומר? איך הוא יכול לשבת עליו? ואך bios יכול להחשב rom כשאפשר תמיד לשנות אותו? האם מה שאני אומר עכשיו הוא נכון: כשמפעילים את המחשב עולה הbios שזה התוכנה הראשונה שעולה אוטמטית במחשב והיא קובעת את סדר כוננים שיעלו קודם היא מפנה אל כונן הארד דיסק שבו מצוי הwindows וכשזה מתחיל הwindows מועבר אל הזיכרון הפנימי ( שזה כרטיס זיכרון שאפשר לשלוף ולשדרג) ונשאר שם עד שהמחשב נכבה , וכהוא נכבה הwindows נעלם מהזיכרון ) אך עדין נמצא בהארד דיסק כך גם כל הפועלות שהחלטתי לשמור תודה
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ובו לוח אם מסוג: ASUS P5LD2 SE וכרגע 2 מודולי זיכרון של 512 MB שיושבים על DIMM 1 וע DIMM 3 מסוג DDR2 667 MHZ. אני מעוניין להוסיף עוד 2 GB כך שיהיו לי סך הכל 3 GB זיכרון: האם לוח האם תומך בכך? האם אני צרים לקנות 2 מודולים של 1GB מסוג DDR2 667 MHZ ופשוט לחבר לשני ה DIMM הפנויים? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה? תודה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-