מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בן כמה שנים, וכרגע יש בו 768MB של זכרון (256+512). אני מצרף צילומי מסך מתוך CPU-Z, עם כל הפרטים הרלוונטים על המעבד, לוח האם והזכרונות הנוכחיים שמותקנים בו. הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות העומדות בפני בשביל לשדרג את כמות הזכרון. (איזה סוגים ומהירויות אני יכול לקנות? מה המגבלות שלי? האם להחליף את הזכרונות הקיימים או להוסיף להם?) תודה, נמרוד [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. כן, לפעמים אני גם נהנה להבין את התאוריה של הדברים, ולכן אני רוצה להעלות את השאלה הבאה: אני משתמש במעבד שרץ באופן קבוע על מהירות 3.6GHz. [מדובר במעבד של AMD, כאשר אפשרות ה Cool n Quite מבוטלת לצורך העניין] במהירות זאת, כאשר לא מתבצעת שום פעולה במחשב [idle], הטמפרטורה עומדת על 16 מעלות. בעת הרצת מבחן מאמץ - הטמפרטורה עולה ל 30 מעלות. השאלה שלי היא - מדוע?! כן, כמובן שזה נראה כמעט טבעי. יותר "עומס" על המעבד, מביא לטמפרטורות יותר גבוהות. אבל זה בכלל לא ברור. הרי גם כאשר הוא "נח" מהירותו היא 3.6, וגם כאשר הוא "מתאמץ" מהירותו זהה. מכיוון שמדובר ברכיבי פיזי, הרי שעל פניו נראה שכמות החשמל שעוברות מנקודה א' לנקודה ב', היא זהה [שהרי ה Voltage לא משתנה בין מנוחה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו חזרתי מ foxpc והזמנתי מחשב חד..עם לוח ep43-ds3l ומעבד שכבר יש לי q9650 עכשיו המוכר אמר שהמעבד יעבוד בסדר אבל הוא לא ינוצל כראוי אז הוא אמר שלוח מבוסס p45 יהיה יותר טוב ויצל אותו כראוי מה אתם אומרים הוא צודק הוא שהוא מבלבל בשכל?אני לא מתכוון לעשות oc ככה שהלוח ep43-ds3l מספיק לי!
-
- 60 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני רואה המון כרטיסי מסך שהם על PCI אקספרס ואני לא ראיתי ולא ראיתי אנשים קונים לוח אם עם PCIE אתם יכולים לתת לי לינקים לכמה לוחות סתם לראות מחירים וכאלה... והלוחות של ה PCIE תומך רק ב PCIE או גם AGP? טל
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE והדגם הוא: P35-S3L. רציתי לדעת אם יש לי יציאת FIREWIRE ו eSATA. תודה!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני חושב לקנות זכרון חדש למחשב שלי איזה כדי תקציב 800-1000 מפרט AMD 3200 כרטיס מסך 6600GT לוח לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזכרון למחשב הנ"ל, ורציתי לדעת איזה מפרט זכרון אמור להתאים למחשב? המטרה היא להחליף את ה 1G ב 2G, מחברה מוכרת ובהשקעה לא גדולה. לינקים למוצרים ספציפיים (מהארץ או מאיביי) יתקבלו בברכה! תודה רבה! אריאל --- עריכה : האם הדגם הבא מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6907 (Kingston DDR3 KVR1333D3S9/2G)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 1700 לוח 7VTXH PLUS של גיגהבייט ו256 זכרונות BUFFALLO. השאלה שלי היא כזו, אם אני יוסיף עוד זכרונות שישלים לי ל256, אני כבר אוכל לבטל את הזכרון הוירטואלי ב WIN XP, וכמה זה ישפר לי את הביצועים בלי זכרון וירטואלי, בסך הכל 256 MB DDR של סמסונג PC2100 ב 296 שקל זה כדאי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה הלוח P5S800-VM השאלה זה כמה מקומות לזיכרון יש בו 4 או 2
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ צריך ביקורות לוח איכותי טוב ? בלי בעיות ? ASUS P5N32-SLI Deluxe תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד QX9770. ברשותי לוח אם ga-73pvm-s2h Gigabyte שאינו תומך במעבד לצערי. הלוח-אם שאני מחפש צריך להיות: 1)בעל FSB1600 2)תומך ב DDR3 3) microATX (כך שיכנס במארז ANTEC FUISON ) ->אם אין כזו אפשרות אז ATX 4) עדיפות לכרטיס מסך מובנה (DVI) בנוסף, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך Sapphire HD 5770 נכנס במארז ANTEC FUISON ( אולי בעתיד אני אקנה אותו) תודה, גיא
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל 4GB במהירות שעון של 800MHZ הלוח אם תואם? יעבוד עם המהירות והנפח?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הם בסדר? אנלא מכיר את החברה (זה קשור ל ASUS נראה לי לא?) בכל מקרה... הם יעבירו OC טוב?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
חיפשתי באתר אינטל אבל הכל שם ממש מסובך...תודה...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני ממש הסתבכתי בבחירה של זכרונות ובין החברות PATRIOT GSKILL CORSAIR IMUSH? אנא אם יש למישהוא קיט מענין במחיר עד 600 אשמח לכל עזרה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP זה שילוב מוצלח? בנוסף, נאמר לי ש"החבילה" באה עם מאוורר; יש צורך כאן במערכת צינון נוספת?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-