עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה כולם כבר יודעים שבחודש הבא צפוי לצאת מעבדי ה 65mn של AMD מלבד הצריכה המופחתת במחשב וה"קרירות" שלהם יהיה שיפור בביצועים שיתן פייט ל קור של אינטל או סתם מעבר בייניים עד ל K8L ? זה ממש עצוב שאין ל AMD להציע משהו נגד ה קור . אני מאוד אוהב את AMD ולא רוצה לרוץ אחרי העדר ולקנות אינטל. :'(

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה מיוחד כל כך במעבדי קונרו 6300 ? לבין מעבדים רגילים של AMD ? איך הוא מהיר עם 1.8 GHZ ?

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

יש מידע חדש מה עם SATA3? לאיזה לוח חדש יש תמיכה ב-USB3? מה עם PCI 3? תודה למי שיודע משהו

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  4. אז ככה קודם כל אני חדש כאן ורציתי את עזרתכם .. המפרט שברשותי כרגע הוא - AMD Athlon XP 1800 + Epox 8K5A2 256 SDRAM R9600 XT חדש חדש ! אז ככה אני די מתלבט ואני משער שאני אבחר במחשב חדש אבל הבעיה הזמן שאצטרך לחכות בכל מקרה אשמח אם תגידו לי האם שווה ללכת על שידרוג או לקנות את המפרט שאני אציג בסוף הדיון ואולי לא בדיוק אותו כי עד זה דברים ישתנו אבל עקרונית משהו באותו סטייל . אז אם אני אשדרג אני אקח ככה - לוח - Epox 8RDA3 + Rev 2.1 זיכרון - Samsung 512 3200 ואו מחשב חדש שייראה ככה - CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1399.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.5…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  5. שלום לכולם, קיבלתי מעבד פנטיום 3 550 סוקט 370 מורכב על מתאם לסלוט 1. כשאני משווה בין המתאם לסלוט עצמו, נראה לי שחסר משהו. מעבדי פנטיום 3 סלוט 1 היו רחבים והוחזקו על הסלוט ע"י שני זרועות. לעומת זאת, המתאם מאד דק ולא ברור לי איך הוא ישאר יציב על הסלוט. חיפשתי באינטרנט תמונה של מתאם כזה ולא מצאתי ולכן אין לי מקור להשוואה. למישהו יש מתאם כזה? מישהו יודע אם המתאם שלם או לא? תודה.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. התקנתי קירור Freezer7 pro rev2 על לוחם אם Asus M2N-E, זאת הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור נפרד, וארצה לשאול מספר שאלות נוביות: 1. גוף הקירור שעליו נמצאת משחה טרמית קטן יותר מהCPU עצמו, כלומר, הקצוות של הCPU בולטים מבחוץ. זה בסדר? 2. עד כמה תהיה לי אפשרות לעשות OC למעבד 5600+ ADM עם הקירור הנל? האם חוץ מהטמפרטורה (שלא אמורה לעבור 65-70 מעלות (כרגע על 28) אני צריך לבדוק עוד משהו כדי להיות בטוח שהOC תקין? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  7. כותרת

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. השאלה בכותרת תודה לעוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by -LosNir-,

טוב אחרי שחלק מאיתנו יודעים, נפחה נשמתו של הלוח שלי (P5ND2-SLI), ההלוויה תתקים במארז המנוח שכרגע מושבת :'( בעזרת השם אני קונה לוח חדש, אשמח להמלצות (צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עדיין יש זכרונות כרטיס מסך HD ומעבד ) אבקש רק לוחות שתומכים ב C2D, בשביל אפשרות שדרוג עתידי. אשמח גם כן להצעות ל AMD (לוח + מעבד) אבל בלי קירור. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by sroolik,

אני מתלבט בין שני לוחות אם למעבד אינטל: P5GD2-X (915P) S775, PCI-E, DDR 2, GBL P5GD1 (915P) S775, PCI-E ההבדל ביניהם הוא בערך 100 שקל, האם שווה להוסיף ? תודה ! !

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. זוהי שאלה היפתוטית שיכולה להפוך בקלות למציאותית אם ארצה. יש לכם 2GB זיכרון, היו אומרים לכם - קחו, בחינם - עוד 2 סטיקים של ג'יגה באותו תדר ואותו תזמון כמו אלה שיש לכם. הייתם לוקחים? יש מצב שזה מאט את המחשב? האם XP מסוגלת בכלל להכיר ביותר מ 3GB, ומה זה בכלל ה PAE? יש פה אנשים שיש להם 4GB זיכרון?

• 70 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. מה ההבדלים בין הלוחות ועד כמה GPU בא לידי ביטוי בעבודה עם המעבד

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי מעבד ?Pentium4 3.20 Ghz משהו כזה עכשיו שווה לי לקנות מעבד חדש ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? זה יותר טוב ממה שיש לי? זה בעייה להתקין מעבד? אם אני מתקין מעבד חדש צריך להתקין וינדוס מחדש או משהו או שפשוט שמים לי את זה מתקינים מה שצריך והכל נשאר וזה?... בבקשה.!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by Or94,

זה המפרט מחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel core 2 quad QX9770 לוח אם: gigabyte X48-DS5 זיכרון: Corsair 2GBx2 יש לי עוד שני סלוטים פנויים לזיכרונות בלוח אם ויש לי עוד זיכרונות של חברת OCZ של 1GBX2. האם זה בסדר אם אני אוסיף עוד 2GB זיכרון של חברה אחרת לא מאותו דגם ממה שקיים או שזה רק יפגע בביצועי המחשב כי זה לא אותה מהירות זיכרון וכו'? האם זה יעשה את המחשב מהיר יותר? לפי מה שקראתי בנעוץ זה בסדר למרות שזה יפעל לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר. אז האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by Static,

הנה הלינק http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=637&kind=1 כתוב שזה מסדר איזה בעיה עם חלק מהתקני ה USB 2.0 לא ניסיתי אותו עדיין כי אני בעבודה... אני כרגע עם 1.8 שהוא מעולה ל OC

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by BlackSheep,

איזה מהם הכי טוב לגיימינג?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by Fungus Funk,

אני לא מתכנן מערך כרטיסי מסך ... ואכן מתוכנן OC אך בעתיד ישנה אפשרות שאני אחבר למחשב שני מוניטורים ואני מעדיף ששניהם יהיו באותה איכות, טובה כמובן .. אז האם הכרחי בשבילי לקחת את ה - P5W-DH ?

18. שלום. למיטב הבנתי, לוח אם P לא מספר תמיכה ב integrated graphics, ודורש כרטיס מסך יעודי. לעומת זאת, לוח אם H כן מספק תמיכה זאת. אם כן - עבור מחשב שרוצה להתחיל ללא כרטיס גרפי יעודי, אבל מבקש להשאיר יכולת שדרוג כזאת לעתיד - האם יש לבחור בלוח אם H? במילים אחרות - האם לוח אם H מאפשר התקנת כרטיס גרפי יעודי (בעתיד)? המטרה של מבקש בניית המחשב (והמזל הרע שלו, שרק אותי הוא מכיר - ולכן נכפה עלי לנסות לעזור לו : - מעבד i7 2600K - המהרה (OC) למהירות של 4.6 GHZ (!!!) תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. מקווה שזה יעניין מישהו :-) שידרגתי את המחשב ואחד הסטיקים היה תקול, אז עד שהגיע הסט החדש הרצתי עם 8 גיגה סינגל ואחר כך 16 ג'יגה דיואל צ'אנל. יש הבדל משמעותי! :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הלוח אם הזה מספיק טוב? Product Name: ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(8X)/5xPCI/3xDDR W/SATA RAIDLAN(Gb)1394USB 2.0 & AUDIO והוא יותר טוב מהלוח המפורסם של אלברטון??

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by eizik26,

שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים

22. שלום לכולם, קראתי באינטרנט ביקורות ישנות על Dual Channel Ram ושאין הרבה הפרש ביצועים בין שני סטיקים לסטיק אחד. עבור מחשב לשימוש משרדי אני מניח שבאמת אין צורך ביותר מ1GB Ram נכון ? אפילו אם יש 20 חלונות של office או אינטרנט פתוחים זה לא יגיע איפלו קרוב ל1GB נכון ? עבור מחשב כזה, האם שווה לשלם יותר ולקנות שני סטיקים של 512 ? שיפור הביצועים כתוצאה מה Dual Channel שווה משהו ? בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. הלוח יכול להיות מהיר מ-RAM? או לחלופין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הכרטיס קול עובד כשאני פותח שירים בנגן.. אך לא עושה קול כשאני משחק בפוקר או מנסה לחתוך שיר.. התקנתי מחדש את הכרטיס קול וזה אותו דבר.. מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by Dr. Computer,

שלום. המחשב שלי די ישן, כמעט בן 8 שנים. למחשב יש זכרון RAM בנפח 1 ג'יגהבייט. זה בעצם שני סטיקים שכל אחד מהם הוא בנפח של 512MB ואני מעוניין להוסיף לו עוד זכרון, כי המחשב איטי מאוד. אפילו סתם גלישה באינטרנט זוללת את כל ה-1GB של הזכרון, והמחשב איטי בטירוף. יש לי 3 שאלות ברשותכם: 1) הזכרונות הם מותג של החברה Geil. האם אפשר לשים ביחד איתם זכרונות של חברה אחרת והכל יעבוד? 2) בנתונים של לוח האם כתוב שהקיבולת המקסימלית של הזכרונות בלוח האם היא 4GB של זכרון. עכשיו הייתי רוצה לעשות דבר כזה: שני חריצים של הזכרון הם כבר בשימוש (יש סטיק של 512MB בכל חריץ). נשארו לי שני חריצים פנויים. ואני מעוניין להגיע לנפח של 4GB זכרון במחשב שלי. לכן הייתי מעוניין לרכוש סטיק אחד של 2GB וסטיק נ…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.