מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://shop1.outpost.com/product/3796036?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG שווה לקנות? או: http://shop1.outpost.com/product/3746046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או: http://shop1.outpost.com/product/3956148?site=sa:Hard%20Drives%20Memory:Spot3 ??
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ורצתי לשאול האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש או לחכות לירידת המחירים הצפויה בעקבות השקת הcronoe בכמה צפוים המחירים לרדת
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי שצ\'יפזילה הכריזה רשמית על מחשב ה-Compute Stick הזערורי והמרשים הוא נוחת בחנויות המקוונות ברשת - במחירים קורצים שמסייעים למלאי להיעלם בתוך פחות מיממה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשנים האחרונות בכל פעם שנערך כנס IDF של אינטל, AMD שוכרת חדר במלון סמוך ומזמינה עיתונאים לבוא לראות מה חדש אצל AMD. הקטע המעניין מאוד בידיעה: The biggest news is that the dual core parts will be fast, very very fast. If you are wondering, the first dual core parts out of the box will run at 2.4GHz, possibly more. כפולי הליבות של AMD "יהיו מהירים, מאוד מאוד מהירים", אם אתם תוהים למה הכוונה כפול הליבות הראשון של AMD יהיה 2.4 גיגה הרץ, אולי אפילו יותר. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21531 הערה: אם המידע בידיעה הזאת הוא נכון אז זה פשוט מדהים, הולך להיות מאוד מעניין.
-
- 75 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אז איזה זיכרון כדיי לי לקנות מסוג DDR למחשב? מה הכי יתאים לי אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה הCAS latency של הזכרונות של PDP Ssystem Liberty מי שיודע שיגיד הכוונה לדגם PC3200 ואם מישהו יודע בכללי מה זה מה הCAS latency שיסביר למה אני חדש קצת בתחום של הזכרונות......... נ.ב הליברטי של PDP משתווה לביצועים של A-DATA
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE 8IK1100 875P שיש לו DUAL BIOS. מה זה? למה זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון בעתיד הקרוב כנראה לשדרג את המחשב שלי חשבתי על קונרו ויש לי כמה שאלות אני חושב לקנות 2 גיגה זיכרון לפי ניסיונכם האם המחירים יורדים או ירדו או שהם יציבים שיגיע הקונרו מתי יתייצבו המחירים האם תהיה ירידה אחרי זמן מסוייים או לא מה ההבדל בביצועים בין 2 ל 4 מגה זיכרון מטמון
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לפנטיום 2.4C מהלוחות הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הסתכלתי בבנצמרקים ברשת וראיתי שהבדל גדול בביצועים בין DDR3-4 אין .. ותקנו אותי אם אני טועה אבל עשיתי בדיקה : כונן קשיח הוא רכיב נורא איטי בהשוואה לזיכרון והוא משמש כזיכרון קבע הזיכרון הפיזי " הזמני " מהיר ממנו פי 4-5 והזיכרון עובד מול המעבד באותה מהירות מה שיוצא שהכונן הקשיח יוצר צוואר בקבוק הזיכרון יכול לעבוד מול הכונן ב 1333 פס רוחב ואילו הכונן SATA2 למשל יכול לעבוד 300 הזיכרון לא יכול למשוך מידע מהכונן הקשיח במהירות השיא שלו 1333 הכונן מגביל ל 300 הזיכרון יכול לעבוד מול המעבד ב 1333 לא מול הכונן הקשיח אז כל החומר נמשך מהכונן הקשיח לזיכרון במהירות 300 * 10 = 3 גיגה והמהזיכרון זה מועבר למעבד וחוזר לזיכרון מפוענח . מהזיכרון למעבד המעבר יכול להיות 21 גיגה ( על הנייר רק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם תומך קונרו. אייבורי הציעו לי את ה: MSI 975x Platinum CrossFire ואמרו שזה תומך, אבל אני לא סומך עליהם. האמנם? בנוסף קיבלתי הצעה על לוח: INTEL Glenwood D975XBXLKR האם הוא תומך? מה זה הBAD AXE? האם אלו הלוחות היחידים התומכים בקונרו? האם קיים כבר BAD AXE 2? ואם לא, האם כדאי לקנות את 1?
-
- 129 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום לכולם..! אני צריך עזרה בלפרק את המעבד שלי (במחשב השני) יש לו מעבד AMD Athlon 1400MHz Thunderbird והוא נשרף ואני רוצה לפרק אותו איך אני מפרק אותו..? הוא לא תפוס אם הפלסטיק הזה ?? בקיצר צריך עזרה ואם צריך תמונות תגידו לי תודה מראש....!
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה? http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=194 האם יש מישהו שרכש כזה ונתקל בבעיות?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על הCHIP-SETS הבאים של INTEL וNVIDIA למעבדים של INTEL ו AMD. אילו תכונות והאם תהיה תמיכה ב DDR2 - כמה הזיכרון הזה רחוק.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה במחשב עם התוכנה הזאת משנת 2006 שיש להורדה כאן והתוצאות היו כך. ניקוד כללי 6909 SM 2.0 2685 SM 3.0 2432 CPU - 5059 רזולוציה 1280X1024 ללא AA פילטר אופטימלי! המפרט הוא כדלהלן מעבד I7 860 2.8 8600 GTS 256 מגה 4G RAM האם הניקוד נראה לכם טוב? ואם לא מה לדעתכם גרם לניקוד הזה ( כרטיס מסך יוחלף בזמן הקרוב).
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 500 שקל או NF7 (nForce2)lan,usb2 ABIT 550 שקל
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב 2.8 ASUSP4S800D 256KINGSTON יש לי עכשיו כרטיס RAM חדש גם 256 אבל לא של KINGSTON אני לא יודע בדיוק איזו חברה כשאני מחבר את את הכרטיס ללוח האם שלי ואני מנסה להפעיל את המחשב הוא לא נדלק לי (החשמל עובר) אבל יש מסך שחור והכפתור ההדלקה של המסך הוא כתום אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב מחזיק בו מאט זמן מכבה את המחשב ומפעיל מחדש וברגע זה המחשב נדלק !!!! ובזמן הטעינה הוא רושם שלי OVERCLOKING FAILED ונותן לי F1 כדי להיכנס לBIOS ולסדר את החומרה החדש!!! אז אני נכנס לBIOS וכשאני שומר את הנתונים הוא מפעיל שוב מהתחלה את המחשב ועוד פעם הוא לא נדלק! אז אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי וזה חוזר שוב על עצמו כמו כן בזמן הטעינה הוא נותן F2 כדי לדלג כל הכינסה לביוס ולהיכנס לWI…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה ההבדל? האם ההבדל שווה את הכסף? ובכלל האם שווה לי לקנות CROSSAIR ולא משהו אחר? אם כן תנו הצעות ולינקים (גם של אתרים הארה"ב)! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-