עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by massinvallus,

וגם מה ההבדלים בינו לבין NF7-S ו NF7-SL?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by yonni,

יש לי לוח אם של GIGABYTE 8IK1100 875P שיש לו DUAL BIOS. מה זה? למה זה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אני מתכוון בעתיד הקרוב כנראה לשדרג את המחשב שלי חשבתי על קונרו ויש לי כמה שאלות אני חושב לקנות 2 גיגה זיכרון לפי ניסיונכם האם המחירים יורדים או ירדו או שהם יציבים שיגיע הקונרו מתי יתייצבו המחירים האם תהיה ירידה אחרי זמן מסוייים או לא מה ההבדל בביצועים בין 2 ל 4 מגה זיכרון מטמון

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  4. Started by gizunt,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לפנטיום 2.4C מהלוחות הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by tal_m9,

קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by iveco,

הסתכלתי בבנצמרקים ברשת וראיתי שהבדל גדול בביצועים בין DDR3-4 אין .. ותקנו אותי אם אני טועה אבל עשיתי בדיקה : כונן קשיח הוא רכיב נורא איטי בהשוואה לזיכרון והוא משמש כזיכרון קבע הזיכרון הפיזי " הזמני " מהיר ממנו פי 4-5 והזיכרון עובד מול המעבד באותה מהירות מה שיוצא שהכונן הקשיח יוצר צוואר בקבוק הזיכרון יכול לעבוד מול הכונן ב 1333 פס רוחב ואילו הכונן SATA2 למשל יכול לעבוד 300 הזיכרון לא יכול למשוך מידע מהכונן הקשיח במהירות השיא שלו 1333 הכונן מגביל ל 300 הזיכרון יכול לעבוד מול המעבד ב 1333 לא מול הכונן הקשיח אז כל החומר נמשך מהכונן הקשיח לזיכרון במהירות 300 * 10 = 3 גיגה והמהזיכרון זה מועבר למעבד וחוזר לזיכרון מפוענח . מהזיכרון למעבד המעבר יכול להיות 21 גיגה ( על הנייר רק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה לקנות לוח אם תומך קונרו. אייבורי הציעו לי את ה: MSI 975x Platinum CrossFire ואמרו שזה תומך, אבל אני לא סומך עליהם. האמנם? בנוסף קיבלתי הצעה על לוח: INTEL Glenwood D975XBXLKR האם הוא תומך? מה זה הBAD AXE? האם אלו הלוחות היחידים התומכים בקונרו? האם קיים כבר BAD AXE 2? ואם לא, האם כדאי לקנות את 1?

• 129 תגובות
    • 9.6k צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אני צריך עזרה בלפרק את המעבד שלי (במחשב השני) יש לו מעבד AMD Athlon 1400MHz Thunderbird והוא נשרף ואני רוצה לפרק אותו איך אני מפרק אותו..? הוא לא תפוס אם הפלסטיק הזה ?? בקיצר צריך עזרה ואם צריך תמונות תגידו לי תודה מראש....!

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  10. Started by dark13666,

מה דעתכם על זה? http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=194 האם יש מישהו שרכש כזה ונתקל בבעיות?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על הCHIP-SETS הבאים של INTEL וNVIDIA למעבדים של INTEL ו AMD. אילו תכונות והאם תהיה תמיכה ב DDR2 - כמה הזיכרון הזה רחוק.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by avenger31,

האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by ashbit_q,

עשיתי בדיקה במחשב עם התוכנה הזאת משנת 2006 שיש להורדה כאן והתוצאות היו כך. ניקוד כללי 6909 SM 2.0 2685 SM 3.0 2432 CPU - 5059 רזולוציה 1280X1024 ללא AA פילטר אופטימלי! המפרט הוא כדלהלן מעבד I7 860 2.8 8600 GTS 256 מגה 4G RAM האם הניקוד נראה לכם טוב? ואם לא מה לדעתכם גרם לניקוד הזה ( כרטיס מסך יוחלף בזמן הקרוב).

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by ozwrx,

Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 500 שקל או NF7 (nForce2)lan,usb2 ABIT 550 שקל

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by אחד שרוצה לדעת,

אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by Freddy,

שלום... יש לי מחשב 2.8 ASUSP4S800D 256KINGSTON יש לי עכשיו כרטיס RAM חדש גם 256 אבל לא של KINGSTON אני לא יודע בדיוק איזו חברה כשאני מחבר את את הכרטיס ללוח האם שלי ואני מנסה להפעיל את המחשב הוא לא נדלק לי (החשמל עובר) אבל יש מסך שחור והכפתור ההדלקה של המסך הוא כתום אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב מחזיק בו מאט זמן מכבה את המחשב ומפעיל מחדש וברגע זה המחשב נדלק !!!! ובזמן הטעינה הוא רושם שלי OVERCLOKING FAILED ונותן לי F1 כדי להיכנס לBIOS ולסדר את החומרה החדש!!! אז אני נכנס לBIOS וכשאני שומר את הנתונים הוא מפעיל שוב מהתחלה את המחשב ועוד פעם הוא לא נדלק! אז אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי וזה חוזר שוב על עצמו כמו כן בזמן הטעינה הוא נותן F2 כדי לדלג כל הכינסה לביוס ולהיכנס לWI…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Anas-Nanas,

מה ההבדל? האם ההבדל שווה את הכסף? ובכלל האם שווה לי לקנות CROSSAIR ולא משהו אחר? אם כן תנו הצעות ולינקים (גם של אתרים הארה"ב)! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. טוב אז ככה תקשיבו כל סוגי מעבד ה intel core 2 duo מגיעים אים מאוורר? שאלה שנייה אים הם כן מגיעים אים מאוורר הקירור שלהם טוב?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by zolder,

מה אתם מציעים לי: 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory או 2 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit עזבו את המחיר ואל תזכירו OC כי אני לא עושה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני יודע שההבדל יהיה מורגש, אבל במה? ??? (אני מתכנן להוסיף קצת חיים למחשב השני במפרט שלי) כדי לחסוך אי הבנות, איידע אתכם שהלוח תומך בשני סוגי הראם.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום קניתי מחשב חדש וברשותי : 512Mb זיכרון Ram אני רוצה לשדרג אותו לאיזה כמות עלי לשדרג אותו 1Gb 2Gb? רצוי שהזיכרון יהיה טוב ובמחיר סביר! אם 1Gb אז למה דווקא לכמות זו? אם 2Gb טז למה דווקא לכמות זו? ואני לא מצליח לזהות את דגם הזיכרון ומאיזה חברה אבל עדיין אשמח שתמליצו לי על זכרונות ושיהיה מחברה מוכרת וטובה אבל עדיין במחיר סביר@

• 8 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by leahd3,

שלום קניתי מפרט די חדש.. gigabyte z77 ud3h intel i 5 3550 ספק 750 קורסייר נראה לי מספיק לשאלה שלי... אני משום מה לא יכול לראות נתונים כגון טמפ או מהירות מאווררים באוורסט... יש לציין שבביוס יש מידע מלא האם יש פתרון לנושא אולי הגדרות בביוס או משו??? אציין שבאוורסט כתבו משו על חוסר תמיכה בלוח ואם ארצה אפשר לשלוח להם מידע מפורט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Elika,

אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  24. היי לא ממזמן העלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245870.0 החליפו לי כרטיס מסך והבעיה עודנה נשארת... בחנות אומרים לי שהלוח אם עושה לי בעיות לכן העלתי את השאלה לכאן,זה העלה לי כמה נורות אדומות בנושא והייתי רוצה לוודא שזו באמת הבעיה... *נ.ב. עוד לא פרמטתי

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  25. במחשב א' יש 512MB x2 ובמחשב ב' יש 256MB x2. בפעם האחרונה שניסיתי להחליף בינהם זה מה שקרה (במחשב א'): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174227.msg1492588#msg1492588 אני רוצה לנסות שוב, האם יש חשש שזה יקרה שוב ולמה זה קרה בכלל?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.