מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש 3 סלוטים כאשר שניים מהם באותו הצבע וצמודים אחד לשני ואחד בצבע שונה וטיפה מרוחק.
-
שלום! אני זקוק למעבד ולוח אם אשר ישמשו למחשב עריכת וידאו. כרגע יש ברשותי 4GB זכרון פנימי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב מבוסס i5, והפוסטים האחרונים (בעיקר ה"אזהרה" של giloman) קצת גרמו לי לחשוש בנוגע לאיזה לוח אם כדאי לקחת. אני לא מתכנן OC מטורף, אבל ייתכן וכן אעשה בהמשך (אולי ל-3-3.2 Ghz). ייתכן גם בהמשך CF. מה ההמלצה למשתמש הנורמלי, שלא מתכוון למתוח את הלוח עד קצה גבול היכולת? ויש סיבה באמת לדאוג מכל נושא התושבות של Foxconn? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב למעבד athlon xp1800/1900 ga-7vrxp או MSI KT3 ULTRA2-R ?
-
אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים. אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון , לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsb זכרון שני יחידות של 256 DDR . ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600 עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ? שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות של זה. שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ? תודה רבה מראש,
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
-
היי ייתכן ובשאלתי טמונה חוסר הבנב או ידע בתחום קניתי שילוש חדש . asus prime z790-p D4 מעבד i7 13700 זיכרונות Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 במפרט של המעבד רשום שהוא תומך במהירות זיכרון 3200mhz אבל בפועל ובברירת מחדל של הפעולה הוא על 2400mhz . אשמח להבין למה זה עובד לי ככה? האם זו בעיה או שזה הגיוני? והאם בשביל לעבוד על 3200 אני צריך לבצע סוג של המהרה או להגדיר בביוס איזה הגדרה אחרת
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ידוע מתי צפוים להגיע לארץ לוחות המבוססים על ציפסט 780G ? נראה שהם כבר יצאו בסין: http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=2345
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
סתכלו קניתי מעבד Q6600 לפני חודשיים בערך שקניתי תמחשב... וכמו שכולם יודעים זה 2.4 גיגה הרץ אבל משום מה באברסט או בCPU-Z רשום לי 1.6 גיגה הרץ (באברסט רשום בסוגרים אורגינל 2.4 גיגה הרץ) למה זה ? זה משהו מאוד מוזר... אבל במחשב שלי-->מאפיניים-->רשום לי 2.4 גיגה הרץ ? מה זה ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי זכרונות: OCZ DDR2 GOLD 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=508 או OCZ DDR2 Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=503 מחירם זהה פחות או יותר ואולי הם זהים ביסודם רק שם וצבע שונה. מה עדיף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
רצאתי לשאול אני רוצה לקנות ddr1 איזה כדי לקנות DDR 400 mhz cl2.5 DDR 400 mhz cl 3 איזה cl יותר טוב ? הוא אין הבדל ?
-
- 1 תגובה
- 385 צפיות
-
-
ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם תודה נעם
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם העניין הוא כזה אני רוצה לעשות מריחה חדשה של טרמי על המעבד עכשיו הסיפור הוא שאבא שלי הוא מהנדס מעגלים מודפסים ועוד כל מיני דברים והוא אומר שיש להם משחה טרמית!אם בא לי לעשות את זה איתה עכשיו כל הקטע הוא שאין לי מושג של מי המשחה בכלל! אבא שלי אומר אל תדאג הם משתמשים פה רק בדבסט של הדבסט! מה אתם אומרים? ומהם הסיכונים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג GIGA BYTE GA-K8NS-939 וכרגע יש לי זכרון של קינגסטון 2*256 אני רוצה לשדרג את הזיכרון יש לי עוד 2 סלוטים פנויים האים אני חייב לשים עוד 2*256 או מספיק אחד של 256 וסוג החברה חייב להיות זהה או שאני יכול להוסיף A-DATA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
היי, זה המפרט, חסר לי עדיין כרטיס מסך(אני אקנה משהו ב-400 ש"ח) וזיכרונות. השימוש יביתי - אינטרנט,תמונות,מוזיקה וסרטים. האם לנצל את הלוח אם ולקנות DDR 800 או אפשר להסתפק ב-667 , הפער במחירים משמעותי, האם גם בביצועים? בשלב זה מעוניין ב-1 GB, האם לקנות 2X512MB או של 1GB. להלן המפרט. AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤395 160 GB צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN thank you אגב האם הלוח אם שלעיל עולה ברמתו ואיכותו על ה-GIGABYTE GA-M…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתוך סקרנות מה זה המעבדים האלו שהם כל כך יקרים והאם הם יותר טובים ממעבדי אינטל אחרים ולאיזהביצוים הם משתווים במעבדי amd ???? תודההההההההה........
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הלוחות היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם הוספה של כרטיס מסך סטנדרטי יכולה ליצור בעיות כלשהן? האם ניתן לכבות בביוס את הכרטיס המובנה? כמו כן, שמתי לב שדווקא לוחות ללא כרטיס מובנה עולים בדרך כלל יותר כסף מלוחות שמגיעים עם כרטיס. מדוע זה כך?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם. יש לי לוח אם גיגהביט התומך במעבדי ATHLON XP וזכרון SDRAM DDR ואני מעוניין לשדרג אותו. מה המעבד הכי מהיר שאני יכול להתקין? איזה סוג זכרון אני בדיוק צריך, SDRAM DDR, זה משנה המהירות? והאם אני אשים לב לשינוי בין מעבד ATHLON XP 2000 עם 512מגה זכרון לדוגמא למעבד XP 2600+ עם 1 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 6600GT לעומת 5200FX - האם באמת משחקים החדשים של היום ירוצו טוב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מסמכים רשמיים של מפתחת השבבים מספקים לנו הצצה רעננה למוצרים שאמורים להופיע בהמשך שנת 2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
יש פה את הזיכרון הזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-6400C4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ורציתי לדעת מה זה cl 4-4-4-12 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אם אני יחבר על הלוח הזה EP45-DS3R s775 C2Q שני כרטיסי מסך מאותו דגם הם יעבדו לי ביחד?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך לעדכן בביוס את התיזמונים 4 4 4 12 מה שייך למה? ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך גורמים למחשב לבצע boot מDisk On Key או כל אמצעי אחסון USB אחר. ניסיתי להעתיק את memtest86 (לדוגמה) לmp3 ישן והוא סירב לעשות boot דרכו, ניסתי את גירסת הfloppy וגרסת הCD. בנוסף, מהם כל שיטות הboot מUSB ? ראיתי בbios כמה סוגים (FDD,CD,Floppy...), האם זאת שיטת הboot ? ז"א שאם אני לוקח את גירסת הfloppy של memtest ומעתיק אותה על הmp3 אני צריך לבחור בשיטת הboot from USB -Floppy ? מהם שאר השיטות ? תודה מראש, מייק. *מצטער אם זה לא הפורום המתאים* [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 21:29:14 *Bump*
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! אני מרכיב בימים אלו מחשב בתקציב צפוף מאוד (1800 ש"ח) בעבור המשרד של ההורים שלי (משרד אדריכלות). את עיקר העבודה שהמחשב החדש אמור לעשות עושה בימים אלו בצורה טובה למדי מחשב pIII 1000MHZ, עם 256 MB SDRAM וכרטיס מסך NVIDIA RIVA TNT 2 MODEL 64 עם 32 MB זיכרון. עברתי על המפרטים המומלצים והמליצו שם במפרט הבא : http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33 על לוח האם epox 8kmm3i, שיש בו כרטיס מסך מובנה ועולה כ325 ש"ח. יש פה איזשהו catch? הלוח הזה ממש זול בהתחשב שהוא בא עם כרטיס גרפי מובנה... הביצועים של הכרטיס שעל הלוח אמורים להיות טובים יותר (אבל לא משמעותית) מהכרטיס הישן או שלא? תודה!
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה שלושה לוחות תחת המיתוג X299X - עם תאימות מיועדת לדור ה-Core-X הבא של אינטל שיגיע בחודש הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
- 1 follower
-