עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ORrrr,

נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  2. Started by Moo,

קיבלתי היום מחשב : AMD XP 2200 לוח GA-7VT880-L [url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VT880-L.htm זיכרון 256X2 קינגסטון PC3200 הפעלתי את התוכנה CPU - Z ורשום בזיכרונות Frequency : 200MHz זה בסדר? צירפתי תמונה... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  3. Started by SubX,

יש לי עוד מחשב בבית עם ביוס של AMI שמעתי שאפשר לשדרג ל AWARD הפרטים של הלוח לפי תוכנה : (אין ללוח הזה דגם !) Program: Unicore BIOS Wizard Version 1.5 Program: Unicore Chip Detect v0.72 2000.03.10 BIOS Date: 07/23/97 BIOS Type: American Megatrends licensed to Intel BIOS ID: BIOS Version 1.00.03.DN0E Flash: Intel DN0E motherboard Chipset: Intel Triton 430VX rev 2 Superio: NSC 306 rev 11 found at port 2Eh אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לשדרג את הביוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BoBd,

איזה מבין הלוחות האלו יותר טוב/שווה/מומלץ? ??? ???

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום, אני לא עושה OC עם הזכרון, אז משהו פשוט למשחקים... האם החברה הזאת טובה? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060103&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap תודה!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  6. Started by esku,

יש לי מחשב של HP מיניטואאר DC7700, המחשב שקט יציב אבל קצת איטי בגרפיקה ו-3D, כרגע יש לי מעבד E6300, 2 MB cache, 1.86 GHz, 1066 FSB כאשר לפי היצרן אני יכול להתקין עליו עד E6700, 4 MB cache, 2.67 GHz, 1066 FSB בבדיקת מחירים למעבד הנ"ל ראיתי שמשום מה המחיר שלו יותר גבוה ממעבדים יותר מתקדמים כמו ה ‏Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB‎ שאלה ראשונה האם מישהו מכיר את המחשב הנ"ל והאם אפשר להתקין עליו מעבד אחר כדוגמת ה E8500 שאלה שנייה מדוע המחיר של ה E6700 כל כך גבוה, האם יש בו משהו מיוחד או בגלל שהוא כבר "ישן". דרך אגב ב EBAY ניתן לרכוש אותו באזור 150$ - 250$. תודה אייל

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. Started by 111111,

המפרט הוא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 745 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 POINT OF VIEW 6800GT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. Started by david86,

מה זה אומר בזיכרון המילה SINGLE CHANNEL ___ וDUAL CHANNEL מה הבדל בנהם בייניהם? סמתי תמונה וסימנתי בחץ את המילה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד שאני סגור עליו זה i5 3570K אבל לגבי הלוח אני עדיין מתלבט על הדגם הזה Gigabyte GA-B75M-D3H איך הוא מישהו שמע עליו? שווה את ה 400 ש"ח? הבנתי שיש לו יציאת HDMI שמעבירה גם קול וגם תמונה. האם במידה ואני משתמש בכרטיס מסך חיצוני אז יציאת ה HDMI תתבטל ולא אוכל לראות דרכה סרטים במסך אחר? או שאין קשר ויציאה זאת תמשיך לעבוד היות והיא בלוח ולא קשורה לכרטיס מסך? אם יש לכם המלצה על לוח אחר עם 4 סלוטים של זיכרון ותומך ב USB 3, אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  10. שמעתי שהQ6600 יעלה בסביבות ה1500 שקל ואני מעוניין לדעת מתיי בערך זה אמור לקרות שאני ידע אם שווה לחכות קצת או ללכת השבוע לקנות את החלקים למחשב. וגם עוד שאלה קטנה,לא תיהיה לי בעיה לעבוד עם שניי הארד דיסקים? יש לי עכשיו WD120GB ואני רוצה לשים עוד אחד של 250GB. יש לי C ו D ואני מעוניין שהוא יהיה E אם זה אפשרי,יש לי המון דברים לאחסן... תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. מה, לדעתכם, יותר טוב מבחינת ביצועים? Pentium Dual Core E6300 2.8GHZ או AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. Started by BlueHotDog,

היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  13. מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לשדרג לו את הזכרון. המפרט הנוכחי: מעבד Processor Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz, 3193 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) בלוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H 2 כרטיסי זכרון Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 אני מעוניין בהוספה של עוד 4G. האם כדאי לי לרכוש עוד זכרון מאותו הסוג בדיוק?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by gilboag,

מישהו יודע להגיד מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים H67,H65,H61 של אינטל ? * בימים האחרונים כמי שבונה מפרטים לחברים אני נתקל בלוחות זולים יותר מה H67 המוכר של אינטל (H61 ו H65) ולא ממש הצלחתי להבין האם לגיימינג תקציבי יתאים לוח כזה מבחינת הביצועים ובלי קשר לפיצ'רים כמו USB3 SATA3 מספר סלוטים וכו'..? למי שמחפש שידוך זול כמה שאפשר למעבד כמו ה I3 2100 ועם כרטיס מסך ברמת ה HD6850+- - האם יהיה כאן איזה הבדל בביצועי הגיימינג מול H67 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  16. Started by SharonMan,

אז ככה, רציתי לדעת, אם המחירים של מעבדי הAM2 אמורים לרדת במחיר? ועל איזה מעבד במחיר סביר כמובן, הייתם ממליצים לי לקנות? (שדרוג) תודה,

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=410476

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by eranir,

אני לפני רכיש של מחשב חדש, בו המעבד יהיה i5 750. אני מתלבט איזה לוח אם לשדך לו, ובחינה של החיבורים שיש בכל אחד מהלוחות לא לגמרי נתנו לי תשובה. מבחינת מחיר, ה-DP55WB של אינטל מאוד קורץ, אבל אני טיפה מסוייג בגלל הגודל - עד היום לקחתי רק לוחות ATX, ואני לא יודע עד כמה לוח מיקרו יהיה לי נוח. יש לי סיבה לחשוש? מול הלוח הזה מתמודדים לבחירה הלוחות של ג'יגהבייט אליהם אני נאמן כבר הרבה זמן. הבעיה שגם ביניהם אני לא בטוח מה עדיף. ההבדלים העיקריים הם במספר חיבורי ה-PCI השונים, ואני לא בטוח מה בדיוק אני צריך. UD2? US3L? UD3? מבחינת שימושים, לא מתוכנן כרגע OC, אולי עוד שנתיים אם יהיה צורך. RAID לא נראה לי נחוץ (בשביל RAID צריך לטפס כבר ל-UD3R, לא?). מבחינת כרטיסים כרגע יחוברו כרטיס מ…

19. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4? איך הוא? איך הביצועים והתכונות שלו? אני לא עושה אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. במקום אחד אני שומע אי אם די שהם יותר זולים ובמקום אחר אינטל כשמדובר בלוח עם שני מעבדים השאלה למסקנה מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  21. אני מתכנן מפרט למחשב חדש מתאים לגרפיקה. מעבד intel core i7 930 לוח אם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128423 וכרגע אני חושב בכיוון של 8gb ram יש המלצות לחברות ספציפיות? יש יתרון כלשהו ל2X4 או 4X2? בכל מקרה אני כנראה לא אנצל את כל 6 המקומות בלוח. 8gb ram מחייב 64bit נכון? וזה באמת משמעותית עדיף מ32 ופחות זיכרון? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by Dman12,

שלום.. המחשב שלי תומך בזה: אם אני אשים כרטיס של 1GB זה יעבוד? (על המקסימום שהמחשב תומך?) או שלא יעבוד בכלל? בFAQ מדברים רק על מהירות של הזיכרון לא על הגודל שלו.. תודה.. דרך אגב: רק כדי להיות בטוח, איך בודקים את המקסימום שהלוח אם תומך? לוח אם: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d915pcy/sb/CS-027024.htm (בושה אני יודע..) זה רושם שהמקסימום הוא 4GB, ויש 4 סלוטים... אז כל סלוט הוא מקסימום 1GB כן?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. Started by nirmarcu,

אני מתלבט בין 4800+ ל- 5000 black edition תוספת של כ- 50 ש"ח... האם שווה בהנחה שבעתיד אוכל לעשות לו OC ??

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. Started by mihFir,

אהלן, סליחה מראש על הבורות. יש לי לוח אם Asus striker extreme ,מאיפה יותר עדיף להוריד את הדרייברים? להוריד מהאתר של ASUS או ללכת לאתר של NVIDIA ולהוריד את הדרייברים לצ'יפסט? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  25. מדובר בלוח חדש לא מובן כמה אפשרויות ב BIOS בבחירה על מה זה משפיע הלוח הוא ASUS P5G41T-M LX 1=LBA/ LARGE MODE 2=BLOCK MULTI SECTOR TRANSFER 3= PIO MODE 4=DMA MODE 5= SMART MONITORING 6=32 BIT TRANSFER 7= VVT VOLTAGE 8=AUTO PSI 9=MEMORY REMAP 10= DVMT MEMORY חלקם מוכר אבל אני לא בטוח אז אז רציתי לשאול תודה דרך אגב יש עוד הרבה דברים הם מוכרים לי ,אבל בכל אילו שרשמתי, בחוברת לא רשום מה פעולת הבחירה עושה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.