מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק של 256. אז השאלה שלי איזה סטיק צריך??? לא משנה בכמה כסף.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה ההבדל ומה עדיף לגבי הפנטיום D 3.0 ולמתמודד שלו באותה קטגורית מחיר הקונרו ?? Core 2 duo 1.8 (E6300) ?? בהתחשב בעובדה ששניהם Dual Core ??
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, בטווח 600-800 ש"ח איזה לוח יהיה עדיף(מערכת מבוססת AMD כמובן,SATA2,קירור טוב,מאורר לא מרעיש או משהו,NF4 U). 1. ABIT AN8 Ultra 800 ש"ח. 2. FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS NVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 600 ש"ח. 3. ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 730 ש"ח. מה כדאי לו לקחת?או שאולי יש משהו אחר טוב במחירים ההלו שעונה על הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בדקתי ברשימת הזכרונות הנתמכים וזכרונות http://www.skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm Mushkin לא הופיעו ברשימה. 1)זה אמור לעבוד? 2)תהיה אפשרות לOC עם הזכרונות הנ"ל או שאצטרך להוסיף קירור? 3)הלוח הנ"ל מומלץ או שכדאי לקחת את ה 780 ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קשה מאוד למצוא את מעבדי שמונת הליבות העדכניים מבית אינטל בחנויות - אבל ביצרנית עשויים להיות כבר עכשיו בשלבי פיתוח לדור חדש וגדול עוד יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפנטיום 3 שלי יום אחד פתאום הוא הפסיק לעבוד, שאני פותח את המחשב המסך נדלק ותוך 2 שניות הוא נכבה, בחנות ניסו ספק וכרטיס מסך וזכרונות אחרים ועדיין הייתה אותה בעייה אמרו לי שזה הלוח קניתי לוח וזה עדיין לא עובד מה לעשות?? דרך אגב קניתי לוח יד שנייה מאיזה מישהו והוא הביא לי לוח עם 2 סלוטים ומין יציאה של מקלדת ישנה כזאת הלוח הוא של סלוט 1, לא ראיתי שם יציאות USB או כמו של העכברים הנורמלים האם הוא עבד עלי? (הלוח עובד במהירות 100 מגה הרץ והוא של PC PARTNER עם צ'יפ של VIA)
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
המפרט הוא Q6600 סטיפינג GO sunbeam tuniq tower asus p5k-e/wifi ap על מה תמליצו באזור ה400 ש"ח איך אלו ב435 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
למיטב הבנתי זיכרון DDR מגיע עם 184Pins והמהירות המינמלית של זיכרון כזה הוא 266Mhz, זה נכון או שאני טועה? יש לי לוח Gigabyte GA-7VTXH+ ובלוח יש 3 תושבות של DDR, עכשיו היה לי בעיה עם מודול זיכרון דפוק של Crucial 256MB DDR PC2100, והביאו לי עכשיו מודול זיכרון 184Pins שיש עליו מדבקה "256MB PC133", הביוס בלוח מראה שהזיכרון עובד על מהירות 133, כאילו שזה SDRAM PC133, יכול להיות כזה מצב??????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
FOXCONN P9657AA8KS2H אני צריך אותו למאבד core 2 e6400 ו ddr2 800 האם זה יספיק למשחקים......? לא מתוכנן OC......
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הלוח אם הזה תומך במעבדים החדשים של אינטל ויש לו מעבד גרפי וקול משולב על הלוח אם מישהו שמכיר את הלוח יודע אם ללוח יש יציאת DVI או שבשביל יציאת DVI עבור מחשב שמבוסס על הלוח אם הזה צריך להוסיף כרטיס גרפי עם יציאת DVI תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה ההבדל בין גירסת הפרו לרגילה? מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 וכמה עם דואל? נ.ב. זכרונות וינבונד 333 יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, מה הזכרון הכי איכותי ומהיר לIvy bridge למחשבים ניידים? 1600mhz 16gb(8x2) תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה ההבדל המעשי בינהם? אפל משתמשת במעבדי Xeon לסדרת ה-Mac Pro שלהם. האם יש הגיון מאחורי השימוש שלהם ב-W3520 ולא ב-Core i7 920? השוואה בין המעבדים, במערכת ההשוואה באתר של אינטל, מראה בדיוק אותם פרמטרים. האם מדובר באותו מעבד רק עם שם ויעוד שונים?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
האם תוספת של עוד 4 גיגה ראם ומעבר לכונן SSD ישפרו את החויה באופן משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שרצה רק על Win 98 SE, ואני צריך לוח. לוח זו לא כ"כ הבעיה כמו דרייברים. אני צריך איזה חברה שנותנת גם דרייברים ל98. ראיתי באתר של Gigabyte שאי אפשר כבר להוריד דרייברים ל98. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
חברה למי שיש את הלוח הזה gigabyte ga8i945pl-g שייכנס אלי דחוף לאיסי 190132418!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקי.. יש לי 2 זכרונות של 256 ראם כול אחד מהם במהירותשל 133.. המחשב די איטי כשאני מתקין משהו ואחרי שאני יוצא ממשחק לוקח לו זמןלחזור לעצמו.. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות 2 זכרונות של 512 ראם במהירות 400 ולהחליף עם זה את הישנים או להוסיף עוד 512 במהירות 400? אה ויש לי לוח אם של nforce 4 שתומך בדואל צאנל של ddr 400..ככה שאין מה לדאוג בעניין הזה..
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לזיכרון RAM ולזיכרון Level2 של המעבד. כפי שידוע לי, הזיכרון המטמון במעבד בא לקצר את פעולת המעבד בלקיחת נתונים מהראם, ולכן הנתונים משוכפלים לזיכרון המטמון. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: יש יישומים שתופסים כמה מגה ב RAM ואם הם משוכפלים ל - L2 (שהוא למשל, 512K),איך בדיוק כל המידע עובר עליו אם זה Over? או שבכלל אני מבלבל בין ימין לשמאל. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON XP 2600+ BARTON שמוחלף תחת אחריות. הוצע לי בהתחלה מעבד ATHLON XP-M 2600 עם נתונים זהים (FSB 333 ו 512KB L2) עכשיו נאמר לי שניתן להשיג רק את ה ATHLON XP-M 2500 שעליו אני לא מוצא נתונים, כמו כן נאמר לי שהמפרט שלו זהה... האם באמת יש לו FSB 333 והמפרט זהה ? האם המעבד הנ"ל משמעותית גרוע יותר מהמעבד שקניתי ולא שווה לי להחליף אליו ? נאמר לי שההבדל היחיד בין המעבדים XP ו XP-M הוא שה MOBILE עובד בטמ"פ יותר נמוכות ולכן טוב יותר ל OVERCLOCK, שאני לא מתכוון בכלל לעשות.. מה עוד אני יכול לעשות במקרה זה? אין לי ממש ברירה בגלל שהמעבדים היחידים שיש להשיג ללוח כמו שלי זה סמפרונים..
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
היי קונה מחשב חדש ומתלבט אם לקנות כבר QUAD ב500 ש"ח יותר (שאין לי כל כך) או שלשנתיים הקרובות אני אוכל להסתדר עם Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T או אפילו Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (ההבדל שווה את הכסף? יש הבדל בכלל עם OC בין שניהם?) ברור לי שQUAD עדיף אבל התקציב קצת לחוץ ואני לא רוצה להוריד משו אחר במפרט ולפי מה שהבנתי גם ככה זה QUAD הראשון ובשנה הקרובה יהיו שינויים ושיפורים גדולים בטכנולוגיה. אז מה שאני שואל הוא אם עדיף להשקיע כבר בQUAD ב1500 שינוצל רק בהמשך או מספיק לי DUO +OC (יש המלצה?) לשנתיים שלוש הקרובות למשחקים בינוני והורדות... לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ …
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לדעת על ביצועי ה 9XX לדוגמא 940 או 960 עם VT (ביצועי VIRTUAL MACHINE בחומרה ) ואיך הוא מקודד וידאו ? וגן עלויות (לעומת ה 820 שרוצה להחליפו) תודה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-