מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב לי עכשיו מחשבב חדש שאני מתכננן לקנות חסר לי כמה דבריםם עכשיו רציתי לדעתת איפה הכי כדאי להשקיע אני גיימר ממוצע עכשיוו חסר לי בזכרון אני עוד מתלבט איזה חברה ודגם לקחת האם לקחת מפוצל של 512 או אאחד של ג'יגה וגפם חברה אינ עוד לא סגור מה אתם אומרים? בקשר ךמעבד אני עדיין מתלבט בין האינטל לAMD אז תנו לי המלצה ושלא יעלה יותר מדי למה לא פה אני רוצה להשקיע יותר מדי... בקשר ללוח אםם אני בבעיה גדולה מצד אחד אני חושב על הmsi ASUS אבל עכשיו שמעתי שהABIT ו EPOX יותר טוביים אז אין לי מושג מה לקחתת אם תוכלוו לעזורר לי אזז תודהה רבה רבה..
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט מדריכים כאלו ואחרים,ואני עדיין תקוע. אני רוצה(חייב) לקנות מחשב חדש,פתחתי את האינטרנט, הסתכלתי על המפרטים ,ופתאום גיליתי שאני לא מבין כלום. :-\ אז החלטתי לעבור על רכיב רכיב ולהבין איך הוא פועל ועל מה צריך להסתכל. אז הרכיב הראשון שאני מנסה להבין, הוא המעבד. חיפשתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי הדבר היחיד שאני צריך להתחשב בו זה המהירות שעון,אבל פתחתי פה את הסטיק שמשווה בין מעבדים שונים ופתאום גיליתי נתונים,שאין לי מושג מה הם אומרים. לדוג': פנטיום 4 (Northwood "C") מוכר כ: P4C, P4 X.XXC GHz מהירויות שעון: 2.4, 2.6, 2.8, 3.0, 3.2, 3.4 פלטפורמה: Socket 478. תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 800 מגה-הרץ אפקטיבי, 200*4 זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, i5-2500k ASUS P8P67 GSkill RipJaws - 2X4GB / 1600MHz / CL9 / 1.5V 1. האם המעבד מגיע רק כ-BOX ?י 2. האם קירור ה-BOX באמת שונה מהמעבדים שלא K ?י 3. האם באמת הסדרה של הלוח בעייתית עם מעבדי ה- K ?י 4. אני מעוניין באוברקלוק 4.5GHz.. ושה- USB3 וה- SATA3 לא יחלקו את ה- PCIeX16 עם כרטיס המסך הבודד שאני אשתמש.. אז האם יש טעם לקחת את אחד הלוחות היותר מתקדמים בסדרה: PRO / EVO / DELUXE ?י 5. באותם נתוני זיכרון בדיוק, קיימת הסדרה X שכביכול מותאמת במיוחד ל- SB.. מה ההבדל מלבד במראה ? אין לי ניסיון קודם עם OC.. אז.. 6. האם זה נכון שלהגיע ל- 4.5GHz עם הרכיבים הנ"ל זה קלי-קלות ? 7. האם אפשר להישאר ב- OC הנ"ל כל הזמן ? או שרק בעת הצורך ? אפשר כמובן לענות על חלק מהשאלות. תודה ר…
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
על מעבד חדש של amd שאני קונה יש אחריות רק שנה?? (אני מתכוון בקניית מחשב חדש)
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ה-Zenbook 17 Fold OLED אולי לא יהפוך לסיפור הצלחה מסחרי חסר תקדים - אך הוא עשוי להיות הצצה ראשונה קטנה אל העתיד של עולם ה-PC ביום מן הימיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שתי שאלות: א. הלוח הזה הוא של אפוקס והוא תומך בPC2700-איך הוא? ב. למה אי אפשר לחבר לוחות AMD למעבדי אינטל? אני יודע שאי אפשר, מעניין אותי למה... :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כמעט סגור לגבי רכישת ה AMD 3000 64Bit האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח ולרכוש את ה 3200 ? האם הביצועים שווים את ההפרש ( מחשב מיועד בעיקרו למשחקים וקידוד ) ?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
החברה ציפתה לשלוח 7000 לוחת בחודש 1 אבל בסופו של דבר שלחה 10000. בחודש 2 החברה צופה משלוח של 17000 לוחות. החברה צפויה להוציא עוד לוח (רגוע יותר) מבוסס NF4 עד תערכות CEBIT. בנוסף צפויה חבילה של לוח+זכרונות תוצרת G.Skill. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050218PR204.html מקור הידיעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2261
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התקנתי מערכת הפעלה Windows 8.1 64bit על כונן SSD 840EVO 250GB, עליית המערכת הפעלה לוקחת יותר מ-35 שניות שהמסה העיקרית זה עליית ה-BIOS, הכוונה עד שזה מגיע לנקודה שמערכת הפעלה מתחילה לעבוד לוקח המון זמן. לוח האם הוא P67A-UD5-B3 עם מעבד - I5 2500K ו-16GB RAM. תפקוד הכונן SSD תקין הביצועים מעולים. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
- 4 followers
-
-
אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עד לפני שבוע שמתי לב שמחירי המעבדים בירידה מתמדת אבל הזמן האחרון שמתי לב שמחירי המעבדים מתחילים דווקא לעלות, משהו יכול להסביר לי את זה?! הרי מחירי המעבדים לא אמורים לרדת כמו שקרה עד עכשיו? יכול להיות שזה קשור לחזרת התלמידים לבתי הספר בקרוב?!
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה קרה לכל הזכרונות של G-Skill? נראה כאילו הם כלו בשבועיים האחרונים ב-100-200 שקל לקיט, הרבה מעבר לשינויים שעברו קיטים של חברות אחרות כך שלא ניתן להסביר את התופעה בעזרת עליית הדולר.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת MSI הביאה אל תערוכת Computex 2023 אב-טיפוס פועל של מחשב המבוסס על שבב הדור הבא מבית אינטל - ומאפשרת לנו לגלות פרטים חדשים אודות מה שצפוי לנו לקראת סוף השנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
בשנים האחרונות בכל פעם שנערך כנס IDF של אינטל, AMD שוכרת חדר במלון סמוך ומזמינה עיתונאים לבוא לראות מה חדש אצל AMD. הקטע המעניין מאוד בידיעה: The biggest news is that the dual core parts will be fast, very very fast. If you are wondering, the first dual core parts out of the box will run at 2.4GHz, possibly more. כפולי הליבות של AMD "יהיו מהירים, מאוד מאוד מהירים", אם אתם תוהים למה הכוונה כפול הליבות הראשון של AMD יהיה 2.4 גיגה הרץ, אולי אפילו יותר. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21531 הערה: אם המידע בידיעה הזאת הוא נכון אז זה פשוט מדהים, הולך להיות מאוד מעניין.
-
- 75 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עם איזה לוח וכמה הוא עולה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ KSP עם זיכרון HYPER X CL12DDR4 2400HZ לפתע אני רואה בהזמנה לפני המילה HYPER X את המילה קינסטון בדקתי באתר שלהם ואין לקינגסטון זיכרון עם CL12 מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-