עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by STi,

שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by shibie,

שלום חברה, יש לי כרגע זיכרון ocz 2GB kit DDR2 800 mhz, cl4-4-3-15 אם אני קונה עוד 2GB kit אז בביוס תפתח לי עוד אופציה של הגדרת CL? או שהאופציה של הגדרת הCL היא מרכזית לכל הזכרונות? יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition תודה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  3. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ראיתי באיזשהו אתר טבלה של הגרסאות החדשות של מעבדי ה- Pentium 4 עם ה- stepping החדש של כל מעבד. הכוונה היא לא למהירויות גבוהות יותר, אלה core חדש למהירויות שכבר כימות. ניראה לי שהגרסאות החדשות איכותיות יותר, ומאפשרות המהרה גבוהה יותר. מישהו יכול להפנות אותי לאינפורמציה הזו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E מעוניין להגיע למהירות 3.5Ghz . איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע?) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  6. המפרט הנוכחי הוא- D920 P5WD2-E גירסאת הפרימיום עם ציפסט 975, נותן לי אופציית אוברקלוק מטורפת. 4 סטיקים של 512 DDR2 800MHZ מתוכם 2 של G.SKILL עם קירור ו2 קינגסטון שתיהם CL5. כ.מ 7600GT עכשיו המעבד מחזיק בלי תקיעות את סרטי הבלו ריי ב720P אז אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד. עכשיו השאלה אם אני ישדרג לויסטה אולי עד 4 גיגה? או ש2 יעשו את העבודה גם בויסטה? עכשיו אני צריך קירורים שישתיקו את המחשב כי כיום הוא רועש ואני צריך פתרונות לזה. לא משחק משחקים בכלל!!! רק אינטרנט, מוזיקה וHD. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  7. קניתי את כל החלקים כבר. קניתי ספק כוח THERMALTAKE TT480APD 2 FANS 480 WATT 1Y התחלתי להרכיב ואני עובר שלב שלב ב-user guid של הלוח ובחיבור של הספק רשום בספר למטה הערה: Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability. אני הבאנתי מזה של ספק עם 350 וואט ומעלה הוא גבוהה מידי בשביל המערכת מה אני עושה כבר קניתי ספק... או שאולי אני לא מתרגם את זה נכון... עזרו לי אני ימתין לתשובה..

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. במבחן ביצועים שיש בתומס הוא מצוין , רק חבל שאין את E4500 רק את E4300 החלש יותר מה שטיפה יותר מסבך להשוואת ל E6550 מעניין שאין מעבד אמצע בין E4500 ל E6550, יש בניהם פער מחיר של בערך 30%, חבל. עכשיו העניין שאני רוצה לקנות מחשב מחשב חדש ואני לא בטוח שיש טעם בשבילי להשקיע עוד 250-300 שקלים על הE6550, סה"כ השימושים שלי הם כלליים, אינטרנט, פה ושם קידודים (מעט) וכו', לא משהו מרגש. אם ההבדל ממש משמעותי בניהם אולי שווה לי טיפה לשלם יותר אבל אם לא, אני לא רואה טעם לשלם עוד 40% יותר...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני 3 ימים הורדתי את הביוס האחרון ללוח הזה מהאתר של אינטל, והתקנתי אותו, ומאז אין POST ניסיתי הכל שום דבר לא עזר, דיברתי עם התמיכה באתר של אינטל והנציג אמר שלא יכול להיות שהביוס דפוק, ויש מצב שהלוח סתם נדפק. היום אני שם לב שהורידו את העדכון הזה מהאתר, ונתקלתי בנושא הזה בפורומים של אינטל: http://communities.intel.com/message/140564 פשוט בושה שחברה כמו אינטל משחררת עדכון ביוס דפוק שהורס את הלוח של הלקוח, ויותר גרוע שהם גם לא לוקחים על זה אחריות! לפחות שירשמו משהו באתר על הפאדיחה שלהם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BattleMan,

שלום לכולם קניתי זכרון GEIL Golden Dragen Dual Kit 2x256 וכאשר שמתי אותו בלוח שלי(P4P800E-Delux) אז שום דבר לא הופיע לי על המסך לא הצלחתי להיכנס אפילו לBIOS, יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  11. אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  12. היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני חושב שאולי המעבד שלי לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה. מדובר במעבד אינטל e7300. לינק למפרט מאתר יצרן: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPB# במאפייני המערכת המעבד מזוהה כ 2.66 G , אבל כאשר אני מפעיל תוכנת בדיקה כמו CPU-Z, OCCT - המעבד לא עובר את ה 1600 גם כשה CPU על 100%. הלכתי לחנות אבל הטכנאי טען שהכל תקין. ושהתוכנות מזייפות. [הוא לא בדק בביוס] אני מצרף תמונת מסך של הביוס ושל אחת התוכנות. השאלה היא, האם הוא צודק והמעבד תקין? אם כן איך אפשר לראות שהוא עובד כראוי? אם לא, מה עלי לעשות? איך אני אוכיח לו שיש בעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  15. שלום, נמאס לי מהמחשב הישן (חלאס, הוא כבר בן 6) ואני רוצה לקנות חדש. השימושים - בעיקר דו-מימד (עריכת תמונות בפוטושופ, אינדיזיין, ArcGIS), אולי קצת HD על מסך 22" ועריכת וידאו ביתית פשוטה (קצת קליפים של הילדים עבור הסבתות). לא משחק משחקים כרגע. דרושה לי עצתכם באשר למעבד: חשבתי לקנות איזה מעבד צנוע ולהרביץ לו אוברקלוק כדי לחסוך כסף, אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוציא על חשבון החשמל כפליים מהחסכון בקנייה. במילים אחרות: i3 עם אוברקלוק או Athlon II X4 בסטוק? (ואולי בכלל איזה i5?) - מי יניב עבודת דו-ממד מהירה יותר וישתה פחות חשמל? נ.ב. אני יודע, אוברקלוק וחסכון בחשמל הם הפכים. ובכל זאת אני מתעקש להכניס אותם באותו המשפט.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עריכה......... איך הזיכרונות האלו DDR II 800Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ לעומת אלו OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Vista Upgrade 5-6-6-18 OCZ2VU8004GK מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by gtlv79,

חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. http://www.fudzilla.com/content/view/17539/1/ אינטל משאירה מעבד 1 לשוק האולטרה גבוה למשך שנה שלמה ורק אז היא תחשוב אם לחליף אותו...

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Killer Storm,

עם אני משדרג למעבד AXP עם באס של 166 הוא יעבוד טוב עם ה512DDR PC2100 266Mhz שלי או שאני צריך גם לשדרג זיכרון לזיכרון שעובד ב333Mhz כדי שהוא יעבוד? :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אותו דבר כמו בכותרת ואם החנות יכולה לדעת שעשתי OC למעבד תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. שלום, המפרט שלי רשום בצד, רציתי להחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 1GB X 3 1333MHZ לזכרונות יותר מהירים וכמובן בעל יותר נפח. המערכת שלי כרגע ב O.C' הנה תמונות מ CPUZ: 1. איזה זכרונות מומלץ לקנות מבחינת ביצועים/תזמונים ושיהיו טובים לOC שלי. 2. האם עדיף לקנות קיט של 2 זכרונות של 3GB שיעבדו ב DUAL או שעדיף נגיד לקנות 3 זכרונות של 2GB שיעבדו ב TRIPLE ?? מה יותר טוב ? 3. אשמח לקבל הסבר איזה CL עדיף ואיזה תזמון הכי טוב.. 4.מה ההבדל בין 2 אלו ? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4941 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2974 תודה לכולם !

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by nvered,

שלום רב, יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NY מעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G. האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G? אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G? מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות? תודה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by eliil1,

התקנתי משחק אחד, ואז בחלון של הדרישות מינימום כשהוא כותב אם המפרט שלי עבר את הדרישות כתוב שיש לי 2 GB, אז בדקתי ב EVEREST וכתוב שTOTAL יש לי 2 GB . למה??? כול להיות ששמו לי רק 2 GB?? תודה. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by fers,

טוב קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 mb 3 gb ram ספק כוח EZcool 450 w לוח אם G31M-S2l אז ככה אני הולך לשדרג תמחשב ל:מערכת קירור mugen 2 למעבד כדי לבצע oc ספק כוח sasocik 600w כרטיס מסך hd4890 1gb או ה h5830 שיצא חודש הבא. אז ככה וידיתי פה בפורומים וביגלל שיש ללוח אם חריץ של PCIE x16 ביגלל ה geforce 9800 הכרטיס יחזיק והלוח אם יהיה בסדר למרות שהוא קצת מיושן. עכשיו השאלה שלי היא : חבר של אבא שלי שהוא בעצם טכנאי אבל ניראה לי שהוא סתם מנסה ליקנוס כסף אמר שהלוח חלש והוא לא יחזיק וכדי ליקנות מחשב חדש ב5000 שקל שכרגע אין לי יש לי רק 1500 לדעתי זה סתם שחיטה כי הוא בנה לי תמחשב הנוכחי ליפני חצי שנה ,שנה! מה אתם אומרים הרבה אנשים אמרו שזה יחזיק ...

25. Started by the_big,

הרי מהירות התדר כמעט אותו הדבר???

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.