עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Holography,

היי, עד כה הייתי סבור כי ברשותי A64 3000+ בליבת ClawHammer (ע'פ CPUZ בין היתר) אבל לאחר שהרצתי CBId היא הודיעה לי כי ברשותי NewCastle איך אפשר לברר את קוד הליבה האמיתי של המעבד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by nisim_y,

אני לא יודע איזה מעבד יש לי אם הוא 64 ביט או 32 ביט אנא עזרו לי לפי התמונה הבאה של CPUZ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by a-gold,

וכמה מגה הוא? יש לי מעבד של אינטל סוקט 775 עכשיו כשקניתי אמרו לי שזה 2 מגה ונרה לי שעבדו עלי וזה מגה. אז איך אני בודק???

• 19 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by the ultimate,

אהלן! אני צריך עזרה בזיהוי מעבד על פי הצורה ומה שכתוב עליו.. המעבד הוא P3 נראה לי מהישנים כי הוא יושב במעין סלוט כזה כמו הP2 הישנים.. רשום עליו: pentium /// Malay RB80526PY600256 Q007A182-0340 SL3NL בנוסף יש שם גם 2 ג'אמרים ו3 קבלים.. מצורפת תמונה להנאתכם מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

יש לי מעבד שלא נמצא בשימוש זמן דיי רב(הלוח שלו מת) ואני רוצה להפטר ממנו סוף סוף. הבעיה היא שאני לא זוכר איזה מעבד הוא, אני יודע שהוא סוקט AM2 ושהוא ממשפחת Athlon 64 X2 אבל אני לא בטוח אם הוא 4400 או 4200. יש לי דרך לזהות אותו מבלי לחבר אותו למחשב? הנה תמונה שלו מצטער על האיכות אין למצלמה מצב מאקרו והידיים שלי לא ממש יציבות.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by Farjeman,

שלום לכולם. יש ברשותי מעבד P4 3.20GHZ/1M/800/04A סדרה sl7pw, איך אני יכול לדעת אם הוא 32 או 64 BIT ? אני יודע שהשם שלו הוא J540 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL7PW או שהוא ה 32 וה- 541 הוא ה 64 .... תודה מראש ליודעים והעוזרים, דעתכם חשובה לי.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by bhaim,

הי, יש לי מעבד אינטל engineering sample עם קוד QQ5P 4.00 GHZ אשמח לעזרתכם בזיהוי המעבד הנ"ל תודה, חיים

8. Started by Joli,

היי מה המצב? איך אני יכל לזהות איזה סוג זכרונות יש לי... ואם אפשר אתר שמוכרים בדיוק כאלה... תודה. הבאתי תמונה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  9. אני מחפש זיכרונות bh5 והציעו לי את הזיכרונות האלה: CORSAIR DDR 3200LL PLATINUM 2X512MB TWINX קישור : http://www.corsair.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200ll.pdf האם אלה bh5\6? תודות, נדב

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by MATANN,

שלום לכולם! ליש יש לוח אם שתומך בDDR 400 פעם היה לי זיכרון של 1024 של חברת ADATA 512*2 שעבדו כמובן בDDR 400 עכשיו קניתי לי שניים זהים של קינגסטון גם 512*2 בכדי שיהיה לי סך הכל 2 ג'גיה,הזיכרונות החדשים כמובן גם תומכים בDDR 400 PCL3200 גם הADATA הם PCL 3200,כשאר חיברתי אותם במדיוק לפי הספר בביוס זה הראה לי מהירות של DDR FREQUENSE 320 במקום 400.לאחר מכן הוצאת את הADATA והשארתי רק את הקינגסטו בכדי לבדוק האם הזיכרון פגום אל,גם היה לי DDR 400.בקיצור יחליפו לי את זה לאותה חברה את כל הארבעה אבל זה ייקח זמן,בינתיים,האם להישאר עם 2 ג'יגה במהירות של 320?או להישאר עם 1024 אבל עם DDR 400.מה אתם ממליצים? והאם יהיה בכל זאת ביצועים יותר גבוהים בין הגג'יגה ל2 ג'יגה? תודה רבה לכולם!

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by orlevi_85,

שקניתי את המחשב היה בו זיכרון SDRAM 256MB אחרי תקופה הבנתי שמין הסתם המחשב לא תומך DDR אחרי חצי שנה ככה קיבלתי מחבר 256 DDR וניסיתי להשים על המחשב הוצאתי את ה SDRAM ושמתי DDR וזה עבד!!! ואני עד היום עם ה- DDR אבל בכול זאת ראיתי בתוכנה CPU-Z שהזיכרון לא מנוצל כמו DDR זאת אומרת זה עדיין כאילו יש לי SDRAM כי הוא פועל ב- 166MHz משהו כזה! אז חשבתי היום שאם גם ככה הוא פועל כמו DDR אז אני יוסיף גם את ה SDRAM הישן שלי ואז יהיה לי 512 RAM!! האם זה יכול להזיק? מפני שאחד DDR (אבל עובד) והשני SDRAM האם מההתחלה לא טוב ששמתי זיכרון DDR? חייב תשובות מהירות תודה! ;D

• 21 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by SensatioN,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד זיכרון יש לי p4 2.0 mb - intel i845E 256MB - 333mhz אני חשבתי על ?512MB Kingston CL2.5? שעולה 390 ב KSP והוא יהיה גם למחשב הבא אבל הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 400mhz הוא יעבוד לי ? אני קונה מחר אז תגיבו

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שלום רב, אני עכשיו מרכיב לי מערכת מחשב שתהיה מבוססת על מעבד Q6600 ועל לוח X38 ASUS P5E שנרכשו כבר. אני מחפש זיכרונות איכותיים של DDR2 800 או DDR2 1066 בנפחים של עד 4GB. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונה בפוטושופ ו Lightroom ומשחקי 3D כגון COD4. את המעבד ואת הזיכרונות אני מתכוון להמהיר קצת, אז יציבות ואמינות של הזיכרונות זה משהו שמאד יהיה חשוב לי ואהיה מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקבל את זה. מצאתי ברשת כמה זיכרונות שאולי יתאימו לי והייתי רוצה לקבל חוות דעה והמלצות לגביהם. מנעה מחשבים זיכרונות Gskill G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9219 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 http…

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by -Zen,

מפרט של המשחב שלי הוא כזה CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S533-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Video) Motherboard Chipset SiS 651 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) המחשב דיי ישן אבל אין לי צורך במחשב חזק יותר, אם כי הזכרון דיי קטן ודיי תוקע לי את המחשב, הייתי רוצה לקנות זכרון גדול יותר אני יותר נוטה לכיוון ה 1024. תביאו לי בבקשה כמה הצעות + מחירים של זיכרונות שאני יכול לקנות שיתאימו ללוח האם שלי. אני לא כל כך מבין בזה לכן אם אפשר הסבר קצרצר איזה טווחים של זכרונות אני יכול לקנות, מבחינת מהירויות וסוגים. אגב יש לי שני סלוטים לזכרונות, כל אחד עד ל 1024MB. ושאלה אחרונה, במידה ואני אקנה א…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by The Ball,

אני הולך לקנות את הלוח אם של GIGA BYTE GA-8SG667 תומך ב-AGP8X ובזכרונות DDR400 לא רשמית אני הולך לקנות את הלוח הזה מפנדה ואני רוצה לקנות זכרון DDR400 מתאים אבל אני לא יודע איזה כי יש כאלה שלא תומכים זה הלינק של הדגם http://www.giga-byte.com/products/8sg667.htm וזה לינק לכל סוגי הזכרונות שהלוח הזה תומך http://www.giga-byte.com/support/support_ddr400_8sg667.htm ומתוך כל סוגי הזכרונות שם, אני צריך לבחור דגם של זכרון שיש אותו בפנדה ואני לא יודע איזה יש בפנדה... עקרונית אני מעדיף את ה-CORSAIR אבל כל דגם יתקבל בברכה כל עוד הוא יעבוד ותודה !

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by klips,

שלום לכולם אני משדרג מחשב ישן השאלה אם יש לי 512M האם אוכל להוסיף לו בסלוט אחר 1G או שזה לא אפשרי?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by BHXHO2,

יש לי 2 סטיקים של 512 667 מגה הרץ בדואל אני רוצה להוסיף עוד גיגה זכרון בסטיק ולשמור על הדואל זה אפשרי יש לי לוח אם של GA8I945PL Gigabyte יש 4 סלוטים של זיכרון והלוח מוגבל ל4 גיגה בסלוטים הקימיים יש שבבים של זיכרון רק בצד אחד של בסטיק אני רוצה להוסיף את את הזיכרון הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4745 התיזמונים שיש לי ומה שאני רוצה לקנות הם זהים בתודה ניסים

• 12 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Eluha,

קניתי היום זיכרונות של OCZ Reaper HPC Edition‎ ולפעמים מחשב עושה מסך כחול והפעלה מחדש מפרט: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D 820 כ. מסך: 8600GTS לפי המפרט של הלוח הוא תומך בזיכרונות של 800MHZ מבקש עזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  19. Started by Wolf99,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואשמח להעזר בכם לתת לי תשובה. מה ההבדל בין זכרונות SDRAM בעלי 16 צ'יפים לבין 8 צ'יפים, באילו לוחות (chipsets) ניתן להשתמש באיזה סוג ובמה אי אפשר להשתמש בלוחות מסויימים... דחוף,תודה.

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  21. שלום. אני מנסה בדיוק להרכיב את לוח האם, ומהמארז נמצאים הכבלים של ה POWER, RESET, HDD LED, וכן הלאה. אבל ממש לא ברור לי מיהו המינוס ומיהו הפלוס :s05: כל כך הרבה צבעים (: הייתי מנחש אבל אני לא בטוח מה יקרה אם אטעה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו? תודה!

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by snik,

שלום אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך- GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card בלוח אם : Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD880G CHIPSET יש לי שני חיבורים של PCI Expres בחוברת של הלוח אם מופיע שחיבור אחד הוא PCIx4 ובשני PCIx16 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4 מה ההבדל בינהם ולהיכן צריך לחבר את הכרטי מסך תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by nightf0x2,

שלום אני מנסה לחבר לוח אם חדש שקניתי למארז שהוא דיי ישן את כול החיבורים ואני נתקע בשמות שונים מישהו יכול בבקשה לעזור לי מה לחבר לאן? בחיבור של ה AAFP יש לי 2 חיבורי GND אחד מהם הבנתי שאני מחבר לפין 2 אבל לא הבנתי לאן אני מחבר את ה GND השני? ומשום מה יש לי רק 8 חיבורים בסך הכול ל AAFP ובלוח אם יש 10 חיבורים האם זה בסדר שצריכים להישאר 2 ריקים? לפי הלוח רשום לי pin1 MIC2 pin2 AGND pin3 MICPWR pin4 NC pin5 Line out_ R pin6 NC pin7 NC pin8 empty pin9 Line out_L pin10 NC

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.