עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  2. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale.html המעבדים יצאו החודש, המחירים הצפויים (+-) בארץ: E8200 2.66GHZ צפוי לעלות 900 +- שקל. E8400 3.00GHZ צפוי לעלות 1000+- שקל. E8500 3.16GHZ צפוי לעלות 1400 +- שקל. לדעתי המחירים ממש סבבה והמעבדים לא מאכזבים כי קודם כל הם זולים יותר קח שE8400 יעלה כמו E6750 ויהיה חזק ממנו ב5-15%, יצרוך פחות חשמל, קריר יותר וטוב יותר לOC.

• 51 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)

4. Started by DXM,

לאחר קריאה של הכתבה הזו, עלה בראשי דבר אחד, למה אין השוואה עם מעבדים אחרים? יופי הכל טוב, ישנה בדיקה מקיפה, מבוא מצויין וכו', אך חסר לי בדיקה עם מעבדים מסדרת הQX6, E6,E4XXX. אם אתם סוקרים אותם לפחות תראו את הביצועים שלהם לעומת המעבדים הקודמים. לא מדובר פה על מעבדי AMD שדורשים מערכת שונה, אלא על מעבדי אינטל שהם אותם סוקט ולא צריכים סוקט אחרת. בזמן האחרון הסקירות פה ניהיו גרועות. אני קורא לצוות האתר להתעורר ולעלות סקירות טובות יותר.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Impreza,

למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Minex,

היה לי במחשב סטיק של 4GB, קניתי שני סטיקים חדשים של 8X8. בחיבור שניהם נשמע צפצוף מהיר בהדלקת המחשב. כיביתי. הוצאתי סטיק אחד, הצפצוף הפסיק והמחשב עלה תקין. עדיין יש צפצוף כשאני מחבר סטיק (ישן או חדש) לאותו סלוט ונדמה שהבעיה מהסלוט. מה האפשרויות שלי? הלוח מזמן לא באחריות. לשקול להחליף או שיש אפשרות לתקן סלוט?

7. Started by ToMeRv32,

שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כאן תמצאו תמונה של הלוח מקרוב http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 מתחת לבטריה אם תשימו לב יש סלוט קטן בצבע חום כהה ואיני יודע מהו , שאלתי היא האם מישהו יכול לפתוח את עיני ?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by BindeR,

שלום רב יש לי מחשב די ישן בן 3-4 שנים. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון. כרגע יש 2 של 512M KINGSTON. על הלוח יש 4 מקומות, כרגע שניהם מהם 512MB X 2 KINGSTON. השאלה שלי האם 2 המקומות הנוספים הם מתאימים לזיכרון? שני הראשונים בצבע אחד והשניים בצבע שני. האם יש לכם תוכנה ממולצת לבדיקת המפרט של המחשב על מנת שאוכל לתת לך את הנתונים בצורה הטובה ביותר ואיך אני יודע אם יש לי DDR1 או DDR2 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by free fraek,

למה הצבעים שלהם שונים יש 2 בצבע כזה ושניים בצבע כזה..

11. סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם שלום לכולם סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם... שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך אז ככה: המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Prophecy,

סליחה טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by Cable,

מביע התנצלות עמוקה אם בילבלתי מישהו.הכל נערך ונמחק. סליחה... :-[

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  15. שניהם יצאו בערך באותו זמן מה מבדיל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רואה פה לפעמים הודעות על זה ואני לא יודע מה זה מישהו מוכן להסביר לי?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by aavichai,

שאלה קטנה על זכרון אם אני הולך לקנות מעבד ולוח עם מהירות אפיק 1066 ואני רוצה זכרון של ג'יגה והמוכר אמר לי שהוא ישים לי שני זכרונות של 512 עם מהירות אפיק של 533 בכל אחד זה בסדר??? או שאני צריך שכל אחד מהם יהיה 1066?? תודה.

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  18. מעבר לOC שטוענים שהוא מצויין יותר מ 830. מה ההבדלים בינייהם חוץ מהמהירות שלהם 805 - 2.66 ו 830 - 3.00 האם גם ללא OC הוא נותן ביצועים יותר טובים ה 805D? ואיזה קירור יש לצרף לו על מנת שהOC יהיה בפול מייטבו?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  19. אני חדש כאן ואני אשמח אם משהו יסביר לי את זה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by yonir,

אני בטוח למדי בתשובה אבל אני אשאל ליתר בטחון: Intel Celeron 1000MHz מחובר ב: Socket 370 FC-PGA הוא פחות טוב מאשר: Intel Pentium III E 1000MHz מחובר ב: Slot 1 SECC2 נכון? (370 חדש יותר מ-slot 1 אם אני לא טועה, אבל הסלרון חלש יותר בלי קשר אני מניח) תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by RayZ,

קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. אני לא במחשב שלי, אני נמצא במחשב השני שלי, מחשב סלרון D, מהירות: 2.8Ghz. עכשיו, עשיתי לו בדיקה ב Sisoftware Sandra 2005, ואני שם לב שהוא משתווה לרמה של AMD Athlon 64 3000+ ! :screwy: זה קרוב מאד. עכשיו, ירדתי ברשימה ל Celeron, אני רואה שסלרון מקבל פחות בהרבה ממה שאני קיבלתי על המעבד. צירפתי תמונה. אז מה, הסלרון שלי מקדים את חג פורים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by CyberBoB,

הפנטיום יקר מהסלרון באיזה 400 שקל.. השימושים הם סרטים, מוזיקה, אופיס ואינטרנט. הלוח המיועד - Gigabyte GA-8IG1000MK מבוסס 865 הזכרונות - 2x256MB Kingston DDR400 תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה לבנות מחשב שקט, כזה שלא שומעים אותו בכלל בקרוב אני אקבל את המארז החדש של אנטק שנקרא ARIA. זה מארז שמתאים ללוחות מיקרו ATX והקירור שלו נעשה על ידי מאוורר יחיד של 120 מ"מ בספק כח, שאמור להיות שקט (ואם הוא לא, תמיד אפשר להחליף אותו למאוורר שקט יותר ) המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אי מיול, איי סי קיו, מסנג'ר, SKYPE וזהו... בשום אופן לא למשחקים, קידודים, DIVX וכל מה שמעמיס מאד על המעבד האם יש מצב להסתפק בקירור פסיבי לסלרון ? או שבכל מקרה אני חייב שישב עליו מאוורר (עוד מאוורר = עוד רעש ברקע) תודה ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by o07,

מה עדיף לגיימר??? (אין לי הרבה כסף ) לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 או לוח-אם Abit ?UL8? ואת המעבד AMD Sempron 2600+ ?????? מה עדיף ... גם תסבירו למה עדיף אחד על פני השני אם יש משהו בסביבות ה700שח משהו טוב יותר אז תציעו בבקשה תודה רבה לעוזרים וצום קל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.