מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לאיזו מהירות בתזמונים 3-4-4-8 משתווה זכרון במהירות 550 ובתזמונים 2-2-2-5? (כן אני יודע שזה כמעט בלתי-אפשרי, אבל בתיאוריה)
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכלום, יש לי לוח אם M4N68T-M V2 של ASUS ומעבד ATHLON 2 X3 455. הצלחתי לפתוח ב BIOS את הליבה הרביעית, עכשיו המערכת מזהה את המעבד כ- PHENOM2 X4. הציון של WIN7 למעבד שלי עלה מ-6.9 ל-7.3 וגם PRIME95 לא מזהה שום שגיאות, הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל כמעט אף תוכנה! למשל כאשר אני מפעיל את google chrome הוא כותב לי - "google chrome has stoped working". האם זה אומר שהליבה שפתחתי לא יציבה? או שניתן לייצב אותה ע"י שינוי מתחים? האם התקנה חדשה של WIN7 תעזור? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ביצרנית השבבים מתכננים להוציא לגמלאות את סדרות ה-Pentium וה-Celeron לטובת מיתוג אחיד פשוט יותר בדגמים התקציביים החל מהשנה הבאהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים, אשמח אם תוכלו להגיד לי עד איזה נפח של זיכרון ram תומך הלוח אם שלי (gigabyte 965p-ds4) ד"א, האם קיימת תוכנה שדרכה ניתן לראות זאת?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של גיגאביט ע"ג האריזה מופיעה הדגם אך על הלוח עצמו מספר הדגם לא מופיע (מוטבע) האם הלוח הינו זיוף.באתר של החברה מופיע הדגם גם על לוח האם.תודה על העזרה הלוח נקנה באחת הרשתות הידועות למחשבים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מפעיל את המחשב (לרוב כשהוא נדלק מחדש אחרי לחיצה על כפתור הריסט) במקום הצפצוף היחיד שצריך להיות הוא משמיע צפצוף מתמשך עולה ויורד (כמו אמבולנס) :-\ לפעמים גם קורה שיש צפצוף יחיד אבל המסך לא נדלק.... הלוח הוא MSI 850 PRO2 למישהו יש מושג מה זה אומר ועל מה זה מצביע?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום :] יש לי 2 כרטיסים של 256 במחשב (512..) של DDR CL3 . רציתי לדעת כמה בערך יעלה 1GB ;/ ? כי בדקתי בבאג ואמרו 420 ש"ח. ועוד שאלה : שאלתי משהוא שדיי מבין בזכרונות ובחמשב בכלליות . ואמרתי לו שיש לי 2 של 256 וזה וזה . ושאלתי אותו אם אני יכול להשאיר גם 1GB וגם אחד של 256 . והוא אמר שאי אפשר והמערכת שלי יכולה לקרוס. זה נכון :] ? שאלה 3 : ויש לי על הלוח אם 4 מקומות : 2כתומים 2 כחולים . ורק ב-2 הכחולים הזכרונות שלי מחוברים . אז למה השניים השניים :]? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מדובר באופטרון כפול ליבה בתדר 2.2 גיגה הרץ. במהלך החודש הקרוב יקבלו חברות נוספות משלוחי אופטרון כפול ליבות. השקה רשמית כנראה במהלך החודש (הלועזי) הנוכחי. כיום מלאו שנתיים להשקת האופטרון. עלפי התכנון המקורי של AMD ההשקה הייתה אמורה להיתרחש באמצע 2005, ברבע השלישי אך כעת ההשקה הוקדמה לתחילת הרבע השני. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22289 הערה: למה AMD מקדימה את ההשקה? א. בגלל שהיא יכולה, כלומר המוצר ראוי לייצר המוני, זה תמיד תנאי הכרחי להשקת מעבד :-) ב. בגלל שאינטל הקדימה את השקת התיפלצת המגוכחת בדמות פנטיום 4 כפול ליבה שהוא בעיקר מעבד שנטועש לייצר הודעות לעיתונות יותר מאשר מערכוטת מחשב אמתיות שמי שיודע מה שהוא עושה לא יקנה לעולם. AMD פשוט לא מסוגלת לראות את אי…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אצלי אפשרות כזו בביוס איפה שאני עושה ת OC יש לי לוח NF7-SL ורואים בצד ENABLE ו DESABLE ורשום בDESABLE שזה ישתמש בפרמטרים הכי יציבים או משהו כזה ובENABLE רשום שזה ישתמש בפרמטרים של OC מישהו יודע מה זה? ומה כדאי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
im seeing theres a bios update for my asus p6t deluxe currently i have version 1102 newest version out is P6T Deluxe 1604 Bios with many different versions in between should i install only 1604 or install all of them one by one
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=674711&starttime=0&endtime=0 אין לי כוח לתרגם. ;D מעניין הולך להיות פה עם 4X4 ו 65NM של AMD ;D
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד סלרון 850 ולוח אם :BioStar M6VCF יש לי גם מעבד P3 בנפרד ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין את הפנטיום 3 על הלוח הזה. חיפשתי ברשת ומצאתי את הנתונים האלו על הלוח אבל לא הצלחתי להבין האם זה אפשרי: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Boards/Motherboards/BioStar/M6vcf/m6vcf.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות שאשמח מאוד לקבל עליהן תשובות שיעשו לי סדר אחת ולתמיד. אז נתחיל: 1. כמה ליבות יש ל-Intel core 2 dou? 2. המחשב שלי הוא core 2 dou והמהירות שלו היא 2.13, אז זאת אומרת שאני מכפיל את מהירות המחשב במספר הליבות? 3. האם כרטיס מסך nvidia 7300 gt יכול לספק את הדרישות ממנו בימנו? אני משוכנע ששאלו כבר על זה ואני מצטער מאוד שאני שואל שוב אבל אני ממש חייב לדעת כי זה משגע אותי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
מתלבט בין מעבד 641 למעבד 925 לעבודה משרדית אני חושש מהחום של המעבד מה כדאי
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מעבד I5 750 בOC ל3.6 הזכרונות הם של ADATA 2000MHZ 4GB אני רוצה לשדרג את הזכרון ל8 אבל לשמור על הOC זה אפשרי בכלל? ואם אני מחליף חייב שיהיה באותם תדרים ואותה חברה? ד"א הלוח הוא של ג'יגהבייט GA-P55 UD3
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר לוח אם עם כרטיס מסך און בורד סביר?תקציב עד 600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת מה יתאים למעבד פנטיום 4 3.20 מגהצ פרסקוט אני מבקש לוח אם טוב שיתאים למעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש ומטורף עם Win7 64bit עשיתי Benchmark דרך Performance test 7 ובסיכום היה רשום שהמעבד שיש לי (i5 750) מכיל 3 ליבות. מישהו נתקל בכזו תופעה..? [דרך אגב, גם הזיכרון (2x2024 GB) מופיע כ-3GB למרות שמדובר ב-64bit] תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפי המפרט של הלוח האם הזה הוא תומך בארבע כרטיסי מסך ב - SLI ,למה הכוונה ? זהו הקישור ללוח האם הספציפי הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4774 תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי די מיושן... פנטיום 4 עם כל החיבורים הישנים ללא יוצא מן הכלל... AGP, DDR1, SATA I, SOCKET 478... בקיצור, חיבורים ישנים בכל דבר שקיים. השאלה שלי היא כזו מאחר ואין לי כרגע כסף להשקיע במחשב חדש, חשבתי אולי לקנות חלק-חלק. אם אקנה לוח אם חדיש, האם הוא ייתמוך במעבד, בזכרונות, בכ.מסך וכו', אך כשאחליף את שאר הרכיבים לחדשים יותר, יתמוך גם בהם?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה לוחות: Abit KV8 Pro Chaintech SK8T800 Gigabyte K8NS מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים ואמינות, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה טוב ל- OC. כרגע אני נוטה לכיוון האביט, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מה התוצאה? הזכרונות יהיו איטיים? האם תהיה בעייה לעשות OVERCLOCK?! (לוח של EPOX 8RDA+ ו זכרונות C2 של CORSAIR 256MB ועוד סטיק של OCZ 256MB C2.5)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON 64 939 יש מצב המעבד יכול לגרום לתקיעות במשחקים ? או שהוא מתחמם יותר מדי ? ... תודה
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון SDR בתדר 133 נפח 128 או 256 ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ ? קינגסטון ? יונדאי ? UNIX ? איזה דגם ? תודה *ואיזה כרטיס DDR400 הכי מומלץ ? פשוט מחר אני נוסע לספק וקונה כמה סטוקים של חלקים בשבילי. :
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-