עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lharpaz,

היי, קנינו מחשב עם מעבד sempron 2800 וביקשנו שהוא יהיה תומך ב-64 ביט (הבנתי שיש דגמים שכן ודגמים שלא). עכשיו אני רוצה לבדוק שהוא אכן תומך (אמנם המחשב נקנה כבר לפני 4 חודשים, אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא...). איך בודקים דבר כזה? ועל הדרך - עוד שאלה - במה המעבד הזה פחות טוב נגיד מ-A64 3000? מהירות השעון טיפה יותר איטית (?), אבל מה יהיה ההבדל נגיד בין סמפרון 3000 ל-את'לון 3000? פשוט ראיתי שממליצים על הסמפרון כמעבד למחשבים גם עבור משחקים וגם עבור עבודה חישובית כבדה (matlab וכאלה) אז אני לא מבין למה בעצם לקנות A64...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Pavlik,

ברשותי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR II 667Mhz. אם אני מתקין עליו זיכרון DDR II 800 Mhz, הזכרונות יעבדו על 667? או שלא יעבדו כלל? לדעתי זה יכול לעבוד. שואל כדי להיות בטוח..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by Trance,

יש לי שאלה :נניח כשמישהו רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח התקיציבם הבינוני אתם ממליצים לו לקנות כרטיס מסך עם 128 כי עד שיהיה שימוש ב256 מגה הליבה של הכרטיס לא תהיה מספיק חזקה על מנת להריץ את הישומיים אז למה אתם חושבים שמעבד נניח ה3000 למשל יהיה מספיק חזק להריץ פקודות ב 64 ביט ברגע שהם יצאו?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by matrixman2008,

שלום יש לנו 4 סלוטים מוכרים pci e x 1 pci e x 4 pci e x 8 pci e x 16 את ההבדל בנהם אני יודע שאלתי היא מה זה PCI-E X 4 (IN X 8) הוא תומך בהתקנים רק של X4 או גם X 8 מה זה אומר ה IN X 8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

אז ככה: AMD עם וולקנו 6 לא עובר את ה45 מעלות אצלי, גם בפול לואד. הלוח של ג'יגה בייט(7VRXP) הוא לוח מעולה, אני לא מבין מה הבעיות איתו. הלוח יציב מאוד, מלא פיצ'רים וטוב למשתמש הביתי. והכי חשוב: המאוורר של ריידון9700לא רועש בצורה בלתי נסבלת, כמו שטוענים פה. אני מקווה לנפץ את המיתוסים הללו, כי אין חכם כבעל ניסיון.

• 62 תגובות
    • 5k צפיות
  6. אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם הזה: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של ASUS . או את הלוח אם הזה: ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE. התקציב שלי ללוח אם הוא : 850 שקל . תודה לכול העוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 452 צפיות
  7. Started by הדדי,

שלום מעוניין בהמלצה ללוח אם , עם יציאת HD למעבד I3 או I5 שאקנה איתו וזכרון DDR3 .... הצרכים: אינטרנט, מוזיקה ומשחק SIMS 3 כמה צפוי לעלות ?? תודה

8. Started by DRAMAKING,

אהלן אני קצת מבולבל... באתר של החברה כתוב כי הלוח תומך בזכרונות DDR 3 אבל בשני אתרים בארץ של חברות המוכרות את הלוח הזה (זיגזג2000 ואש מחשבים) מצויין במפרט של הלוח כי הוא תומך בDDR 2 ... ההגיון אומר ללכת לפי האתר הרשמי של החברה אבל יכול להיות שבכל זאת קיימת טעות אצלהם?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, ועקב כך שאני מוגבל בתקציב הייתי מעוניין לדעת אם כדאי יותר לשדרג את המעבד שלי (ואז אני צריך לשדרג גם את לוח האם), או שמומלץ להוסיף כרטיס מסך מקצועי יותר ? אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. כרגע מדובר במחשב עם מעבד Pentium D 820, כרטיס מסך nVidia G-Force 6500 וזיכרון RAM של 2GB במהירות 667MHZ. (אני יודע שגם המפרט הזה טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by lavep,

הי אני צריך עזרה בבחירת לוח עבור AMD DUAL CORE X2 3800 אינני צריך תמיכה ב-SLI (לא נראה לי שאני אקנה עוד 7800GT אחד :-*) לא נראה לי שבזמן הקרוב אתעסק בOC אבל מי יודע חובה SATA2 כמה שיותר USB עדיף 2 כרטיסי רשת (אך יכול להסתדר עם אחד) עדיף שיהיה FIREWIRE (אך גם זה לא קריטי, אם אצטרך אקנה כרטיס) מכל מה שבחנתי נראים לי אלו 3: 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. ASUS A8N-E השאלה האם יש משהוא טוב מאלו? האם כדאי לשלם עבור דגמים יקרים יותר (2,3) או ניתן להסתפק באופציה 1? בעצם האם יש הצדקה למחיר גבוה ? במה שמתבטא? תודה וראש

• 26 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ומהי השערת המחירים שיהיו להם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קודם כל איך ה-E5200 במשחקים? הוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך כמו 9800GT/GTX? בכל מיני סקירות שאני קורא הכתב משתמש במעבד חזק כמו Q9450. תוצאות ה-FPS במעבד כזה ומעבד E5200 יהיו דומות? (בהנחה שאני משחק ברזולוצית 1280x1024) איך ה-E5200 מבחינת OC? זה משפיע באופן ניכר במשחקים? ושאלה אחרונה, יש כל מיני הגבלות לביצוע OC? (קראתי פעם שצריך זכרונות מתאימים או משהו כזה... אני לא מבין גדול בנושא) נגיד לוח P31/35 יביא ביצועי OC זהים ללוח P43?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by o9009,

מה עדיף יותר מכל הבחינות אינטל או AMD הסיבה : אני עוסק במוזיקה כך שאני צריך מערכת יציבה {שתעמוד בלחץ }

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AgeBlade,

מה דעתכם על לוח האם של ASUS ה A8V Deluxe שמשתמש ב Socket 939 ? ברצוני לשלב אותו עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ , האם יצא לי שילוב מנצח ?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by benyben,

למי שמתעניין http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-CPU-LGA-1155,14106.html#xtor=RSS-1811

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. שלום . בתכלס התקציב שלי הוא 3000 פחות או יותר , כי אחרי שאני קונה מעבד לוח אם וזכרון אני צריך לקנות גם קירור , ועוד כמה ציוד הקפי למחשב . אז ככה שאתה יכולים קצת לחרוג . אבל אם אין צורך ותוכלו לתת לי משהו חזק בפחות מחיר אני מעדיף , כי אני רוצה להוסיף גם אולי עוד כונן קשיח . בקיצור תתנו משהו טוב במחיר טוב , לא חייב להשתמש עד ה2300 בדיוק . השימוש שלי הוא לגיימינג ועריכה גראפית . המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS4 (775 C2Q 1600Mhz intel P45 DDR2 1200 3xPCI-E 2xGBL 139a) מעבד: Intel® CORE2 dou CPU E8300 @ 2.83GHz s775 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia 460GTX 1GB ספק כוח: Seasonic 620W זכרון: Corsair DHX 2x2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 אני צריך מעבד טוב לגי…

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by ser_man,

בלא להתחשב במחיר של הזכרונות... מה עדיף לי? לוח אם לא תומך agp*8 עם 512 rdarm החדש (1066) או לוח אם עם agp*8 עם 512 ddr במהירות 333 מה"צ? פשוט אני קונה כרטיס גרפי gf4 ti4200 שיש לו (תמיכה או דרישה אין לי מושג) בagp*8 ואני מפחש שהוא לא יעבוד לי על לוח אם של agp*4 ... חוץ מזה בעתיד אני מתכוון אולי לקנות את הgeforce fx (לא בטוח) ואני מפחד שעם לוח אם של agp*4 הוא לא יעבוד עריכה של biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית ופורום המתאים לנושא.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by redersh,

איזה יותר טוב המחיר זהה (בהנחה שקיים במלאי) Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB Intel Pentium® 4 Processor 640 3.2G

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by PsyMor,

שלום אנשים, אני מתלבט בין שתי זיכרונות טובים בדקתי בכמה אתרים ומצאתי ש -OCZ EL DDR 400 PC3200 PLATINUM REVISION 2 CL2 יותר טוב מ - CORSAIR TWINX DDR400 PC 3200 XL PRO CL 2 עכשיו אני מדבר על 2 512x. אז אם משהו יכול לעזור אני השמח.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by isragal,

שלום קניתי מחשב היום בערב הוא מגיע במחשב החדש יש לי 2GB זיכרון 800MHZ של CEON ומחשב בקודם יש לי 512MB 1.67GHZ אפשר להכניס את הזיכרון הקודם למחשב החדש בנוסף או שזה יאט את המערכת? ובקשר ל E7300 איזה VISTA ULTIMATE צריך 86X או 64X? תודה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by ybe,

קניתי 256M זכרון שאמור להיות DDR266 .יש לי תחושה שבחנות "עבדו" עליי ומדובר למעשה בSDRAM .כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזכרון?

23. Started by etay44,

הנה קישור http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=636 תגידו לי אם שווה לקנות אותו או יש יותר טוב אבל אותו מחיר

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  24. מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.